Ranking The Stars Seizoen 9 - Aflevering 7

Ranking The Stars

Tien BN 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

Gooische Vrouwen Het huwelijk

Gooische Vrouwen

Willemijn is in alle staten over de voorbereiding van haar huwelijk. Claire en Anouk nemen de organisatie op zich. Komt er in huize Morero nu noodgedwongen een einde aan alle leugens. Kan Cheryl haar chanteur de baas en komt er ... 

Gooische Vrouwen Het ongeluk

Gooische Vrouwen

Willemijn maakt met haar `nieuwe´ liefde een gepassioneerde weg langs het verleden. Ook Cheryl valt als een blok voor een liefde van lang geleden. Als Anouk het plan heeft opgevat om een kind te adopteren, heeft Claire goedb ... 

Gooische Vrouwen De seance

Gooische Vrouwen

De vriendinnen doen een seance. Wat begint als een spelletje van meiden onder elkaar, mondt uit in het ritueel reinigen van Cheryls huis en tuin. Claire wordt geconfronteerd met haar verleden. Anouk denkt dat ze het vierde oog ... 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een blik op de actuele weerkaart en de weersverwachtingen op de korte en langere termijn. 

RTL Nieuws RTL Nieuws - 19:30 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

Secret Millionaire Secret Millionaire Gary Eastwood /9

Secret Millionaire

Geen extra informatie aanwezig.

De Politie Op Je Hielen! De Politie Op Je Hielen! Aflevering 12

De Politie Op Je Hielen!

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Nieuws RTL Nieuws - 18:00 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Autowereld Afl. 10

RTL Autowereld

Informatief programma met het laatste autonieuws, de snelste sportwagens, exclusieve oldtimers en bijzondere reisspecials. De ultieme autobeleving. 

Style By Jury Afl. 53

Style By Jury

Canadees make-overprogramma, waarin een team van experts mensen helpt een goede eerste indruk te maken. Gedurende zeven dagen transformeren de deskundigen de deelneemster van ruwe diamant tot stralend middelpunt. 

RTL Transportwereld Afl. 10

RTL Transportwereld

Informatief programma waarin vormen van transport, logistiek, productieprocessen, machines en groot materieel worden belicht. Daarnaast is er aandacht voor transport, internet, IT en nieuwe technologieen. 

Citynews Afl. 25

Citynews

Door middel van dynamische reportages op locatie, sprekend vanuit het hart van de gemeente, wordt de leefbaarheid in Nederland in beeld gebracht. 

Z@ppBios: Bluebird Z@ppBios: Bluebird

Z@ppBios: Bluebird

Merel (13) wordt gepest. Ze zwijgt hierover tegen haar ouders en ook tegen Kasper, haar gehandicapte broertje. Ze krijgt een duw in de verkeerde richting, maar Merel blijft balanceren op het randje. Merel is een meisje van dert ... 

De Succesfactor Afl. 22

De Succesfactor

Wat is succes en hoe kun je succesvol worden? Het geheim achter succes wordt onderzocht en er worden tips gegeven door succesvolle nationale en internationale persoonlijkheden. 

Tulpenrallye Afl. 3

Tulpenrallye

Verslag van de jaarlijkse Tulpenrally, die behoort tot de grootste klassieke autorally's van Europa. 

Lang Zullen We Leven Afl. 4

Lang Zullen We Leven

DNA bevat unieke codes die bepalen hoe wij er uitzien en wat we kunnen. Door juist de codes te ontcijferen kunnen er oplossingen worden gezocht om de kwaliteit van het leven te verbeteren. 

Gewoon Mooier Afl. 8

Gewoon Mooier

Kandidaten met de wens voor een cosmetische ingreep worden vanaf het begintraject tot aan het eindresultaat gevolgd. 

Enjoy Life Afl. 1

Enjoy Life

Magazine waarin de kijker wordt geholpen met het maken van recreatieve keuzes, waarbij het accent dit keer op het vierde jaargetijde ligt. 

Business-channel.nl Afl. 4

Business-channel.nl

Businessprogramma dat ondernemers, werkgevers en werknemers inspireert en in hun eigen omgeving laat zien. Dynamische reportages op locatie, sprekend vanuit het hart van de onderneming. 

Stabilo: Spellingstrijd Afl. 2

Stabilo: Spellingstrijd

Nederlandse basisscholieren worden getest op wie het beste kan spellen. In elke aflevering strijden zeven kandidaten uit groep zeven en acht van de basisschool om mooie prijzen en een plek in de finale. 

Regio Business Magazine Afl. 5

Regio Business Magazine

Zakelijk programma, gericht op het regionaal ondernemen. 

Watt Nu?! Afl. 7

Watt Nu?!

Harm Post, directeur van Groningen Seaports, en Tjerk Wagenaar van Natuur en Milieu zijn te gast . Ze kennen elkaar goed, de mogelijke komst van een nieuwe kolencentrale in de Groningse haven houdt hen al even bezig. Ze gaan me ... 

Hour Of Power Afl. 7

Hour Of Power

Verslag van de kerkdienst van de Amerikaanse predikant Robert Schuller, vanuit de Crystal Cathedral in Los Angeles. Er wordt een Nederlandse inleiding gegeven. 

Fabeltjeskrant Fabeltjeskrant Isadora paradijsvogel teruggekeerd /307

Fabeltjeskrant

Geen extra informatie aanwezig.