Holland Zingt Holland zingt… - Show 3

Holland Zingt

Geen extra informatie aanwezig.

NL Party Afl. 1

NL Party

Optredens van onder anderen: Kenny B., André Hazes jr., Django Wagner, Gerson Main en Frans Duijts. 

Loft Loft

Loft

Vijf getrouwde mannen delen in het diepste geheim een loft voor hun buitenechtelijke activiteiten. Dat verloopt zonder problemen tot ze er op een ochtend het lijk aantreffen van een jonge vrouw. Het verhaal van vijf getrouwde m ... 

Brabant Nieuws Brabant Nieuws

Brabant Nieuws

Het laatste nieuws uit Brabant. 

Pluijms Eetbare Wereld Curaçao

Pluijms Eetbare Wereld

Tropisch Curaçao is geliefd als vakantieland, misschien ook omdat het een beetje Nederlands is. Wat eten de echte eilanders? René verkent de eetcultuur; van cactussoep tot leguaan. 

112 Noodoproep: De Echte Verhalen Afl. 2

112 Noodoproep: De Echte Verhalen

Realityprogramma waarin noodsituaties zoals ongelukken, overvallen, branden, mishandelingen en gevallen van zinloos geweld worden gereconstrueerd. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Dit Was Het Nieuws Afl. 2

Dit Was Het Nieuws

RTL-correspondent Olaf Koens en rapper en acteur Willie Wartaal zijn te gast. 

Dance Dance Dance Afl. 2

Dance Dance Dance

In de tweede aflevering van de danssensatie 'Dance Dance Dance' ligt de lat opnieuw extreem hoog voor alle vijf koppels. Zaterdag is onder andere te zien hoe Fockeline en Achmed losgaan op 'Beat It' van Michael Jackson, storten ... 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Uit Eigen Keuken Afl. 11

Uit Eigen Keuken

Kort Bourgondisch kookprogramma dat de kijker inspireert met de lekkerste gerechten. 

RTL Nieuws 19:30

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

You're Back In The Room Afl. 3

You're Back In The Room

Komische hypnoseshow waarin een hypnotiseur wekelijks een team van vier mensen onder hypnose brengt. Vervolgens moeten zij in diverse spelrondes een zo groot mogelijk geldbedrag bij elkaar winnen. 

Eigen Huis & Tuin Afl. 2

Eigen Huis & Tuin

Klusprogramma met als doel heel Nederland aan het klussen te krijgen. Zelf dingen maken is namelijk dé trend van dit seizoen. Daarnaast wordt een eigen klushuis compleet gerenoveerd. 

RTL Weer 18:05 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws 18:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

House Vision Afl. 37

House Vision

Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland wordt belicht. 

Trips & Travel Afl. 3

Trips & Travel

Kevin verrast zijn vriendin Patty met een dagje uit. Hij verrast haar bij de kapper en gaat gedurende de aflevering verschillende vrouwenuitjes met haar doen. 

Films & Sterren Afl. 37

Films & Sterren

Entertainmentprogramma over glamour, filmsterren en films in de bioscoop, op dvd en on demand. Interviews: René Mioch. 

Grenzeloos Wonen Afl. 3

Grenzeloos Wonen

Realityprogramma waarin Nederlanders worden gevolgd die vragen hebben of tegen problemen aanlopen tijdens het bouwproces of de financiële procedure. 

Body, Mind & Care Afl. 2

Body, Mind & Care

Zorgprogramma waarin Wytske Kenemans alle trends en innovaties op zorggebied toont. Er wordt aandacht besteed aan welke oplossingen er zijn voor uiteenlopende problemen en waar men terecht kan om deze te laten verhelpen. 

Wist Je Dat? Afl. 30

Wist Je Dat?

Lifestyleprogramma waarin leuke feiten en wetenswaardigheden aan bod komen over kinderen, gezondheid, duurzaamheid en mode. 

Lifestylexperience Afl. 28

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Kindertijd Kindertijd

Kindertijd

Een gevarieerd kinderprogramma met: Ik ben jarig, Martin Morning, Een zomer met papa en De zandtovenaar. Ik ben jarig, Martin Morning, Een zomer met papa en De zandtovenaar. 

Sesamstraat Raden

Sesamstraat

Ieniemienie heeft een plaatje van een dier op d 

Jungle Club Afl. 39

Jungle Club

Bamboo Bill is een avonturier en woont in een prachtig huisje midden in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Samen met Roger, een konijn, en nog heel veel andere dieren beleeft hij leuke avonturen. 

Koffietijd Afl. 2

Koffietijd

Een terugblik op de 'Koffietijd'- momenten van de afgelopen week. Loretta brengt met Imca Marina een bezoek aan Paleis Het Loo. 

Het Land Van Afl. 3

Het Land Van

Dit weekend bezoeken we een indrukwekkende theatervoorstelling in Amsterdam, ontdekken we de geschiedenis van verschillende werelddelen en wordt de stad Gouda op de kaart gezet. Met natuurlijk ook weer de actuele uitagenda en d ... 

Bobo De zangwedstrijd

Bobo

Bobo is een vrolijk, blauw konijn. Hij woont in een boomhut samen met zijn ouders en zusje Krabbel. Hij speelt graag buiten met Krabbel en zijn beste vriend Tjerk.