zo: Raymann zo: RAYMANN

zo: Raymann

Jörgen sluit op humorvolle en kleurrijke manier het weekend af voordat Nederland de volgende dag getrouw weer aan het werk gaat. 

Breaking Bad Rabid Dog

Breaking Bad

Als Walt bij zijn huis arriveert blijkt dat Jesse heeft besloten het huis niet te laten afbranden. Wat Walt echter niet weet is dat Jesse door Hank is tegengehouden. Als Walt bij zijn huis arriveert blijkt dat Jesse heeft besl ... 

De Dino Show De Dino Show

De Dino Show

Eigenzinnige, energieke en brutale latenightshow. Comedian en showman Jandino Asporaat ontvangt bekende Nederlanders op zijn rode bank. De gesprekken worden afgewisseld met hilarische filmpjes. 

NOS Studio Sport Eredivisie NOS Studio Sport Eredivisie

NOS Studio Sport Eredivisie

Samenvattingen van de gespeelde Eredivisiewedstrijden. 

 NOS Jeugdjournaal

Geen omschrijving. 

Burn Notice Breach of faith

Burn Notice

Als Sam en Michael een man proberen te helpen, wiens liefdadigheidsinstelling miljoenen is ontfutseld, belanden ze middenin een gijzeling. 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Grey’s Anatomy 17. Do You Know?

Grey’s Anatomy

Alweer het tiende seizoen van de succesvolle serie! 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

 NOS Weekoverzicht Jeugdjournaal

Geen omschrijving. 

NOS Studio Sport NOS Studio Sport

NOS Studio Sport

Geen omschrijving. 

De Social Club De Social Club Compilatie

De Social Club

Zes presentatoren boren hun complete netwerk van online vrienden aan om de meest opvallende, inspirerende en absurde ver Blik terug op De Social Club. In de compilatie zie je de leukste fragmenten van de afgelopen week en zie j ... 

Piets Weer Piets weerbericht

Piets Weer

Piets weerbericht 

 Zappsport compilatie

Presentator Ron Boszhard en HockeySTER Naomi van As presenteren het leukste kindersportprogramma van de Nederlandse Televisie. In Zappsport komen alle takken van sport voorbij. Zo krijgen kinderen met een sportprobleem hulp van ... 

Hart van Nederland Hart van Nederland - Late editie

Hart van Nederland

Hart van Nederland - Late editie 

Boeven uit de Bouw De offerte: stucadoor

Boeven uit de Bouw

De offerte: stucadoor 

Boeven uit de Bouw Confrontatie met Ferry S.

Boeven uit de Bouw

Confrontatie met Ferry S. 

Csi: New York Stealing home

Csi: New York

Danny en Lindsay vinden het lichaam van een jonge vrouw verkleed als zeemeermin, drijvend in een bed van zeewier. Ze gaan op het eiland Manhattan op zoek naar haar moordenaar. Ondertussen onderzoeken Mac en Stella de dood van e ... 

Hart van Nederland Boost voor musea in Nederland

Hart van Nederland

Boost voor musea in Nederland 

Boeven uit de Bouw De confrontatie met Olof

Boeven uit de Bouw

De confrontatie met Olof 

Pawn Stars Pawn Stars: Aflevering 164 en 165

Pawn Stars

Pawn Stars 

Crime Scene Investigation Fanny Smackin

Crime Scene Investigation

Een groep gemaskerde criminelen maakt de Strip onveilig. Willekeurige mensen worden door hen omsingeld en zwaar mishandeld of zelfs vermoord. Het team van CSI probeert deze misdadigers achter de tralies te krijgen, maar dat bli ... 

Verborgen Verhalen Aram

Verborgen Verhalen

Een gewone middelbare school. Iedereen kent iedereen. Maar hoe goed? Zijn er verborgen verhalen? Aram bijvoorbeeld. Hij leeft voor Larp. Hij is een van de Musketiers. Maar zijn nieuwe klasgenoten vinden hem maar een rare kwast. ... 

The Hit Afl. 8

The Hit

Sensationeel muziekprogramma waarin songwriters de unieke kans krijgen om hun zelfgeschreven nummer te pitchen aan Nederlandse en internationale topartiesten. 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Crime Scene Investigation Toe Tags

Crime Scene Investigation

Leven en dood lopen dwars door elkaar heen, als vier lichamen in het mortuarium weer tot leven komen en zich afvragen wat er precies met ze is gebeurd. Donna Basset, die dood wordt aangetroffen in een hotel, Rebecca McGill, die ... 

De Grote Verbouwing Aflevering 134

De Grote Verbouwing

De grote verbouwing 

RTL Nieuws 19:30 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Hart van Nederland Kampeerseizoen weer van start

Hart van Nederland

Kampeerseizoen weer van start 

Hart van Nederland ‘Panamese autoriteiten teveel op één scenario gericht’

Hart van Nederland

‘Panamese autoriteiten teveel op één scenario gericht’ 

De Grote Verhuizing Aflevering 210

De Grote Verhuizing

De grote verhuizing 

IJSSTRIJD! IJSSTRIJD!

IJSSTRIJD!

Geen omschrijving. 

Custom Cars: Las Vegas Afl. 2

Custom Cars: Las Vegas

Amerikaanse realityserie waarin oldtimerliefhebber Danny Koker wordt gevolgd. Danny´s hele leven bestaat uit de in- en verkoop van klassieke Amerikaanse auto´s en motoren. Overal waar hij is, speurt hij naar handel. 

RTL Autowereld Afl. 32

RTL Autowereld

Informatief programma met het laatste autonieuws, de snelste sportwagens, exclusieve klassiekers en bijzondere reportages. De ultieme autobeleving. 

Beestengeluk Aflevering 23

Beestengeluk

Beestengeluk 

Carlo & Irene: Life 4 You Afl. 34

Carlo & Irene: Life 4 You

Katja Römer-Schuurman vertelt over haar sieradenlijn en haar nieuwe plannen. Jada Borsato schuift aan en praat over de film 'Flits & Het Magische Huis'. Zij zingt tevens de titelsong van deze film. Ellen Pieters praat over h ... 

Feiten en Fabels Aflevering 23

Feiten en Fabels

Feiten en fabels 

Willemspark Willemspark marathon

Willemspark

Willemspark is een komedie over opgroeien in Amsterdam-Zuid. Dwarsfluitles, tennistraining, de laatste auditie voor een commercial en dan heb je ook nog die zeurende nanny achter je aan. Annabel, Hazel, Olivier en Mees leiden n ... 

RTL Transportwereld Afl. 32

RTL Transportwereld

Informatief programma waarin vormen van transport, logistiek, productieprocessen, machines en groot materieel worden belicht. Daarnaast is er aandacht voor transport, internet, IT en nieuwe technologieën. 

Alles over Wonen Aflevering 9

Alles over Wonen

Alles over wonen 

RTL Xtreme Presenteert: HTC Atlantic Kite Challenge Afl. 1

RTL Xtreme Presenteert: HTC Atla ...

Verslag van de spectaculaire challenge waarin zes kitesurfers non-stop een zesduizend kilometer lange tocht over de Atlantische Oceaan maken. 

Wist Je Dat? Afl. 15

Wist Je Dat?

Lifestyleprogramma waarin leuke feiten en wetenswaardigheden aan bod komen over kinderen, gezondheid, duurzaamheid en mode. 

Een dag in de dierentuin Aflevering 47

Een dag in de dierentuin

Een dag in de dierentuin: Aflevering 47 

Team Hot Wheels Afl. 1

Team Hot Wheels

Geen extra informatie aanwezig.

Energiewacht Tour Afl. 2

Energiewacht Tour

Verslag van de dameswielerwedstrijd die plaatsvindt van 9 april tot en met 13 april. In zes etappes zal de internationale wielertop strijden voor de eindoverwinning in de grootste wielerkoers van Groningen. 

Helden Van 7: Dog The Bounty Hunter Afl. 32

Helden Van 7: Dog The Bounty Hunter

Realityprogramma waarin Dog Chapman en zijn familie alles op alles zetten om criminelen zo snel mogelijk achter de tralies te krijgen. 

Efteling TV: Het Mysterie Van... Hoogtepunten

Efteling TV: Het Mysterie Van...

Spelshow waarin verschillende schoolteams alles op alles zetten om de winst binnen te slepen. De munten, verdiend in de voorgaande week, kunnen worden ingezet om tijdwinst te krijgen. 

Tracks & Trails Afl. 2

Tracks & Trails

Wandel- en bergsportprogramma waarin alles te zien is over wandelen, hiken én bergsport in Nederland en in het buitenland. 

Helden Van 7: Dog The Bounty Hunter Afl. 31

Helden Van 7: Dog The Bounty Hunter

Realityprogramma waarin Dog Chapman en zijn familie alles op alles zetten om criminelen zo snel mogelijk achter de tralies te krijgen. 

 Zappsport

Presentator Ron Boszhard en HockeySTER Naomi van As presenteren het leukste kindersportprogramma van de Nederlandse Televisie. In Zappsport komen alle takken van sport voorbij. Zo krijgen kinderen met een sportprobleem hulp van ... 

Lifestylexperience Afl. 15

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Golf In Business Afl. 5

Golf In Business

Zakelijk programma met een sportief tintje waarin ondernemers een vriendschappelijke golfwedstrijd spelen. Tijdens het spel, begeleidt door golflegende John Woof, wordt gesproken over hun visie op ondernemen. 

Kindertijd KRO Kindertijd

Kindertijd

KRO Kindertijd is een gevarieerd kinderprogramma van KRO-NCRV met vandaag: Woezel & Pip videoclips Het programma met de olifant 

LXRY TV Afl. 3

LXRY TV

Inspirerend programma waarin luxekenner Yves Gijrath de kijker meeneemt naar de meest bijzondere en mooie bedrijven, evenementen, restaurants, merken en personen in binnen- en buitenland. 

De Succesfactor Afl. 8

De Succesfactor

Businessprogramma waarin verhalen achter succesvolle Nederlandse bedrijven besproken worden. Vanaf de werkvloer worden interviews en reportages getoond. 

Hollands Goud Aflevering 8

Hollands Goud

Hollands goud 

Ondernemerszaken Afl. 1

Ondernemerszaken

Informatief programma voor bedrijven en ondernemers. Elk thema wordt ondersteund door voorbeelden van de werkvloer, gesprekken met ondernemers en managers, en praktijkcases. 

Business-channel Afl. 31

Business-channel

Businessprogramma dat ondernemers, werkgevers en werknemers inspireert en in hun eigen omgeving laat zien. Dynamische reportages op locatie, sprekend vanuit het hart van de onderneming. 

Bloemenstal, De Afl. 17

Bloemenstal, De

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Vakantie Magazine Afl. 1

RTL Vakantie Magazine

Vakantiemagazine waarin alles voorbijkomt wat de kijker helpt bij het plannen, organiseren of nog leuker maken van de vakantie. Wisselende thema's als water, kamperen of vakantie in de achtertuin komen aan bod. 

Life Is Beautiful Afl. 3

Life Is Beautiful

Lifestyleprogramma voor de moderne vrouw en man die belang hechten aan een optimale gezondheid en die volop willen genieten van het mooie leven, gewoon thuis, onderweg of waar ook ter wereld. 

Business Class Afl. 30

Business Class

Vanuit de Hotels van Oranje in Noordwijk aan Zee ontvangt Harry Mens gasten die over hun bedrijfsvoering, product of dienst vertellen. De nadruk ligt hierbij op nieuws uit de financieel-economische hoek. 

Jungle Club Afl. 1

Jungle Club

Bamboo Bill is avonturier en woont hij midden in Ouwehands Dierenpark. Tijdens zijn avonturen met zijn collega-avonturiers leert Bamboo Bill veel over de natuur en de dieren in het park. 

Ondernemend Nederland Afl. 4

Ondernemend Nederland

Zakelijk programma waarin alle ins en outs van ondernemend Nederland onder de loep worden genomen. Het programma is een specialistisch platform dat ondernemers in Nederland stimuleert. 

David Maasbach Aflevering 327

David Maasbach

David Maasbach 

Nederland Horecaland Afl. 5

Nederland Horecaland

Gevarieerd horecaprogramma om te infomeren, inspireren en amuseren. De kijker krijgt een kijkje in de Nederlandse gastronomie en in de keuken bij verschillende toeleveranciers. Daarnaast worden er producten getest. 

Hour Of Power Afl. 15

Hour Of Power

Verslag van de kerkdienst van de jonge Amerikaanse predikant Bobby Schuller. Iedere uitzending een interview met een inspirerende Nederlandse gast door presentator Jan van den Bosch. 

Efteling TV: Titatoverfeest Afl. 12

Efteling TV: Titatoverfeest

Life actionprogramma waarin Tika en Kwark kinderen meenemen op avontuur in het luchtkasteel en daarbuiten. 

 HumorTV op 3 presenteert: Het Monica da Silva Trio

Arjen Lubach en Tim Kamps behoren tot het Monica da Silva Trio. Het blijvende gemis van de zangeres wordt ruimschoots goedgemaakt met extra droge humor, nog meer scherpe teksten en kekke muziek. Arjen Lubach en Tim Kamps behore ...