Burn Notice

Amerikaanse serie over spion Michael Westen, die tijdens een missie de melding krijgt dat hij uit zijn functie is gezet door de regering. Hierdoor ziet hij zich genoodzaakt creatief om te gaan met zijn contacten en bronnen.
Burn Notice Sam Axe (prequel)

Sam Axe (prequel)

Voordat hij met Michael ging samenwerken, is marinier Sam Axe naar Columbia gereisd om informatie te verzamelen over een terroristenleger dat een dreiging voor de VS zou vormen. Hij komt er al snel achter dat het geen terrorist ... 

Burn Notice Last stand

Last stand

Michael, Fiona en een gewonde Jesse beschermen de lijst tegen Vaughn en zijn tactische aanvalsteam. Sam en Maddy proberen ondersteuning te krijgen van een hooggeplaatste regeringsambtenaar. 

Burn Notice Out of the fire

Out of the fire

Michael wordt gedwongen om samen te werken met zijn voormalige mentor en huidige rivaal om het vuile werk van Brennen op te knappen. Sam, Fi en Jesse proberen ondertussen de lijst te vinden en terug te stelen. 

Burn Notice Dead or alive

Dead or alive

Sam heeft de hulp van het team nodig om de naam van een oude vriend te zuiveren en een corrupte politieman te ontmaskeren. Ondertussen heeft Michael een afspraak met Marv om de lijst weer in veilige handen te krijgen. 

Burn Notice Brotherly love

Brotherly love

Terwijl Sam en Jesse naar de Dominicaanse Republiek afreizen op zoek naar de lijst, moet Michael in Miami blijven om zijn broer te helpen de gestolen auto van een drugsdealer te achterhalen. 

Burn Notice Hot property

Hot property

Michael en het team moeten hun krachten bundelen met een voormalige vijand om een chemisch wapen te kunnen stelen, dat onderweg is naar Zuid-Afrika. 

Burn Notice Eyes open

Eyes open

Michael en het team moeten een fanatiekeling die met bomaanslagen onschuldige mensen wil doden zien tegen te houden. De man probeert op deze manier wraak te nemen op degenen die hem onrecht hebben aangedaan. 

Burn Notice Guilty as charged

Guilty as charged

Michael en het team schieten te hulp als de dochter van een advocaat wordt gekidnapt door een ontevreden klant. Ondertussen proberen Michael en Fiona Jesse te bereiken, zodat hij aanwezig kan zijn bij de confrontatie met John B ... 

Burn Notice Blind spot

Blind spot

Michael en Sam richten zich op een oplichter en vrouwenversierder om de spaarcenten van het slachtoffer terug te krijgen. Ondertussen gebruiken Michael en Jesse Simons bijbel om John Barrett naar Miami te lokken. 

Burn Notice Hard times

Hard times

Michael wordt in een extra beveiligde gevangenis geplaatst om een oude bekende van Sam te beschermen. Fiona verkrijgt informatie die, volgens Simon, een antwoord op een aantal van Michaels vragen zal geven. 

Burn Notice Center of the storm

Center of the storm

Michael helpt FBI-agenten Harris en Lane met het traceren van een getuige, voordat deze in handen van een huurmoordenaar valt. Vaughn komt terug en doet Fiona een verleidelijk aanbod. Michael probeert een afspraak te maken met ... 

Burn Notice Where there's smoke

Where there's smoke

Fiona en Sam gaan naar een rijke zakenman en daar worden Fiona en de vrouw van de zakenman gekidnapt. Jesse en Michael plannen een inbraak in de kluis van een bank om de inhoud van een privékluisje stelen. 

Burn Notice Past & future tense

Past & future tense

Michael en Sam schieten een ex-spion te hulp als een Russchisch team in Miami arriveert om hem te kidnappen. Jesse en Fiona proberen informatie te krijgen over een verijdelde bankroof. 

Burn Notice Entry point

Entry point

Michael en Fiona doen zich voor als beveiligingsadviseurs om een dief die het gemunt heeft op antiek op te vangen. Sam en Jesse ondervragen Kendra. 

Burn Notice Neighborhood watch

Neighborhood watch

Michael en het team schieten te hulp om een kliniek te beschermen tegen drugsdealers. In de tussentijd probeert Michael een face-to-face-ontmoeting te regelen met een gevaarlijke huurmoordenaar. 

Burn Notice Breach of faith

Breach of faith

Als Sam en Michael een man proberen te helpen, wiens liefdadigheidsinstelling miljoenen is ontfutseld, belanden ze middenin een gijzeling. 

Burn Notice Made Man

Made Man

Michael en het team beschermen een beveiligingsbeambte tegen gevaarlijke gangsters en Michael en Jesse zijn op zoek naar een internationale wapenhandelaar. 

Burn Notice Fast Friends

Fast Friends

Amerikaanse serie over spion Michael Westen, die tijdens een missie de melding krijgt dat hij uit zijn functie is gezet door de regering. 

Burn Notice Friends and enemies

Friends and enemies

Amerikaanse serie over spion Michael Westen, die tijdens een missie de melding krijgt dat hij uit zijn functie is gezet door de regering.