Above suspicion Silent Scream

Above suspicion

James Langton en zijn team onderzoeken de moord op de 24-jarige Amanda Delaney, een mooie jonge succesvolle actrice. Er zit echter weinig schot in bij het vinden van de moordenaar. James Langton en zijn team onderzoeken de moor ... 

De wekelijkse Lottotrekking

De wekelijkse Lottotrekking

Geen extra informatie aanwezig.

Blauw Bloed Op bezoek in Zweden

Blauw Bloed

Een verslag van het kennismakingsbezoek van koning Willem-Alexander en koningin Máxima aan Zweden. En modeontwerper Addy van den Krommenacker gaat in op de stijl van de Zweedse koningin Silvia. Zaterdag 19 oktober in Blauw Blo ... 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing

Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot aan schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv ... 

Csi: Miami Entrance wound

Csi: Miami

Horatio en Speedle onderzoeken de dood van een prostituee die door 23 messteken is omgebracht. Calleigh en Delko proberen bij een pompstation te achterhalen waarom een Duitse toerist is neergeschoten. 

Volgende Week Afl. 1

Volgende Week

Satirisch nieuwsprogramma waarin cabaretiers Carolien Borgers, Richard Groenendijk, Viggo Waas en Peter Heerschop met veel fantasie, overtuiging en humor zich buigen over het nieuws dat komen gaat. 

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing Afl. 1

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing

Geen extra informatie aanwezig.

Csi: Miami Camp fear

Csi: Miami

Het team moet de doodsoorzaak van een jong model achterhalen. Aan de andere kant van de stad moeten Delko en Speedle een bizar voorval onderzoeken. 

Close Up Marina Abramovic: The artist is present

Close Up

Marina Abramovic is de beroemdste performance kunstenaar van de afgelopen veertig jaar. Ze maakte een onvergetelijke indruk met performances waarbij ze haar eigen lichaam inzette als ruw materiaal. Marina Abramovic is de beroem ... 

Bones The superhero in the alley

Bones

Brennan en Booth doen onderzoek naar een ontbindend lichaam dat gevonden is in een steegje. Hij blijkt een vriendelijke tiener te zijn. 

Wie Ben Ik? Afl. 8

Wie Ben Ik?

Gasten: Katja Schuurman en Thijs Romer. 

RTL 7 Fight Night: WWE Wrestling RTL 7 Fight Night: Wrestling \

RTL 7 Fight Night: WWE Wrestling

Verslag van een spectaculair worstelevent van de WWE waarin de beste deelnemers wereldwijd bomvolle arena´s trekken met hun meeslepende matches en bijna acrobatische vechtkunsten. 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Bones The woman in the car

Bones

Het verbrande lichaam van een vrouw wordt gevonden in haar auto. Als haar kind vermist lijkt te zijn verdenken Booth en Brennan de vader, Carl Decker. Maar de zaken veranderen als blijkt dat Decker in het getuigenbeschermingspr ... 

RTL Nieuws 19:30 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Stop! Politie Afl. 58

Stop! Politie

Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg om het verkeer veilig te houden en wij mogen met ze meekijken tijdens hun werk. 

Eigen Huis & Tuin Afl. 9

Eigen Huis & Tuin

Klusprogramma waarbij niet alleen de mouwen worden opgestroopt, maar ook ontwerpen van bekende stylisten en de laatste trends worden bekeken. 

RTL Nieuws 18:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

House Vision Afl. 42

House Vision

Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland wordt belicht. 

Close Up Schilderen is mijn zuurstof

Close Up

De schilders van de voormalige CoBrA groep - Jan Sierhuis, Corneille en Anton Martineau - vlammen nog altijd van de artistieke passie. De schilders van de voormalige CoBrA groep - Jan Sierhuis, Corneille en Anton Martineau - vl ... 

Glee The substitute

Glee

Terwijl Will ziek thuis thuis zit en wordt verzorgd door zijn ex-vrouw Terri, neemt Holly Holliday de Glee Club tijdelijk over. Ze weet meteen alle leden voor zich te winnen. Intussen valt Sue in voor schoolhoofd Figgins. 

Boekenbakkers Afl. 10

Boekenbakkers

Kinderen uit heel Nederland hebben auditie gedaan om een echte BoekenBakker te worden. Samen met een team worden de kinderen gecoacht en wordt het verhaal tot een echt boek afgebakken. 

Wat Is Je Wens? Afl. 15

Wat Is Je Wens?

Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan. 

Films & Sterren Afl. 6

Films & Sterren

Entertainmentprogramma waarin een overzicht wordt gegeven van de nieuwste films in de bioscoop en op dvd. 

Operation Repo: Payback Time! Afl. 12

Operation Repo: Payback Time!

Amerikaanse realityserie waarin de zware jongens van het repo(sses)-team worden gevolgd tijdens hun werkzaamheden. Ze brengen goedschiks of kwaadschiks auto's terug naar de rechtmatige eigenaren. 

Style By Jury Afl. 90

Style By Jury

Canadees make-overprogramma, waarin een team van experts mensen helpt een goede eerste indruk te maken. Gedurende zeven dagen transformeren de deskundigen de deelneemster van ruwe diamant tot stralend middelpunt. 

Schrootjagers Afl. 5

Schrootjagers

Amerikaanse realityserie waarin drie teams van schrootjagers uit Brooklyn, New York metaalafval inzamelen en verkopen. 

Wist Je Dat? Afl. 1

Wist Je Dat?

Lifestyleprogramma waarin leuke feiten en wetenswaardigheden aan bod komen over kinderen, gezondheid, duurzaamheid en mode. 

Life Is Beautiful Afl. 6

Life Is Beautiful

Lifestyleprogramma over de kwaliteit van het leven. Centraal staat gezondheid, verantwoord eten en drinken en luxe. Wekelijks is er een ander gezondheidsthema. 

Kindertijd KRO Kindertijd

Kindertijd

Met om:. 

Lifestylexperience Afl. 7

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Sesamstraat Insect

Sesamstraat

Ieniemienie en Tommie eten buiten, er is alleen een bij en daar is Ienie bang voor. Ernie gaat spelen met een vlieg en jij mag meedoen. Arjan leest voor over Prins Vads. Ieniemienie en Tommie eten buiten, er is alleen een bij e ... 

Herman's Passie Voor Eten Afl. 4

Herman's Passie Voor Eten

Herman den Blijker vertelt over de achtergrond van een speciaal product, bereidingswijze of gerecht waar hij gek op is en laat zien hoe men kan genieten van eten in de breedste zin van het woord. 

Koffietijd Afl. 8

Koffietijd

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur. 

Mooie Mensen Afl. 2

Mooie Mensen

Mirella van Markus is in alle vroegte vertrokken om Corine den Hollander (52) in het zonnetje te zetten. Corine zag dat er een tekort was aan goede nazorg vanuit het ziekenhuis voor (ex-) kankerpatienten. Daarom richtte zij in ... 

Boekenbakkers Afl. 9

Boekenbakkers

Kinderen uit heel Nederland hebben auditie gedaan om een echte BoekenBakker te worden. Samen met een team worden de kinderen gecoacht en wordt het verhaal tot een echt boek afgebakken. 

Yoohoo And Friends Afl. 26

Yoohoo And Friends

YooHoo is een nachtaapje dat samen met zijn vriendjes Pammee, Lemmee, Roodee en Chewoo de wereld rondreist en levenszaadjes verzamelt om zo terug te kunnen keren naar hun eigen wereld Yootopia.