Those who kill Deadly Game

Those who kill

Door puur toeval wordt het lichaam van een jonge vermoorde vrouw gevonden, enkele seconden voordat het in vlammen zou zijn opgegaan in de vuilverbrander. Katrine en Thomas worden op de zaak gezet. 

Blauw Bloed Fotosessie prinselijk gezin in Argentinië

Blauw Bloed

Royaltyprogramma waarin de koningin, prins Willem-Alexander, prinses Máxima en de andere leden van het Koninklijk Huis van dichtbij gevolgd worden. In de eerste uitzending van 2013 een verslag van het fotomoment van prins Will ... 

Mannendingen Mannendingen De 20 meest wilde vrouwen /2

Mannendingen

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor meer nieuws kunt u ook terecht op onze tablet app RTLNIEUWS 365. 

Robs Grote Tuinverbouwing Aflevering 8

Robs Grote Tuinverbouwing

Rob Verlinden en zijn team zetten een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is. Van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-kok Jeremy ko ... 

RTL GP: Dakar 2011 Afl. 1

RTL GP: Dakar 2011

Verslag van de legendarische Dakar-rally, die voor de vijfde keer door het Zuid-Amerikaanse continent voert, met Peru, Argentinie en Chili als gastlanden. 

Wat Vindt Nederland? Afl. 1

Wat Vindt Nederland?

Gasten: Charly Luske en Froukje de Both. 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws RTL Nieuws - 19:30 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

Campinglife Afl. 8

Campinglife

Sander en Rene zijn in Frankrijk aan de Côte d´Azur. Daar is het behalve flaneren ook heerlijk zeilen. Na het genieten op het water brengt Sander een bezoek aan het fort Carre, de blikvanger van Antibes. Rene pakt dan nog ... 

RTL GP: Dakar Pre-proloog Afl. 1

RTL GP: Dakar Pre-proloog

Een verslag van de finale, op het Eurocircuit in Valkenswaard, tussen tuinman Lodewijk Hoekstra en actrice en DJ Gaby Blaaser. Verder is te zien hoe Gerard de Rooy tijdens de Dakar-rally, voor de vierde keer op rij, de winst in ... 

Eigen Huis & Tuin Afl. 1

Eigen Huis & Tuin

Klusprogramma waarbij niet alleen de mouwen worden opgestroopt, maar ook ontwerpen van bekende stylisten en de laatste trends worden bekeken. 

RTL Nieuws RTL Nieuws - 18:00 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

House Vision Afl. 1

House Vision

Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland wordt belicht. 

My First Home Afl. 4

My First Home

Jonge mensen, als stelletje of als single, worden gevolgd tijdens het aankooptraject van hun eerste huis. Alle facetten van een huis kopen komen aan bod. 

Films & Sterren Films & Sterren Aflevering 1

Films & Sterren

Geen extra informatie aanwezig.

Contessa Van Renesse Afl. 1

Contessa Van Renesse

Muzikale familieserie waarin een adellijk trio de vreemdste campingavonturen in het mooie Zeeland beleeft. 

Klus Je Rijk Afl. 1

Klus Je Rijk

Hoe kun je geld besparen op je energierekening? Drie huiseigenaren zien hoe je van je energie slurpende huis een zuinig huis kunt maken. Wie doet dat het beste en gaat met 10.000 euro naar huis? 

Making Of Peter Pan - De Musical Afl. 2

Making Of Peter Pan - De Musical

Een exclusieve blik achter de schermen van de meest spectaculaire arenashow ooit: 'Peter Pan - The Never Ending Story'. Te zien is hoe het magische personage Peter Pan weer tot leven komt. 

Regio Business Magazine Afl. 4

Regio Business Magazine

Zakelijk programma, gericht op het regionaal ondernemen. 

Bedrijf In Beeld Afl. 1

Bedrijf In Beeld

De kijker wordt door drie bekende Nederlanders meegenomen naar de werkvloer van uiteenlopende bedrijven. De presentatoren delen hun ervaringen en hebben gesprekken met werknemers en leidinggevenden. 

Lifestylexperience Afl. 3

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Kindertijd KRO Kindertijd

Kindertijd

Met om:. 

Vis TV Afl. 2

Vis TV

Hengelsportmagazine waarin uitgebreid aandacht wordt besteed aan vismethodes en -technieken, voorlichting en educatie. Verder worden er veel tips gegeven. 

Sesamstraat Nieuw

Sesamstraat

Ieniemienie laat aan Meneer Aart zien wat voor tofcools ze heeft gemaakt. Tommie en Frank maken samen een ritje op Frank zijn nieuwe fiets. Tot slot vertelt Lot een verhaal over een dame uit Kudelstaart. Ieniemienie laat aan Me ... 

Herman's Passie Voor Eten Afl. 18

Herman's Passie Voor Eten

Herman den Blijker vertelt over de achtergrond van een speciaal product, bereidingswijze of gerecht waar hij gek op is en laat zien hoe men kan genieten van eten in de breedste zin van het woord. 

Koffietijd Afl. 1

Koffietijd

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur. 

Green-kids Afl. 1

Green-kids

Er wordt een speciaal thema behandeld dat seizoensgebonden is en kinderen kunnen zien wat zij zelf allemaal met hun `groene vingers´ kunnen doen. 

Efteling TV: De Schatkamer Efteling TV: De Schatkamer Aflevering 5

Efteling TV: De Schatkamer

Geen extra informatie aanwezig.

Fabeltjeskrant Fabeltjeskrant De versjteerde list /370

Fabeltjeskrant

Geen extra informatie aanwezig.

A touch of Frost Mistaken identity (2)

A touch of Frost

Detectiveserie over de onconventionele rechercheur Jack Frost. Frost is in conflict met een overheidsdienaar. Hij heeft de zorg voor de hond van een zwerver en er loopt een seriemoordenaar rond die hoe dan ook gestopt moet word ...