De wekelijkse Lottotrekking

De wekelijkse Lottotrekking

Trekking van de winnende getallen van de Lotto, met iedere week kans op één miljoen euro en de Lotto Jackpot. 

Komt een man bij de dokter

Komt een man bij de dokter

Een programma in het populaire genre humoristicshe sketchprogramma's. De moppen die bij jong en oud voor een lach op het gezicht zorgen worden op geheel eigen wijze weergegeven in aansprekende sketches. 

Hardcore Pawn

Hardcore Pawn

Een kijkje achter de schermen in het familiebedrijf van Les Gold in Detroit, waarin hij met zijn vrouw en kinderen werkt. De familie wordt dagelijks geconfronteerd met zakelijke transacties en koopt de meest vreemde spullen in ... 

De Kwis De Kwis

De Kwis

Satirische nieuwskwis. Cabaretiers Joep van Deudekom, Rob Urgert, Niels van der Laan en Jeroen Woe leggen een Bekende Nederlander het vuur aan de schenen met actuele vragen en muzikale parodieën. Satirische nieuwskwis. Cabaret ... 

Downton Abbey Downton Abbey

Downton Abbey

Februari 1922: Na de plotselinge dood van haar echtgenoot Matthew Crawley zes maanden eerder, is Lady Mary nog altijd in diepe rouw. Februari 1922: Na de plotselinge dood van haar echtgenoot Matthew Crawley zes maanden eerder, ... 

Blauw Bloed Van bezoek uit België direct naar Moskou

Blauw Bloed

Een verslag van het bezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan Rusland en aandacht voor het kennismakingsbezoek van koning Filip en koningin Mathilde aan ons land. De uitzending van Blauw Bloed van 9 november 2 ... 

American Pickers

American Pickers

We volgen de meest ervaren 'pickers': Mike Wolfe en Frank Fritz. De mannen gaan heel Amerika af opzoek naar de meest waardevolle voorwerpen met een historische waarde. Zo komen ze in verschillende schuren, kelders en garages te ... 

Lachen om Home Video's

Lachen om Home Video's

Humoristisch programma met de leukste homevideo's uit binnen- en buitenland. 

Storage Hunters

Storage Hunters

In Amerika zijn een hoop opslagplaatsen die in de steek zijn gelaten door de eigenaar. Omdat sommige units een schatkist aan voorwerpen bevatten, is het voor Brandon Bernier en zijn vrouw Lori een uitdaging om tijdens de veilin ... 

Storage Wars

Storage Wars

Professionele kopers en hun teams worden gevolgd. Ze jagen op de beste koopjes tijdens veilingen en proberen zo de "verborgen schat" te pakken te krijgen. 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing

Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot aan schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv ... 

Csi: Miami Dispo day

Csi: Miami

Het lot keert zich tegen het team van CSI als een aantal van hen betrokken lijkt te zijn in een drugszaak. Uiteindelijk bestookt de pers Horatio en weten ze een gevoelige snaar bij hem te raken. 

Volgende Week Afl. 4

Volgende Week

Satirisch nieuwsprogramma waarin cabaretiers Carolien Borgers, Richard Groenendijk, Viggo Waas en Peter Heerschop met veel fantasie, overtuiging en humor zich buigen over het nieuws dat komen gaat. 

Csi: Miami Simple man

Csi: Miami

Horatio moet getuigen in een moordzaak. Net voordat Horatio zijn getuigenis moet afleggen, ontvangt hij nieuwe feiten over de zaak waarmee de onschuld van de verdachte kan worden bewezen. 

Verliefd op Ibiza Verliefd op Ibiza: Aflevering 3 (1/5)

Verliefd op Ibiza

Verliefd op Ibiza: Aflevering 3 (1/5) 

Bones The man with the bone

Bones

Booth en Brennan onderzoeken een plek waar misschien een piratenschat ligt begraven. 

Holland's Got Talent Afl. 3

Holland's Got Talent

Talentshow waarbij gezocht wordt naar verborgen talent. De kandidaten showen hun acts aan het deskundige jurytrio, dat bestaat uit Chantal Janzen, Gordon en Dan Karaty. 

Bones The skull in the desert

Bones

Als Angela op vakantie is in de woestijn vindt ze een schedel. Ze vraagt of Brennan het wil onderzoeken omdat ze bang is dat het van haar vriend is, die al een paar dagen zoek is. 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Heb je dat gezien? Heb je dat gezien?

Heb je dat gezien?

Verrassende, ontroerende en bijzondere televisiemomenten, ter gelegenheid van het zestigjarig jubileum van de Nederlandse televisie. Herinneringen komen terug en er wordt getoond hoe rijk de Nederlandse televisiegeschiedenis is ... 

RTL Nieuws 19:30 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

RTL 7 Darts: Grand Slam Of Darts Afl. 1

RTL 7 Darts: Grand Slam Of Darts

Geen extra informatie aanwezig.

Comedy Kids Afl. 3

Comedy Kids

De drie coaches, Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer, bepalen in deze derde voorronde welke twee kids er doorgaan naar de halve finale. Deze kids zijn in de race voor de titel van `Comedy Kid of the Year´ ... 

Eigen Huis & Tuin Afl. 12

Eigen Huis & Tuin

Klusprogramma waarbij niet alleen de mouwen worden opgestroopt, maar ook ontwerpen van bekende stylisten en de laatste trends worden bekeken. 

RTL Nieuws 18:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

House Vision Afl. 45

House Vision

Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland wordt belicht. 

Close Up De rode loper

Close Up

Een mooie jurk is het halve werk! We werpen een kritische blik op een glamourfenomeen waarachter een miljardenbusiness schuil gaat. Een mooie jurk is het halve werk! Een actrice in een sensationele godinnenjurk wordt op de rode ... 

Glee A very Glee Christmas

Glee

Terwijl Finn McKinley High in kerstsfeer probeert te brengen, ontdekt Artie dat Brittany nog steeds in de kerstman gelooft. 

RTL GP: Dutch Power Pack Finaleraces

RTL GP: Dutch Power Pack

Het Dutch Power Pack is het toonaangevende autosportpakket in Nederland. De krachtige combinatie van raceklassen huisvest de belangrijkste Nederlandse kampioenschappen waaronder de Formido Swift Cup, de Dutch Renault Clio Cup e ... 

Films & Sterren Afl. 9

Films & Sterren

Entertainmentprogramma waarin een overzicht wordt gegeven van de nieuwste films in de bioscoop en op dvd. 

Wist Je Dat? Afl. 4

Wist Je Dat?

Lifestyleprogramma waarin leuke feiten en wetenswaardigheden aan bod komen over kinderen, gezondheid, duurzaamheid en mode. 

Vis TV Afl. 11

Vis TV

Hengelsportmagazine waarin uitgebreid aandacht wordt besteed aan vis-methodes en technieken, voorlichting en educatie. Verder worden er veel tips gegeven. 

Green-kids Afl. 6

Green-kids

Educatief programma waarin de interesse voor de natuur wordt gewekt bij kinderen thuis en op school. Hierbij staan kijken, doen en beleven in het Nederlandse landschap centraal. 

Life Is Beautiful Afl. 9

Life Is Beautiful

Lifestyleprogramma over de kwaliteit van het leven. Centraal staat gezondheid, verantwoord eten en drinken en luxe. Wekelijks is er een ander gezondheidsthema. 

Kindertijd KRO Kindertijd

Kindertijd

Met om:. 

Lifestylexperience Afl. 10

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Sesamstraat Club

Sesamstraat

Meneer Aart heeft bedacht dat heel Sesamstraat lid is van de Grote Club. Hij is zelf de baas en heeft ook regels bedacht. Ernie en Bert maken samen met hun vriendjes een trein. Meneer Aart heeft bedacht dat heel Sesamstraat lid ... 

Herman's Passie Voor Eten Afl. 7

Herman's Passie Voor Eten

Herman den Blijker vertelt over de achtergrond van een speciaal product, bereidingswijze of gerecht waar hij gek op is en laat zien hoe men kan genieten van eten in de breedste zin van het woord. 

Koffietijd Afl. 11

Koffietijd

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur. 

Veronica Film

Veronica Film

In dit programma worden aan de hand van leuke feitjes en nieuwtjes films besproken die aankomende week te zien zijn op Veronica. Daarnaast is er elke week een reportage van een nieuwe bioscoopfilm en worden de nieuwste dvd-rele ... 

Veronica Film

Veronica Film

In dit programma worden aan de hand van leuke feitjes en nieuwtjes films besproken die aankomende week te zien zijn op Veronica. Daarnaast is er elke week een reportage van een nieuwe bioscoopfilm en worden de nieuwste dvd-rele ...