Volgens Robert

Dokter Robert is een hardwerkende, chaotische en impulsieve huisarts van rond de vijftig, wiens naderende midlifecrisis tot nu toe is afgewend door zijn vrouw en assistente Jacqueline, ergo structurele steun en toeverlaat. Volgens Robert is geschreven door Maria Goos, die eerder onder andere de veelvuldig bekroonde dramaseries ‘Pleidooi’ en ‘Oud Geld’ schreef. Met Peter Blok, Jacqueline Blom, Tjitske Reidinga en Hannah Hoekstra.
Volgens Robert Veel wat was

Veel wat was

Er komt eindelijk weer een zeker evenwicht in Roberts leven, maar dat blijkt zeer wankel. Vindt Robert tenslotte nieuwe zingeving in zijn leven? 

Volgens Robert Waarom heeft niemand mij dat ooit verteld

Waarom heeft niemand mij dat ooit verteld

Voor Robert stapelen de problemen zich op. Als hij 

Volgens Robert Het was grillig en ongewis, maar het was liefde

Het was grillig en ongewis, maar het was liefde

Hoe moet het nu verder met Robert en Jasmijn? Jacqueline ziet een insluiper bij het huis, maar als Robert te hulp komt, blijkt er iets heel anders aan de hand te zijn. 

Volgens Robert Er is er maar één die de regie voert en dat ben ik

Er is er maar één die de regie voert en dat ben ik

Terwijl Jacqueline grote schoonmaak houdt in de praktijk, heeft Robert een onverwachte ontmoeting met zijn oud-therapeut Lea. Jasmijn geeft een heel bijzonder feest. 

Volgens Robert Zolang ik jou heb, ben ik niet verloren

Zolang ik jou heb, ben ik niet verloren

Bij Lea confronteert Jacqueline Robert met zijn gevoelens voor Jasmijn. De toestand bij het homopaar Fred en Johan is onhoudbaar, wat Robert voor een lastig dilemma stelt. 

Volgens Robert Mijn hele leven alleen maar mijn best gedaan

Mijn hele leven alleen maar mijn best gedaan

Robert woont weer thuis en alles lijkt weer bij het oude, maar de gedachten aan Jasmijn laten hem niet los. Beer vindt dat het tijd is voor een goed gesprek. 

Volgens Robert Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld

Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld

Als Robert zijn nieuwe buurvrouw Jasmijn ontmoet, is hij meteen van slag. De chaos in de praktijk is compleet nu Jacqueline hem niet meer assisteert. 

Volgens Robert We noemen het liefde

We noemen het liefde

Als Robert doordraait, vindt zijn vrouw Jacqueline dat hij een tijdje op zichzelf moet gaan wonen om tot bezinning te komen. En hij moet ook in therapie.