De wekelijkse Lottotrekking Zaterdag 20 juli 2013

De wekelijkse Lottotrekking

Trekking van de winnende getallen van de Lotto, met iedere week kans op één miljoen euro en de Lotto Jackpot. 

The Borgias The choice

The Borgias

Alexander wil de twee doornen in zijn zijde verwijderen: de arrogante Sforza 

 Bob Marley & The Wailers - Catch a fire (HH)

over pop- en rockalbums. Bob Marley & The Wailers: Catch A Fire. Met dit album verwierf Bob Marley internationale erkenning. Elk nummer van het album wordt besproken. over pop- en rockalbums, die worden beschouwd als de beste o ... 

Yes, Prime Minister Gentlemen's agreement

Yes, Prime Minister

Sir Humphrey 

Jan Jaap van der Wal Jan Jaap van der Wal: LIVE

Jan Jaap van der Wal

Cabaretregistratie van Jan Jaap van der Wal in het Vondelpark Openluchttheater. Een bijzondere mix van grappen over Kunduz, vrijheidsuren, social media en gefrituurde kippen langs de snelweg. Cabaretregistratie van Jan Jaap van ... 

Upstairs Downstairs A perfect specimen of womanhood

Upstairs Downstairs

Blanche komt oog in oog met haar voormalige geliefde te staan, als een boek vol schandalen wordt gepubliceerd. Baryls besluit voor zichzelf op te komen, heeft verregaande gevolgen voor de huishouding. Blanche komt oog in oog me ... 

Heel Engeland Bakt Koekjes

Heel Engeland Bakt

De acht overgebleven bakkers reizen af naar 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Robs Grote Tuinverbouwing Aflevering 29

Robs Grote Tuinverbouwing

Rob Verlinden en zijn team zetten een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is. Van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-kok Jeremy ko ... 

RTL 7 Darts: World Matchplay Afl. 1

RTL 7 Darts: World Matchplay

Geen extra informatie aanwezig.

Echt Waar?! Afl. 4

Echt Waar?!

Komische entertainmentshow waarin Ruben van der Meer en Tijl Beckand in verschillende rondes vragen, humoristische stellingen en triviale kwesties krijgen voorgelegd. Welke zijn `Echt Waar?!´. 

Tour Du Jour RTL 7 Tour Du Jour Aflevering 23

Tour Du Jour

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws RTL Nieuws - 19:30 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Eigen Huis & Tuin Afl. 8

Eigen Huis & Tuin

Klusprogramma waarbij niet alleen de mouwen worden opgestroopt, maar ook ontwerpen van bekende stylisten en de laatste trends worden bekeken. 

Wipeout Afl. 12

Wipeout

Amerikaanse spelshow waarbij kandidaten tegen elkaar en tegen de klok strijden op een hindernisbaan die spectaculaire uitdagingen presenteert. De thrillseekers strijden om een geldbedrag en om de eer. 

RTL Nieuws RTL Nieuws - 18:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

De Politie Op Je Hielen! Politie Op Je Hielen Aflevering 6

De Politie Op Je Hielen!

Geen extra informatie aanwezig.

House Vision Afl. 29

House Vision

Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland wordt belicht. 

RTL Xtreme RTL Xtreme Aflevering 8

RTL Xtreme

Geen extra informatie aanwezig.

Glee Glee Home /16

Glee

Geen extra informatie aanwezig.

Operation Repo: Payback Time! Afl. 1

Operation Repo: Payback Time!

Amerikaanse realityserie waarin de zware jongens van het repo(sses)-team worden gevolgd tijdens hun werkzaamheden. Ze brengen goedschiks of kwaadschiks auto's terug naar de rechtmatige eigenaren. 

Helden Van 7: Dog The Bounty Hunter Dog The Bounty Hunter Aflevering 6

Helden Van 7: Dog The Bounty Hunter

Geen extra informatie aanwezig.

Life Is Beautiful Afl. 17

Life Is Beautiful

Lifestyleprogramma voor kijkers die van hoogwaardige uiterlijke verzorging houden en van een vleugje luxe, maar die tevens letten op biologische en duurzame voeding en producten. 

RTL Woonmagazine Afl. 7

RTL Woonmagazine

Woonprogramma waarin, naast interieurtips, woontrends en nieuwtjes, aandacht wordt besteed aan functionaliteit, design, recycling en ecomaterialen. De kern van het programma is de metamorfose. 

Wereld Van De Binnenvaart Afl. 7

Wereld Van De Binnenvaart

Serie waarin de techniek en de organisatie van de binnenvaart, en de mens achter deze milieuvriendelijke en veilige manier van vervoer, worden getoond. 

Films & Sterren Afl. 3

Films & Sterren

Entertainmentprogramma waarin een overzicht wordt gegeven van de nieuwste films in de bioscoop en op dvd. 

Lifestylexperience Afl. 2

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Kindertijd KRO Kindertijd

Kindertijd

Met om:. 

Sesamstraat Knuffel

Sesamstraat

Tommie wil graag aan tafel eten samen met zijn knuffel. Frank vindt het een goed idee. Grover probeert de pop van Elmo uit de boom te redden. Lot vertelt over een jongetje die wel 2 knuffelberen heeft. Tommie wil graag aan tafe ... 

Herman's Passie Voor Eten Afl. 7

Herman's Passie Voor Eten

Herman den Blijker vertelt over de achtergrond van een speciaal product, bereidingswijze of gerecht waar hij gek op is en laat zien hoe men kan genieten van eten in de breedste zin van het woord. 

RTL Autowereld Afl. 36

RTL Autowereld

Informatief programma met het laatste autonieuws, de snelste sportwagens, exclusieve oldtimers en bijzondere reisspecials. De ultieme autobeleving. 

Lekker Weg In Eigen Land Afl. 4

Lekker Weg In Eigen Land

Er is dit keer plek voor een beetje ontspanning, wellness en een bijzondere slaapplek. Maar ook komt er wat actiefs aan bod, namelijk watersporten! Daarnaast nemen we een kijkje onderwater en nemen we u mee op de fiets door de ... 

Ambassadeur Voor Een Dag Elle van Rijn

Ambassadeur Voor Een Dag

Elle van Rijn neemt de rol van ambassadeur van het Reumafonds op zich. Zij krijgt een dag de tijd om een grote publiciteitsstunt te organiseren in het Amsterdamse Magna Plaza. Sander Janson gaat op pad met de 36-jarige Sabine, ... 

Mijn Vriendin & Ik Afl. 1

Mijn Vriendin & Ik

Realityprogramma met daarin unieke verhalen over vriendinnen met een bijzondere vriendschap. De ene vriendin verrast de andere en samen ondergaan ze de ultieme vriendinnentest.