Live Request Live Request

Live Request

Muziekprogramma vanuit de 3FM-studio waarin de kijkers zelf hun favoriete optredens uit het rijke muziekarchief van de NTR en VPRO kunnen kiezen. Muziekprogramma vanuit de 3FM-studio waarin de kijkers zelf hun favoriete optrede ... 

Injustice Aflevering 2

Injustice

Advocaat William Travers reist naar Londen om zijn oude studievriend Martin Newall op te zoeken die van moord op zijn jonge secretaresse wordt verdacht. Dit zeer tegen de wens van zijn vrouw Jane in. 

Langs De Leeuw Langs de Leeuw

Langs De Leeuw

Ook dit seizoen brengt Langs de Leeuw weer verrassende gasten, grappige gestoorden en vrolijk vertier. En natuurlijk De Kwis! Ook bieden we onze Majesteit iedere week nationale cadeaus aan op een ludieke manier. -Jack van Gelde ... 

3Doc Big Easy Express

3Doc

Drie bands, zes steden en duizenden kilometers spoor. The Big Easy Express is het verslag van een muzikale reis. Drie bands, zes steden en duizenden kilometers spoor. The Big Easy Express is het verslag van een muzikale reis. F ... 

Blauw Bloed Wat draagt het koningspaar op 30 april?

Blauw Bloed

Royaltyprogramma waarin de koningin, prins Willem-Alexander, prinses Máxima en de andere leden van het Koninklijk Huis van dichtbij gevolgd worden. In deze uitzending van Blauw Bloed een vooruitblik op 30 april. Want hoe zulle ... 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Kassa Kassa

Kassa

Consumentenmagazine met actuele reportages, tests en individuele problemen. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor meer nieuws kunt u ook terecht op onze tablet app RTLNIEUWS 365. 

Robs Grote Tuinverbouwing Aflevering 28

Robs Grote Tuinverbouwing

Rob Verlinden en zijn team zetten een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is. Van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-kok Jeremy ko ... 

Weet Ik Veel Afl. 3

Weet Ik Veel

Gasten: Jorgen Raymann, Anouk Smulders en Mark Huizinga. 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws RTL Nieuws - 19:30 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

Campinglife Afl. 19

Campinglife

Kampeer- en reisprogramma waarin Sander Janson en kok Rene Pluijm tijdens hun reis door Europa op zoek gaan naar antwoord op de vraag: `Wat maakt een kampeervakantie nou echt tot een succes?´. 

Eigen Huis & Tuin Afl. 12

Eigen Huis & Tuin

Klusprogramma waarbij niet alleen de mouwen worden opgestroopt, maar ook ontwerpen van bekende stylisten en de laatste trends worden bekeken. 

RTL Nieuws RTL Nieuws - 18:00 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

Wipeout Wipeout Aflevering 16

Wipeout

Geen extra informatie aanwezig.

House Vision Afl. 12

House Vision

Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland wordt belicht. 

Red Bull Crashed Ice Red Bull Crashed Ice Quebec /5

Red Bull Crashed Ice

Geen extra informatie aanwezig.

Droom Van Een Tweede Huis Afl. 5

Droom Van Een Tweede Huis

Een tweede huis hoeft geen langgekoesterde droom te blijven. Diverse gezinnen, stellen en groepen vrienden gaan op zoek naar de ideale vakantiewoning. 

Films & Sterren Films & Sterren Aflevering 12

Films & Sterren

Geen extra informatie aanwezig.

Romancing The Globe Romancing The Globe Aflevering 3

Romancing The Globe

Geen extra informatie aanwezig.

Lifestylexperience Afl. 1

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Tefaf Nieuws Afl. 3

Tefaf Nieuws

Verslag van de meest toonaangevende kunst- en antiekbeurs ter wereld. Dit jaar vindt TEFAF plaats van vrijdag 15 tot en met zondag 24 maart 2013 in Maastricht. 

Kindertijd KRO Kindertijd

Kindertijd

Met om:. 

Sesamstraat Hebbedingen/Spullen

Sesamstraat

Pino heeft een echte diamant van Sien gekregen. Waylon probeert bij te houden wat Tommie allemaal wil hebben voor zijn verjaardag. Bert, Koekiemonster en Oscar zingen over hun lievelingsdingen. Pino heeft een echte diamant van ... 

Koffietijd Afl. 12

Koffietijd

Uitzending vanuit een museum. 

Koala Broertjes Koala Broertjes Aflevering 46

Koala Broertjes

Geen extra informatie aanwezig.