Holland Zingt Holland zingt… - Show 6

Holland Zingt

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Pluijms Eetbare Wereld Portugal

Pluijms Eetbare Wereld

René Pluijm verkent de historische en smakelijke keuken van het Portugese Alentejo. Hij gaat onder andere zelf broodjes bakken bij de lokale bakker en gaat langs bij een wijngaard waar ze de druiven nog met hun eigen voeten ... 

Brabant Nieuws Brabant Nieuws

Brabant Nieuws

Het laatste nieuws uit Brabant. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

NL Party Afl. 2

NL Party

Muziekprogramma waarin alle stijlen van de Nederlandstalige muziek aan bod komen. Wekelijks treden acht artiesten op die in de hitparades succesvol zijn. Ook is er de cd-albumtip van de week. 

112 Noodoproep: De Echte Verhalen Afl. 5

112 Noodoproep: De Echte Verhalen

Realityprogramma waarin noodsituaties zoals ongelukken, overvallen, branden, mishandelingen en gevallen van zinloos geweld worden gereconstrueerd. 

NOS Studio Sport NOS Studio Sport EK Volleybal vrouwen

NOS Studio Sport

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Dit Was Het Nieuws Afl. 5

Dit Was Het Nieuws

Satirisch programma waarin twee teams scherp, meedogenloos en met veel humor de actualiteit te lijf gaan. Radio-dj's Coen en Sander zijn te gast. 

Dance Dance Dance Afl. 5

Dance Dance Dance

In de halve finale is de concurrentie groter dan ooit. Pip & Pim maken zich op voor een spectaculair dansoptreden op het nummer '4 Minutes' van Madonnna en Justin Timberlake. Fockeline & Achmed gooien hun heupen volledig los op ... 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws 19:30

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Eigen Huis & Tuin Afl. 5

Eigen Huis & Tuin

Klusprogramma met als doel heel Nederland aan het klussen te krijgen. Zelf dingen maken is namelijk dé trend van dit seizoen. Daarnaast wordt een eigen klushuis compleet gerenoveerd. 

RTL Weer 18:05 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws 18:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

WK Rugby Afl. 12

WK Rugby

Verslag van het wereldkampioenschap rugby. De wedstrijden worden gespeeld in dertien Engelse steden. Deelnemende landen zijn onder meer rugbygrootheden als: Australië, Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland en Engeland. 

House Vision Afl. 40

House Vision

Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland wordt belicht. 

Trips & Travel Afl. 6

Trips & Travel

Kevin gaat recreëren in Nederland. Hij reist af naar Friesland, Limburg en Zeeland om achter de leukste en mooiste vakantieplekjes te komen. 

Wonderschool Afl. 1

Wonderschool

In de handen van Wardo de Verwonderaar worden alledaagse dingen bijzonder. Hij legt wonderen uit waarbij hij voorwerpen gebruikt die iedereen in huis heeft, zodat kinderen zelf meteen aan de slag kunnen. 

Films & Sterren Afl. 40

Films & Sterren

Entertainmentprogramma over glamour, filmsterren en films in de bioscoop, op dvd en on demand. Interviews: René Mioch. 

Grenzeloos Wonen Afl. 3

Grenzeloos Wonen

Realityprogramma waarin Nederlanders worden gevolgd die vragen hebben of tegen problemen aanlopen tijdens het bouwproces, de financiële procedure of de beleving. Specialisten reiken oplossingen aan. 

Draken: Rijders Van Berk Afl. 9

Draken: Rijders Van Berk

De bewoners van het eiland Berk zagen de draken altijd als gevaarlijk. Hiccup heeft laten zien dat je draken kunt trainen. Met zijn vrienden probeert hij boosaardige en onverwachte vijanden verslaan. 

Body, Mind & Care Afl. 5

Body, Mind & Care

Zorgprogramma waarin Wytske Kenemans alle trends en innovaties op zorggebied toont. Er wordt aandacht besteed aan welke oplossingen er zijn voor uiteenlopende problemen en waar men terecht kan om deze te laten verhelpen. 

Wist Je Dat? Afl. 33

Wist Je Dat?

Lifestyleprogramma waarin leuke feiten en wetenswaardigheden aan bod komen over kinderen, gezondheid, duurzaamheid en mode. 

Lifestylexperience Afl. 31

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Kindertijd Kindertijd

Kindertijd

Een gevarieerd kinderprogramma met: Devi Maya kleit, Martin Morning, De zandtovenaar, Picknick met taart. 

Sesamstraat Slim

Sesamstraat

Ieniemienie speelt een test. Ben jij net zo slim als Ieniemienie? 

Sesamstraat: 10 voor... Elmo

Sesamstraat: 10 voor...

Elmo. 

Jungle Club Afl. 45

Jungle Club

Bamboo Bill is een avonturier en woont in een prachtig huisje midden in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Samen met Roger, een konijn, en nog heel veel andere dieren beleeft hij leuke avonturen. 

Koffietijd Afl. 5

Koffietijd

Loretta is samen met Martin Gaus te gast in museum Twentse Welle in Enschede. In het kader van dierendag bekijken Loretta en Martin de tentoonstelling 'Dierenparade'. 

Het Land Van Afl. 6

Het Land Van

Stella rijdt dit weekend met gierende banden over een parcours in Lelystad, waar ze deelneemt aan een slipcursus. Ook fietsen we de Elfstedenroute door het altijd mooie Friese landschap en ontdekken we in Amsterdam de geheimen ...