House Wilson

House

Een oude vriend en tevens ex-patiënt van Wilson meldt zich met verlammingsverschijnselen in zijn arm. House denkt dat de kanker terug is, maar Wilson blijft optimistisch. Cuddy zoekt nog steeds naar een nieuw huis. 

McLeod's Daughters Nowhere to hide

McLeod's Daughters

Stevie neemt een enorm risico als ze op Sharon vertrouwt. Tayler en Patrick trekken bij elkaar in. Nadat Kate een weggelopen tiener heeft geholpen, besluit ze te gaan werken op een speciale boerderij voor onhandelbare jongeren. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8125

The Bold And The Beautiful

Liam vertelt Hope over zijn nacht met Steffy. Ze is erg overstuur. Steffy heeft in de gaten dat Thomas de relatie tussen Liam en Hope kapot wil maken. 

Dr. Phil Exes at war: Who's behind the CPS reports?

Dr. Phil

Dr. Phil praat verder met Bronwyn en Brett, die al twee jaar strijden wie de voogdij over hun dochter krijgt. De gemoederen lopen zeer hoog op. Auteur Charlamagne Tha God praat over zijn tweede boek 'Shook One', dat net is uitg ... 

Burgers' Zoo En Waarom Anne over slapen

Burgers' Zoo En Waarom

Leerzaam kinderprogramma waarin kinderen zelf op zoek gaan naar antwoorden op hun vragen. 

Efteling TV: Titatoverfeest Afl. 183

Efteling TV: Titatoverfeest

Het is feest in het luchtkasteel, want TiTaTovenaar is niet thuis! Tika en Kwark nemen kinderen mee op avontuur in het luchtkasteel en daarbuiten. De Grobbebollen Broer en Geeltje zijn er ook én die maken altijd lol. 

Piet Piraat: Griezelavonturen Vrijdag de 13e

Piet Piraat: Griezelavonturen

Piet Piraat, Stien, Berend en Steven houden niet zo van vrijdag de 13e, want dan loopt altijd alles mis. 

Uki Waar is de appel?

Uki

Animatieserie. Onder het wakend oog van Zon, Wolk en Maan beleeft Uki telkens een ander avontuur met een van zijn vriendjes. 

Molang Afl. 38

Molang

Animatieserie over het opgewekte konijn Molang en het verlegen kuikentje Piu Piu. Ondanks hun verschillen hebben ze een unieke vriendschap ontwikkeld. Samen beleven ze allerlei avonturen. 

Molang Afl. 37

Molang

Animatieserie over het opgewekte konijn Molang en het verlegen kuikentje Piu Piu. Ondanks hun verschillen hebben ze een unieke vriendschap ontwikkeld. Samen beleven ze allerlei avonturen.