Freddy, leven in de brouwerij Amsterdam

Freddy, leven in de brouwerij

Hoe Freddy Heineken van ambitieuze jongen uitgroeit tot een van de meest besproken figuren uit de Nederlandse geschiedenis. Freddy is ver gekomen door zijn volhardende koppigheid, maar dat heeft ook zijn keerzijde. Hij blijft s ... 

 Youp van 't Hek: Omdat de nacht

Youp van 

Blauw Bloed Oranjes in de sneeuw

Blauw Bloed

Royaltyprogramma waarin de koningin, prins Willem-Alexander, prinses Máxima en de andere leden van het Koninklijk Huis van dichtbij gevolgd worden. Deze uitzending van Blauw Bloed wordt wederom gepresenteerd vanuit het Oostenr ... 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor meer nieuws kunt u ook terecht op onze tablet app RTLNIEUWS 365. 

Robs Grote Tuinverbouwing Aflevering 24

Robs Grote Tuinverbouwing

Rob Verlinden en zijn team zetten een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is. Van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-kok Jeremy ko ... 

Wat Vindt Nederland? Afl. 8

Wat Vindt Nederland?

Gasten: Loretta Schrijver en Xander de Buisonje. 

Najib Amhali: Alles Komt Goed Najib Amhali: Alles Komt Goed Aflevering 1

Najib Amhali: Alles Komt Goed

Geen extra informatie aanwezig.

De TV Kantine Afl. 7

De TV Kantine

Deze aflevering staat in het teken van 'The Love Boat'. Deze alom bekende tv- seriesloep vaart uit met de bekende crewleden Julie McCoy (Irene Moors), Captain Stubing (Carlo Boszhard), Vicky (Monique Smit), Dr. Adam (Robert ten ... 

Heb je dat gezien? Heb je dat gezien?

Heb je dat gezien?

Een beeld van bijzondere momenten uit de geschiedenis van de Nederlandse televisie. MAX brengt herinneringen terug en laat zien hoe rijk onze televisiegeschiedenis is. Een beeld van bijzondere momenten uit de geschiedenis van d ... 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

3JS Concerten 3JS een zomeravond live

3JS Concerten

Na het afronden van hun derde succesvolle theatertournee 

RTL Nieuws RTL Nieuws - 19:30 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

Campinglife Afl. 15

Campinglife

De Franse streek Les Landes is echt een perfecte vakantiebestemming voor gezinnen met kleine kinderen. En voor de liefhebbers van oesters en zelfgevangen visjes op de bbq! 

Eigen Huis & Tuin Afl. 8

Eigen Huis & Tuin

Klusprogramma waarbij niet alleen de mouwen worden opgestroopt, maar ook ontwerpen van bekende stylisten en de laatste trends worden bekeken. 

RTL Voetbal: Jupiler League Afl. 6

RTL Voetbal: Jupiler League

Samenvattingen van de wedstrijden gespeeld in de Jupiler League. 

RTL Nieuws RTL Nieuws - 18:00 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

House Vision Afl. 8

House Vision

Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland wordt belicht. 

Helden Van De Weg Afl. 3

Helden Van De Weg

Realityserie waarin helden van de weg worden gevolgd. Te zien is hoe ze naar de plek des onheils rijden en hoe ze omgaan met ruzie, paniek en soms lastige gesprekken met de betrokkenen. 

Contessa Van Renesse Afl. 8

Contessa Van Renesse

Muzikale familieserie waarin een adellijk trio de vreemdste campingavonturen in het mooie Zeeland beleeft. 

Klus Je Rijk Afl. 8

Klus Je Rijk

Hoe kun je geld besparen op je energierekening? Drie huiseigenaren zien hoe je van je energie slurpende huis een zuinig huis kunt maken. Wie doet dat het beste en gaat met 10.000 euro naar huis? 

Films & Sterren Films & Sterren Aflevering 8

Films & Sterren

Geen extra informatie aanwezig.

Operation Repo: Payback Time! Afl. 13

Operation Repo: Payback Time!

Amerikaanse realityserie waarin de zware jongens van het repo(sses)-team worden gevolgd tijdens hun werkzaamheden. Ze brengen goedschiks of kwaadschiks auto's terug naar de rechtmatige eigenaren. 

Vis TV Afl. 9

Vis TV

Hengelsportmagazine waarin uitgebreid aandacht wordt besteed aan vismethodes en -technieken, voorlichting en educatie. Verder worden er veel tips gegeven. 

Kindertijd KRO Kindertijd

Kindertijd

Met om:. 

Lifestylexperience Afl. 10

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Sesamstraat Kunnen

Sesamstraat

Pino heeft Meneer Aart betoverd. Tommie gelooft er niks van. Elmo laat zien op hoeveel manieren hij hetzelfde is als Mevrouw Kip. Tot slot gaat het verhaal over Heksje Huk die zandtaartjes maakt. Pino heeft Meneer Aart betoverd ... 

Koffietijd Afl. 8

Koffietijd

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur. 

Fabeltjeskrant Fabeltjeskrant Droes, Martha, Jodocus En Stoffel /9

Fabeltjeskrant

Geen extra informatie aanwezig.