TOP 2000 pick-up tour

In de TOP 2000 pick-up tour gaan de dj
TOP 2000 pick-up tour Monic Hendrickx

Monic Hendrickx

Actrice Monic Hendrickx vertelt aan dj Giel Beelen hoe de plaat Heroes van David Bowie haar terugbrengt naar een Spaanse camping, waar zij als dolverliefde puber een vakantie met haar vriend doorbracht. 

TOP 2000 pick-up tour Sjoerd van Ramshorst

Sjoerd van Ramshorst

Sportpresentator Sjoerd van Ramshorst vertelt aan dj Annemieke Schollaardt waar voor hem de schoonheid van de plaat Avond van Boudewijn de Groot in zit. 

TOP 2000 pick-up tour Albert Verlinde

Albert Verlinde

Entertainmentdeskundige Albert Verlinde vertelt aan dj Jan-Willem Roodbeen waarom Het Dorp van Wim Sonneveld voor hem levensveranderend is geweest. 

TOP 2000 pick-up tour Tim Hofman

Tim Hofman

Presentator Tim Hofman praat met dj Giel Beelen over de meest bepalende plaat uit zijn leven: Smells Like Teen Spirit van Nirvana. 

TOP 2000 pick-up tour Simone Weimans

Simone Weimans

Presentator Simone Weimans vertelt dj Jan-Willem Roodbeen waarom zij vroeger wegzwijmelde bij George Michael. Ze kan zich het moment waarop ze hem met Don't Let The Sun Go Down On Me zag optreden tijdens het Live Aid concert no ... 

TOP 2000 pick-up tour Erik van Muiswinkel

Erik van Muiswinkel

Cabaretier Erik van Muiswinkel praat samen met dj Annemieke Schollaardt over The Logical Song van de band Supertramp. Als 17-jarige jongen zag hij de iconische groep optreden in Canada tijdens een concert dat grote indruk op he ... 

TOP 2000 pick-up tour Guido Weijers

Guido Weijers

Cabaretier Guido Weijers vertelt aan dj Annemieke Schollaardt over hoe Fragile van Sting hem doet nadenken over hoe kwetsbaar wij eigenlijk zijn. 

TOP 2000 pick-up tour Renze Klamer

Renze Klamer

Presentator Renze Klamer vindt John Mayer één van de beste gitaristen ter wereld. Met dj Giel Beelen praat hij over hoe het nummer In The Blood hem doet nadenken over zijn eigen identiteit. 

TOP 2000 pick-up tour Splinter Chabot

Splinter Chabot

Schrijver Splinter Chabot vertelt aan dj Jan-Willem Roodbeen over de veelzijdigheid van het nummer Sign 'O' The Times en hoe dit nummer van Prince hem als puber bereikte. 

TOP 2000 pick-up tour Marlijn Weerdenburg

Marlijn Weerdenburg

Marlijn Weerdenburg luistert samen met dj Annemieke Schollaardt naar het lied Our House. Ze zwijmelen weg bij de klassieke plaat uit de jaren 70 van Crosby, Stills, Nash & Young. Voor de actrice is dit het meest romantische num ... 

TOP 2000 pick-up tour Dionne Stax

Dionne Stax

Presentator Dionne Stax haalt samen met NPO Radio 2-dj Giel Beelen herinneringen op aan de concerten van haar muzikale idool Bon Jovi. Ze zwijmelt nog steeds weg als ze het nummer Bed Of Roses hoort. 

TOP 2000 pick-up tour Suzan & Freek

Suzan & Freek

Zangduo Suzan en Freek bespreekt met NPO Radio 2-dj Bart Arens Hou Vol Hou Vast van de Zeeuwse band BLØF. Ze zongen het nummer al in de Beste Zangers en vertellen nu waarom deze plaat zo treffend is. 

TOP 2000 pick-up tour Piet Paulusma

Piet Paulusma

Piet Paulusma gaat samen met dj Bart Arens terug naar de winter van 1979. Het jaar waarin Chiquitita van ABBA een winterhit was. De weerman heeft warme herinneringen aan dit jaar waarin hij deze plaat als diskjockey in een bard ... 

TOP 2000 pick-up tour Danny Vera

Danny Vera

Zanger Danny Vera, de kersverse nummer 1 van de Top 2000, vertelt aan dj Bart Arens over een voor hem bijzondere plaat uit de lijst: That's Life, van Frank Sinatra. Deze plaat gaf hem steun na het overlijden van zijn vader. 

TOP 2000 pick-up tour John Williams

John Williams

John Williams swingt samen met dj Jan-Willem Roodbeen op het nummer Off The Wall van Michael Jackson. Volgens de presentator het perfecte nummer van de King of Pop om je zorgen te vergeten en even lekker los te gaan. 

TOP 2000 pick-up tour Edsilia Rombley

Edsilia Rombley

Zangeres Edsilia Rombley vertelt aan dj Annemieke Schollaardt aan de hand van de plaat Hello over haar ontmoetingen met jeugdheld Lionel Richie. 

TOP 2000 pick-up tour 'Black', Pearl Jam

'Black', Pearl Jam

NPO Radio 2 dj Bart Arens is met de blauwe pick-up op bezoek bij oud-schaatser Mark Tuitert om te praten over de troost die 'Black' van Pearl Jam, nr 7 uit de TOP 2000, hem bood - én biedt - in zijn donkerste dagen. 

TOP 2000 pick-up tour 'Losing My Religion', REM

'Losing My Religion', REM

NPO Radio 2-dj Annemieke Schollaardt is met de blauwe pick-up thuis bij EenVandaag-presentator Roos Moggré om te horen over de revelatie die ze kreeg bij het horen van 'Losing My Religion' van REM, nummer 112 uit de TOP 2000. 

TOP 2000 pick-up tour 'Hurt' van Johnny Cash

'Hurt' van Johnny Cash

NPO Radio 2 dj Paul Rabbering is met de blauwe pick-up op bezoek bij VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff om te praten over wat werkelijk belangrijk is in het leven aan de hand van 'Hurt' van Johnny Cash, nr 31 uit de TOP 2000. 

TOP 2000 pick-up tour The House Of The Rising Sun', The Animals

The House Of The Rising Sun', The Animals

NPO Radio 2 dj Annemieke Schollaardt gaat met de blauwe pick-up langs bij sportjournalist Mart Smeets om te horen hoe hij als tiener het geld bij elkaar verdient om de single 'The House Of The Rising Sun' van The Animals te kun ... 

TOP 2000 pick-up tour 'Take It Easy', Eagles

'Take It Easy', Eagles

Sportjournalist Dione de Graaff vertelt aan NPO Radio 2 dj Ruud de Wild bij de blauwe pick-up over haar ontmoeting op 16-jarige leeftijd met Glenn Frey, de zanger van 'Take It Easy' van de Eagles, nr 372 uit de TOP 2000. 

TOP 2000 pick-up tour 'Your Song', Elton John

'Your Song', Elton John

DWDD-presentator Matthijs van Nieuwkerk vertelt naast de blauwe pick-up aan NPO Radio 2 dj Annemieke Schollaardt over zijn eerste blauwtje bij het luisteren naar 'Your Song' van Elton John, nr 155 uit de TOP 2000. 

TOP 2000 pick-up tour 'Baker Street', Gerry Rafferty

'Baker Street', Gerry Rafferty

NPO Radio 2 dj-Bart Arens praat naast de blauwe pick-up met bloemist Yvonne van den Anker die haar grote liefde trouwde op 'Baker Street' van Gerry Rafferty, nummer 550 uit de TOP 2000, en na al die jaren nog steeds zo blij is ... 

TOP 2000 pick-up tour 'Stil In Mij', Van Dik Hout

'Stil In Mij', Van Dik Hout

NPO Radio 2-dj Annemieke Schollaardt praat bij de blauwe pick-up met schoonheidsspecialist Yvonne van Os, die na het horen van slecht nieuws van haar arts ineens de tekst van 'Stil In Mij' van Van Dik Hout, nummer 105 uit de TO ... 

TOP 2000 pick-up tour 'State of Independence', Donna Summer

'State of Independence', Donna Summer

NPO Radio 2-dj Paul Rabbering gaat met de blauwe pick-up langs bij zanger Lee Towers om te horen over diens bewondering voor de geniale complexiteit van 'State of Independence' van Donna Summer, nummer 1036 uit de TOP 2000. 

TOP 2000 pick-up tour 'Sorry', Kyteman

'Sorry', Kyteman

Vrachtwagenchauffeur Meran Bosgraaf vertelt zittend naast de blauwe pick-up aan NPO Radio 2-dj Annemieke Schollaardt over die keer dat hij brak bij het horen van 'Sorry' van Kyteman, nummer 153 uit de TOP 2000, tijdens een uitv ... 

TOP 2000 pick-up tour 'Jump', Van Halen

'Jump', Van Halen

NPO Radio 2-dj Bart Arens praat in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg met orthopedisch chirurg Taco Gosens, die graag opereert op de uithalen van 'Jump' van Van Halen, nummer 581 uit de TOP 2000. 

TOP 2000 pick-up tour 'Praying For Time', George Michael

'Praying For Time', George Michael

Journalist Fidan Ekiz wordt weer even die bevlogen tiener van toen als ze met NPO Radio 2-dj Jan-Willem Roodbeen naast de blauwe pick-up praat over Praying For Time van George Michael, nummer 1222 uit de TOP 2000. 

TOP 2000 pick-up tour 'Theme From Mahogany', Diana Ross

'Theme From Mahogany', Diana Ross

NPO Radio 2-dj Jan-Willem Roodbeen gaat met het blauwe pick-upje langs bij zangeres Giovanca om te praten over 'Theme From Mahogany', nr 1995 uit de TOP 2000, de nieuwe binnenkomer in de lijst van de door haar zo bewonderde Dia ... 

TOP 2000 pick-up tour 'Strong', London Grammar

'Strong', London Grammar

NPO Radio 2-dj Ruud de Wild gaat met de blauwe pick-up langs bij zangeres Roxeanne Hazes om te praten over de radicale omslag in haar leven en loopbaan die nr 570 uit de TOP 2000, 'Strong' van London Grammar, teweeg bracht. 

TOP 2000 pick-up tour 'What A Fool Believes', Doobie Brothers

'What A Fool Believes', Doobie Brothers

NPO Radio 2-dj Bart Arens haalt bij de blauwe pick-up jeugdherinneringen naar boven bij oud-topatleet Gregory Sedoc met 'What A Fool Believes' van de Doobie Brothers, nr 1502 uit de TOP 2000. 

TOP 2000 pick-up tour 'Let's Dance', David Bowie

'Let's Dance', David Bowie

NPO Radio 2-dj Annemieke Schollaardt praat bij de blauwe pick-up met tv-journalist Rick Nieman over zijn liefde voor de mooie ogen én 'Let's Dance' van David Bowie, nr 547 uit de TOP 2000.