Pokémon

Animatieserie over Ash Ketchum. Het is de tiende verjaardag van Ash en hij wil, net als vele 10-jarigen in de Kanto-regio, een Pokémon-trainer worden!
Pokémon Vrienden voor het leven

Vrienden voor het leven

Ash, Misty, en Brock staan op de tribune Richie toe te juichen in de slotfase van de Pokémon League. Dan lopen ze samen bij de slotceremonie. Deze ervaring zal Ash bijblijven gedurende zijn hele reis als Trainer! 

Pokémon Zowel vriend als vijand

Zowel vriend als vijand

In de vijfde ronde van de Pokémon League staan Ash en Richie tegenover elkaar! Is hun vriendschap bestand tegen dit belangrijke gevecht? 

Pokémon Een echte vriend

Een echte vriend

Als Ash tijdens de Pokémon League een gelijkgestemde Trainer genaamd Richie ontmoet, raken de twee jongens al snel bevriend, net als hun twee Pikachu. 

Pokémon Het vierde ronde gerommel

Het vierde ronde gerommel

Ash staat tegenover zijn moeilijkste tegenstander tot nu toe op het grasveld in de Pokémon League! Zijn hij en zijn Bulbasaur klaar om de tegenstander en zijn sterke Scyther te kunnen verslaan? 

Pokémon Vuur en ijs

Vuur en ijs

Terwijl de Pokémon League verder gaat, vecht Ash op het steenveld en stuit hij op Team Rocket, nadat zij een nep-Pokémon Center opgezet hebben om onoplettende Trainers naartoe te lokken. 

Pokémon De eerste ronde!

De eerste ronde!

Het is de eerste dag van de Pokémon League. Als de vrienden van Ash horen dat zijn eerste gevecht plaats zal vinden op het waterveld, hebben ze talloze adviezen. 

Pokémon In vuur en vlam!

In vuur en vlam!

De Pokémon League begint met het ceremoniële ontsteken van de toorts die een vlam draagt van de Legendarische Pokémon Moltres. Natuurlijk probeert Team Rocket hem te stelen! 

Pokémon Slecht tot op het bot

Slecht tot op het bot

Onderweg naar het Pokémon League-toernooi op het Indigo Plateau ontmoeten onze helden een Trainer die daar ook heen gaat. Al zijn Gym-badges zijn gestolen dus kan hij niet meedoen, behalve als hij de badges van Ash gebruikt! 

Pokémon Geheimen uit de oudheid

Geheimen uit de oudheid

Terwijl Ash en Brock trainen voor de Pokémon League, ontdekken ze een verborgen tempel vol Pokémon fossielen. Misty vertelt over een stad waar mensen tempels bouwden voor hun Pokémon. Zou dit de oude stad Pokémopolis zijn? 

Pokémon Het overmeesteren van Onix!

Het overmeesteren van Onix!

De Pokémon League begint al over drie weken, dus gaan Ash, Brock en Misty naar Mt. Hideaway op zoek naar iemand van de Elite Vier. Ze willen graag tips voor de Pokémon-training krijgen, maar ontdekken een land vol Onix! 

Pokémon De strijd tussen Haunter en Kadabra

De strijd tussen Haunter en Kadabra

Ash verlaat Pokémon Tower met een Haunter en keert terug naar Saffron City met maar een doel: een Gym Badge winnen van de sterke Psychosoort Gym Leader Sabrina! 

Pokémon Een schokkende uitdaging

Een schokkende uitdaging

Ash wil dolgraag weer een badge verdienen en daagt Lt. Surge uit. Pikachu begint het gevecht weifelend en ontdekt dan dat zijn tegenstander een Raichu is, een woeste en zeer sterke Pokémon en de geëvolueerde vorm van Pikachu!