Pokémon

Animatieserie over Ash Ketchum. Het is de tiende verjaardag van Ash en hij wil, net als vele 10-jarigen in de Kanto-regio, een Pokémon-trainer worden!
Pokémon Het lied van Jigglypuff

Het lied van Jigglypuff

Misty zet het idee om Jigglypuff te vangen even uit het hoofd. Ze belooft een oplossing te vinden voor het zangprobleem van deze Pokémon. 

Pokémon Het probleem met Paras

Het probleem met Paras

Team Rocket maakt nog steeds jacht op onze helden en staat klaar om opnieuw een poging te wagen om Pikachu te vangen. Maar dan slaat het noodlot toe. Het wordt al snel duidelijk dat Meowth ziek wordt. 

Pokémon Op de loop voor de Exeggutor-bende

Op de loop voor de Exeggutor-bende

Ash is hard aan het werk en gaat zelfs in de voorjaarsvakantie door met zijn strakke trainingsschema, totdat onze helden ontdekken dat er een kermis in de buurt is! Ash, Misty en Brock delen al snel in de feestvreugde. 

Pokémon Nieuwe uitdagingen in Dark City

Nieuwe uitdagingen in Dark City

We treffen onze helden aan vlakbij Dark City, dat verlaten blijkt te zijn. Zelfs midden op de dag is er niemand op straat. Hoe komt het dat deze plaats zo uitgestorven is? 

Pokémon Wakker worden Snorlax!

Wakker worden Snorlax!

Onze hongerige helden komen aan in een klein dorp. In ruil voor een maaltijd stemmen Ash, Brock en Misty erin toe om te onderzoeken waarom de rivier drooggevallen is, waardoor de oogst is vernield. 

Pokémon De strijdende Eevee -broers

De strijdende Eevee -broers

Ash en zijn vrienden komen terecht bij een tuinfeest waar Trainers van Pokémon zijn die evolueren door het gebruik van Evolutie-stenen. Misschien vinden ze hier de Trainer van de Eevee, die schijnbaar achtergelaten is? 

Pokémon Het geheimzinnige landhuis

Het geheimzinnige landhuis

Door een plotselinge regenbui moeten onze helden snel schuilen. Vol tegenzin slepen Misty, Ash en Brock zich naar een huisje, waar ze meteen het gevoel hebben niet alleen te zijn. 

Pokémon De brugfietsbende

De brugfietsbende

Ash en zijn vrienden komen bij een enorm lange brug die alleen per fiets overgestoken kan worden. De opdracht om een medicijn af te leveren, zorgt ervoor dat Ash en zijn vrienden bij Sunnytown aankomen. 

Pokémon Het Kangaskhan-kind

Het Kangaskhan-kind

Onze helden gaan met agent Jenny mee naar het bos, vastbesloten om een stel stropers te pakken. Al snel ontdekken ze een jonge knul te midden van een troep Kangaskhan. Hij heet Tommy en niemand kent het geheim van zijn jeugd. 

Pokémon De Vuurpokémon-atleet

De Vuurpokémon-atleet

Kan Ash, die de gewonde Lara vervangt, haar vurige Ponyta de baas en die leiden naar een overwinning bij de jaarlijkse race? 

Pokémon De Ninja Poké-demonstratie

De Ninja Poké-demonstratie

Ash en zijn vrienden zijn onderweg naar het volgende Gym-gevecht, maar ze vermoeden dat ze zijn verdwaald. Ze komen bij een enorm landhuis dat een verborgen schuilplaats van een ninja blijkt te zijn. Zou dit de Fuchsia Gym kunn ... 

Pokémon Daar heb je de Diglett!

Daar heb je de Diglett!

Ash, Brock, Misty en Pikachu zijn hoog in de bergen verdwaald. Als ze verder gaan over een moeilijk begaanbaar pad dat niet op de kaart staat, horen zij plotseling een harde explosie! 

Pokémon Vonkenregen van Magnemite

Vonkenregen van Magnemite

Als Gringey City door een stroomuitval in het duister gehuld is, gaan Ash en zijn vrienden naar de nabijgelegen energiecentrale. Ze vinden daar Magnemite en een groep Grimer. Zijn zij verantwoordelijk voor de stroomuitval? 

Pokémon De vecht-Pokémon

De vecht-Pokémon

Buiten Fuchsia City komen onze helden Hitmonchan tegen, een Vechtsoort Pokémon. Ash probeert tegen hem te vechten, maar hij en Pikachu worden snel verslagen. Wie is de mysterieuze Trainer van deze buitengewone Hitmonchan? 

Pokémon De allernieuwste mode

De allernieuwste mode

Op dringend verzoek van Brock stoppen onze helden bij een bekende plek voor Pokémon-fokkers, vanwege de Pokémon-schoonheidssalons die daar zijn. 

Pokémon De slaapgolven van Hypno

De slaapgolven van Hypno

Agent Jenny zegt dat er een mysterieuze slaapgolf heerst. Onze helden vermoeden dat dit te maken heeft met de vermissing van veel kinderen en het feit dat de Pokémon in het Pokémon Center niet beter worden. 

Pokémon geur-rukkelijk

geur-rukkelijk

Nadat hij het parfum van Gym Leader Erika in een warenhuis heeft afgekraakt, moet Ash veel moeite doen om toegang te krijgen tot de Celadon Gym. Het is nog maar de vraag of hij geschikt bevonden wordt om haar uit te mogen dagen. 

Pokémon Primeape wordt stapelgek

Primeape wordt stapelgek

Als Ash een wilde Mankey probeert te vangen, verliest de Mankey zijn zelfbeheersing en wordt hij boos op de hele groep. Ook steelt hij de pet van Ash. Kan Ash deze vechtlustige Pokémon tot bedaren brengen? 

Pokémon De toren der verschikking

De toren der verschikking

Nadat hij door Sabrina verslagen is, realiseert Ash zich dat hij een Spooksoort Pokémon moet vangen om de geweldige Psychosoort Pokémon van de Saffron Gym Leader te kunnen verslaan. 

Pokémon Abra en de uitzonderlijke krachtmeting

Abra en de uitzonderlijke krachtmeting

De groep komt eindelijk aan in Saffron City, waar een jong meisje met haar paranormale krachten de leiding heeft over een Pokémon Gym. Als Ash Gym Leader Sabrina verslaat, zal hij zijn vierde Gym Badge verdienen. 

Pokémon Vaarwel Butterfree

Vaarwel Butterfree

Onze helden zien een groep Butterfree boven zee vliegen. Als Ash' Butterfree verliefd wordt op een roze Butterfree, besluit Ash hem vrij te laten. Zal de Butterfree van Ash het hart van zijn geliefde kunnen stelen? 

Pokémon De geest van Maiden's Peak

De geest van Maiden's Peak

Onze helden komen aan in een kleine havenstad, waar net een zomerfestival gevierd wordt. Om bij te komen van hun zware reis, besluiten Ash en zijn vrienden om te ontspannen en te genieten van de festiviteiten. 

Pokémon Tentacool en Tentacruel

Tentacool en Tentacruel

Als een groep Tentacool zich bemoeit met de bouw van een hotel, looft een vrouw een beloning uit aan degene die ze kan stoppen. Onze helden komen in actie als de poging van Team Rocket jammerlijk mislukt. 

Pokémon Het eiland van de reuzen-Pokémon

Het eiland van de reuzen-Pokémon

Terwijl onze helden en Team Rocket tegen alle verwachtingen in de zinkende St. Anne weten te overleven, belanden zij opnieuw in een gevaarlijke situatie als ze worden aangevallen door de Pokémon Gyarados. 

Pokémon schipbreuk

schipbreuk

Een krachtige storm dwingt iedereen om de zinkende St. Anne te verlaten, behalve Team Rocket en onze helden. Ash, Brock en Misty moeten met hun vijanden samenwerken om zich uit deze netelige situatie te redden. 

Pokémon Gevecht aan boord van de St. Anne

Gevecht aan boord van de St. Anne

Ash en zijn vrienden gaan aan boord van het cruiseschip St. Anne met kaartjes die zij van de vermomde Jessie en James hebben gekregen. Jessie en James willen Pokémon Trainers het schip op lokken om hun Pokémon te stelen. 

Pokémon Afl. 13

Afl. 13

De groep wacht op Bill, een Pokémon-onderzoeker die in zijn vuurtoren wacht op de komst van een zeer speciale Pokémon, die nog nooit door mensen is gezien. Zou zo'n Pokémon werkelijk bestaan? 

Pokémon Opzij voor de Squirtle-bende

Opzij voor de Squirtle-bende

Ash en zijn vrienden lopen over een pad en vallen in een kuil die gegraven is door een groep ondeugende Squirtle. Waarom vormen de Squirtle zo'n bedreiging voor de plaatselijke bevolking? 

Pokémon Charmander, de verlaten Pokémon

Charmander, de verlaten Pokémon

Terwijl onze helden snel verder gaan naar Vermillion City, ontmoeten ze een gewonde Charmander die bovenop een steen zit op een bergpas. Later komen ze erachter waarom hij daar zit te wachten. 

Pokémon Bulbasaur en de Verborgen Stad

Bulbasaur en de Verborgen Stad

Onze helden zijn hopeloos verdwaald en komen aan bij een dorp dat niet op de kaart staat. Deze stille plek wordt bevolkt door Pokémon die tijdens gevechten gewond zijn geraakt of zijn achtergelaten door hun trainers. 

Pokémon Een harde leerschool

Een harde leerschool

Ash ontmoet een paar leerlingen die hun klasgenoot Joe pesten. Joe is ervan overtuigd dat het pesten noodzakelijk is om sterk genoeg te worden om te kunnen slagen. Ash is het niet met hem eens. 

Pokémon Op weg naar het Pokémon Kampioenschap

Op weg naar het Pokémon Kampioenschap

Met zijn tweede badge op zak vertrekt Ash naar Vermillion City. Onderweg hoort hij over AJ, een trainer die op het punt staat om honderd overwinningen op rij te behalen. Vol vertrouwen daagt Ash deze geduchte trainer uit. 

Pokémon De waterbloemen van Cerulean City

De waterbloemen van Cerulean City

Ash strijdt voor de Cascade Badge in Cerulean City, maar om de een of andere reden wil Misty niet met hem meedoen. 

Pokémon Clefairy en de Moon Stone

Clefairy en de Moon Stone

Een wetenschapper leidt Ash en zijn vrienden diep Mount Moon in om de veelbesproken Maansteen te vinden, waarvan wordt gezegd dat hij de kracht van een Pokémon kan laten toenemen. 

Pokémon Krachtmeting in Pewter City

Krachtmeting in Pewter City

Ash daagt Gym Leader van de Pewter City Gym Brock uit, maar zelfs Pikachu maakt geen schijn van kans tegen de Steensoort Pokémon van Brock. Met de hulp van de mysterieuze Flint traint Ash hard voor een herkansing. 

Pokémon De samoerai-uitdaging

De samoerai-uitdaging

Tijdens een confrontatie met een Metapod worden Ash en Samurai aangevallen door een zwerm boze Beedrill. Ash vlucht en laat zijn Metapod achter. De Metapod is kwaad op hem, omdat hij hem in de steek heeft gelaten. 

Pokémon Ash vangt een Pokémon!

Ash vangt een Pokémon!

Ash ontdekt en vangt zijn eerste Pokémon! Hoewel hij opgewonden is, is Misty vol afschuw over zijn nieuwe Pokémon-vriend. 

Pokémon noodgeval!

noodgeval!

Ash snelt naar Viridian City met zijn gewonde Pikachu. Daar ontmoet hij Jessie, James en Meowth van Team Rocket, evenals Misty, die boos is op Ash omdat hij haar fiets heeft gesloopt. 

Pokémon ik kies jou!

ik kies jou!

Ash, een 10-jarige jongen uit Pallet Town, is eindelijk oud genoeg voor zijn eerste Pokémon. Maar hij verslaapt zich en de enige Pokémon die nog over is in het lab van Professor Oak, is een zeer eigenzinnige Pikachu. 

Pokémon De herleving van de rivaliteit

De herleving van de rivaliteit

Nadat Gary Ash te hulp is geschoten tegen Team Rocket, grijpt Ash de kans om eindelijk zijn rivaal uit te dagen voor hun allereerste Pokémon-gevecht. 

Pokémon Een gespannen situatie

Een gespannen situatie

De thuiskomst van Ash brengt heel wat met zich mee: een bezoekje van een oude vriend, een bezoek aan Professor Oak en een overval van Team Rocket. Zoals het klokje thuis tikt, tikt het nergens. 

Pokémon De ondergrondse drijvers

De ondergrondse drijvers

Met Pallet Town in gedachten zoeken onze helden naar een veerboot. Op een paar explosieve Electrode na, treffen ze de haven verlaten aan. Lukt het Ash om Team Rocket tegen te houden, voordat de veerboot in rook opgaat? 

Pokémon Viva Las Lapras

Viva Las Lapras

Onze helden proberen een school Lapras te beschermen tegen een stel stropers. Lukt het onze helden om deze wantrouwende Pokémon ervan te overtuigen dat ze vrienden zijn, voordat het te laat is? 

Pokémon De komst van de Dragonite

De komst van de Dragonite

Het gevecht van Ash om de Orange League Trofee woedt voort. Het wordt al snel duidelijk dat hij het tegen een sterke Dragonite moet opnemen om de Orange League Kampioen te kunnen worden. 

Pokémon Hallo, Pummelo!

Hallo, Pummelo!

Met zijn vier Orange League-badges in de hand moet Ash nog één uitdaging aangaan, voordat hij tot Kampioen van de Orange League gekroond kan worden. Zal het hem lukken? 

Pokémon De verdeelspooromweg

De verdeelspooromweg

Als Ash en Tracey door het verdeelspoor van een wilde Vileplume verlamd zijn, moet Misty een plant uit die streek vinden om ze te redden. 

Pokémon De ongewone observator!

De ongewone observator!

Onze helden vinden de duikboot van een wetenschapper op zee en ontdekken een school spetterende Magikarp. Ze willen de wetenschapper helpen met het bestuderen van de Magikarp Evolutie, maar Team Rocket heeft andere plannen. 

Pokémon De dubbele uitdaging

De dubbele uitdaging

Ash is erop gebrand om de laatste badge van de Orange League te winnen. Hij krijgt een voorproefje van de kracht van deze Gym Leader als zij hem helpt met het tegenhouden van een nieuwe aanval van Team Rocket. 

Pokémon Het Pokémon-voedselgevecht!

Het Pokémon-voedselgevecht!

Als de Poké Ball van Snorlax breekt, heeft Ash een groot probleem. Hoe krijgen onze helden de soezende Snorlax over een bergpas naar het dichtstbijzijnde Pokémon Center? 

Pokémon Het Pokémon-watergevecht

Het Pokémon-watergevecht

De plannen van onze helden worden onderbroken door een brand in een pakhuis in de buurt. Als ze proberen het vuur te bedwingen, blijken ze de hulp nodig te hebben van de plaatselijke brandweer: Team Wartortle. 

Pokémon Een ijskoude Charizard

Een ijskoude Charizard

Een trainer van de Gym Leader van Trovita Island heeft over Ash gehoord en daagt hem uit tot een gevecht. Als Pikachu is uitgeschakeld, kiest Ash zijn Charizard. Lukt het hem om de opstandige Pokémon te laten luisteren? 

Pokémon Pikachu in moeilijkheden

Pikachu in moeilijkheden

Ash en zijn vrienden gaan op zoek naar een enorme Pokémon, maar trappen in een val van Team Rocket. Pikachu en Meowth worden opgepikt door een enorme Pidgeot en dan moeten ze allemaal samenwerken om ze terug te krijgen. 

Pokémon Misty neemt een besluit

Misty neemt een besluit

Nadat Misty in een draaikolk is gesprongen om een meisje te redden, hoort ze dat haar broer, Rudy, verliefd op haar is. Dan blijkt hij ook nog de eerstvolgende Gym Leader te zijn die Ash moet uitdagen. 

Pokémon Een duistere dreiging

Een duistere dreiging

In Trovitopolis City horen Ash en zijn vrienden verhalen over een monster dat iedereen schrik aanjaagt. Dan barst de grond open en komen ze in het riool terecht. Ze staan oog in oog met het monster! 

Pokémon Een belangrijke opdracht

Een belangrijke opdracht

Tijdens een zware onweersbui zien onze helden een groep Magnemite elektriciteit uit bliksemschichten opzuigen. Als ze eindelijk in de stad kunnen uitrusten, is er een volledige stroomuitval! Kunnen de Magnemite helpen? 

Pokémon Twee verliefde Pokémon

Twee verliefde Pokémon

Onze helden ontmoeten een paar trainers die het niet goed met elkaar kunnen vinden, terwijl hun Nidoran overduidelijk dol op elkaar zijn. Misty is vastbesloten om deze romantische uitdaging aan te gaan. 

Pokémon Een echte slechte dag

Een echte slechte dag

Als Ash en zijn vrienden een prachtig eiland vinden barstensvol verschillende fruitbromen, besluiten ze om even te stoppen en te genieten van deze overdaad! Natuurlijk heeft Team Rocket andere ideeën. 

Pokémon Tracey krijgt de kriebels

Tracey krijgt de kriebels

Misty is niet blij als ze aankomen op een eiland vol Insectsoort Pokémon, terwijl Ash en Tracey het juist fantastisch vinden. Overwint Misty haar afschuw en helpt ze als onze helden een gewonde Scyther vinden? 

Pokémon Het Pokémon-spookschip

Het Pokémon-spookschip

Als duikers een oude Orange League Kampioenschap Trofee vinden, gaan onze helden meteen op weg naar het kunstmuseum waar deze tentoongesteld wordt! Helaas is Team Rocket hen voor... 

Pokémon De vraatzuchtige Pokémon

De vraatzuchtige Pokémon

De tochten van onze helden brengen hen naar de zeven Grapefruit Islands, waar ze ontdekken dat het beroemde fruit van het eiland verdwijnt! Ash, Misty en Tracey gaan op zoek naar de dader. 

Pokémon Navelmanoeuvres

Navelmanoeuvres

Bij de tweede uitdaging van Ash tegen de Orange Crew moet hij een berg beklimmen, een bobslee maken en een slederace winnen! Zijn zijn Pokémon sterk genoeg om hem door deze moeilijke opdrachten heen te helpen? 

Pokémon De Pokémon-beschermengel

De Pokémon-beschermengel

Onze helden ontmoeten een erg drukke zuster Joy die alle eilanden afgaat om voor alle Pokémon uit de buurt te zorgen. Kunnen zij haar beschermen tegen Team Rocket? 

Pokémon Vaarwel Psyduck

Vaarwel Psyduck

Een andere watersoortspecialist daagt Misty uit tot een gevecht en geeft haar advies. Ze denkt dat de Psyduck van Misty misschien op het punt staat om te evolueren. 

Pokémon Het schild van Kabuto!

Het schild van Kabuto!

Ash en zijn vrienden doen mee aan een wetenschappelijke expeditie waarbij een Kabutofossiel wordt onderzocht en krijgen al snel te maken met een aantal natuurrampen. 

Pokémon De roze Pokémon

De roze Pokémon

Onze helden bevinden zich op Pinkan Island, waar een groot aantal vreemd gekleurde Pokémon leven. Ash en Tracey zijn gefascineerd door deze roze Pokémon... net als het Team Rocket-trio! 

Pokémon De kristallen Onix

De kristallen Onix

Ash vindt een boodschap in een fles die onze helden naar een nieuw avontuur leidt op Sunburst Island en een zoektocht naar een wel heel speciale Onix! 

Pokémon Pikachu komt in opstand

Pikachu komt in opstand

Als Ash, Misty en Tracey aankomen op Mandarin Island, keren Pikachu en Togepi zich tegen hen samen met een groep andere boze Pokémon. Als de Pokémon verdwijnen, vertelt agent Jenny dat er tientallen Pokémon worden vermist! 

Pokémon Een wedstrijd op zee

Een wedstrijd op zee

Ash, Misty, en Tracey gaan de Orange Islands verkennen en Ash is vastbesloten om mee te doen aan de Orange League! Hij ontdekt al snel dat de Orange Crew andere uitdagingen biedt dan de gewone Gym gevechten. 

Pokémon De verdwaalde Lapras

De verdwaalde Lapras

Dankzij het slaaplied van Jigglypuff raakt het luchtschip dat Ash en Misty naar huis brengt uit koers en stort het neer op een eiland. Daar ontmoeten ze een nieuwe vriend, Tracey, terwijl ze een verdwaalde Lapras helpen. 

Pokémon Een Poké Ball met hindernissen

Een Poké Ball met hindernissen

Na een noodlanding op Valencia Island vinden onze helden het lab van Professor Ivy waar de geheimzinnige Poké Ball wordt bewaard. Brock ontdekt tot zijn vreugde dat de professor en haar collega's mede-Pokémon fokkers zijn! 

Pokémon Angst in de lucht

Angst in de lucht

Onze helden gaan op weg naar Valencia Island om een geheimzinnige Poké Ball te halen voor Professor Oak. Als Ash een gratis ritje in een luchtschip wint, lijkt dit het einde van hun ellende. Maar wie bestuurt dit ding? 

Pokémon Een pittig feestje

Een pittig feestje

Ash en vrienden keren zegevierend terug naar Pallet Town om meteen op een nieuwe reis gestuurd te worden! Professor Oak is op zoek naar een geheimzinnige Poké Ball en hij vraagt Ash, Brock en Misty om die te gaan zoeken.