Utopia Utopia - Utopia: 15 november 2015

Utopia

Geen extra informatie aanwezig.

Show Shownieuws - Shownieuws - Late Editie: 15 november 2015

Show

Geen extra informatie aanwezig.

Piets Weer Piets Weer - Piets Weerbericht: 15 november 2015

Piets Weer

Geen extra informatie aanwezig.

PENOZA Aflevering 10 - Heftige ontknoping

PENOZA

Officier van Justitie Justine de Heer wil een oplossing voor het probleem 

Focus Focus: Alles over bloed

Focus

Michael Mosley gaat extreme uitdagingen aan om erachter te komen hoe ons bloed ons tegen infecties beschermt, onze wonden heelt en de motor is achter ons bestaan. Ieder mensenlichaam bevat vijf liter van een bijzondere vloeisto ... 

Brabant Nieuws Brabant Nieuws

Brabant Nieuws

Het laatste nieuws uit Brabant. 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Business Class Afl. 11

Business Class

Businessprogramma waarin Harry Mens de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied bespreekt met bekende en minder bekende gasten. Suze Mens verzorgt reportages op locatie in binnen- en buitenland. 

Kanjers Van Goud Afl. 4

Kanjers Van Goud

Loretta Schrijver gaat met David van Gennep, directeur van Stichting AAP, naar Primadomus, de Spaanse vestiging van Stichting AAP. Ze bezoekt daar het Big Cat Project, een opvang voor leeuwen en tijgers die afgedankt en verwaar ... 

Thuis op zondag Thuis op zondag - Aflevering 9

Thuis op zondag

Geen extra informatie aanwezig.

Zwarte Tulp Kat in het nauw

Zwarte Tulp

Martijn trekt het niet zonder Lynn en gaat naar Amsterdam in een laatste poging haar terug te halen. Lilian en Henk maken zich zorgen over hem, maar hij weet ook hen te manipuleren. Om zich een goede vader te tonen, geeft Henk ... 

Feiten en Fabels Feiten & fabels - Aflevering 11

Feiten en Fabels

Geen extra informatie aanwezig.

Alles over Wonen Alles over wonen - Aflevering 42

Alles over Wonen

Geen extra informatie aanwezig.

Postcode Loterij Miljoenenjacht Afl. 4

Postcode Loterij Miljoenenjacht

Spannend spelprogramma waarbij de deelnemers strijden om de felbegeerde Gouden Koffer met vijf miljoen euro. Daarnaast worden er nog meer mooie prijzen bekendgemaakt. 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws 19:30

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

VriendenLoterij: De Winnaars Afl. 46

VriendenLoterij: De Winnaars

Winnaars van de VriendenLoterij krijgen persoonlijk een cheque met een aanzienlijk bedrag overhandigd. 

RTL 7 Darts: Grand Slam Of Darts Afl. 9

RTL 7 Darts: Grand Slam Of Darts

Verslag van het enige televisietoernooi waarbij de toppers van zowel de PDC als BDO aanwezig zijn. Bijzonder is dat drievoudig BDO-wereldkampioen Martin Adams de uitdaging heeft aangenomen en op het toernooi meespeelt. 

Carlo's TV Café Afl. 6

Carlo's TV Café

Deze uitzending vormt Lucille Werner samen met Carlo een volwaardig gelegenheidsduo. Ook brengt André Hazes jr. zijn nieuwe single 'Niet Voor Lief' ten gehore. 

RTL Weer 18:05 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws 18:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

RTL Snowmagazine Afl. 7

RTL Snowmagazine

Sophie en Sander zijn in het Oostenrijkse Stubaital. Sander bekijkt het skigebied van Schlick 2000 zowel vanaf de ski's als vanuit een ander perspectief, namelijk vanuit de lucht. Sophie verkent de gletsjer met Dana Albers, een ... 

RTL Transportwereld Afl. 11

RTL Transportwereld

Informatief programma waarin vormen van transport, logistiek, productieprocessen, machines en groot materieel worden belicht. Daarnaast is er aandacht voor transport, internet, IT en nieuwe technologieën. 

Wie Opent Het Slot? Afl. 6

Wie Opent Het Slot?

Realityspelprogramma waarin vier BN'ers met hulp van familieleden onderling de strijd aangaan voor de Stichting Heppie. Het doel is de sleutel te veroveren van een sprookjesachtig gelegen vakantieslot. 

Kattenoog: Het Geheim Van De Griezelclub Compilatieaflevering 6

Kattenoog: Het Geheim Van De Gri ...

De tieners Robin, Simone en Elias weten alles van heksen, vampiers en weerwolven. Al jaren heerst er in hun dorp Kattenoog een griezelmysterie. De Griezelclub moet het dorp en hun bewoners beschermen. 

Ons Huis Verdient Het Afl. 1

Ons Huis Verdient Het

Informatief woonmagazine over lekker en comfortabel wonen in je eigen huis. Als je toch iets aan je huis wilt veranderen, maak het 'nul op de meter'. Zo is het huis klaar voor de toekomst en verdient het zelf de energie. 

RTL GP: WEC China

RTL GP: WEC

Verslag van de zevende ronde. De teams reizen af naar het Formule 1-circuit van Shanghai. Vorig jaar pakte het Toyota-duo Anthony Davidson en Sebastien Buemi de zege. 

Wonderschool Afl. 13

Wonderschool

In de handen van Wardo de Verwonderaar worden alledaagse dingen bijzonder. Hij legt wonderen uit waarbij hij voorwerpen gebruikt die iedereen in huis heeft, zodat kinderen zelf meteen aan de slag kunnen. 

RTL GP: Desafio Afl. 2

RTL GP: Desafio

In de lange voorbereiding op de Dakar Rally in januari zijn de deelnemers neergestreken in het beeldschone Paraguay. Vanuit de hoofdstad Asuncion krijgen de deelnemers spectaculaire offroad-pistes voor hun kiezen. Deze vormen d ... 

Lifestylexperience Afl. 38

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

RTL GP: Autocross Jaaroverzicht

RTL GP: Autocross

Jaaroverzicht van het Nederlands Kampioenschap Autocross 2015. 

Breakfastclub Afl. 10

Breakfastclub

Zaterdagochtendtalkshow waarin Tanja Jess en Patrick Martens bekende en onbekende Nederlanders ontvangen in het heerlijke Limburg. Ze spreken hen uitgebreid over lekker, leuk en gezond leven. 

De Succesfactor Afl. 12

De Succesfactor

Businessprogramma waarin de strategieën van succesvolle Nederlandse bedrijven besproken worden. Vanaf de werkvloer worden interviews en reportages getoond. Ook diverse BN'ers worden aan de tand gevoeld over hun succes. 

Jungle Club Afl. 58

Jungle Club

Bamboo Bill is een avonturier en woont in een prachtig huisje midden in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Samen met Roger, een konijn, en nog heel veel andere dieren beleeft hij leuke avonturen. 

Altijd Jong Afl. 4

Altijd Jong

Beauty- en lifestyleprogramma waarin je te weten komt hoe je mooier, gezonder en gelukkiger kunt worden én blijven. 

Ondernemen Doen We Zo Afl. 3

Ondernemen Doen We Zo

Informatief programma waarin ondernemers in gesprek gaan met een (voormalig) topsporter. Er wordt gekeken wat ondernemers en topsporters gemeen hebben en of een ondernemer iets kan leren van een topsportcarrière. 

Business-channel Afl. 12

Business-channel

Businessprogramma dat ondernemers, werkgevers en werknemers inspireert en in hun eigen omgeving laat zien. Dynamische reportages op locatie, sprekend vanuit het hart van de onderneming. 

Ondernemend Nederland Afl. 30

Ondernemend Nederland

Zakelijk programma waarin alle ins en outs van ondernemend Nederland onder de loep worden genomen. Het programma is een specialistisch platform dat ondernemers in Nederland stimuleert. 

Hour Of Power Afl. 38

Hour Of Power

Verslag van de kerkdienst van de jonge Amerikaanse predikant Bobby Schuller. Iedere uitzending een interview met een inspirerende Nederlandse gast door presentator Jan van den Bosch.