De wekelijkse Lottotrekking

De wekelijkse Lottotrekking

Trekking van de winnende getallen van de Lotto, met iedere week kans op één miljoen euro en de Lotto Jackpot. 

Komt een man bij de dokter

Komt een man bij de dokter

Een programma in het populaire genre humoristicshe sketchprogramma's. De moppen die bij jong en oud voor een lach op het gezicht zorgen worden op geheel eigen wijze weergegeven in aansprekende sketches. 

Hardcore Pawn

Hardcore Pawn

Een kijkje achter de schermen in het familiebedrijf van Les Gold in Detroit, waarin hij met zijn vrouw en kinderen werkt. De familie wordt dagelijks geconfronteerd met zakelijke transacties en koopt de meest vreemde spullen in ... 

De Kwis De Kwis

De Kwis

Satirische nieuwskwis. Cabaretiers Joep van Deudekom, Rob Urgert, Niels van der Laan en Jeroen Woe leggen een Bekende Nederlander het vuur aan de schenen met actuele vragen en muzikale parodieën. Satirische nieuwskwis. Cabaret ... 

Downton Abbey Downton Abbey

Downton Abbey

Het lijkt erop dat Mary eindelijk weer een beetje interesse voor het leven om haar heen krijgt. Ze besluit zich te verdiepen in het reilen en zeilen rondom Downton Abbey met behulp van haar zwager tom. Het lijkt erop dat Mary e ... 

Blauw Bloed Deel 1 bezoek koningspaar aan Caribisch gebied

Blauw Bloed

Een sfeerverslag van het bezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan het Caribisch deel van het Koninkrijk en een portret van prins Constantijn en prinses Laurentien, die 12,5 jaar getrouwd zijn. In de uitzending ... 

American Pickers

American Pickers

We volgen de meest ervaren 'pickers': Mike Wolfe en Frank Fritz. De mannen gaan heel Amerika af opzoek naar de meest waardevolle voorwerpen met een historische waarde. Zo komen ze in verschillende schuren, kelders en garages te ... 

Lachen om Home Video's

Lachen om Home Video's

Humoristisch programma met de leukste homevideo's uit binnen- en buitenland. 

Storage Hunters

Storage Hunters

In Storage Hunters worden professionele kopers en hun teams gevolgd. Ze jagen op de beste koopjes tijdens veilingen en proberen zo de "verborgen schat" te pakken te krijgen. 

Storage Wars

Storage Wars

Professionele kopers en hun teams worden gevolgd. Ze jagen op de beste koopjes tijdens veilingen en proberen zo de "verborgen schat" te pakken te krijgen. 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing

Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot aan schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv ... 

Csi: Miami Grave young men

Csi: Miami

Horatio wordt benaderd door een ex-gevangene die hem vraagt of hij zijn vermiste zoon kan opsporen. Horatio komt tot de ontdekking dat de jongen marihuana gebruikt, en vindt meer aanwijzingen die hem op weg helpen. 

Bonte vrouwen Zaina Ahmed-Karim en Justina Sheya

Bonte vrouwen

Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder een droom: ze willen de top van het Nederlandse bedrijfsleven bestormen. Zes jonge, hoog opgeleide vrouwen met een etnische achtergrond hebben ieder ee ... 

Volgende Week Afl. 5

Volgende Week

Satirisch nieuwsprogramma waarin cabaretiers Carolien Borgers, Richard Groenendijk, Viggo Waas en Peter Heerschop met veel fantasie, overtuiging en humor zich buigen over het nieuws dat komen gaat. 

Csi: Miami Double cap

Csi: Miami

Een vrouw wordt dood in een hotel aangetroffen, en blijkt te zijn vermoord door een professional. Het team zet alles op alles om de dader te achterhalen. 

Verliefd op Ibiza Verliefd op Ibiza: Aflevering 4 (4/5)

Verliefd op Ibiza

Verliefd op Ibiza: Aflevering 4 (4/5) 

Verliefd op Ibiza Verliefd op Ibiza: Aflevering 4 (2/5)

Verliefd op Ibiza

Verliefd op Ibiza: Aflevering 4 (2/5) 

Verliefd op Ibiza Verliefd op Ibiza: Aflevering 4 (1/5)

Verliefd op Ibiza

Verliefd op Ibiza: Aflevering 4 (1/5) 

Bones The graft in the girl

Bones

Booth en Brennan komen tot de ontdekking dat er veel mensen een eigenaardige vorm van kanker krijgen. 

Holland's Got Talent Afl. 4

Holland's Got Talent

Talentshow waarbij gezocht wordt naar verborgen talent. De kandidaten showen hun acts aan het deskundige jurytrio, dat bestaat uit Chantal Janzen, Gordon en Dan Karaty. 

RTL 7 Darts: Grand Slam Of Darts Afl. 8

RTL 7 Darts: Grand Slam Of Darts

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Bones The man in the morgue

Bones

Brennan gaat naar New Orleans om de lijken van de slachtoffers van de orkaan Katrina te identificeren. 's Ochtends wordt ze wakker in haar bed, besmeurd met bloed. Ze weet niet meer wat er is gebeurd. Booth komt om haar te help ... 

RTL Nieuws 19:30 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Comedy Kids Afl. 4

Comedy Kids

De drie coaches, Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer, bepalen in deze halve finale welke drie kids er doorgaan naar de grote finale. Deze kids zijn in de race voor de titel van `Comedy Kid of the Year´ en ... 

Eigen Huis & Tuin Afl. 13

Eigen Huis & Tuin

Klusprogramma waarbij niet alleen de mouwen worden opgestroopt, maar ook ontwerpen van bekende stylisten en de laatste trends worden bekeken. 

RTL Nieuws 18:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

House Vision Afl. 46

House Vision

Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland wordt belicht. 

Operation Repo: Payback Time! Afl. 4

Operation Repo: Payback Time!

Amerikaanse realityserie waarin de zware jongens van het repo(sses)-team worden gevolgd tijdens hun werkzaamheden. Ze brengen goedschiks of kwaadschiks auto's terug naar de rechtmatige eigenaren. 

Films & Sterren Afl. 10

Films & Sterren

Entertainmentprogramma waarin een overzicht wordt gegeven van de nieuwste films in de bioscoop en op dvd. 

Glee The Sue Sylvester shuffle

Glee

Mr. Schuester en coach Beiste brengen proberen de Glee Club en het footballteam nader tot elkaar te brengen. Intussen beraamt Sue een een gevaarlijk plan en gaan de Glee kids aan de haal met Michael Jackson's 'Thriller'. 

Operation Repo: Payback Time! Afl. 16

Operation Repo: Payback Time!

Amerikaanse realityserie waarin de zware jongens van het repo(sses)-team worden gevolgd tijdens hun werkzaamheden. Ze brengen goedschiks of kwaadschiks auto's terug naar de rechtmatige eigenaren. 

Style By Jury Afl. 98

Style By Jury

Canadees make-overprogramma, waarin een team van experts mensen helpt een goede eerste indruk te maken. Gedurende zeven dagen transformeren de deskundigen de deelneemster van ruwe diamant tot stralend middelpunt. 

RTL GP: Blancpain Series Duitsland

RTL GP: Blancpain Series

Uitgebreid verslag van de grootste autosportklasse ter wereld. In de vijfde en afsluitende race van het seizoen op de Nürburgring bepalen maar liefst zestig teams wie zich tot kampioen van 2013 mag kronen. Aan de race van dr ... 

Wist Je Dat? Afl. 5

Wist Je Dat?

Lifestyleprogramma waarin leuke feiten en wetenswaardigheden aan bod komen over kinderen, gezondheid, duurzaamheid en mode. 

Life Is Beautiful Afl. 10

Life Is Beautiful

Lifestyleprogramma over de kwaliteit van het leven. Centraal staat gezondheid, verantwoord eten en drinken en luxe. Wekelijks is er een ander gezondheidsthema. 

Green-kids Compilatie - Afl. 7

Green-kids

Educatief programma waarin de interesse voor de natuur wordt gewekt bij kinderen thuis en op school. Hierbij staan kijken, doen en beleven in het Nederlandse landschap centraal. 

Kindertijd KRO Kindertijd

Kindertijd

Met om:. 

Lifestylexperience Afl. 11

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Sesamstraat Gezond

Sesamstraat

Meneer Aart moet van de dokter op een apparaatje fietsen en dat is heel saai. Behalve als Ienie met hem meefietst. Elmo vertelt over hoe gezond slapen is en TV Monster zingt over lekker eten. Meneer Aart moet van de dokter op e ... 

Herman's Passie Voor Eten Afl. 8

Herman's Passie Voor Eten

Herman den Blijker vertelt over de achtergrond van een speciaal product, bereidingswijze of gerecht waar hij gek op is en laat zien hoe men kan genieten van eten in de breedste zin van het woord. 

Koffietijd Afl. 12

Koffietijd

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.