De wekelijkse Lottotrekking Zaterdag 7 september 2013

De wekelijkse Lottotrekking

Trekking van de winnende getallen van de Lotto, met iedere week kans op één miljoen euro en de Lotto Jackpot. 

Ik Vertrek Ik vertrek

Ik Vertrek

Serie reportages waarin Nederlanders die hun geluk in het buitenland gaan beproeven, worden gevolgd. Nadat Peter Scholten (44) een burn-out krijgt is hij klaar met het werken in Nederland. Samen met zijn vrouw Heike (42) en kin ... 

Hardcore Pawn Aflevering 39 en 40

Hardcore Pawn

Een kijkje achter de schermen in het familiebedrijf van Les Gold in Detroit, waarin hij met zijn vrouw en kinderen werkt. De familie wordt dagelijks geconfronteerd met zakelijke transacties en koopt de meest vreemde spullen in ... 

Mr Selfridge Mr. Selfridge

Mr Selfridge

Harry Selfridge heeft een geweldig nieuw idee voor de etalage. Agnes neemt ontslag omdat ze zich schaamt voor het gedrag van haar vader. Viktor blijkt een grote steun voor haar te zijn. Harry Selfridge heeft een geweldig nieuw ... 

Blauw Bloed Zomeroutfits uit binnen- en buitenland

Blauw Bloed

Wat viel op aan de zomerjurken die de royals de afgelopen maanden droegen? En Blauw Bloed blikt terug op de provincie- en kennismakingsbezoeken van koning Willem-Alexander en koningin Máxima. In de eerste uitzending van Blauw ... 

Lachen om Home Video's Aflevering 331

Lachen om Home Video's

Home video's met de leukste homevideo's uit binnen- en buitenland. 

De Verbouwing Aflevering 22

De Verbouwing

Inwoners van Australië besluiten het huis van hun dromen te bouwen. We volgen deze ambitieuze bouwprojecten van ontwerp tot realisatie. 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

De Grote Verbouwing Aflevering 93

De Grote Verbouwing

Realityprogramma waarin mensen die een groot bouwproject zijn begonnen, om hun huis een geheel nieuwe stijl te geven, worden gevolgd. Alle successen en tegenslagen worden vastgelegd. 

Extreme Home Makeover Aflevering 115

Extreme Home Makeover

In een race tegen de klok gaat een team bestaande uit ontwerpers, bouwvakkers en buren de bijna onmogelijke uitdaging aan, om een compleet huis in een tijdsbestek van slechts zeven dagen geheel te renoveren. Een gigantische klu ... 

Robs Grote Tuinverbouwing Aflevering 1

Robs Grote Tuinverbouwing

Rob Verlinden en zijn team zetten een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is. Van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-kok Jeremy ko ... 

Dit Was Het Nieuws Afl. 2

Dit Was Het Nieuws

Ajouad El Miloudi en Sierd de Vos schuiven aan bij de heren in de studio. 

Dit Was Het Nieuws Dit Was Het Nieuws Aflevering 2

Dit Was Het Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

Puberruil Zapp Muirne vs Puck

Puberruil Zapp

Bijdehante Puck ruilt met artistieke Muirne. Bijdehante Puck ruilt met artistieke Muirne. Puck woont riant in Harmelen en wil niets liever dan de beste roddeljournaliste worden. Ze ruilt met Muirne uit Friesland die niets van t ... 

Nederland Gezond Aflevering 1

Nederland Gezond

Personal coach Duco Bauwens test wekelijks twee verschillende beroepsgroepen op hun conditie. Onder meer kappers, verpleegsters, stratenmakers en volkszangers gaan deze uitdaging aan. In verschillende rondes worden de beroepsgr ... 

Wie Ben Ik? Afl. 2

Wie Ben Ik?

Paul en Jandino strijden samen met Caroline Tensen tegen Gordon, Richard en Ferry Doedens. 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws RTL Nieuws - 19:30 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

Eigen Huis & Tuin Eigen Huis & Tuin "Aflevering 3"

Eigen Huis & Tuin

Klusprogramma waarbij niet alleen de mouwen worden opgestroopt, maar ook ontwerpen van bekende stylisten en de laatste trends worden bekeken. 

Eigen Huis & Tuin Afl. 3

Eigen Huis & Tuin

Klusprogramma waarbij niet alleen de mouwen worden opgestroopt, maar ook ontwerpen van bekende stylisten en de laatste trends worden bekeken. 

RTL Nieuws RTL Nieuws - 18:00 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

House Vision Afl. 36

House Vision

Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland wordt belicht. 

Close Up Kors' keuze: Een portret van fotograaf Kors van Bennekom

Close Up

Fotograaf Kors van Bennekom kan bogen op een lange carrière. Zijn oeuvre geeft een prachtig beeld van de Nederlandse samenleving. De 75-jarige Van Bennekom is bezig zijn enorme archief te ontsluiten. Fotograaf Kors van Benneko ... 

Glee Audition

Glee

De leden van de Glee Club komen na de zomervakantie weer terug op school en ontdekken dat ze nog steeds buitenbeentjes zijn. Will probeert nieuwe leden te werven en Sue krijgt geduchte concurrentie. 

Wat Is Je Wens? Afl. 3

Wat Is Je Wens?

Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan. 

Green-kids Afl. 8

Green-kids

Er wordt een speciaal thema behandeld dat seizoensgebonden is en kinderen kunnen zien wat zij zelf allemaal met hun `groene vingers´ kunnen doen. 

Wist Je Dat? Afl. 3

Wist Je Dat?

Lifestyleprogramma waarin leuke feiten en wetenswaardigheden aan bod komen over kinderen, gezondheid, duurzaamheid en mode. 

Schrootjagers Afl. 1

Schrootjagers

Amerikaanse realityserie waarin drie teams van schrootjagers uit Brooklyn, New York metaalafval inzamelen en verkopen. 

Vis TV Afl. 1

Vis TV

Hengelsportmagazine waarin uitgebreid aandacht wordt besteed aan vis-methodes en technieken, voorlichting en educatie. Verder worden er veel tips gegeven. 

RTL Travel Afl. 26

RTL Travel

Reismagazine waarin zowel spannende verre reizen, budgetreizen als bestemmingen naar aanleiding van kijkersvragen aan bod komen. 

Kindertijd KRO Kindertijd

Kindertijd

Met om:. 

Lifestylexperience Afl. 1

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Sesamstraat Snel/Langzaam

Sesamstraat

Lot heeft een verrassing! Als Tommie en Ieniemienie het goed raden dan krijgen ze het. Miesje Mooi laat zien wat traag en snel is. Maar Elmo denkt het beter te kunnen. Lot heeft een verrassing! Als Tommie en Ieniemienie het goe ... 

Herman's Passie Voor Eten Afl. 14

Herman's Passie Voor Eten

Herman den Blijker vertelt over de achtergrond van een speciaal product, bereidingswijze of gerecht waar hij gek op is en laat zien hoe men kan genieten van eten in de breedste zin van het woord. 

Lekker Weg In Eigen Land Afl. 11

Lekker Weg In Eigen Land

Er wordt een bezoek gebracht aan een kasteel in Utrecht, het Rijk van Nijmegen wordt bekeken en daarnaast worden Twente en Rivierenland van hun beste kant getoond. Tot slot een nachtje slapen op de Veluwe. 

Koffietijd Afl. 2

Koffietijd

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur. 

Mijn Vriendin & Ik Afl. 4

Mijn Vriendin & Ik

Realityprogramma met daarin unieke verhalen over vriendinnen met een bijzondere vriendschap. De ene vriendin verrast de andere en samen ondergaan ze de ultieme vriendinnentest.