RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Celebrity City Trip Afl. 6

Celebrity City Trip

Dennis Weening bezocht Londen op 17-jarige leeftijd voor het eerst en was meteen betoverd. Hij toont zijn favoriete hotspots aan Rico Verhoeven. Rico neemt Dennis mee naar Rome, waar de mannen zich storten in de wereld van glad ... 

CSI: Cyber The evil twin

CSI: Cyber

Avery en haar cyberteam doen onderzoek naar de dood van een vrouw. Haar elektronische apparaten wijzen uit dat ze nog drie dagen in leven was na het officiële tijdstip van overlijden. 

Show Shownieuws - Late Editie

Show

Aflevering 39, Seizoen 2019 

Piets Weer Piets Weerbericht - 1 minuut (2019 - ma t/m zo)

Piets Weer

Aflevering 40, Seizoen 2019 

Hart van Nederland Hart van Nederland - Laat

Hart van Nederland

Hart van Nederland - Laat: 10 februari 2019 

Dat Verzin Je Niet! Dat Verzin Je Niet!

Dat Verzin Je Niet!

Aflevering 5, Seizoen 1 

BankGiro Loterij The Wall BankGiro Loterij The Wall

BankGiro Loterij The Wall

Aflevering 5, Seizoen 2 

Weet Ik Veel Afl. 6

Weet Ik Veel

Deze week nemen Merel Westrik, Henry Schut en Michiel Blankwaardt het tegen elkaar en de studenten op. 

VTBL Afl. 4

VTBL

Voetbalprogramma waarin presentator Humberto Tan het laatste voetbalnieuws doorneemt met zijn vaste gasten, waaronder Theo Janssen, Jimmy Floyd Hasselbaink, Bart Nolles en Simon Zijlemans. Zij schuiven afwisselend aan. 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws 19:30 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

vtwonen vtwonen weer verliefd op je huis

vtwonen

Aflevering 8, Seizoen 8 

VriendenLoterij: De Winnaars Afl. 6

VriendenLoterij: De Winnaars

Winnaars van de VriendenLoterij worden verrast met een mooie prijs. 

RTL Boulevard Afl. 41

RTL Boulevard

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

De Grote Verbouwing De Grote Verbouwing

De Grote Verbouwing

Aflevering 6, Seizoen 15 

RTL Weer 18:05 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws 18:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Junior Masterchef US Masterchef Junior USA

Junior Masterchef US

Aflevering 7, Seizoen 5 

RTL Autowereld Afl. 22

RTL Autowereld

Informatief programma met het laatste autonieuws, de snelste sportwagens, exclusieve klassiekers en bijzondere reportages: de ultieme autobeleving. 

RTL Snowmagazine Afl. 13: Pitztal

RTL Snowmagazine

Sander en Sophie zijn deze week in het Oostenrijkse Pitztal. Sander gaat naar de Pitztaler Gletscher, waar hij naast geweldige pistes ook veel natuurschoon ziet. Sophie is onderweg in het skigebied Hochzeiger met Jessie en haar ... 

De Grote Verhuizing De Grote Verhuizing

De Grote Verhuizing

Aflevering 5, Seizoen 18 

RTL Transportwereld Afl. 22

RTL Transportwereld

Informatief programma waarin vormen van transport, logistiek, productieprocessen, machines en groot materieel worden belicht. Ook is er aandacht voor internet, IT en nieuwe technologieën in combinatie met transport. 

De Daltons Afl. 32

De Daltons

Animatieserie over de Daltons, die er alles aan doen om uit de gevangenis te komen. Het enige wat zij niet gebruiken, zijn hun hersenen. Maar wat ze missen aan intelligentie, zijn zij rijk aan wilskracht en verbeelding. 

Arctic Challenge Afl. 2

Arctic Challenge

De teams worden verrast door het natuurschoon dat Scandinavië te bieden heeft. Diepe fjorden, imposante bergen en uitgestrekte meren vormen het decor van de autotocht. Het is tijd voor winterse activiteiten: de teams gaan drif ... 

Woontips Afl. 6

Woontips

Inspirerend en sfeervol woonprogramma waarin we de laatste ontwikkelingen op het gebied van wonen belichten. Optimaal leefgenot en slimme keuzes omtrent wonen staan centraal. 

Holland van boven Holland van boven

Holland van boven

Aflevering 6, Seizoen 2 

De Chocolade Show Afl. 6

De Chocolade Show

Smakelijke talentenjacht waarin gezocht wordt naar de beste chocolatier van Nederland. Tien young professionals worden uitgedaagd om de meest prachtige kunstwerken van chocola te creëren. 

RTL GP Magazine Afl. 9

RTL GP Magazine

Informatief programma met markante coureurs, spectaculaire auto's en snelle motoren. Ga mee op bezoek bij beroemde autocoureurs en stap in zeldzame racewagens. Pure passie voor topsnelheid! 

Goed Gevonden Afl. 6

Goed Gevonden

Programma waarin Iris Rulkens en Ferry de Graaf iedere week op zoek gaan naar uiteenlopende verhalen achter de laatste lifestyletrends. 

Truck & Tractor Pulling Truck- & Tractorpulling in Alphen

Truck & Tractor Pulling

Verslag van Truck- & Tractorpulling in Alphen, waarbij alles draait om de krachtigste motor. 

Kampeer TV Afl. 6

Kampeer TV

Loran bezoekt dit keer een overdekt tropisch vakantieparadijs op een steenworp van Berlijn. Hij gaat op zoek naar Nederlandse vakantiegangers en test de tropische zwembaden, waterslides en glijbanen. Ook gaat hij op expeditie o ... 

Songs of Praise Gospelkoor van het jaar (2/2)

Songs of Praise

Competitie tussen de zes beste Engelse amateurgospelkoren voor de titel BBC Gospelkoor van het jaar. De jury hakt de knoop door en maakt de winnaar bekend. 

Off Piste Afl. 4

Off Piste

Skiprogramma waarin Koert-Jan de Bruijn en Annika Pietersma 'Off Piste' gaan. Daarbij markeren ze bijzondere plekken en activiteiten buiten de pistes in populaire skigebieden. 

De Grote Verhuizing De Grote Verhuizing

De Grote Verhuizing

Aflevering 133, Seizoen 13 

Life Is Beautiful Afl. 6

Life Is Beautiful

Informatief lifestyleprogramma voor de moderne man en vrouw die wil genieten van bereikbare luxe. Thuis, onderweg of waar ook ter wereld. 

Baas BBQ Afl. 6

Baas BBQ

Zomerse grillcompetitie. De deelnemende teams strijden om de titel: 'Baas BBQ 2018'. Elk team krijgt een mysterybox gevuld met ingrediënten waarmee ze hun creatieve, culinaire grillkunsten moeten vertonen. 

Business Class Afl. 23

Business Class

Businessprogramma waarin Harry Mens de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied bespreekt met bekende en minder bekende gasten. Suze Mens verzorgt reportages op locatie in binnen- en buitenland. 

Chloe's Closet Fiësta

Chloe's Closet

Animatieserie over de magische wereld van een lief en fantasierijk 4-jarig meisje genaamd Chloe. Met haar vriendjes beleeft Chloe de meest fantastische avonturen tijdens hun verkleedpartijtjes. 

Later Als Ik Groot Ben Afl. 6

Later Als Ik Groot Ben

Programma waarin Jochem van Gelder samen met kinderen uit groep 7 en 8 van de basisschool op pad gaat om te kijken of hun droomberoep daadwerkelijk zo leuk is als dat zij denken. 

Pokémon Het licht vullen met duisternis!

Pokémon

Professor Kukui en Burnet hebben 's morgens moeite met wakker worden. Als Ash op school komt, ontdekt hij dat dat alle volwassen familieleden van zijn vrienden hetzelfde probleem hebben. De boosdoener is een wezen aan de andere ... 

Chloe's Closet Zien is geloven

Chloe's Closet

Animatieserie over de magische wereld van een lief en fantasierijk 4-jarig meisje genaamd Chloe. Met haar vriendjes beleeft Chloe de meest fantastische avonturen tijdens hun verkleedpartijtjes. 

Hour Of Power Afl. 6

Hour Of Power

Televisiekerkdienst waarin de positieve boodschap van Gods liefde wordt verkondigd. De voorganger is Bobby Schuller. Presentator Jan van den Bosch interviewt een inspirerende gast over zijn of haar geloofsleven. 

Answers With Bayless Conley Lessen uit Filippenzen 1 (1)

Answers With Bayless Conley

Ga met Bayless Conley op reis door Filippenzen 1. Deze preek zal je helpen om effectief te bidden voor specifieke behoeften, je inzichten geven in het leven na de dood en je motiveren om te leven, zodat je het Evangelie weerspi ... 

New Creation Church TV Afl. 32

New Creation Church TV

Religieus programma waarin pastor Joseph Prince uit Singapore het Evangelie van genade verspreidt. 

Makkelijk Scoren Makkelijk Scoren

Makkelijk Scoren

Satirisch programma over sport. Tex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit nemen in hoog tempo de sportweek door aan de hand van elkaar. Want sport is leuk, maar niet per se grappig. Tot nu. 

Naches Noam Vazana

Naches

Noam Vazana is een professionele artieste. Ze treedt op over de hele wereld en heeft alles in zich om door te breken naar het grote publiek, maar wat niet veel mensen weten is dat ze ook vrolijke popliedjes maakt met een zangkoor. 

Andries Paul Lieverse

Andries

Pijn en lijden zijn een terugkerend thema in het leven van Paul Lieverse. Hij was jarenlang anesthesioloog, 'pijnarts', zegt hij zelf. Hij werkte vooral met kankerpatiënten om hun lijden te verlichten. Hij is geen voorstander ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. 

3Lab ANNE+

3Lab

Anne is twintiger en gaat op zichzelf wonen in Amsterdam. Dan komt ze haar ex-vriendin Lily tegen. Lily was haar eerste vriendin en er is veel gebeurd sinds ze vier jaar geleden uit elkaar zijn gegaan. Tijdens het eerste weeken ... 

De Kist Lilian Marijnissen

De Kist

Het leven is niet altijd een feest, soms is het een gevecht. Daarom moet je je dromen opeisen, verklaart Lilian Marijnissen de tekst die ze op de doodskist schrijft. Op die manier probeert de partijleider van de SP de wereld ee ... 

Kruispunt Om die liefde gaat het (2/2)

Kruispunt

De ziekte Alzheimer heeft een steeds grotere invloed op het leven van voormalig dominee Pieter van den Beukel en zijn vrouw Barbara die met veel liefde voor hem zorgt. Pieter zegt zelf over zijn ziekte: 'Alzheimer, ken je dat? ... 

Rijk! Aflevering 3

Rijk!

Passie is het toverwoord van de kapitaalkrachtigen. Doe waar je hart ligt en rijkdom volgt vrijwel vanzelf. En Jan weet wel waar hij van houdt: Champagne. Met zijn eigen bubbels binnenlopen, dit is het plan de Champagne. Of eig ... 

De Monitor Wilde natuur

De Monitor

In de Oostvaardersplassen ontstond grote ophef over de uitgehongerde, grote grazers in het gebied. Omdat er te veel zijn worden ze inmiddels preventief afgeschoten, tot afschuw van veel ecologen. Ook in Limburg spelen problemen ... 

Nieuwsuur Nieuwsuur

Nieuwsuur

Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. 

NOS Studio Voetbal NOS Studio Voetbal

NOS Studio Voetbal

Praatprogramma waarin de presentator met gasten het voorbije voetbalweekend nabeschouwt. 

VPRO Tegenlicht Deltaplan waterstof

VPRO Tegenlicht

Kunnen we, als Nederland van het aardgas af gaat, het bestaande gasnet gebruiken voor groene waterstof? Spelers als de Gasunie en netbeheerders maar ook producenten van windenergie zien hierin een nieuwe kans voor Nederland. He ... 

Project Rembrandt Project Rembrandt | aflevering 3

Project Rembrandt

De negen overgebleven leerlingen krijgen deze week twee opdrachten die alles te maken hebben met verhoudingen. De laatste opdracht is heel bekend in de kunstwereld; een naaktmodel schilderen. Kunnen de amateurschilders dit ook? ... 

First Dates First Dates Hotel

First Dates

Het First Dates Hotel opent haar deuren in Nederland. Een uitgebreide selectie singles gaat op blind date in een romantisch hotel met maar één doel voor ogen: het vinden van een droompartner. 

De Luizenmoeder Safety First

De Luizenmoeder

Een nieuw schooljaar op 'De Klimop'. Hannah is gepromoveerd tot klassenmoeder en Juf Ank is met haar leerlingen overgegaan naar groep 4. Directeur Anton heeft flink geïnvesteerd in een nieuwe strategie: De Klimop moet de veili ... 

Langs Romeinse Wegen Milaan

Langs Romeinse Wegen

Rick Nieman gaat naar Noord-Italië om te zien hoe de mensen daar zich los willen maken van Rome. 

NOS Journaal 20.00 uur NOS Journaal

NOS Journaal 20.00 uur

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. 

3 Op Reis Sahara - Pantanal

3 Op Reis

Evi maakt een bijzondere reis door Marokko. Vergeet de medina's, slangenbezweerders en het geijkte rondje op de kameel: Evi gaat juist op zoek naar de andere gezichten van Marokko. Haar reis eindigt in de Sahara. Hier ontmoet z ... 

Zapp Echt Gebeurd Mensjesrechten: Poonams Lot

Zapp Echt Gebeurd

De veertienjarige Poonam wordt uitgehuwelijkt. Op school hoort ze de vreselijke verhalen van andere meisjes en dan realiseert ze zich dat ze geen idee heeft wie haar toekomstige echtgenoot en schoonfamilie zijn. Tijdens haar br ... 

NOS Jeugdjournaal NOS Jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. 

BinnensteBuiten Servettenhuis Woold, Camilla spot meerkoeten, salade met makreel

BinnensteBuiten

Ronald en Carla worden omringd door natuur en veel ruimte. Ze wonen in een sfeervolle boerderij vlakbij Winterswijk, in het plaatsje Woold. Het gehele huis is behangen met bijzondere servetten. Het interieur krijgt hierdoor een ... 

NOS Studio Sport Eredivisie NOS Studio Sport Eredivisie

NOS Studio Sport Eredivisie

Met samenvattingen van de Eredivisieduels. 

De Blauwe Hond Groot/Klein

De Blauwe Hond

Het thema is groot en klein. De gastkunstenaar is Tom Claassen. Jasper en Tom maken een minimuseum. 

DierenDetectives Hond Buster

DierenDetectives

Irak. Tijdens een missie in Irak vallen explosievenhond Buster en zijn team een huis binnen. Buster blijft maar blaffen bij een lege kast, hij weigert met zijn baasje mee te komen. Wat blijkt? Onder de kast zit een geheim luik ... 

Podium Witteman Podium Witteman

Podium Witteman

Gitarist Izhar Elias speelt voor bioloog, schrijver en tv-presentator Midas Dekkers. Meteen na de bekendmaking van de YPF Piano Competition 2019 stapt de winnaar in een taxi op weg naar de studio. Amsterdam Sinfonietta speelt m ... 

NOS Studio Sport NOS Studio Sport

NOS Studio Sport

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. 

Topdoks Topdoks

Topdoks

Rachel telt spieren, neemt een kijkje bij de Nijmeegse Vierdaagse en krijgt elektrische schokjes van Elbert. En Elbert kijkt mee bij het verwijderen van amandelen en het plaatsen van buisjes. En hij heeft natuurlijk een nieuw l ... 

Wat een beest! Topsporters

Wat een beest!

Natuurserie over de meest bijzondere dieren op aarde. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Studio Sport NOS Studio Sport

NOS Studio Sport

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages. 

Iedereen Verlicht Best of Iedereen Verlicht

Iedereen Verlicht

Kan je spiritualiteit vinden in de natuur en hoe uit zich dat dan? Narsingh gaat op stap met boswachter en overlevingscoach Marijke van Langen. In een tijd waarin steeds meer mensen last hebben van stress, probeert zij hen weer ... 

NOS Studio Sport NOS Studio Sport

NOS Studio Sport

Onder andere een liveverslag van de WK Afstanden in Inzell. De 1500 meter bij de mannen en de vrouwen en de massastart (mannen en vrouwen). 

Puberruil Zapp Amber vs Hilde

Puberruil Zapp

Amber ruilt met Hilde. Amber is enig kind en zij geniet van huiselijke gezelligheid met haar vriendinnen. Hilde is opgegroeid tussen de aardappels en crosst graag op haar skelter door de weilanden. In het centrum van Veenendaal ... 

De Boeddhistische Blik: Van Dis en de Dalai Lama De Boeddhistische Blik: Van Dis en de Dalai Lama

De Boeddhistische Blik: Van Dis ...

Praat de Dalai Lama met twee monden? Voor die vraag ziet Adriaan van Dis zich in deze aflevering tijdens zijn zoektocht gesteld. De traditionele Tibetaanse boeddhisten zien in 'His Holiness' een geestelijk leider die de traditi ... 

NOS Studio Sport NOS Studio Sport

NOS Studio Sport

Onder andere een liveverslag van de WK Afstanden in Inzell. De 1500 meter bij de mannen en de vrouwen en de massastart (mannen en vrouwen). 

Verborgen Verhalen Bastiaan

Verborgen Verhalen

Bastiaan probeert aan de wereld te verhullen dat hij de zorg heeft voor zijn bipolaire vader, totdat hij de zorg niet langer aan kan en om hulp moet vragen. 

Checkpoint Checkpoint

Checkpoint

Avontuurlijk testprogramma voor kinderen. 

Topdoks Topdoks

Topdoks

In deze aflevering laten we de zeven tofste, interessantste en grappigste momenten zien van de afgelopen serie. Nieuwe kunstogen voor Marina. Elbert wordt onder het puin gevonden door een hond. In het lab laten Elbert en Rachel ... 

Topdoks Topdoks

Topdoks

Wat zit er allemaal in het hoofd van Elbert? Rachel legt het je haarfijn uit. Beiden koken ze een Topdokshersenpansoep. Wiens brouwsel voedt je brein het best en smaakt ook nog een beetje? Elbert is op Schiphol. Daar staat een ... 

Topdoks Topdoks

Topdoks

In het lab neemt Rachel voor het eerst van haar leven een biopt: een stukje uit de huid van Elberts bil. Samen onderzoeken ze wat er gebeurt in zijn huid als de zon erop schijnt. Elbert gaat terug naar de middeleeuwen. Als mees ... 

Topdoks Topdoks

Topdoks

Rachel trekt een middagje op met Sana. Sana houdt van hockey en muziek maken. En van racen in haar rolstoel. Elbert steelt iets uit een winkel. Niet voor de heb, maar voor de wetenschap natuurlijk. En in het lab leggen Elbert e ... 

Andries en de wetenschappers Larry Kwak

Andries en de wetenschappers

Larry Kwak is een van de grootste kankeronderzoekers in de wereld en werd in 2010 door Time uitgeroepen tot een van de meest invloedrijke personen in de USA. Hij ontving de 'Koreaanse Nobelprijs', de Ho Am prijs. 

Buitenhof Buitenhof

Buitenhof

Luitenant-admiraal Rob Bauer, de Commandant der Strijdkrachten, is beducht voor nieuwe (militaire) dreigingen die op Nederland afkomen. De krijgsmacht zit na jaren van bezuinigingen weer wat ruimer in zijn jasje. Onlangs werden ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

SpangaS Weekoverzicht SpangaS

SpangaS

Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait om de levens van leerlingen op het Spangalis College. 

Wilde Ganzen Zuid-Afrika

Wilde Ganzen

De Rotary van Oudtshoorn in Zuid-Afrika heeft onlangs de bouw van de nieuwe Pierewiet Crèche in het dorpje Volmoed afgerond. Omdat de crèche nu al populair is, willen ze graag een derde lokaal bouwen met zonnepanelen en water ... 

De Nieuwe Wereld Rutger Jan van der Gaag

De Nieuwe Wereld

Op 9 februari begint de week van de euthanasie, die de Nederlandse Vereniging voor een Vrijwillig Levenseinde (NVVE) jaarlijks organiseert. Naar aanleiding van de Remonstrantse bezinningsbrief over voltooid leven praat Hella va ... 

VPRO Boeken Pauline Slot en Nicolien Mizee

VPRO Boeken

Carolina Lo Galbo spreekt met Pauline Slot over haar boek 'Eerste Liefde, laatste hart. Memoires over een jeugdliefde' en met Nicolien Mizee over haar roman 'Moord op de moestuin'. Pauline Slot schrijft openhartig over haar jon ... 

Brugklas S1 Marathons Brugklas Weekoverzicht

Brugklas S1 Marathons

Acripted-reality jeugdserie waarin een vaste groep leerlingen gevolgd wordt tijdens het eerste jaar van de middelbare school. Voor schoolgaande kinderen met herkenbare en aangrijpende verhalen. 

Zapplive op Zondag AFL. 38 - DEEL 4

Zapplive op Zondag

Lekker loom wakker worden. Klaas ontvangt Janouk. De kids in het publiek stellen vragen aan Janouk, maar doen dat zingend. 

Taarten van Abel Marleen

Taarten van Abel

Marleen (9) wil graag een taart maken voor haar tante Leonie, want die heeft haar en haar broer Arne zo goed opgevangen, nadat haar vader een eind aan zijn leven had gemaakt. Iedereen was geschokt na de zelfdoding van Marleens ... 

Zapplive op Zondag AFL. 38 - DEEL 3

Zapplive op Zondag

Lekker loom wakker worden. Klaas ontvangt Janouk. Janouk neemt het in een quiz op tegen de kids in het publiek. 

Eucharistieviering Waubach

Eucharistieviering

Rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Sint-Jozefkerk Waubach. Celebrant: Pastoor Ed Smeets. 

Geloofsgesprek Ed Smeets

Geloofsgesprek

Als je een toekomst van de kerk wilt, moet je ook naar buiten toe. Daarom wordt op alle lagere scholen catechese gegeven. De katholieke kerk van Waubach heeft de deuren altijd open. Dat is de enige manier om alle burgers te ber ... 

Metterdaad Irak

Metterdaad

Meisje Roua zingt zelfbedachte liedjes, op haar bed in het kapotgeschoten Mosul (Irak). De bommen op IS verwoestten niet alleen haar huis, maar ook haar toekomst. Ze verloor haar hand en kan voorlopig niet meer lopen. Toch glan ... 

VPRO Vrije Geluiden (HH) Mike Yung, Trifid, DHD Trio

VPRO Vrije Geluiden (HH)

De Amerikaanse zanger Mike Yung zong ruim dertig jaar lang in bandjes als Dejá Blue, Majestic K-Funk en Whispers and Sounds. In 2016 overspoelde zijn uitvoering van Unchained Melody het internet en werd Yung wereldberoemd. Het ... 

Willem Wever Willem Wever

Willem Wever

Matthew wil weten hoe een asfaltweg gemaakt wordt, Jesper vraagt zich af hoe je in een musical verliefd speelt, er wordt een challenge gespeeld op de Prinses Beatrixschool in Bodegraven en we vieren het 25-jarig jubileum van Wi ... 

Zapplive op Zondag AFL. 38 - DEEL 2

Zapplive op Zondag

Lekker loom wakker worden. Klaas ontvangt Janouk. Ze gaan samen een uitgebreid Nieuw Zeelands ontbijt maken. 

Ninja Nanny Keep it koel

Ninja Nanny

Hunter en Joachim raken in gevecht met Christa en haar bende. Ook met haar moeder krijgt Hunter ruzie. Farah leert Hunter belangrijke Pencak Silat-meditatielessen om haar woede te beheersen. 

Zapplive op Zondag AFL. 38 - DEEL 1

Zapplive op Zondag

Lekker loom wakker worden. Klaas ontvangt Janouk. Ze gaan samen filmpjes kijken, spelletjes spelen en uitgebreid ontbijten. 

De Kapel Wees niet bang

De Kapel

Als je jezelf vergelijkt met iemand als Jezus en Zijn macht, dan kun je niet recht overeind blijven staan. Dan maak je je klein. Uit ontzag voor Hem. Maar er kan ook een andere reden zijn dat je op je knieën valt. Misschien we ... 

Nederland Zingt op Zondag Je hoeft niet bang te zijn

Nederland Zingt op Zondag

De liederen gaan erover dat je niet bang hoeft te zijn voor God. Je kunt groot ontzag hebben voor God en je wellicht soms klein voelen tegenover Hem en andere christenen, maar angst hoeven we niet te hebben, zegt Jezus veelvuld ... 

Ik mis je Ik mis je

Ik mis je

'Bij ons thuis stond de deur altijd open, er aten elke dag wel mensen mee in ons grote gezin,' zegt Aristakes Jessayan. De ouders van Aristakes vluchtten uit Armenië en kwamen in de jaren '50 met hun gezin in Nederland terecht ... 

WNL Op Zondag WNL Op Zondag

WNL Op Zondag

VVD-prominent Hans Wiegel over de Haagse politiek. * Partijleider Thierry Baudet van Forum voor Democratie over de klimaatplannen. * Zakenvrouw Annemarie van Gaal en tech-ondernemer Heleen Dura-van Oord over liefde en financië ... 

Zappsport Handbal, Bobby Schagen

Zappsport

Mitchell (12) doet aan handbal en is een groot fan van topper Bobby Schagen. Ron zorgt ervoor dat Michell van hem de draaibal leert. Een techniek waarmee je de tegenstander kunt passeren, als je het tenminste goed uitvoert. Gaa ... 

Studio Snugger Studio Snugger

Studio Snugger

Onderwerpen: Auto-dj, Snoepgerechtigde leeftijd, Poeptransplantaties, Hondensnavel, Zandkasteel en Gel. 

De Verwondering Fatima Elatik

De Verwondering

Fatima Elatik (1973) is een geboren en getogen Amsterdamse moslima met het hart op de tong en een groot rechtvaardigheidsgevoel. Ze heeft een grote mond, zegt ze zelf. Jarenlang was ze actief in de Amsterdamse politiek en bij d ... 

Mega Mindy De stagiarie

Mega Mindy

Ergens in een doorsnee provinciestadje op een klein politiebureau werkt Mieke. Een onopvallend meisje waar niemand echt naar omkijkt. 

Kindertijd Kindertijd

Kindertijd

Charlie & Lola, Uit-Me-Kaar, Kwibus en Emiel bakt brood.