RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Celebrity City Trip Afl. 5

Celebrity City Trip

Anna Nooshin en Mental Theo bezoeken Parijs en Mallorca. Theo woont op Mallorca en kent het eiland op zijn duimpje. Anna laat de innerlijke 'Parisienne' in zichzelf los in de stad van de liefde. 

CSI: Cyber Crowd sourced

CSI: Cyber

Het cyberteam moet een bommenlegger opsporen die de waarheid aan het licht wil brengen over de afhankelijkheid van technologie binnen de samenleving. Avery ontdekt in deze zaak een link met hacker Tobin, die haar in het verlede ... 

Show Shownieuws - Late Editie

Show

Aflevering 32, Seizoen 2019 

Piets Weer Piets Weerbericht - 1 minuut (2019 - ma t/m zo)

Piets Weer

Aflevering 33, Seizoen 2019 

Hart van Nederland Hart van Nederland - Laat

Hart van Nederland

Hart van Nederland - Laat: 3 februari 2019 

Dat Verzin Je Niet! Dat Verzin Je Niet!

Dat Verzin Je Niet!

Aflevering 4, Seizoen 1 

BankGiro Loterij The Wall BankGiro Loterij The Wall

BankGiro Loterij The Wall

Aflevering 4, Seizoen 2 

VTBL Afl. 3

VTBL

Voetbalprogramma waarin presentator Humberto Tan het laatste voetbalnieuws doorneemt met zijn vaste gasten, waaronder Theo Janssen, Jimmy Floyd Hasselbaink, Bart Nolles en Simon Zijlemans. Zij schuiven afwisselend aan. 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws 19:30 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

VriendenLoterij: De Winnaars Afl. 5

VriendenLoterij: De Winnaars

Winnaars van de VriendenLoterij worden verrast met een mooie prijs. 

vtwonen vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen

Aflevering 7, Seizoen 8 

RTL Boulevard Afl. 34

RTL Boulevard

Met in deze uitzending: -De evacuatieplannen van het Britse koningshuis bij Brexit-rellen. -Fatima doet verslag van de finale van Kiki Bertens. -De ravage na het mislukte Fyre Festival blijft enorm. -Smaakmaker Cas uit 'Heel Ho ... 

De Grote Verbouwing De Grote Verbouwing

De Grote Verbouwing

Aflevering 5, Seizoen 15 

Border Security Border Security

Border Security

Aflevering 149 

RTL Weer 18:05 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Leven in de Rimboe Het haaienvolk van de Grote Oceaan

Leven in de Rimboe

Gordon Buchanan gaat naar een stam op een afgelegen eiland in de Grote Oceaan om uit te zoeken of het mogelijk is om in de buurt van haaien te leven. De meeste mensen zijn doodsbang voor haaien, maar de mannen op het eiland Owa ... 

RTL 7 Darts: The Masters Afl. 3

RTL 7 Darts: The Masters

Verslag van het eerste televisietoernooi na het WK Darts. De spelers die in de top 16 van de wereld staan, krijgen een uitnodiging. Daarbij zit natuurlijk Michael van Gerwen, de nummer één van de wereld. 

RTL Nieuws 18:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Junior Masterchef US Masterchef Junior USA

Junior Masterchef US

Aflevering 6, Seizoen 5 

RTL Autowereld Afl. 21

RTL Autowereld

Informatief programma met het laatste autonieuws, de snelste sportwagens, exclusieve klassiekers en bijzondere reportages: de ultieme autobeleving. 

RTL Snowmagazine Afl. 12: Les Sybelles

RTL Snowmagazine

Deze week zijn Sander en Saskia in het Franse Les Sybelles. Sander laat mooie pistes zien en mag zelfs meevliegen in een ultralight-vliegtuig. Saskia is met de Nederlandse Gert en Roy op pad, die alles weten van skibenodigdhede ... 

RTL Transportwereld Afl. 21

RTL Transportwereld

Informatief programma waarin vormen van transport, logistiek, productieprocessen, machines en groot materieel worden belicht. Ook is er aandacht voor internet, IT en nieuwe technologieën in combinatie met transport. 

Arctic Challenge Afl. 1

Arctic Challenge

De teams vertrekken vanaf vliegveld Twente naar Scandinavië. Terwijl de kilometerteller langzaam oploopt, daalt de temperatuur gestaag. Door de winterse omstandigheden draait de tour niet om snelheid, maar om teambuilding, doo ... 

RTL GP: Goodwood Festival Of Speed Afl. 1

RTL GP: Goodwood Festival Of Speed

Verslag van dit festival waarbij exotische sportauto's en historische racewagens naar het landgoed Goodwood House worden gebracht waar het massaal toegestroomde publiek de bolides van dichtbij kan bekijken. 

De Chocolade Show Afl. 5

De Chocolade Show

Smakelijke talentenjacht waarin gezocht wordt naar de beste chocolatier van Nederland. Tien young professionals worden uitgedaagd om de meest prachtige kunstwerken van chocola te creëren. 

RTL GP Magazine Afl. 8

RTL GP Magazine

Informatief programma met markante coureurs, spectaculaire auto's en snelle motoren. Ga mee op bezoek bij beroemde autocoureurs en stap in zeldzame racewagens. Pure passie voor topsnelheid! 

Goed Gevonden Afl. 5

Goed Gevonden

Programma waarin Iris Rulkens en Ferry de Graaf iedere week op zoek gaan naar uiteenlopende verhalen achter de laatste lifestyletrends. 

Truck & Tractor Pulling Truck- & Tractorpulling in Alphen

Truck & Tractor Pulling

Verslag van Truck- & Tractorpulling in Alphen, waarbij alles draait om de krachtigste motor. 

Off Piste Afl. 3

Off Piste

Skiprogramma waarin Koert-Jan de Bruijn en Annika Pietersma 'Off Piste' gaan. Daarbij markeren ze bijzondere plekken en activiteiten buiten de pistes in populaire skigebieden. 

Life Is Beautiful Afl. 5

Life Is Beautiful

Informatief lifestyleprogramma voor de moderne man en vrouw die wil genieten van bereikbare luxe. Thuis, onderweg of waar ook ter wereld. 

Baas BBQ Afl. 5

Baas BBQ

Zomerse grillcompetitie. De deelnemende teams strijden om de titel: 'Baas BBQ 2018'. Elk team krijgt een mysterybox gevuld met ingrediënten waarmee ze hun creatieve, culinaire grillkunsten moeten vertonen. 

Business Class Afl. 22

Business Class

Businessprogramma waarin Harry Mens de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied bespreekt met bekende en minder bekende gasten. Suze Mens verzorgt reportages op locatie in binnen- en buitenland. 

Pokémon Ik kies Paradijs

Pokémon

De Ultra Beschermers zijn blij als Lusamine voor hen een dag in het Pokémon Paradijs Resort heeft geboekt. De hardwerkende Rit Pokémon mogen ook mee. Ze genieten allemaal van de ontspannende voorzieningen. Maar dan duikt Team ... 

Chloe's Closet Ik schreeuw voor ijsjes

Chloe's Closet

Animatieserie over de magische wereld van een lief en fantasierijk 4-jarig meisje genaamd Chloe. Met haar vriendjes beleeft Chloe de meest fantastische avonturen tijdens hun verkleedpartijtjes. 

Hour Of Power Afl. 5

Hour Of Power

Televisiekerkdienst waarin de positieve boodschap van Gods liefde wordt verkondigd. De voorganger is Bobby Schuller. Presentator Jan van den Bosch interviewt een inspirerende gast over zijn of haar geloofsleven. 

Answers With Bayless Conley Hoe je vreugde vindt

Answers With Bayless Conley

God wil niet dat je leven vol stress, zorgen en angst is. Nee, Zijn plan voor jou is blijdschap in elke fase van je leven. Zo staat het in de Bijbel! In deze preek geeft Harrison Conley je drie praktische tips over hoe je Gods ... 

New Creation Church TV Afl. 30

New Creation Church TV

Religieus programma waarin pastor Joseph Prince uit Singapore het Evangelie van genade verspreidt. 

First Dates Aflevering 1

First Dates

Fred en het team zetten hun beste beentje voor bij de entree van koninklijke biograaf en socialite Lady Colin Campbell. De man die haar wil veroveren, is de galante kunstenaar en mede-socialite Matthew. * Joey komt het restaura ... 

Lucas De tuin van Eden

Lucas

Lucas komt toevallig Eden, zijn nieuwe buurmeisje tegen. Maar zij blijkt niet helemaal het keurige meisje te zijn dat ze op het eerste gezicht lijkt. 

Mighty Mike Duchess

Mighty Mike

Animatieserie rond de antiheld Mike, een neurotische hond die er maar niet in slaagt de brutale dieren die zijn rust komen verstoren in de hand te houden. 

Kikker en zijn vriendjes Kikker vindt een schat

Kikker en zijn vriendjes

Kleurrijke animatieserie die de avonturen van Kikker, Eend, Haas, Varken en Rat volgt en kinderen de kracht van vriendschap laat ontdekken. 

K3 Roller Disco Het filmfestival

K3 Roller Disco

Klaasje, Marthe en Hanne baten een hippe rolschaatsdisco uit: de K3 Roller Disco. Van alle coole en ludieke evenementen die ze bedenken proberen ze een succes te maken. Dit gaat niet altijd van een leien dakje, want de drie mei ... 

Stella & Sam Drie wensen

Stella & Sam

Ga op ontdekkingstocht met de negenjarige Stella en haar vierjarige broertje Sam. Samen verkennen ze de natuur: van de top van een vulkaan tot de ijsschotsen in Antarctica. 

TikTak Tik Tak

TikTak

Remake van de legendarische Vlaamse kleuterserie. De vaste waarden, zoals de spelende kinderen aan tafel, het drinkmannetje en het Tik Tak-huisje zijn behouden, maar er zitten ook nieuwe rubrieken in deze reeks. 

Kindertijd Kindertijd

Kindertijd

In Mijn weg naar school vertelt een kind over en neemt de kijkers mee op zijn/haar weg naar school. Zo zien we verschillende manieren om 's ochtends op school te komen, per boot, per skilift of per paard. In Kijk mij nou mogen ... 

Knofje (animatie) Waar is Poes?

Knofje (animatie)

Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf jaar oud. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft; soms met haar buurjongen Zizou, soms met opa en oma Snor waar ze graag l ... 

Knofje (animatie) Je eigen bed

Knofje (animatie)

Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf jaar oud. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft; soms met haar buurjongen Zizou, soms met opa en oma Snor waar ze graag l ... 

Cheat Cheat

Cheat

Leah heeft het moeilijk met Adams verraad, maar dan is er onverwacht nieuws dat alles in een nieuw daglicht stelt. Het feest van Michael en Angela biedt enige afleiding, maar verandert al snel in een schokkende avond waarbij de ... 

Zapp Kids Top 20 Zapp Kids Top 20

Zapp Kids Top 20

We hebben optredens van Broederliefde en van Sander, Sahil & Menno! Ook is Kyan in de studio om herres te schoppen! 

Timmy tijd Timmy laat de hik verdwijnen

Timmy tijd

Animatieserie over de avonturen van het eigenwijze lammetje Timmy. 

Kaal of Kammen Watersport

Kaal of Kammen

In dit uitdagende en bizarre spelprogramma strijden vier beste vrienden tegen elkaar. Met een flinke dosis humor onderwerpt Sascha Visser hen aan de meest idiote, spannende en smerige opdrachten. Inzet: hun haar! Want de verlie ... 

Timmy tijd Timmy wil winnen

Timmy tijd

Animatieserie over de avonturen van het eigenwijze lammetje Timmy. 

Alleen Maar Nette Mensen Alleen maar nette mensen

Alleen Maar Nette Mensen

Komisch filmdrama. David Samuels komt uit een intellectueel Joods gezin uit het chique Amsterdam Oud-Zuid, maar wordt door zijn uiterlijk vaak voor Marokkaan aangezien. David is een man met een opmerkelijke missie: het vinden v ... 

Mighty Mike Harige kermis

Mighty Mike

Animatieserie rond de antiheld Mike, een neurotische hond die er maar niet in slaagt de brutale dieren die zijn rust komen verstoren in de hand te houden. 

K3 Roller Disco Babysit

K3 Roller Disco

Klaasje, Marthe en Hanne baten een hippe rolschaatsdisco uit: de K3 Roller Disco. Van alle coole en ludieke evenementen die ze bedenken proberen ze een succes te maken. Dit gaat niet altijd van een leien dakje, want de drie mei ... 

Stella & Sam Stuiter en Sam

Stella & Sam

Ga op ontdekkingstocht met de negenjarige Stella en haar vierjarige broertje Sam. Samen verkennen ze de natuur: van de top van een vulkaan tot de ijsschotsen in Antarctica. 

TikTak Tik Tak

TikTak

Remake van de legendarische Vlaamse kleuterserie. De vaste waarden, zoals de spelende kinderen aan tafel, het drinkmannetje en het Tik Tak-huisje zijn behouden, maar er zitten ook nieuwe rubrieken in deze reeks. 

Knofje (animatie) Voorzichtig

Knofje (animatie)

Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf jaar oud. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft; soms met haar buurjongen Zizou, soms met opa en oma Snor waar ze graag l ... 

Knofje (animatie) De Prinses

Knofje (animatie)

Knofje is een eigenzinnig meisje van viereneenhalf jaar oud. Ze woont met haar moeder, vader en babyzusje Elisabeth in een flat waar ze van alles beleeft; soms met haar buurjongen Zizou, soms met opa en oma Snor waar ze graag l ... 

Mighty Mike Robotix 3000

Mighty Mike

Animatieserie rond de antiheld Mike, een neurotische hond die er maar niet in slaagt de brutale dieren die zijn rust komen verstoren in de hand te houden. 

K3 Roller Disco De seizoensfinale

K3 Roller Disco

Klaasje, Marthe en Hanne baten een hippe rolschaatsdisco uit: de K3 Roller Disco. Van alle coole en ludieke evenementen die ze bedenken proberen ze een succes te maken. Dit gaat niet altijd van een leien dakje, want de drie mei ... 

K3 Roller Disco Het trickshot

K3 Roller Disco

Klaasje, Marthe en Hanne baten een hippe rolschaatsdisco uit: de K3 Roller Disco. Van alle coole en ludieke evenementen die ze bedenken proberen ze een succes te maken. Dit gaat niet altijd van een leien dakje, want de drie mei ... 

Mighty Mike Ranzige wasberen

Mighty Mike

Animatieserie rond de antiheld Mike, een neurotische hond die er maar niet in slaagt de brutale dieren die zijn rust komen verstoren in de hand te houden. 

K3 Roller Disco Allergisch

K3 Roller Disco

Klaasje, Marthe en Hanne baten een hippe rolschaatsdisco uit: de K3 Roller Disco. Van alle coole en ludieke evenementen die ze bedenken proberen ze een succes te maken. Dit gaat niet altijd van een leien dakje, want de drie mei ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

K3 Roller Disco De nieuwe dj

K3 Roller Disco

Klaasje, Marthe en Hanne baten een hippe rolschaatsdisco uit: de K3 Roller Disco. Van alle coole en ludieke evenementen die ze bedenken proberen ze een succes te maken. Dit gaat niet altijd van een leien dakje, want de drie mei ... 

Goed volk Jeroen bij de hutterieten

Goed volk

Jeroen Meus logeert bij de Crystal Spring hutterietenkolonie in Manitoba, Canada. Daar leven 182 mannen, vrouwen en kinderen afgezonderd van de buitenwereld en in gemeenschap van goederen samen en ze dragen allemaal hun steentj ... 

Vlam Vlam

Vlam

Emma's vakantie met haar beste vriendin Julia wordt verstoord door de komst van een groepje Franse jongens. Ze wordt plots geconfronteerd met onverwachte gevoelens. 

Langs Romeinse Wegen Rome

Langs Romeinse Wegen

Rick Nieman gaat naar Rome om te zien hoe de politiek daar door de Italianen wordt beleefd en om de verwarring in de Italiaanse politiek te laten zien. Zal er met de nieuwe regering eindelijk iets veranderen? 

Wereldjongerendagen Wereldjongerendagen Panama

Wereldjongerendagen

Verslag van de Wereldjongerendagen in Panama. Daar ontmoet paus Franciscus honderdduizenden jongeren. Eén van hen is Esmay Jansen die ooit is thuisgekomen in de katholieke kerk dankzij de wereldjongerendagen en nu als presenta ... 

Naches Saskia Weishut

Naches

Saskia Weishut is niet zomaar een oude oma met een naaimachine. Op 5 augustus 2018 viert ze haar tachtigste verjaardag en laat verschillende technieken zien, waarmee ze de kijker afleidt van de zorgen van morgen, zo vlak voor h ... 

Andries Ds. Paul Visser

Andries

Paul Visser wilde ooit zendeling worden en nu is hij dominee in de Jordaan. Hij zoekt contact met Amsterdammers die niets meer hebben met het geloof. Dat begrijpt hij, want zegt hij: 'Voor hetzelfde geld was ik ook ongelovig ge ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. 

3Lab Vilshult

3Lab

Wie kent 'm niet? De zwart-witfoto van een Amsterdamse gracht met op de voorgrond een rode fiets. Filmmaker Tom Roes besloot uit te zoeken wie deze foto heeft genomen en hoe die, eigenlijk onbedoeld, in de schappen van IKEA ter ... 

De Kist Tim Overdiek

De Kist

Elke dag denkt voormalig NOS-correspondent Tim Overdiek aan de dood. Negen jaar geleden overleed zijn vrouw, nadat ze werd aangereden door een motoragent. Opeens was Overdiek weduwnaar en moest hij zijn twee zoons vertellen dat ... 

Kruispunt Om die liefde gaat het (1/2)

Kruispunt

Een indringend portret van voormalig dominee Pieter van den Beukel en zijn vrouw Barbara, gemaakt nadat bij hem in 2009 Alzheimer is geconstateerd. Hun zoon, filmer Jaap van den Beukel, legt vanaf 2011 het leven van zijn ouders ... 

Rijk! Aflevering 2

Rijk!

Dromen van schathemeltje rijk zijn. In Nederland schaamt men zich er nog een beetje voor, maar in Amerika zit het in het DNA. Het is niet gek dat hier de meeste miljardairs ter wereld wonen. Maar hoe makkelijk is die droom eige ... 

Toren C Aflevering 4

Toren C

Maike Meijer en Margôt Ros kruipen in de huid van zo'n veertig verschillende personages die Toren C bevolken, een kantoorhel tot de nok toe gevuld met absurde situaties. 

De Monitor Uithuisgeplaatste kinderen

De Monitor

Sinds de Jeugdwet in 2015 worden kinderen die niet meer thuis kunnen wonen bij voorkeur opgevangen in een gezinssituatie. Maar sinds de invoering van de wet neemt het aandeel kinderen dat wordt opgevangen in een pleeggezin of g ... 

Six over Rembrandt Rembrandt als vader

Six over Rembrandt

Iedere keer als je opnieuw naar een werk van Rembrandt kijkt, vallen andere dingen op. Deze aflevering wordt daarom volledig opgedragen aan het portret van een jonge 'Titus aan de lezenaar'. Titus was Rembrandts enige zoon. Rem ... 

Nieuwsuur Nieuwsuur

Nieuwsuur

Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. 

NOS Studio Voetbal NOS Studio Voetbal

NOS Studio Voetbal

Praatprogramma waarin de presentator met gasten het voorbije voetbalweekend nabeschouwt. 

VPRO Tegenlicht De Chinese dollar

VPRO Tegenlicht

De Amerikaanse dollar is dé reservemunt van de wereld. Maar hoelang nog? Want nu China als handelsrijk razendsnel groeit, wordt ook de voetafdruk van de opkomende macht in de financiële wereld groter en groter. Het land duwt ... 

Project Rembrandt Project Rembrandt

Project Rembrandt

Na de grote selectie zijn er tien leerlingen gekozen door twee professionals, zij begeleiden de amateurs die opdrachten uitvoeren zoals de zeventiende-eeuwse leerlingen van Rembrandt dit ook deden. Dit keer staan de opdrachten ... 

Het beste van... Het beste van... Madonna

Het beste van...

Bekende Nederlanders bekijken beeldmateriaal van deze iconische artiest en bespreken het gevoel dat Madonna bij hen oproept. 

Heel Holland Bakt Finale

Heel Holland Bakt

Ook aan al het lekkers komt een einde. 9 weken geleden stapten 10 dappere thuisbakkers de tent in en slechts 3 van hen hebben de finale bereikt. Anna, Maroeska en Nicole gooien alles in de strijd om naar huis te gaan met de tit ... 

NOS Journaal 20.00 uur NOS Journaal

NOS Journaal 20.00 uur

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. 

3 Op Reis Catania - Pantanal

3 Op Reis

Nienke begint aan een mooie reis door Sicilië. Haar vertrekpunt is de stad Catania, gelegen aan de voet van de grootste actieve vulkaan van Europa: de Etna. Nienke leert hoe de Sicilianen zelf omgaan met een vulkaan in hun ach ... 

Zapp Echt Gebeurd Mensjesrechten: #pestverhaal

Zapp Echt Gebeurd

Wat nou als je gecyberpest wordt? Voor Rosalie (13) heeft het pesten serieuze gevolgen gehad: leeftijdsgenootjes vertrouwt ze niet meer en ze heeft geen vrienden. Zelfs in haar eigen slaapkamer voelde ze zich niet meer veilig, ... 

NOS Jeugdjournaal NOS Jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. 

BinnensteBuiten BinnensteBuiten

BinnensteBuiten

Wellicht het meest gefotografeerde huis in Amersfoort is het Diamanthuis. In deze woning van kunstenares Juane Xue en Wim van der Schalk komen zowel binnen als buiten China en Nederland samen. Het huis is volledig geïnspireerd ... 

NOS Studio Sport Eredivisie NOS Studio Sport Eredivisie

NOS Studio Sport Eredivisie

Met samenvattingen van de Eredivisieduels. 

De Blauwe Hond Dromen

De Blauwe Hond

Kunstprogramma over kunst kijken en kunst maken. Kunstenaar Jasper Krabbé wil kinderen inspireren dit te blijven doen en er vrij in te zijn. 

DierenDetectives Papegaai Willy

DierenDetectives

USA. Het is 's ochtends vroeg als peuter Hannah voor de televisie zit te eten. Als haar oppas Meagan even naar het toilet gaat, hoort ze opeens de huispapegaai Willy tekeer gaan. Hij klappert met zijn vleugels en gilt: Mama Bab ... 

Podium Witteman Podium Witteman

Podium Witteman

Wibi Soerjadi is één van de meest succesvolle Nederlandse musici van deze tijd. Hij heeft een enorme schare fans en trekt volle zalen met zijn concertprogramma's. Wibi is een pianoleeuw in de stijl van Liszt. Hij speelt prach ... 

NOS Studio Sport NOS Studio Sport

NOS Studio Sport

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. 

Topdoks Topdoks

Topdoks

Rachel en Elbert gaan een nachtje logeren in een slaapkliniek. Carianne is dol op kunstschaatsen, maar bij een training gaat het mis. Ze komt binnen met een breuk in haar been op de Spoedeisende Hulp. Elbert kijkt mee met de am ... 

Wat een beest! Griezelig

Wat een beest!

Natuurserie over de meest bijzondere dieren op aarde. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Studio Sport NOS Studio Sport

NOS Studio Sport

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages. 

Jill Good Morning

Jill

Jill Schirnhofer tekent al van jongs af aan. In het programma geeft Jill jou alle tips & tricks om zelf aan de slag te gaan. 

Iedereen Verlicht Best of Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht

Compilatie uit de drie voorgaande series waarin Narsingh Balwantsingh in zijn tuktuk door het land rijdt en mensen ontmoet die op zoek zijn naar persoonlijke verlichting of meer levensgeluk. 

NOS Studio Sport NOS Studio Sport

NOS Studio Sport

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages. 

Zappbios Zappbios: Iep

Zappbios

Familiefilm over Viegeltje, die op een meisje lijkt maar vleugels heeft in plaats van armen. Vogelkijker Warre vindt haar onder een struik en neemt haar mee naar huis. Warre en zijn vrouw Tine besluiten Viegeltje te houden en h ... 

Puberruil Zapp Oliver vs Jelmer

Puberruil Zapp

Oliver ruilt met Jelmer. De creatieve Oliver geniet van de kleine dingen in het leven en hij helpt graag een handje mee. Stoere Jelmer gaat het liefst elke dag op zoek naar avontuur. Hoe zal deze ruil vergaan? Oliver woont same ... 

De Boeddhistische Blik: Van Dis en de Dalai Lama De Boeddhistische Blik: Van Dis en de Dalai Lama

De Boeddhistische Blik: Van Dis ...

In 1986 maakten Adriaan van Dis en de Dalai Lama kennis met elkaar in het VPRO-boekenprogramma Hier is... Ze spraken onder meer over wetenschap en religie. Dertig jaar later ontmoeten ze elkaar opnieuw in India. Van Dis groeide ... 

NOS Studio Sport NOS Studio Sport

NOS Studio Sport

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages. 

Verborgen Verhalen Kato

Verborgen Verhalen

Aanval is de beste verdediging. Om zich staande te houden op haar nieuwe school neemt Kato de rol op zich van pestkop, maar dat kost haar meer dan het oplevert. 

Checkpoint Checkpoint

Checkpoint

De ingrediënten voor vandaag: een auto laten remmen met een brandblusapparaat, poep en plas die uit een kraan vallen en een implosie van een olievat. 

De Mees Kees Kwis De Mees Kees Kwis

De Mees Kees Kwis

Spelshow waarin een klas het tegen zichzelf opneemt. 

NOS Studio Sport NOS Studio Sport: Veldrijden

NOS Studio Sport

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages. 

De Mees Kees Kwis De Mees Kees Kwis

De Mees Kees Kwis

Spelshow waarin een klas het tegen zichzelf opneemt. 

De Mees Kees Kwis De Mees Kees Kwis

De Mees Kees Kwis

Spelshow waarin een klas het tegen zichzelf opneemt. 

NOS Studio Sport NOS Studio Sport

NOS Studio Sport

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages. 

De Mees Kees Kwis De Mees Kees Kwis

De Mees Kees Kwis

Spelshow waarin een klas het tegen zichzelf opneemt. 

Andries en de wetenschappers Cees Dekker

Andries en de wetenschappers

Cees Dekker is hoogleraar moleculaire biofysica aan de Technische Universiteit Delft en sinds 2006 tevens universiteitshoogleraar. Hij ontving onder andere de Spinozaprijs. 

Wilde Ganzen India

Wilde Ganzen

In het dorp Kothuru in India is de kans levensgroot dat de inwoners ernstige botafwijkingen krijgen en daardoor op latere leeftijd moeite hebben met lopen. Dat komt doordat er veel te veel fluoride in het drinkwater zit. Een zu ... 

Buitenhof Buitenhof

Buitenhof

Ed Nijpels over het klimaatakkoord. Al snel na de presentatie van het klimaatakkoord, eind 2018, ontstond de discussie wie voor de maatregelen zou gaan opdraaien. Critici vinden dat het bedrijfsleven uit de wind wordt gehouden, ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

SpangaS Weekoverzicht SpangaS

SpangaS

Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op het Spangalis College. 

De Nieuwe Wereld Annewieke Vroom

De Nieuwe Wereld

In het kader van het World Interfaith Harmony week is Annewieke Vroom te gast. Ze is universitair docent comparatieve godsdienstwijsbegeerte aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Vroom heeft veel ervaring als het gaat om reli ... 

VPRO Boeken Tommy Wieringa en Asis Aynan

VPRO Boeken

Jeroen van Kan spreekt met Tommy Wieringa over 'Dit is mijn moeder'. In deze verhalenbundel schetst Wieringa een levendig portret van zijn moeder, die in 2015 aan kanker overleed, én de vele paradijsvogels in haar hofhouding. ... 

Brugklas S1 Marathons Brugklas Weekoverzicht

Brugklas S1 Marathons

Scripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen. 

Zapplive op Zondag AFL. 37 - DEEL 4

Zapplive op Zondag

Lekker loom wakker worden. Klaas van Kruistum ontvangt een gast met wie hij het hele ochtendritueel van de zondag afwerkt. Filmpjes kijken, spelletjes spelen en uitgebreid ontbijten. 

Taarten van Abel Vince

Taarten van Abel

Vince (11) wil een taart maken voor zijn opa Jan, die ook zijn beste vriend is. De oma van Vince is net overleden en opa is erg verdrietig. Vince woont alleen met zijn moeder, want zijn vader liep weg toen Vince drie dagen oud ... 

Zapplive op Zondag AFL. 37 - DEEL 3

Zapplive op Zondag

Lekker loom wakker worden. Klaas van Kruistum ontvangt een gast met wie hij het hele ochtendritueel van de zondag afwerkt. Filmpjes kijken, spelletjes spelen en uitgebreid ontbijten. 

Eucharistieviering Emmen

Eucharistieviering

Rechtstreekse eucharistieviering vanuit de H. Gerardus Majella kerk te Emmen. Celebrant: pastoor Albert Buter. 

Geloofsgesprek Arno Brok

Geloofsgesprek

Als commissaris van de koning in Friesland, is Brok ervan overtuigd dat die ruimte de mensen uit het noorden ook de inspiratie geeft om met elkaar op te trekken in die weidsheid: de gemeenschapszin. Staande op de veerboot en me ... 

Metterdaad Irak

Metterdaad

Wie rondrijdt tussen de puinhopen van de Iraakse stad Mosul, zakt de moed in de schoenen. De stad ligt volledig in puin na gevechten tussen IS en het Iraakse leger. Toch proberen terugkerende vluchtelingen zo goed en zo kwaad a ... 

VPRO Vrije Geluiden (HH) Jack Broadbent, Dani de Morón, Moonlight Benjamin

VPRO Vrije Geluiden (HH)

Giovanca ontvangt flamencogitarist Dani de Morón en flamencodanseres Patricia Guerrero, zangeres Moonlight Benjamin en folk-artiest Jack Broadbent. Flamencodanseres Patricia Guerrero zet de dans in voor het verhaal dat ze wil ... 

Willem Wever Willem Wever

Willem Wever

Sidney vraagt zich af hoe je een neparm maakt voor de film, Tijn wil weten hoe pakjes bezorgd worden, wetenschapper Diederik Jekel legt uit hoe DNA werkt EN we vieren het 25-jarig jubileum van Willem Wever met een vet filmpje v ... 

Zapplive op Zondag AFL. 37 - DEEL 2

Zapplive op Zondag

Lekker loom wakker worden. Klaas van Kruistum ontvangt een gast met wie hij het hele ochtendritueel van de zondag afwerkt. Filmpjes kijken, spelletjes spelen en uitgebreid ontbijten. 

Ninja Nanny De grootste kracht

Ninja Nanny

Er wordt een reality soap gemaakt van Hunters gezin. Hunter wil vooral verder met haar Pencak Silat-lessen, maar Farah is boos vanwege Hunters overmoedigheid. Ze leert Hunter dat 'the greatest strength is to know your own weakn ... 

Zapplive op Zondag AFL. 37 - DEEL 1

Zapplive op Zondag

Lekker loom wakker worden. Klaas van Kruistum ontvangt een gast met wie hij het hele ochtendritueel van de zondag afwerkt. Filmpjes kijken, spelletjes spelen en uitgebreid ontbijten. 

De Kapel Juicht aarde

De Kapel

In psalm 100 staat: 'Juich de Heer toe, heel de aarde, dien de Heer met vreugde, kom tot hem met jubelzang'. Het geloof gaat in de eerste plaats niet om de vraag of we er beter van worden, op welke manier dan ook, maar om God. ... 

Nederland Zingt op Zondag Prijs Zijn Naam

Nederland Zingt op Zondag

Psalm 100 roept ons op om God te loven en te prijzen. Wij zijn van Hem in vreugdevolle dagen, maar ook als het leven tegenzit. En daarom mogen we ons leven uit handen geven en het in Zijn hand leggen. Hoe moeilijk dat soms ook is. 

Ik mis je Ik mis je

Ik mis je

Arjan Lock en Hella van der Wijst praten op begraafplaatsen door heel Nederland met nabestaanden over het verlies van een dierbare. 

WNL Op Zondag WNL Op Zondag

WNL Op Zondag

De zondag begint met Rick Nieman. Met nieuws, vrolijke kwesties en prominente gasten. - Staatssecretaris Mark Harbers van Veiligheid en Justitie over het kinderpardon - Voormalig CDA-bewindsman Henk Bleker over Italie - Cyberse ... 

Zappsport Rolstoeltennis, Diede de Groot

Zappsport

Felice wil zich plaatsen voor het NK-rolstoeltennis. Daarvoor wordt ze klaargestoomd door Diede de Groot, de beste rolstoeltennister van de wereld. Kan Felice aan het NK meedoen dankzij deze training? Koos rijdt voor het laatst ... 

Studio Snugger Studio Snugger

Studio Snugger

Onderwerpen: Tweelingen, Telepathie, Verfballen, Badaardappel, Kwispelen, Hunebedgoals en Koffiekoekje. 

De Verwondering Ruben van Zwieten

De Verwondering

Dominee Ruben van Zwieten (35) stampte in het hart van de financiële wereld twee centra voor ontmoeting en inspiratie uit de grond. Daarmee harkt hij een jaarlijkse omzet van pakweg 1,8 miljoen euro bij elkaar. Toch heeft deze ... 

Mega Mindy Rob robot

Mega Mindy

Ergens in een doorsnee provinciestadje op een klein politiebureau werkt Mieke. Een onopvallend meisje waar niemand echt naar omkijkt. 

Kindertijd Kindertijd

Kindertijd

Charlie & Lola, De avonturen van Awena en Abduli, Kwibus en Hier ben ik - Aron.