Piets Weer Piets Weer - Piets Weerbericht: 22 januari 2017

Piets Weer

Geen extra informatie aanwezig.

Show Shownieuws - Shownieuws - Late Editie: 22 januari 2017

Show

Geen extra informatie aanwezig.

Hart van Nederland Hart van Nederland - Hart van Nederland - Laat: 22 januari 2017

Hart van Nederland

Geen extra informatie aanwezig.

Moord of zelfmoord? Moord of zelfmoord? - Aflevering 3

Moord of zelfmoord?

Geen extra informatie aanwezig.

Smeris Afl. 1 - Grensgevalletje

Smeris

Het is inmiddels een jaar geleden dat Theo Kamp spoorloos is verdwenen. Willem Niessen woont weer in Tilburg. Dan belandt Willem in een zaak die internationaal de aandacht trekt en genoeg stof doet opwaaien om het rustige leven ... 

Alles Mag Op Vrijdag Afl. 3

Alles Mag Op Vrijdag

Pim Wessels, Sharon Doorson, Gwen van Poorten en Rico Verhoeven zorgen voor de nodige ondersteuning van teamcaptains Gerard en Gordon. 

Blindspot Blindspot - Condone Untidiest Thefts

Blindspot

Geen extra informatie aanwezig.

Moordvrouw Mankracht (deel 3)

Moordvrouw

Als Liselotte beseft dat het onverantwoord is om met de undercoveractie bij Kortooms door te gaan, is het te laat. Ze moet alles doen om zichzelf en haar kind te beschermen. Bram moet ondertussen letterlijk vechten voor zijn le ... 

Dunya & Desie Chinese muren

Dunya & Desie

Tijdens ramadan moet Dunya geld verdienen voor haar jaarlijkse bijdrage voor een goed doel. Ze vindt een baantje als serveerster bij de plaatselijke Chinees. Tijdens ramadan moet Dunya geld verdienen voor haar jaarlijkse bijdra ... 

Poldark Poldark - Aflevering 5

Poldark

Geen extra informatie aanwezig.

Genante Lijven Afl. 5

Genante Lijven

Realityprogramma over opvallende, gênante en schokkende ziektes. Een team van artsen onderzoekt en geneest mensen met de meest uiteenlopende aandoeningen. 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Genante Lijven Afl. 5

Genante Lijven

Realityprogramma over opvallende, gênante en schokkende ziektes. Een team van artsen onderzoekt en geneest mensen met de meest uiteenlopende aandoeningen. 

RTL Nieuws 19:30 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

VriendenLoterij: De Winnaars VriendenLoterij: De Winnaars \\

VriendenLoterij: De Winnaars

Winnaars van de VriendenLoterij worden verrast met een mooie prijs. 

Help, Mijn Man Is Klusser! Afl. 5

Help, Mijn Man Is Klusser!

Renata trok vier jaar geleden in bij haar vriend Mario. Het huis werd op dat moment verbouwd, maar Mario beloofde Renata dat het allemaal snel opgelost zou worden. Inmiddels hebben ze samen twee jonge kinderen, maar nog steeds ... 

Brabant Nieuws Brabant Nieuws

Brabant Nieuws

Vos ijzersterk op bevroren parcours wereldbeker veldrijden. Lars van der Haar winnaar bij de mannen. Brabant tweede in landelijke lijst zelfdodingen. De eerste lammetjes zijn geboren in de Loonse ... Het laatste nieuws uit Brab ... 

Carlo's TV Café Afl. 13

Carlo's TV Café

Buddy Vedder is co-host! Robèrt van Beckhoven vertelt over zijn nieuwe programma: een culinaire ontdekkingsreis naar de verschillende soorten brood. Jeroen van der Boom treedt op en Kees van der Spek speelt de hoofdrol in een ... 

RTL Weer 18:05 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Autowereld Afl. 17

RTL Autowereld

Informatief programma met het laatste autonieuws, de snelste sportwagens, exclusieve klassiekers en bijzondere reportages. De ultieme autobeleving. 

RTL Snowmagazine Nauders

RTL Snowmagazine

Golda en Sander zijn in het Oostenrijkse Nauders, gelegen bij het drielandenpunt van Oostenrijk, Italië en Zwitserland. Sander laat zien wat hij allemaal mee heeft op deze reis. Vervolgens gaat hij de piste op en luncht daar i ... 

RTL Transportwereld Afl. 17

RTL Transportwereld

Informatief programma waarin vormen van transport, logistiek, productieprocessen, machines en groot materieel worden belicht. Daarnaast is er aandacht voor transport, internet, IT en nieuwe technologieën. 

RTL GP: Dakar 2011 Afl. 15

RTL GP: Dakar 2011

De zwaarste woestijnrally ter wereld wordt voor de negende keer verreden in Zuid-Amerika. De Nederlanders zijn weer sterk vertegenwoordigd, vooral in het vrachtwagenklassement met Gerard de Rooy als titelhouder. 

Op de camping Op de camping - Aflevering 8

Op de camping

Geen extra informatie aanwezig.

Van Passie Naar Droombaan Afl. 4

Van Passie Naar Droombaan

Inspirerend programma waarin Sonja Silva en Dounia Rijkschroeff mensen op weg helpen om van hun passie hun droombaan te maken. 

RTL GP Magazine Afl. 4

RTL GP Magazine

Informatief programma waarin Jan Lammers en Mark Koense je elke week kennis laten maken met bijzondere gasten en bloedstollende bolides. Riemen vast voor een fascinerende reis door de racewereld! 

RTL Autovisie Afl. 4

RTL Autovisie

Autoprogramma waarin naast alle hoogtepunten van de 'RTL Autovisie'-afleveringen ook nieuwe topics te zien zijn. Werner Budding rijdt onder meer in de Audi RS6 DTM en Maarten van Rossem test verschillende auto's. 

Lifestylexperience Afl. 4

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Jungle Club Afl. 35

Jungle Club

Kinderprogramma. Bamboo Bill is een avonturier en woont in een prachtig huisje midden in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Samen met Roger, een konijn, en nog heel veel andere dieren beleeft hij leuke avonturen. 

Helden Van De Weg Afl. 7

Helden Van De Weg

Realityserie waarin de helden van de weg worden gevolgd. Te zien is hoe ze naar de plek des onheils rijden en hoe ze omgaan met ruzie, paniek en soms lastige gesprekken met de betrokkenen. 

Bright TV Afl. 15

Bright TV

Met in deze uitzending: -David maakt zijn eigen LED-kerstverlichting in de nieuwe rubriek 'Zelf doen'. -'Bekende Nerd' singer-songwriter Gerson Main houdt van orgels. -Roy Gilsings lightsabers vinden wereldwijd aftrek. -Na veer ... 

Mijn Leven, Mijn Gezondheid Afl. 2

Mijn Leven, Mijn Gezondheid

Lifestylemagazine waarin gezondheid, zorg, ontspanning, inspanning en het goede leven centraal staan. 

De Nalatenschap De Nalatenschap - Aflevering 4

De Nalatenschap

Geen extra informatie aanwezig.

Business Class Afl. 21

Business Class

Businessprogramma waarin Harry Mens de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied bespreekt met bekende en minder bekende gasten. Suze Mens verzorgt reportages op locatie in binnen- en buitenland. 

Ondernemend Nederland Afl. 3

Ondernemend Nederland

Zakelijk programma waarin alle ins en outs van ondernemend Nederland onder de loep worden genomen. Het programma is een specialistisch platform dat ondernemers in Nederland inspireert en stimuleert. 

David Maasbach David Maasbach - Aflevering 477

David Maasbach

Geen extra informatie aanwezig.

Answers With Bayless Conley Afl. 4

Answers With Bayless Conley

Bayless Conley, predikant van de Cottonwood Church in het Californische Orange County, geeft antwoord op belangrijke vragen uit het dagelijks leven. 

De speelgoeddokter Theekransjecrisis

De speelgoeddokter

Omdat de oogjes van Suzie Zonnestraal plakken, vallen ze niet dicht als ze gaat liggen. Dus slaapt ze niet, maar daardoor is ze niet vrolijk als altijd, maar juist moe en nukkig. Omdat de oogjes... 

Winnie de Poeh Bloemen van Roe/Klop klop kloppen op Konijns deur

Winnie de Poeh

Animatieserie over Winnie de Poeh, die samen met Teigetje en andere vriendjes mooie avonturen beleeft.