Special Forces: Een Week In De Hel Afl. 6

Special Forces: Een Week In De Hel

Documentaireserie over het selectieproces bij speciale eenheden. Om toegelaten te worden tot een speciale eenheid, moet de kandidaat de zwaarst denkbare lichamelijke en geestelijke beproevingen doorstaan. 

Voetbal Inside Afl. 20

Voetbal Inside

Talkshow waarin de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden worden besproken. Er worden wedstrijden, strategieën en prestaties van hoofdrolspelers geanalyseerd. 

The King Of Queens Gorilla warfare

The King Of Queens

Doug moet een nieuwe romantische zin bedenken, nadat Carrie heeft ontdekt dat hij haar op de eerste date heeft versierd met een citaat uit een oude film. Wat het nog pijnlijker maakt, is dat de zin in de film tegen een aapje we ... 

Everybody Loves Raymond A job for Robert

Everybody Loves Raymond

Ray wordt jaloers als Marie Robert verwent met een mand vol lotions, geurtjes en kaarsen. Ray denkt dat zijn moeder dit doet, zodat Amy en Robert in 'de stemming' komen om kinderen te maken. Haar goedbedoelde gebaar heeft een a ... 

De Politie Op Je Hielen! Afl. 5

De Politie Op Je Hielen!

Realityserie over de snelste en gevaarlijkste politieachtervolgingen ooit. Bankovervallers, drugsdealers en andere gewelddadige voortvluchtigen maken de wegen onveilig met bizarre snelheden.