Zapplive op Zondag

Lekker loom wakker worden met Zapplive op Zondag. Presentator Klaas van Kruistum ontvangt een gast met wie hij het hele ochtendritueel van de zondag afwerkt. Filmpjes kijken, spelletjes spelen en...
Zapplive op Zondag AFL. 50 - DEEL 4

AFL. 50 - DEEL 4

Lekker loom wakker worden op zondag! Klaas ontvangt zanger Guus Meeuwis. Ze spelen een spel en Guus sluit af met zijn grote hit Brabant! 

Zapplive op Zondag AFL. 50 - DEEL 3

AFL. 50 - DEEL 3

Lekker loom wakker worden op zondag! Klaas ontvangt zanger Guus Meeuwis. Ze praten over Groots junior en de kinderen uit het publiek mogen vragen stellen. 

Zapplive op Zondag AFL. 50 - DEEL 2

AFL. 50 - DEEL 2

Lekker loom wakker worden op zondag! Klaas ontvangt zanger Guus Meeuwis. Ze gaan lekker ontbijten en kletsen. Guus zingt zijn allereerste hit Het is een Nacht! 

Zapplive op Zondag AFL. 50 - DEEL 1

AFL. 50 - DEEL 1

Lekker loom wakker worden op zondag! Klaas ontvangt zanger Guus Meeuwis. Ze gaan lekker kletsen, spelletjes spelen en uitgebreid ontbijten. 

Zapplive op Zondag AFL. 49 - DEEL 4

AFL. 49 - DEEL 4

Lekker loom wakker worden op zondag. Klaas ontvangt kickbokser en acteur Rico Verhoeven. Ze bespreken zijn agenda voor de komende week en Rico heeft een vraag voor Guus Meeuwis. 

Zapplive op Zondag AFL. 49 - DEEL 3

AFL. 49 - DEEL 3

Lekker loom wakker worden op zondag. Klaas ontvangt kickbokser Rico Verhoeven. Ze praten over Rico's acteerambities. 

Zapplive op Zondag AFL. 49 - DEEL 2

AFL. 49 - DEEL 2

Lekker loom wakker worden op zondag. Klaas ontvangt kickbokser Rico Verhoeven. Ze gaan lekker ontbijten en kletsen. Rico geeft een korte clinic aan Klaas en de kids in het publiek. 

Zapplive op Zondag AFL. 49 - DEEL 1

AFL. 49 - DEEL 1

Lekker loom wakker worden op zondag. Klaas ontvangt kickbokser Rico Verhoeven. Ze gaan lekker kletsen, spelletjes spelen en uitgebreid ontbijten. 

Zapplive op Zondag AFL. 48 - DEEL 4

AFL. 48 - DEEL 4

Lekker loom wakker worden op zondag! Klaas ontvangt DJ Sam Feldt. Ze bespreken zijn agenda voor de komende week. 

Zapplive op Zondag AFL. 48 - DEEL 3

AFL. 48 - DEEL 3

Lekker loom wakker worden op zondag! Klaas ontvangt DJ Sam Feldt. Ze spelen het spel Top of Flop en de kinderen uit het publiek mogen vragen stellen. 

Zapplive op Zondag AFL. 48 - DEEL 2

AFL. 48 - DEEL 2

Lekker loom wakker worden op zondag! Klaas ontvangt DJ Sam Feldt. Ze gaan lekker ontbijten en kletsen over zijn leven als dj. 

Zapplive op Zondag AFL. 48 - DEEL 1

AFL. 48 - DEEL 1

Lekker loom wakker worden op zondag! Klaas ontvangt DJ Sam Feldt. Ze gaan lekker kletsen, spelletjes spelen en uitgebreid ontbijten. 

Zapplive op Zondag AFL. 47 - DEEL 4

AFL. 47 - DEEL 4

Lekker loom wakker worden op zondag! Klaas ontvangt sportpresentatrice Rivkah op het Veld. Ze bespreken haar agenda voor de komende week en Rivkah heeft een vraag voor de volgende gast. 

Zapplive op Zondag AFL. 47 - DEEL 3

AFL. 47 - DEEL 3

Lekker loom wakker worden op zondag! Klaas ontvangt sportpresentatrice Rivkah op het Veld. Ze spelen een spel en praten over sporthoogtepunten. 

Zapplive op Zondag AFL. 47 - DEEL 2

AFL. 47 - DEEL 2

Lekker loom wakker worden op zondag! Klaas ontvangt sportpresentatrice Rivkah op het Veld. Ze gaan lekker ontbijten en kletsen. De kinderen uit het publiek mogen Rivkah hun vragen stellen. 

Zapplive op Zondag AFL. 47 - DEEL 1

AFL. 47 - DEEL 1

Lekker loom wakker worden op zondag! Klaas ontvangt sportpresentatrice Rivkah op het Veld. Ze gaan lekker kletsen, spelletjes spelen en uitgebreid ontbijten. 

Zapplive op Zondag AFL. 46 - DEEL 4

AFL. 46 - DEEL 4

Lekker loom wakker worden op zondag! Klaas ontvangt model en artiest Famke Louise. Ze bespreken Famke's agenda voor de komende week. 

Zapplive op Zondag AFL. 46 - DEEL 3

AFL. 46 - DEEL 3

Lekker loom wakker worden op zondag! Klaas ontvangt model en artiest Famke Louise. Ze spelen het spel 'Vlecht voor je leven' en praten over okselhaar. 

Zapplive op Zondag AFL. 46 - DEEL 2

AFL. 46 - DEEL 2

Lekker loom wakker worden op zondag! Klaas ontvangt model en artiest Famke Louise. Ze gaan lekker ontbijten en kletsen. De kinderen uit het publiek mogen Famke hun vragen stellen. 

Zapplive op Zondag AFL. 46 - DEEL 1

AFL. 46 - DEEL 1

Lekker loom wakker worden op zondag! Klaas ontvangt model en artiest Famke Louise. Ze gaan lekker kletsen, spelletjes spelen en uitgebreid ontbijten. 

Zapplive op Zondag AFL. 45 - DEEL 4

AFL. 45 - DEEL 4

Lekker loom wakker worden. Klaas van Kruistum ontvangt een gast met wie hij het hele ochtendritueel van de zondag afwerkt. Filmpjes kijken, spelletjes spelen en uitgebreid ontbijten. 

Zapplive op Zondag AFL. 45 - DEEL 3

AFL. 45 - DEEL 3

Lekker loom wakker worden. Klaas van Kruistum ontvangt een gast met wie hij het hele ochtendritueel van de zondag afwerkt. Filmpjes kijken, spelletjes spelen en uitgebreid ontbijten. 

Zapplive op Zondag AFL. 45 - DEEL 2

AFL. 45 - DEEL 2

Lekker loom wakker worden. Klaas van Kruistum ontvangt een gast met wie hij het hele ochtendritueel van de zondag afwerkt. Filmpjes kijken, spelletjes spelen en uitgebreid ontbijten. 

Zapplive op Zondag AFL. 45 - DEEL 1

AFL. 45 - DEEL 1

Lekker loom wakker worden. Klaas van Kruistum ontvangt een gast met wie hij het hele ochtendritueel van de zondag afwerkt. Filmpjes kijken, spelletjes spelen en uitgebreid ontbijten. 

Zapplive op Zondag AFL. 44 - DEEL 4

AFL. 44 - DEEL 4

Lekker loom wakker worden. Klaas van Kruistum ontvangt een gast met wie hij het hele ochtendritueel van de zondag afwerkt. 

Zapplive op Zondag AFL. 44 - DEEL 3

AFL. 44 - DEEL 3

Lekker loom wakker worden. Klaas van Kruistum ontvangt een gast met wie hij het hele ochtendritueel van de zondag afwerkt. 

Zapplive op Zondag AFL. 44 - DEEL 2

AFL. 44 - DEEL 2

Lekker loom wakker worden. Klaas van Kruistum ontvangt een gast met wie hij het hele ochtendritueel van de zondag afwerkt. 

Zapplive op Zondag AFL. 44 - DEEL 1

AFL. 44 - DEEL 1

Lekker loom wakker worden. Klaas van Kruistum ontvangt een gast met wie hij het hele ochtendritueel van de zondag afwerkt. 

Zapplive op Zondag AFL. 43 - DEEL 4

AFL. 43 - DEEL 4

Lekker loom wakker worden op zondag! Klaas ontvangt presentator JACK $HIRAK. Ze bespreken Jack's aankomende album en zijn agenda voor de komende week. 

Zapplive op Zondag AFL. 43 - DEEL 3

AFL. 43 - DEEL 3

Lekker loom wakker worden op zondag! Klaas ontvangt artiest en producer JACK $HIRAK. Wie van hen kan de hoogste toren bouwen van champagneglazen? 

Zapplive op Zondag AFL. 43 - DEEL 2

AFL. 43 - DEEL 2

Lekker loom wakker worden op zondag! Klaas ontvangt artiest en producer JACK $HIRAK. Ze kletsen over zijn passie muziek en gaan samen met het publiek een liedje schrijven. 

Zapplive op Zondag AFL. 43 - DEEL 1

AFL. 43 - DEEL 1

Lekker loom wakker worden op zondag. Klaas ontvangt artiest en producer JACK $HIRAK. Ze gaan lekker kletsen, spelletjes spelen en uitgebreid ontbijten. 

Zapplive op Zondag AFL. 42 - DEEL 4

AFL. 42 - DEEL 4

Lekker loom wakker worden op zondag! Klaas ontvangt presentator Pascal Tan. Hij krijgt een aantal lastige dilemma's om uit te kiezen. 

Zapplive op Zondag AFL. 42 - DEEL 3

AFL. 42 - DEEL 3

Lekker loom wakker worden op zondag! Klaas ontvangt presentator Pascal Tan. Ze maken een gek, maar lekker ontbijtje: Turkse Pizza. 

Zapplive op Zondag AFL. 42 - DEEL 2

AFL. 42 - DEEL 2

Lekker loom wakker worden op zondag! Klaas ontvangt presentator Pascal Tan. Ze kletsen over zijn jeugd, passies en kunstwerken. 

Zapplive op Zondag AFL. 42 - DEEL 1

AFL. 42 - DEEL 1

Lekker loom wakker worden op zondag! Klaas ontvangt Klokhuis presentator en skater Pascal Tan. Ze gaan lekker kletsen, spelletjes spelen en uitgebreid ontbijten. 

Zapplive op Zondag AFL. 41 - DEEL 4

AFL. 41 - DEEL 4

Lekker loom wakker worden op zondag! Klaas ontvangt ontvangt YouTuber Diana Leeflang (D is for Dazzle). Klaas en Diana bespreken Diana's agenda voor de komende week. 

Zapplive op Zondag AFL. 41 - DEEL 3

AFL. 41 - DEEL 3

Lekker loom wakker worden op zondag! Klaas ontvangt ontvangt YouTuber Diana Leeflang (D is for Dazzle). Ze gaan lekker kletsen, spelletjes spelen en uitgebreid ontbijten. 

Zapplive op Zondag AFL. 41 - DEEL 2

AFL. 41 - DEEL 2

Lekker loom wakker worden op zondag! Klaas ontvangt YouTuber Diana Leeflang (D is for Dazzle). Ze kletsen over haar jeugd, creatieve video's en duurzame kijk op het leven. 

Zapplive op Zondag AFL. 41 - DEEL 1

AFL. 41 - DEEL 1

Lekker loom wakker worden op zondag! Klaas ontvangt Diana Leeflang, beter bekend als de creatieve YouTuber 'D is for Dazzle'. Ze gaan lekker kletsen, spelletjes spelen en uitgebreid ontbijten. 

Zapplive op Zondag AFL. 40 - DEEL 4

AFL. 40 - DEEL 4

Lekker loom wakker worden op zondag! Klaas ontvangt Fortnite YouTuber Royalistiq. Het publiek in de studio mag vragen stellen mits ze een leuk dansje doen! 

Zapplive op Zondag AFL. 40 - DEEL 3

AFL. 40 - DEEL 3

Lekker loom wakker worden op zondag! Klaas ontvangt Fortnite YouTuber Royalistiq. Ze maken samen een heerlijk, gezond ontbijtje en Roy krijgt een aantal pittige dilemma's voorgeschoteld. 

Zapplive op Zondag AFL. 40 - DEEL 2

AFL. 40 - DEEL 2

Lekker loom wakker worden op zondag! Klaas ontvangt Fortnite YouTuber Royalistiq. Ze kletsen over zijn jeugd, YouTube, Fortnite en gaan goochelen! 

Zapplive op Zondag AFL. 40 - DEEL 1

AFL. 40 - DEEL 1

Lekker loom wakker worden op zondag! Klaas ontvangt de bekendste Fortnite speler van Nederland: Royalistiq. Ze gaan lekker kletsen, spelletjes spelen en uitgebreid ontbijten. 

Zapplive op Zondag AFL. 39 - DEEL 1

AFL. 39 - DEEL 1

Lekker loom wakker worden op zondag! Klaas ontvangt acteur Leendert de Ridder. Ze gaan lekker kletsen, spelletjes spelen en uitgebreid ontbijten. 

Zapplive op Zondag AFL. 39 - DEEL 2

AFL. 39 - DEEL 2

Lekker loom wakker worden op zondag! Klaas ontvangt acteur Leendert de Ridder. Ze maken samen een heerlijk ontbijtje en Leendert zijn kennis wordt getest in een quiz. 

Zapplive op Zondag AFL. 39 - DEEL 3

AFL. 39 - DEEL 3

Lekker loom wakker worden op zondag! Klaas ontvangt acteur Leendert de Ridder. Leendert vertelt over zijn nieuwe voorstelling en geeft Klaas een lesje poppenspelen. 

Zapplive op Zondag AFL. 39 - DEEL 4

AFL. 39 - DEEL 4

Lekker loom wakker worden op zondag! Klaas ontvangt acteur Leendert de Ridder. Leendert geeft antwoord op vragen uit het publiek en bespreekt zijn agenda voor de komende week. 

Zapplive op Zondag AFL. 38 - DEEL 1

AFL. 38 - DEEL 1

Lekker loom wakker worden. Klaas ontvangt Janouk. Ze gaan samen filmpjes kijken, spelletjes spelen en uitgebreid ontbijten. 

Zapplive op Zondag AFL. 38 - DEEL 2

AFL. 38 - DEEL 2

Lekker loom wakker worden. Klaas ontvangt Janouk. Ze gaan samen een uitgebreid Nieuw Zeelands ontbijt maken. 

Zapplive op Zondag AFL. 38 - DEEL 3

AFL. 38 - DEEL 3

Lekker loom wakker worden. Klaas ontvangt Janouk. Janouk neemt het in een quiz op tegen de kids in het publiek. 

Zapplive op Zondag AFL. 38 - DEEL 4

AFL. 38 - DEEL 4

Lekker loom wakker worden. Klaas ontvangt Janouk. De kids in het publiek stellen vragen aan Janouk, maar doen dat zingend. 

Zapplive op Zondag AFL. 37 - DEEL 1

AFL. 37 - DEEL 1

Lekker loom wakker worden. Klaas van Kruistum ontvangt een gast met wie hij het hele ochtendritueel van de zondag afwerkt. Filmpjes kijken, spelletjes spelen en uitgebreid ontbijten. 

Zapplive op Zondag AFL. 37 - DEEL 2

AFL. 37 - DEEL 2

Lekker loom wakker worden. Klaas van Kruistum ontvangt een gast met wie hij het hele ochtendritueel van de zondag afwerkt. Filmpjes kijken, spelletjes spelen en uitgebreid ontbijten. 

Zapplive op Zondag AFL. 37 - DEEL 3

AFL. 37 - DEEL 3

Lekker loom wakker worden. Klaas van Kruistum ontvangt een gast met wie hij het hele ochtendritueel van de zondag afwerkt. Filmpjes kijken, spelletjes spelen en uitgebreid ontbijten. 

Zapplive op Zondag AFL. 37 - DEEL 4

AFL. 37 - DEEL 4

Lekker loom wakker worden. Klaas van Kruistum ontvangt een gast met wie hij het hele ochtendritueel van de zondag afwerkt. Filmpjes kijken, spelletjes spelen en uitgebreid ontbijten. 

Zapplive op Zondag AFL. 36 - DEEL 4

AFL. 36 - DEEL 4

Het publiek stelt vragen en Pip vult haar agenda voor komende week in. 

Zapplive op Zondag AFL. 36 - DEEL 3

AFL. 36 - DEEL 3

Bij een bijzonder ontbijt hoort een bijzonder drankje. Klaas en Pip zetten thee op een wel heel aparte manier. 

Zapplive op Zondag AFL. 36 - DEEL 2

AFL. 36 - DEEL 2

Tijd voor ontbijt! Klaas en Pip maken samen een gezond, verrassend ontbijtje: matcha pistache ontbijtballen. 

Zapplive op Zondag AFL. 36 - DEEL 1

AFL. 36 - DEEL 1

Pip Pellens is te gast. Ze zit al vijftien jaar in het vak, dus tijd om haar showbizzkennis eens te testen in de Snelle Showbizz Quiz. 

Zapplive op Zondag AFL. 35 - DEEL 4

AFL. 35 - DEEL 4

Lucas beantwoordt vragen uit het publiek en bespreekt zijn agenda voor komende week. 

Zapplive op Zondag AFL. 35 - DEEL 3

AFL. 35 - DEEL 3

In dit blok komen we erachter hoe slim Lucas eigenlijk is. 

Zapplive op Zondag AFL. 35 - DEEL 2

AFL. 35 - DEEL 2

Lucas wordt geblinddoekt voor een spel, en samen met Klaas kijkt hij grappige filmpjes. 

Zapplive op Zondag AFL. 35 - DEEL 1

AFL. 35 - DEEL 1

Vandaag te gast: Lucas van het Jeugdjournaal. Hij bespreekt het nieuws van afgelopen week. 

Zapplive op Zondag AFL. 34 - DEEL 4

AFL. 34 - DEEL 4

Lekker loom wakker worden. Klaas van Kruistum ontvangt een gast met wie hij het hele ochtendritueel van de zondag afwerkt. Filmpjes kijken, spelletjes spelen en uitgebreid ontbijten. 

Zapplive op Zondag AFL. 34 - DEEL 3

AFL. 34 - DEEL 3

Lekker loom wakker worden. Klaas van Kruistum ontvangt een gast met wie hij het hele ochtendritueel van de zondag afwerkt. Filmpjes kijken, spelletjes spelen en uitgebreid ontbijten. 

Zapplive op Zondag AFL. 34 - DEEL 2

AFL. 34 - DEEL 2

Lekker loom wakker worden. Klaas van Kruistum ontvangt een gast met wie hij het hele ochtendritueel van de zondag afwerkt. Filmpjes kijken, spelletjes spelen en uitgebreid ontbijten. 

Zapplive op Zondag AFL. 34 - DEEL 1

AFL. 34 - DEEL 1

Lekker loom wakker worden. Klaas van Kruistum ontvangt een gast met wie hij het hele ochtendritueel van de zondag afwerkt. Filmpjes kijken, spelletjes spelen en uitgebreid ontbijten. 

Zapplive op Zondag AFL. 33

AFL. 33

Iris van Loen, bekend van Spangas, is te gast. Ze speelt leuke spellen en er is een verrassing voor haar in de studio. 

Zapplive op Zondag AFL. 32

AFL. 32

Kaj van der Voort is te gast. Hij vertelt over zijn solo-carrière, speelt een quiz tegen het publiek en zingt een nummer. 

Zapplive op Zondag AFL. 31

AFL. 31

Lekker loom wakker worden. Klaas van Kruistum ontvangt een gast met wie hij het hele ochtendritueel van de zondag afwerkt. Filmpjes kijken, spelletjes spelen en uitgebreid ontbijten. 

Zapplive op Zondag AFL. 30

AFL. 30

Lekker loom wakker worden. Klaas van Kruistum ontvangt een gast met wie hij het hele ochtendritueel van de zondag afwerkt. Filmpjes kijken, spelletjes spelen en uitgebreid ontbijten.