Overtreders Aflevering 1

Overtreders

Verkeersprogramma waarin de camera politieagenten en handhavers volgt, die tijdens hun dagelijkse werkzaamheden oog in oog komen te staan met kleine en grote overtreders van de wet. De camera gaat mee tijdens reguliere dag- en ... 

Breaking Bad Bug

Breaking Bad

Walt probeert Hank te stoppen die zich heeft vastgebeten in het onderzoek naar Gus. Mike moet alle sporen wissen die kunnen leiden naar de fabriek. Gus benadert Jesse. Ted bezoekt Skyler met verontrustend nieuws. 

Van Kooten & De Bie sloegen weer toe! Deel 1 - Twee jongens uit Den Haag

Van Kooten & De Bie sloegen weer ...

Bijna veertig jaar werkten ze samen. In die periode maakten Kees van Kooten en Wim de Bie honderden uren televisie. Kees van Kooten (1941) en Wim de Bie (1939) zijn weer even terug op televisie. Bijna veertig jaar werkten ze sa ... 

Ranking The Stars Seizoen 10 - Aflevering 2

Ranking The Stars

De tiende editie (jubileum) wordt gevierd met een bijzondere samenstelling van de tien sterren. -Halina Reijn, Isa Hoes, Ferry Doedens, Xander de Buisonjé, Patty Brard e.a. zijn te zien. Halina Reijn, Isa Hoes, Ferry Doedens, ... 

Focus Hoe leef je langer?

Focus

Michael Mosley heeft zichzelf een ambitieus doel gesteld: hij wil langer leven, jonger blijven en afvallen. Maar om dat te bereiken, wil hij zo min mogelijk veranderen in zijn leven. Michael Mosley heeft zichzelf een ambitieus ... 

De Smaakpolitie Aflevering 111: Haarlem

De Smaakpolitie

Keurmeester en kok Rob Geus gaat weer op inspectieronde langs de Nederlandse keukens. In de meest uiteenlopende horecagelegenheden haalt Rob zijn neus op voor onhygiënische toestanden en helpt hij verbeteringen aan te brengen. 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Hoe leuk is Nederland? Aflevering 5

Hoe leuk is Nederland?

Nederland is leuk, heel leuk! Iedere aflevering worden nieuwe activiteiten en bezienswaardigheden uitgelicht in zowel landelijk als stedelijke gebieden. De presentatoren nemen de kijker mee langs nieuwe mogelijkheden voor een b ... 

Clan Kareltje

Clan

De broers Dewitt vangen bot bij de ouders van Jean-Claude; moeder Min is nog steeds spoorloos en vader Gaston lijkt van de aardbodem te zijn verdwenen. Ze bezinnen zich over de schoonzussen en maken een overzicht van de eventue ... 

Ink Master: The Next Tattoo Artist Afl. 1

Ink Master: The Next Tattoo Artist

De deelnemers maken kennis met de jury en ze staan gelijk voor een extreme uitdaging, die plaatsvindt in het Meatpacking District in New York. Daarnaast gaan ze aan de slag met `human canvas´. Ze worden voorgesteld aan tien ... 

Csi: New York Grand master

Csi: New York

Een paar minuten voordat hij gekroond zou worden tot de onbetwiste kampioen van het `scratchen´, wordt de populairste dj van New York dood gevonden. Rechercheur Mac Taylor komt terecht in de wereld van de hiphop. Door het be ... 

Code 37 Fair trade

Code 37

Het team van de zedenrecherche wordt opgeroepen voor een schijnbaar onschuldige zaak. De vijftienjarige Celeste Wilders lijkt het slachtoffer te zijn van een stalker die haar pakketjes met pikante lingerie opstuurt. Moeder Anne ... 

Lekker, leuk, leven Compilatie seizoen 3

Lekker, leuk, leven

We gaan wekelijks op zoek naar alles wat nodig is voor een lekker, leuk, leven. Een lifestyleprogramma met snelheid en iedere week een andere invalshoek. 

Crime Scene Investigation Sex, lies and larvae

Crime Scene Investigation

Warrick en Catherine verdiepen zich in de kunstwereld en proberen een verdwenen kunstwerk terug te krijgen. Ondertussen probeert Nick te achterhalen waarom de auto van een vermiste vrouw wordt gevonden bij het busstation. 

Tour Du Jour RTL 7 Tour Du Jour Aflevering 10

Tour Du Jour

Geen extra informatie aanwezig.

RTL 7 Darts: European Championship Afl. 4

RTL 7 Darts: European Championship

Geen extra informatie aanwezig.

Linda's Zomerweek Afl. 2

Linda's Zomerweek

Zomerse talkshow waarin Linda de Mol twee interessante en spraakmakende Nederlanders ontvangt voor een trip down memory lane. In een ongedwongen setting luidt Linda samen met haar gasten de zomer in. 

Crime Scene Investigation Unfriendly skies

Crime Scene Investigation

Tijdens een lijnvlucht naar Las Vegas komt een man onverwachts te overlijden. Grissom en zijn team vermoeden dat er meer aan de hand is. 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws 19:30 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

SBS6 Autosport Aflevering 128

SBS6 Autosport

Verslag van de Porsche Carrera Cup en verslag van de Supercar Challege by Dunlop vanaf Spa-Francorchamps. 

RTL Nieuws RTL Nieuws - 18:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

RTL Autowereld Afl. 2

RTL Autowereld

Informatief programma met het laatste autonieuws, de snelste sportwagens, exclusieve oldtimers en bijzondere reisspecials. De ultieme autobeleving. 

RTL Transportwereld Afl. 2

RTL Transportwereld

Informatief programma waarin vormen van transport, logistiek, productieprocessen, machines en groot materieel worden belicht. Daarnaast is er aandacht voor transport, internet, IT en nieuwe technologieen. 

RTL GP: WTCC Portugal

RTL GP: WTCC

De races op het Circuito da Boavista vormen het sluitstuk van het Europese WTCC-seizoen. In de smalle straten van de Portugese stad Porto zullen de coureurs hun stuurmanskunsten nodig hebben om ongeschonden de finish te halen. 

Kijk Op Wonen Afl. 5

Kijk Op Wonen

Inspirerend klus- en woonprogramma waarin onder leiding van topklusser Duncan drie amateurklussers in acht weken een huis verbouwen. 

Lifestylexperience Afl. 1

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

RTL Woonmagazine Afl. 4

RTL Woonmagazine

Bettina heeft geen idee wat ze met haar oubollige interieur aan moet. Ze geeft zelf toe dat ze zelf geen gevoel heeft voor inrichting en het aanbrengen van een stijl of karakter in haar interieur. Piet Boon en Karin Meyn weten ... 

Kindertijd KRO Kindertijd

Kindertijd

Met om:. 

RTL GP: Fia GT1 Afl. 1

RTL GP: Fia GT1

Liveverslag van het grootste autosportevenement in Nederland. Op het Circuit Park Zandvoort komen de sterkste Formule 3-coureurs tegen elkaar uit in de 23ste editie van de beroemde race. 

Sesamstraat Zingen

Sesamstraat

Pino en Tommie zingen Berend Botje. Arjan vindt dat ze te hard zingen maar vergeet te vragen waarom. Bert en Ernie zingen met hun vriendjes en jij mag meedoen. Lot vertelt over een dame uit Wageningen. Pino en Tommie zingen Ber ... 

Business Class Afl. 41

Business Class

Vanuit de Hotels van Oranje in Noordwijk aan Zee ontvangt Harry Mens gasten die over hun bedrijfsvoering, product of dienst vertellen. De nadruk ligt hierbij op nieuws uit de financieel-economische hoek. 

Ondernemend Nederland Afl. 15

Ondernemend Nederland

Zakelijk programma waarin alle ins en outs van ondernemend Nederland onder de loep worden genomen. Het programma is een specialistisch platform dat inspireert, prikkelt, informeert en ondernemers in Nederland stimuleert. 

Hour Of Power Afl. 37

Hour Of Power

Verslag van de kerkdienst van de Amerikaanse predikant Robert Schuller, vanuit de Crystal Cathedral in Los Angeles. Er wordt een Nederlandse inleiding gegeven.