De wekelijkse Lottotrekking

De wekelijkse Lottotrekking

Geen extra informatie aanwezig.

Komt een man bij de dokter

Komt een man bij de dokter

Een programma in het populaire genre humoristicshe sketchprogramma's. De moppen die bij jong en oud voor een lach op het gezicht zorgen worden op geheel eigen wijze weergegeven in aansprekende sketches. 

De Kwis De Kwis

De Kwis

Satirische nieuwskwis. Cabaretiers Joep van Deudekom, Rob Urgert, Niels van der Laan en Jeroen Woe leggen een Bekende Nederlander het vuur aan de schenen met actuele vragen en muzikale parodieën. Satirische nieuwskwis. Cabaret ... 

Downton Abbey Downton Abbey

Downton Abbey

Anna is treurig en onaardig tegen Bates. Het lijkt erop dat hun liefde over is en daarom wil hij eindelijk weten wat er precies aan de hand is ! Anna is treurig en onaardig tegen Bates. Het lijkt erop dat hun liefde over is en ... 

Blauw Bloed De Oranjes en de band met Nelson Mandela

Blauw Bloed

In deze uitzending van Blauw Bloed aandacht voor het overlijden van Nelson Mandela. Hoe was de band van de Oranjes met de voormalig president van Zuid-Afrika, en wat betekende hij voor alle andere koningshuizen? 

Hardcore Pawn

Hardcore Pawn

Een kijkje achter de schermen in het familiebedrijf van Les Gold in Detroit, waarin hij met zijn vrouw en kinderen werkt. De familie wordt dagelijks geconfronteerd met zakelijke transacties en koopt de meest vreemde spullen in ... 

Lachen om Home Video's

Lachen om Home Video's

Humoristisch programma met de leukste homevideo's uit binnen- en buitenland. 

American Pickers

American Pickers

We volgen de meest ervaren 'pickers': Mike Wolfe en Frank Fritz. De mannen gaan heel Amerika af opzoek naar de meest waardevolle voorwerpen met een historische waarde. Zo komen ze in verschillende schuren, kelders en garages te ... 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

De Grote Verbouwing

De Grote Verbouwing

Realityprogramma waarin mensen die een groot bouwproject zijn begonnen, om hun huis een geheel nieuwe stijl te geven, worden gevolgd. Alle successen en tegenslagen worden vastgelegd. 

Csi: Miami Stiff

Csi: Miami

De teamleden komen in de wereld van de mannelijke gigolo´s terecht, wanneer ze een ongebruikelijk moordwapen vinden. 

Echt Waar?! Afl. 5

Echt Waar?!

Komische entertainmentshow waarin Ruben van der Meer en Tijl Beckand in verschillende rondes vragen, humoristische stellingen en triviale kwesties krijgen voorgelegd. Welke zijn `Echt Waar?!´. 

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing Afl. 3

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing

Verslag van het Glory 12-event in Madison Square Garden in New York, waarbij onder anderen de kickboksers Giorgio Petrosyan (Italië), Robin van Roosmalen (Nederland) en Andy Ristie (Suriname) aan het lichtgewicht-toernooi de ... 

Csi: Miami Countermeasures

Csi: Miami

Het leven van Horatio en Natalia hangt aan een zijden draad. Voor het team is het een race tegen de klok om de ontsnapte moordenaar Jack Toller tegen te houden, voordat hij weer toeslaat. 

Crime Scene Investigation Bully for you

Crime Scene Investigation

Op een middelbare school wordt op het toilet het levenloze lichaam van een leerling aangetroffen. De jongen blijkt in de rug te zijn geschoten. Als het CSI-team te horen krijgt dat het slachtoffer bekend stond als de schrik van ... 

Holland's Got Talent Afl. 7

Holland's Got Talent

Talentshow waarbij gezocht wordt naar verborgen talent. De kandidaten showen hun acts aan het deskundige jurytrio, dat bestaat uit Chantal Janzen, Gordon en Dan Karaty. 

RTL 7 Fight Night: WWE Wrestling Afl. 4

RTL 7 Fight Night: WWE Wrestling

Verslag van een spectaculair worstelevent van de WWE waarin de beste deelnemers wereldwijd bomvolle arena´s trekken met hun meeslepende matches en bijna acrobatische vechtkunsten. 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Crime Scene Investigation Overload

Crime Scene Investigation

Nick en Catherine moeten een zaak onderzoeken waarbij een jongen die onder hypnose was, komt te overlijden. 

RTL Nieuws 19:30 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Campinglife Afl. 2

Campinglife

Gigi en Sander beleven hun tweede week in Bretagne. Ze zijn erg onder de indruk van de pittoreske vissersdorpen, de ruige kust en de grote zandstranden. Gigi zoekt de kust op om te gaan voetvissen. Dat is een regionaal gebruik ... 

Eigen Huis & Tuin Afl. 16

Eigen Huis & Tuin

Klusprogramma waarbij niet alleen de mouwen worden opgestroopt, maar ook ontwerpen van bekende stylisten en de laatste trends worden bekeken. 

RTL Nieuws 18:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Wipeout Wipeout \

Wipeout

Amerikaanse spelshow waarin kandidaten in een Winter Wonderland tegen elkaar én de klok strijden. De deelnemers bevinden zich dit keer op glad ijs, want de hindernisbaan is in winterse sferen. 

House Vision Afl. 49

House Vision

Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland wordt belicht. 

Close Up David Hockney - Het Grotere werk

Close Up

De documentaire volgt kunstenaar David Hockney gedurende een periode van drie jaar wanneer hij Californië - waar hij lange tijd woonde - verlaat en terugkeert naar zijn geboorteplaats Yorkshire. De documentaire volgt kunstenaa ... 

Glee Blame it on the alcohol

Glee

Schoolhoofd Figgins wijst de kinderen op het gevaar van alcohol. Intussen hebben Will en coach Beiste plezier met z'n tweetjes. 

Films & Sterren Afl. 13

Films & Sterren

Entertainmentprogramma waarin een overzicht wordt gegeven van de nieuwste films in de bioscoop en op dvd. 

Style By Jury Afl. 104

Style By Jury

Canadees make-overprogramma, waarin een team van experts mensen helpt een goede eerste indruk te maken. Gedurende zeven dagen transformeren de deskundigen de deelneemster van ruwe diamant tot stralend middelpunt. 

Pluijms Eetbare Wereld Afl. 7

Pluijms Eetbare Wereld

Israël is meestal op televisie vanwege conflicten. René legt een heel andere, positieve kant van het land bloot: de eetcultuur! Van hummus tot wijn en het leven op de kibboets. 

Wist Je Dat? Afl. 7

Wist Je Dat?

Lifestyleprogramma waarin leuke feiten en wetenswaardigheden aan bod komen over kinderen, gezondheid, duurzaamheid en mode. 

Green-kids Compilatie - Afl. 10

Green-kids

Educatief programma waarin de interesse voor de natuur wordt gewekt bij kinderen thuis en op school. Hierbij staan kijken, doen en beleven in het Nederlandse landschap centraal. 

Life Is Beautiful Afl. 12

Life Is Beautiful

Lifestyleprogramma over de kwaliteit van het leven. Centraal staat gezondheid, verantwoord eten en drinken en luxe. Wekelijks is er een ander gezondheidsthema. 

Kindertijd KRO Kindertijd

Kindertijd

Met om:. 

Lifestylexperience Afl. 14

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Sesamstraat Pech/Geluk

Sesamstraat

Het is Arjan zijn ongeluksdag. Hij heeft poep onder zijn schoen en vogelpoep in zijn haar. Bennie Jolink en Tommie mogen een dagje op de boerderij spelen. Peetje vertelt een verhaaltje over Zwervertje. Het is Arjan zijn ongeluk ... 

Kabouter Plop De mattenklopper

Kabouter Plop

Plop is in zijn keukentje met een mattenklopper een tapijt aan het uitkloppen. Kwebbel komt binnen en heeft kiespijn. Plop zal haar wel verzorgen en geeft haar een glaasje Plopmelk. Vervolgens werkt hij verder. Klus en Lui kome ... 

Team Hot Wheels Afl. 4

Team Hot Wheels

Beleef de spectaculaire stunts die de verschillende teams ontwikkelen. Ieder team heeft zijn eigen specialiteiten. Zie hoe een stunt wordt verzonnen, uitgevoerd en geperfectioneerd. 

Herman's Passie Voor Eten Afl. 11

Herman's Passie Voor Eten

Herman den Blijker vertelt over de achtergrond van een speciaal product, bereidingswijze of gerecht waar hij gek op is en laat zien hoe men kan genieten van eten in de breedste zin van het woord. 

Koffietijd Afl. 15

Koffietijd

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.