Holland Zingt Holland zingt… - Show 5

Holland Zingt

Geen extra informatie aanwezig.

NOS 200 jaar Koninkrijk NOS 200 jaar koninkrijk: Feest op de Amstel

NOS 200 jaar Koninkrijk

Na twee jaar komt een eind aan de viering van 200 jaar Koninkrijk, met een bijeenkomst in Carré en optredens op de Amstel. De twee jaar durende viering van 200 jaar koninkrijk in Nederland wordt afgesloten met een feestelijk p ... 

112 Noodoproep: De Echte Verhalen Afl. 4

112 Noodoproep: De Echte Verhalen

Realityprogramma waarin noodsituaties zoals ongelukken, overvallen, branden, mishandelingen en gevallen van zinloos geweld worden gereconstrueerd. 

Brabant Nieuws Brabant Nieuws

Brabant Nieuws

Inwoners Oudenbosch kopen zélf mogelijke AZC-lokatie om vluchtelingen te weren. Stroomstoring in Valkenswaard is knap lastig voor inwoners en Mr. Gay Nederland komt uit Eindhoven én is ook nog een... Het laatste nieuws uit Br ... 

Pluijms Eetbare Wereld West-Vlaanderen

Pluijms Eetbare Wereld

Hoewel René de hele wereld over reist, zijn er heel dichtbij ook hele mooie eetculturen te vinden. In het bourgondische West-Vlaanderen leert René alles over koken met mooie Belgische bieren. 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

NOS Studio Sport NOS Studio Sport EK Volleybal vrouwen

NOS Studio Sport

Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag. 

Dit Was Het Nieuws Afl. 4

Dit Was Het Nieuws

Satirisch programma waarin twee teams scherp, meedogenloos en met veel humor de actualiteit te lijf gaan. Cabaretier Mike Boddé en NOS-presentatrice Dionne Stax zijn te gast. 

Dance Dance Dance Afl. 4

Dance Dance Dance

De kandidaten staan ook deze keer voor een pittige uitdaging. Het duo Fockeline en Achmed danst op het nummer 'My Love' van Justin Timberlake. Pip en Pim storten zich op het iconische nummer 'Scream' van poplegendes Michael Jac ... 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Uit Eigen Keuken Afl. 23

Uit Eigen Keuken

Kort Bourgondisch kookprogramma dat de kijker inspireert met de lekkerste gerechten. 

RTL Nieuws 19:30

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Eigen Huis & Tuin Afl. 4

Eigen Huis & Tuin

Klusprogramma met als doel heel Nederland aan het klussen te krijgen. Zelf dingen maken is namelijk dé trend van dit seizoen. Daarnaast wordt een eigen klushuis compleet gerenoveerd. 

RTL Weer 18:05 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws 18:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

WK Rugby Afl. 7

WK Rugby

Verslag van het wereldkampioenschap rugby. De wedstrijden worden gespeeld in dertien Engelse steden. Deelnemende landen zijn onder meer rugbygrootheden als: Australië, Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland en Engeland. 

House Vision Afl. 39

House Vision

Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland wordt belicht. 

Trips & Travel Afl. 5

Trips & Travel

Kevin maakt een 'kom in de kas'-reis door Nederland en laat zien waar en hoe de bloemen geteeld, ontwikkeld en toepasbaar gemaakt worden. 

Films & Sterren Afl. 39

Films & Sterren

Entertainmentprogramma over glamour, filmsterren en films in de bioscoop, op dvd en on demand. Interviews: René Mioch. 

Grenzeloos Wonen Afl. 5

Grenzeloos Wonen

Realityprogramma waarin Nederlanders worden gevolgd die vragen hebben of tegen problemen aanlopen tijdens het bouwproces of de financiële procedure. 

Draken: Rijders Van Berk Kinderziektes

Draken: Rijders Van Berk

De eilandbewoners van Berk hebben zich altijd moeten verdedigen tegen de draken, totdat Hiccup erachter komt dat ze kunnen worden getraind. Met zijn vrienden ontdekt hij de wereld op de rug van een draak. 

Body, Mind & Care Afl. 4

Body, Mind & Care

Zorgprogramma waarin Wytske Kenemans alle trends en innovaties op zorggebied toont. Er wordt aandacht besteed aan welke oplossingen er zijn voor uiteenlopende problemen en waar men terecht kan om deze te laten verhelpen. 

Wist Je Dat? Afl. 32

Wist Je Dat?

Lifestyleprogramma waarin leuke feiten en wetenswaardigheden aan bod komen over kinderen, gezondheid, duurzaamheid en mode. 

Lifestylexperience Afl. 30

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Kindertijd Kindertijd

Kindertijd

Een gevarieerd kinderprogramma met: Logeren, Martin Morning, Een zomer met papa en De zandtovenaar. Logeren, Martin Morning, Een zomer met papa en De zandtovenaar. 

Sesamstraat Natuur

Sesamstraat

Pino is een speurtocht aan het lopen in zijn kamer. Hij volgt de pijlen. 

Sesamstraat: 10 voor... Elmo

Sesamstraat: 10 voor...

Elmo. 

Jungle Club Afl. 43

Jungle Club

Bamboo Bill is een avonturier en woont in een prachtig huisje midden in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Samen met Roger, een konijn, en nog heel veel andere dieren beleeft hij leuke avonturen. 

Koffietijd Afl. 4

Koffietijd

Loretta bezoekt samen met kunstenaar Ans Markus het museum 'De Fundatie' in Zwolle. Daar bekijken zij een tentoonstelling van Nick & Simon naar aanleiding van hun nieuwe album 'Open'. 

Het Land Van Afl. 5

Het Land Van

Deze week zoeken we de spanning op in een betoverend pretpark in Limburg. Ook zien, horen, voelen en proeven we het dagelijks leven rond de vroegere Zuiderzee en ontdekken we het prachtige Drentse landschap op de fiets!