NCIS: Los Angeles Core Values

Core Values

Kensi en Deeks gaan undercover bij een uit gebruik genomen kerncentrale in het kader van een onderzoek naar de stralingsvergiftiging van een sergeant artillerie die daar bijbeunde als beveiligingsmedewerker. 

NCIS: Los Angeles Cancel Christmas

Cancel Christmas

Een vermeende Noord-Koreaanse spion wordt vergiftigd en door een vrachtwagen met kerstbomen aangereden. Het team moet de persoon vinden die verantwoordelijk is voor het binnensmokkelen van spionnen. Deeks en Kensi proberen een ... 

NCIS: Los Angeles Internal Affairs

Internal Affairs

Deeks wordt gearresteerd en ondervraagd over de moord op zijn voormalige partner. Het team stelt alles op alles om zijn onschuld te bewijzen. 

NCIS: Los Angeles Defectors

Defectors

Het team gaat op zoek naar een vermiste tiener. Er wordt gevreesd dat zij door een terroristische organisatie is gerekruteerd. 

NCIS: Los Angeles The Long Goodbye

The Long Goodbye

Het team gaat op zoek naar de vermiste Jada, de vrouw die Sam vier jaar geleden aan asiel in de VS hielp. Kensi gaat samen met DEA-agente Talia Del Campo undercover. 

NCIS: Los Angeles An Unlocked Mind

An Unlocked Mind

Kensi en Deeks gaan undercover als sekteleden om een voormalige medewerker van het Ministerie van Defensie te redden die is gehersenspoeld met het doel om geheime informatie te verkrijgen. De overige teamleden proberen te voork ... 

NCIS: Los Angeles Unspoken

Unspoken

Het team gaat op zoek naar Ruiz. Deze voormalige partner van Sam verdween na de aanschaf van een dodelijk explosief tijdens een undercoveroperatie. 

NCIS: Los Angeles Blame It On Rio

Blame It On Rio

Special agent Agent DiNozzo schakelt de hulp in van het team als een gevangene die hij moest escorteren op een vlucht van Singapore naar Los Angeles ontsnapt. 

NCIS: Los Angeles Command And Control

Command And Control

Callen en Sam worden gedwongen om hun vrije dag op te geven als ze een mysterieus telefoontje ontvangen. De beller dreigt onschuldige mensen te vermoorden als ze niet precies doen wat hij zegt. 

NCIS: Los Angeles Driving Miss Diaz

Driving Miss Diaz

Het team doet onderzoek naar een massamoord die twintig jaar geleden in Peru plaatsvond. Een beroemd fotomodel dat de moordpartij overleefde, lijkt nu een doelwit te vormen. Kensi gaat undercover als assistente van het model en ... 

NCIS: Los Angeles Citadel

Citadel

DEA-agent Talia Del Campo roept de hulp van het team in als haar partner wordt vermoord. Kensi vermoedt dat Deeks iets voor haar verbergt. Hij verrast haar door haar voor te stellen aan zijn moeder. 

NCIS: Los Angeles Active Measures

Active Measures

Als Callen besluit om op eigen houtje op een geheime missie te gaan, waarvan Sam en het team niets weten, eist Hetty dat zijn missie wordt stopgezet. Zij geeft het team opdracht om hem op te sporen. 

NCIS: Los Angeles Chernoff, K.

Chernoff, K.

De zaak rond Arkady en zijn persoonlijke band met een olietanker voert Callen, Sam, Deeks en Kensi naar Moskou, waar ze verschillende undercoveridentiteiten moeten aannemen om hun verdachten te vinden. 

NCIS: Los Angeles Kolcheck, A.

Kolcheck, A.

Callen en Sam zoeken naar antwoorden als ze dode bemanningsleden aantreffen van de vermiste olietanker die werd gebruikt voor de deal van Arkady met Rusland. Ze ontdekken dat Arkady een persoonlijke band met het schip had. 

NCIS: Los Angeles Field Of Fire

Field Of Fire

Het team gaat op zoek naar een voormalig sluipschutter die uit een veteranenziekenhuis is ontsnapt. Hij blijkt banden te hebben met de leider van een groep extremisten. De zaak roept bij Kensi herinneringen op aan haar verleden ... 

NCIS: Los Angeles Beacon

Beacon

Callen en Sam zijn geschokt als een oude bekende, die naar hun weten het slachtoffer was van een recente moord, springlevend blijkt te zijn en hen om hulp vraagt. 

NCIS: Los Angeles Rage

Rage

Callen en Sam gaan undercover en hervatten hun oude identiteiten als gevangene en bewaker om een ultrarechtse groep te infiltreren die naar verluidt in het bezit is van gestolen nucleair materiaal. 

NCIS: Los Angeles Blaze Of Glory

Blaze Of Glory

Als een testraket wordt gehackt en een andere richting wordt opgestuurd, gaat het team van NCIS op zoek naar de groep hackers die verantwoordelijk voor de aanval was. Ze krijgen daarbij hulp van een jonge computerexpert die doo ... 

NCIS: Los Angeles Fighting Shadows

Fighting Shadows

Drie FBI-agenten worden gedood tijdens een explosie na een succesvolle undercoveroperatie. Het team van NCIS gaat op zoek naar de dader. Deeks en Kensi realiseren zich dat het team weet heeft van hun relatie. Hetty werkt met Ke ... 

NCIS: Los Angeles Savoir Faire

Savoir Faire

Tijdens een onderzoek naar de dood van een van drie Afghaanse soldaten die in de VS werden getraind, ontdekt het team van NCIS dat er twee andere soldaten worden vermist. Ze moeten worden gevonden voordat ze door hun ontvoerder ... 

NCIS: Los Angeles Expiration Date

Expiration Date

Tijdens een missie van Callen en Sam om een spion in de kraag te vatten die in opdracht van de CIA werkt, wordt Sam neergeschoten. Het team roept de hulp in van Thapa, de elitesoldaat uit Nepal, om de schutter te vinden. Kensi ... 

NCIS: Los Angeles Forest For The Trees

Forest For The Trees

Callen en Sam worden ontvoerd tijdens het natrekken van een anonieme tip over een vermiste NSA-agent. Als het team hun verdwijning ontdekt, realiseert het zich dat de mannen mogelijk in een valstrik van terroristen zijn getrapt. 

NCIS: Los Angeles Black Wind

Black Wind

Callen en Sam gaan undercover als eigenaars van een eetkraam in Mexico om de daders achter een vergiftiging met antrax te vinden voordat ze een biologisch wapen maken. 

NCIS: Los Angeles In The Line Of Duty

In The Line Of Duty

Nadat de Amerikaanse ambassadeur Nancy Kelly ternauwernood aan een terroristische aanval in het Amerikaanse consulaat in Tunesië ontsnapt, worden Callen en Sam uitgezonden op een geheime en gevaarlijke missie om cruciaal bewij ... 

NCIS: Los Angeles Spiral

Spiral

Callen gaat undercover in de postkamer van een kantoorcomplex om onderzoek te doen naar een wapenhandelaar. Dan stormen terroristen het gebouw binnen en wordt hij in gijzeling genomen. 

NCIS: Los Angeles Humbug

Humbug

Het team doet onderzoek naar een inbraak bij een IT-beveiligingsbedrijf. Callen moet de plaats delict echter verlaten nadat Hetty onthult dat zijn vriendin Joelle een van de hoofdverdachten is. De leden van het team bespreken h ... 

NCIS: Los Angeles Reign Fall

Reign Fall

Sam mijmert over zijn opvoeding en relatie met zijn vader terwijl het team onderzoek doet naar de moord op mariniers met zoons op militaire academies. 

NCIS: Los Angeles Traitor

Traitor

Granger wordt vergiftigd door de mol en Eric is een van de zeven verdachten. Hetty geeft bevel om het hele complex af te sluiten terwijl iedereen wordt ondervraagd. 

NCIS: Los Angeles The Grey Man

The Grey Man

Kensi en Deeks gaan undercover om onderzoek te doen naar de moord op een dakloze man die ooit marinier en CIA-agent was. Zij ontdekken dat hij banden had met een Mexicaans drugskartel. 

NCIS: Los Angeles Leipei

Leipei

Een man wordt door een drone vermoord. Het team ontdekt dat het slachtoffer banden had met een terroristische cel die een nieuwe aanslag in Los Angeles beraamt. 

NCIS: Los Angeles SEAL Hunter

SEAL Hunter

Als Sam wordt gearresteerd voor de moord op een vrouw, zetten Callen en Granger alles op alles om zijn naam te zuiveren. Kensi en Deeks ontdekken een verband tussen het slachtoffer en oude bekende van Sam. 

NCIS: Los Angeles Black Budget

Black Budget

Sam reist naar Mexico af om de enige overlevende van een schietpartij op het Ministerie van Defensie te vinden. De overige teamleden proberen het motief achter de schietpartij te achterhalen. 

NCIS: Los Angeles The 3rd Choir

The 3rd Choir

Als de teamleden erachter komt dat iemand uit hun verleden het op een van hen heeft gemunt, proberen ze wanhopig de stad uit te kammen. Psycholoog Nate Getz brengt een bezoek aan Nell om haar te helpen met het verwerken van haa ... 

NCIS: Los Angeles Praesidium

Praesidium

Het NCIS-team komt in actie om een van hun leden te beschermen. Alle teamleden worden ondertussen door vertegenwoordigers van het Ministerie ondervraagd. Nell gaat undercover als Hetty. Directeur Leon Vance deelt verontrustend ... 

NCIS: Los Angeles Inelegant Heart

Inelegant Heart

Het team van NCIS ontdekt dat de identiteit van een van hun leden is onthuld tijdens onderzoek naar de moord op een marine-aannemer die betrokken was bij de verkoop van geheime informatie. In Washington D.C. wordt onderzoek ged ... 

NCIS: Los Angeles Deep Trouble (Part 2)

Deep Trouble (Part 2)

Callen en Sam zitten gevangen in een bewapende onderzeeër waarmee terroristen een vliegdekschip in San Diego willen aanvallen. 

NCIS: Los Angeles Deep Trouble (Part 1)

Deep Trouble (Part 1)

Het team van NCIS en de DEA ontdekken plannen van een drugskartel om voor miljarden dollars aan cocaïne van Colombia naar de Verenigde Staten te transporteren via een onderzeeër. Callen en Sam moeten snel het gestolen vaartui ... 

NCIS: Los Angeles Exposure

Exposure

Een nieuwsverslaggeefster onthult welke groep verantwoordelijk is voor een dodelijke bomaanslag tijdens een militair liefdadigheidsevenement. Het team van NCIS moet haar beweringen natrekken en de dader opsporen. 

NCIS: Los Angeles One More Chance

One More Chance

Sam is ervan overtuigd dat de diefstal van software voor een nieuw onbemand luchtvaartuig verband houdt met de verdwijning van de 10-jarige dochter van de hoofdingenieur, een meisje dat Sam ooit moest beschermen tijdens een mis ... 

NCIS: Los Angeles Three Hearts

Three Hearts

Een undercoveragent van NCIS wordt ervan verdacht voor de smokkelaar te werken waarnaar hij onderzoek moest doen. Het team neemt hem in hechtenis om zijn ware bedoelingen te achterhalen. Kensi en Deeks bespreken hun persoonlijk ... 

NCIS: Los Angeles Windfall

Windfall

Het team van NCIS doet onderzoek naar een voormalige marinier die wordt achternagezeten door leden van Al Qaida omdat hij geld in Irak heeft gestolen. Nell krijgt opdracht om Deeks in het veld te vergezellen. 

NCIS: Los Angeles Spoils Of War

Spoils Of War

Hetty krijgt te horen dat special agent Kensi Blye is verdwenen en mogelijk door de Taliban wordt gevangengehouden. Zij stuurt het team van NCIS naar Afghanistan voor een reddingsmissie. 

NCIS: Los Angeles Zero Days

Zero Days

Eric hoort tijdens een online game dat een bevriende computerexpert wordt aangevallen. Het team van NCIS krijgt opdracht om vast te stellen of een computersysteem dat Russische raketten beheert nu gevaar loopt. Kensi is geschok ... 

NCIS: Los Angeles Between The Lines

Between The Lines

Een undercoveragent wordt geëxecuteerd door een lokale bende., Het team van NCIS moet de mol zien te vinden voordat de levens van andere agenten in gevaar komen. Granger begint zich zorgen te maken als Kensi in Afghanistan ver ... 

NCIS: Los Angeles Fish Out Of Water

Fish Out Of Water

Na een explosie op een vismarkt probeert het team van NCIS samen met een undercoveragent van de DEA te achterhalen of er sprake was van een ongeluk, een terroristische aanslag of een uit de hand gelopen drugsdeal. 

NCIS: Los Angeles Tuhon

Tuhon

Sam en Callen reizen naar Mexico in hun zoektocht naar Tuhon, een voormalige huurmoordenaar met wie ze tijdens hun eerste gezamenlijke missie te maken kregen. Hij wordt nu verdacht wordt van de moord op een diplomaat. Nate en D ... 

NCIS: Los Angeles War Cries

War Cries

Als twee particuliere aannemers van het leger worden vermoord, leidt het spoor naar een verdachte die een van de teamleden van NCIS in groot gevaar brengt. Sam regelt ondertussen een blind date voor Callen. 

NCIS: Los Angeles Allegiance

Allegiance

In Afghanistan versterken Kensi en Granger het team voor een onderzoek naar de moord op een overheidsfunctionaris in Los Angeles die iets te maken had met Hawala, een eeuwenoud systeem voor geldoverdracht. 

NCIS: Los Angeles Merry Evasion

Merry Evasion

Het team van NCIS probeert het motief voor de aanslag op een dochter van een senator te achterhalen. Deeks en Nell bundelen hun krachten met Sam en Callen om de dochter in veiligheid te stellen. Kensi ontvangt het perfecte cade ... 

NCIS: Los Angeles Iron Curtain Rising

Iron Curtain Rising

Een voormalige Roemeense communistische leider wordt van oorlogsmisdaden verdacht. Hij blijkt onder een valse identiteit in Los Angeles te wonen. Het team van NCIS moet hem zien te vinden voordat hij opnieuw verdwijnt. 

NCIS: Los Angeles The Frozen Lake

The Frozen Lake

Callen en Sam schakelen de hulp in van een gurkha, een Nepalese elitesoldaat die in mesgevechten is gespecialiseerd. Het doel is om een gestolen USB-stick terug te vinden. Kensi en Deeks proberen uit alle macht een evenwicht in ... 

NCIS: Los Angeles Recovery

Recovery

Kensi gaat undercover als voedingsdeskundige en Deeks doet zich voor als nieuwe patiënt bij een ontwenningskliniek in het kader van een onderzoek naar de dood van een marineofficier. 

NCIS: Los Angeles Fallout

Fallout

Als er antiterrorisme-apparatuur wordt gestolen, moet het team snel de dader en de apparatuur zien te vinden voordat er een aanslag in Los Angeles wordt gepleegd. Hetty wordt daarbij geconfronteerd met iemand uit haar verleden. 

NCIS: Los Angeles The Livelong Day

The Livelong Day

Het team van NCIS waarschuwt de binnenlandse veiligheidsdienst als tijdens een moordonderzoek blijkt dat een trein in Los Angeles is gekaapt. 

NCIS: Los Angeles Big Brother

Big Brother

Callen gaat undercover bij een prestigieuze middelbare school nadat blijkt dat een 15-jarige hacker antiterroristische missies saboteert. 

NCIS: Los Angeles Unwritten Rule

Unwritten Rule

Analist Nell Jones treedt toe tot het team van NCIS als de vriendin van een voormalige marineofficier wordt ontvoerd. De ontvoerders willen haar ruilen voor geheime marine-informatie. Deeks breekt zonder het te weten een van He ... 

NCIS: Los Angeles Reznikov, N.

Reznikov, N.

Het team van NCIS komt in gevaar tijdens een onderzoek naar de ontvoering van een man die beweert de vader van Callen te zijn. 

NCIS: Los Angeles Omni

Omni

Het team van NCIS moet zien te achterhalen wie informatie over een geheim vaccinproject van een biotechbedrijf heeft gelekt. Deeks worstelt met zijn emoties tijdens zijn terugkeer op het werk. 

NCIS: Los Angeles Impact

Impact

In een poging om Sam en Deeks te helpen om naar het werk terug te keren, schakelt Hetty de hulp van psycholoog Nate Getz in. Hij probeert hen te helpen met het verwerken van hun traumatische ervaring. Ondertussen doen de andere ... 

NCIS: Los Angeles Ascension

Ascension

Sam en Deeks herstellen van een traumatische marteling die van blijvende invloed is op hun persoonlijke en werkrelatie. Ondertussen staan er nog altijd levens op het spel: het team van NCIS zoekt naar gestolen atoomwapens. 

NCIS: Los Angeles Ascension

Ascension

Sam en Deeks herstellen van een traumatische marteling die van blijvende invloed is op hun persoonlijke en werkrelatie. Ondertussen staan er nog altijd levens op het spel: het team van NCIS zoekt naar gestolen atoomwapens.