De wekelijkse Lottotrekking Zaterdag 21 september 2013

De wekelijkse Lottotrekking

Trekking van de winnende getallen van de Lotto, met iedere week kans op één miljoen euro en de Lotto Jackpot. 

Mr Selfridge Mr. Selfridge

Mr Selfridge

Harry is weer volop aan 

David Bowie, five years David Bowie, five years

David Bowie, five years

David Bowie wordt gezien als een van de meest vernieuwende artiesten van de twintigste eeuw. David Bowie wordt gezien als een van de meest vernieuwende artiesten van de twintigste eeuw. Na een stilte van tien jaar kwam hij gehe ... 

Blauw Bloed Huwelijk prins Félix en prinses Claire

Blauw Bloed

Een verslag van het huwelijk van prins Félix van Luxemburg met Claire Lademacher in Zuid-Frankrijk. Bekijk de foto 

American Pickers American Pickers: Aflevering 47

American Pickers

We volgen de meest ervaren 'pickers': Mike Wolfe en Frank Fritz. De mannen gaan heel Amerika af opzoek naar de meest waardevolle voorwerpen met een historische waarde. Zo komen ze in verschillende schuren, kelders en garages te ... 

Junior Songfestival Halve finale 2

Junior Songfestival

In de 2e halve finale gaan Kim, Dali, Mylene & Rosanne en Roan de strijd met elkaar aan. De vakjury bepaalt samen met de kinderjury en de kijkers thuis wie er door mag naar die allesbeslissende finale. In de tweede halve finale ... 

Lachen om Home Video's Aflevering 333

Lachen om Home Video's

Home video's met de leukste homevideo's uit binnen- en buitenland. 

De Verbouwing Aflevering 24

De Verbouwing

Inwoners van Australië besluiten het huis van hun dromen te bouwen. We volgen deze ambitieuze bouwprojecten van ontwerp tot realisatie. 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Nitro Circus Live Aflevering 3

Nitro Circus Live

Travis Pastrana, een bekende motorcrosser en stuntman, haalt samen met zijn gekke vrienden de meest zieke stunts uit. 

De Grote Verbouwing Aflevering 95

De Grote Verbouwing

Realityprogramma waarin mensen die een groot bouwproject zijn begonnen, om hun huis een geheel nieuwe stijl te geven, worden gevolgd. Alle successen en tegenslagen worden vastgelegd. 

Van Der Vorst Ziet Jersey Boys Afl. 1

Van Der Vorst Ziet Jersey Boys

Op 22 september gaat in het Beatrix Theater in Utrecht de musical 'Jersey Boys' in première. De voorstelling vertelt het waargebeurde verhaal van 'Franki Valli and The Four Seasons'. 

Extreme Home Makeover 119A. The Usea Family

Extreme Home Makeover

In een race tegen de klok gaat een team bestaande uit ontwerpers, bouwvakkers en buren de bijna onmogelijke uitdaging aan, om een compleet huis in een tijdsbestek van slechts zeven dagen geheel te renoveren. Een gigantische klu ... 

Robs Grote Tuinverbouwing Aflevering 3

Robs Grote Tuinverbouwing

Rob Verlinden en zijn team zetten een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is. Van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-kok Jeremy ko ... 

Dit Was Het Nieuws Afl. 4

Dit Was Het Nieuws

Dorine Wiersma en Hans Aarsmans schuiven aan bij de heren in de studio. 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws RTL Nieuws - 19:30 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

Eigen Huis & Tuin Afl. 5

Eigen Huis & Tuin

Klusprogramma waarbij niet alleen de mouwen worden opgestroopt, maar ook ontwerpen van bekende stylisten en de laatste trends worden bekeken. 

De Sterkste Man Afl. 3

De Sterkste Man

Verslag van De Sterkste Man van Nederland waarin sterke mannen hun krachten meten. De mannen gaan tot het uiterste. 

RTL Nieuws RTL Nieuws - 18:00 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

House Vision Afl. 38

House Vision

Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland wordt belicht. 

Glee Grilled cheesus

Glee

Finn twijfelt over de zin van het bestaan als hij in een kaastosti het gezicht van Jezus meent te zien. Intussen heeft Kurt zijn eigen crisis. 

Wat Is Je Wens? Afl. 7

Wat Is Je Wens?

Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan. 

Films & Sterren Afl. 2

Films & Sterren

Entertainmentprogramma waarin een overzicht wordt gegeven van de nieuwste films in de bioscoop en op dvd. 

Wist Je Dat? Afl. 5

Wist Je Dat?

Lifestyleprogramma waarin leuke feiten en wetenswaardigheden aan bod komen over kinderen, gezondheid, duurzaamheid en mode. 

Triathlon Almere 2013 Afl. 1

Triathlon Almere 2013

De Triathlon Almere is sinds 1981 de oudste wedstrijd over de klassieke Lange Afstand van Europa. Het supersnelle vlakke parcours van Almere geldt internationaal als een die je gedaan moet hebben. 

Vis TV Afl. 3

Vis TV

Hengelsportmagazine waarin uitgebreid aandacht wordt besteed aan vis-methodes en technieken, voorlichting en educatie. Verder worden er veel tips gegeven. 

Life Is Beautiful Afl. 2

Life Is Beautiful

Lifestyleprogramma over de kwaliteit van het leven. Centraal staat gezondheid, verantwoord eten en drinken en luxe. Wekelijks is er een ander gezondheidsthema. 

Kindertijd KRO Kindertijd

Kindertijd

Met om:. 

Lifestylexperience Afl. 3

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Sesamstraat Poep

Sesamstraat

Tommie, Pino en Ieniemienie hebben een nieuw museum. Volgens Meneer Aart is dit museum het smerigste museum van de wereld. Het verhaal over Saar en Sara: Saar heeft iets achtergelaten in buurmans tuin. Tommie, Pino en Ieniemien ... 

Herman's Passie Voor Eten Afl. 16

Herman's Passie Voor Eten

Herman den Blijker vertelt over de achtergrond van een speciaal product, bereidingswijze of gerecht waar hij gek op is en laat zien hoe men kan genieten van eten in de breedste zin van het woord. 

Lekker Weg In Eigen Land Afl. 2

Lekker Weg In Eigen Land

Er is aandacht voor een wandelroute van bevrijders en te zien is waar je zoal kunt logeren op de Veluwe en in Limburg. Verder maken we een scootertocht door de Achterhoek en duiken we vol de wetenschap in. 

Wat Is Je Wens? Afl. 17

Wat Is Je Wens?

Wally de Walrus voert vrolijke gesprekken met kinderen over de onderwaterwereld, waarbij ze hun grootste wens toevertrouwen aan Wally. Samen met Ernst en Bobbie, zorgt Wally dat die dromen in vervulling gaan. 

Koffietijd Afl. 4

Koffietijd

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur. 

RTL GP: Rallycross Challenge Valkenswaard

RTL GP: Rallycross Challenge

Verslag van de vijfde ronde van de Rallycross Challenge Europe op het Eurocircuit in Valkenswaard. Een nieuw opgezet Rallycross kampioenschap met uiteraard de belangrijkste Rallycross klassen. 

Mijn Vriendin & Ik Afl. 6

Mijn Vriendin & Ik

Realityprogramma met daarin unieke verhalen over vriendinnen met een bijzondere vriendschap. De ene vriendin verrast de andere en samen ondergaan ze de ultieme vriendinnentest. 

Boekenbakkers Afl. 2

Boekenbakkers

Kinderen uit heel Nederland hebben auditie gedaan om een echte BoekenBakker te worden. Samen met een team worden de kinderen gecoacht en wordt het verhaal tot een echt boek afgebakken. 

Veronica Dance Club Judge Party Update week 38

Veronica Dance

Geen extra informatie aanwezig.

Veronica Dance Veronica Dance

Veronica Dance

Registratie van een dance-evenement. 

Veronica Dance Club Judge Party Update week 38

Veronica Dance

Geen extra informatie aanwezig.