Volgens Robert Er is er maar één die de regie voert en dat ben ik

Volgens Robert

Terwijl Jacqueline grote schoonmaak houdt in de praktijk, heeft Robert een onverwachte ontmoeting met zijn oud-therapeut Lea. Jasmijn geeft een heel bijzonder feest. 

Jupiler League Jupiler League - 25 september 2015

Jupiler League

Geen extra informatie aanwezig.

Flikken Maastricht Stappen

Flikken Maastricht

Wolfs gaat op stap met een oude studievriend die hem vertelt dat hij ongeneeslijk ziek is en van plan is er binnenkort uit te stappen. Wolfs gaat op stap met een oude studievriend die hem vertelt dat hij ongeneeslijk ziek is en ... 

De Dinnershow: Backstage Mickel - decor

De Dinnershow: Backstage

Realityprogramma waarin een blik achter de schermen wordt geworpen van de Hilversumse Dinnershow '21 On Air'. Marc Forno is de artistieke duizendpoot van deze show en neemt de kijker mee backstage. 

K3 zoekt K3 Shownieuws Extra: K3 zoekt K3 K3 zoekt K3 - Show 4

K3 zoekt K3 Shownieuws Extra: K3 ...

Geen extra informatie aanwezig.

Dokter Hart Dokter Hart 5. Bar-Be-Q Burritos

Dokter Hart

Top Gear Top Gear Top Gear: Aflevering 7

Top Gear

Top Gear: Aflevering 7 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

WK Rugby Afl. 6

WK Rugby

Verslag van het wereldkampioenschap rugby. De wedstrijden worden gespeeld in dertien Engelse steden. Deelnemende landen zijn onder meer rugbygrootheden als: Australië, Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland en Engeland. 

NPO Spirit 2015 NPO Spirit Nieuwsoverzicht

NPO Spirit 2015

Met deze week: in je boerka heavy metal spelen, droom komt uit voor katholieke jongeren, protest tegen heilige pater, de heiligste dag van het joodse jaar en... weet de paus wel wat een selfie is? 

Top Gear Top Gear Top Gear: Aflevering 6

Top Gear

Top Gear: Aflevering 6 

RTL Autovisie Afl. 5

RTL Autovisie

Talkshow over auto's en alles wat daarmee te maken heeft. Presentatoren Rob Kamphues en Werner Budding ontvangen bekende en minder bekende gasten die allen één overeenkomst hebben: hun bijzondere liefde voor auto's. 

NPO Spirit 2015 Heeft de paus een mobieltje?

NPO Spirit 2015

Hoe overleef je met maar anderhalve long? Weet je wat een selfie is? Zomaar een paar vragen van zes dolgelukkige New Yorkse leerlingen aan paus Franciscus. Zij gaan 

The Voice Of Holland Blind Auditions

The Voice Of Holland

Het spel der coaches wordt in het nieuwe seizeon van 'The voice of Holland' op het scherpst van de snede gespeeld. Naast de vertrouwde en ervaren gezichten van Marco Borsato en Ali B pronken twee bijzondere namen op 'The voice' ... 

Voetbal Inside Afl. 14

Voetbal Inside

Talkshow waarin wordt gediscussieerd over de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden. Er worden wedstrijden, strategieën en hoofdrolspelers geanalyseerd. Valentijn Driessen is te gast. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 5205

Goede Tijden, Slechte Tijden

Thijs triggert Zegers zwarte kant als hij hem zwaar onder druk zet. Linda betrapt Anton op een leugen en kan alleen maar concluderen dat hij zijn hele gezin voorliegt. Jef denkt dat het zijn schuld is dat Laura spoorloos verdwe ... 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Achter Gesloten Deuren Achter Gesloten Deuren - 12. Dodelijke liefde

Achter Gesloten Deuren

Geen extra informatie aanwezig.

Uit Eigen Keuken Afl. 22

Uit Eigen Keuken

Kort Bourgondisch kookprogramma dat de kijker inspireert met de lekkerste gerechten. 

RTL Nieuws 19:30

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Stop! Politie Afl. 34

Stop! Politie

Realityserie waarin de verkeerspolitie wordt gevolgd. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week is de verkeerspolitie onderweg om het verkeer veilig te houden en wij mogen met ze meekijken tijdens hun werk. 

Kindertijd Kindertijd

Kindertijd

Een gevarieerd kinderprogramma met: nijntje en haar vriendjes, Kunstenaars, Blokken bouwen: Een zwaluw, Mipham ontdekt Bhutan en Woezel & Pip. Nijntje en haar vriendjes, Kunstenaars, Blokken bouwen: Een zwaluw, Mipham ontdekt B ... 

RTL Boulevard Afl. 192

RTL Boulevard

Sam Smith schreef en zong de 'James Bond'-soundtrack. De Common Linnets brengen vandaag hun tweede album uit. Vanavond start een nieuwe reeks 'The voice of Holland'. 

The Bold And The Beautiful Afl. 6930

The Bold And The Beautiful

Ridge probeert Eric ervan te overtuigen dat hij een betere CEO is dan Rick. Eric legt hem uit wat zijn visie is en hoe hij wil dat het bedrijf wordt geleid. Caroline voelt zich enorm schuldig en overweegt Ivy te vertellen dat z ... 

Editie NL Afl. 192

Editie NL

Burger op de barricade. Een Draeck van een rekening. Vlog je mooi. Woordje over de grens ho maar! 

RTL Nieuws 18:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

The Bold And The Beautiful Afl. 6929

The Bold And The Beautiful

Rick en Ridge reageren op Erics aankondiging over de toekomst van Forrester Creations. Katie geeft aan Bill toe dat ze onzeker is geworden over haar relatie met Ridge, omdat hij zoveel tijd met Caroline doorbrengt. Maya doet er ... 

Judge Judy Afl. 4137

Judge Judy

Rechter Judy Sheindlin heeft het vermogen om bij een conflict direct tot de kern van de zaak te komen. Zij is een moreel kompas voor mensen die op zoek zijn naar raad, kordaatheid en gezond verstand. 

Sesamstraat: 10 voor... Graaf Tel

Sesamstraat: 10 voor...

Graaf Tel. 

Draken: Rijders Van Berk Ondergronds

Draken: Rijders Van Berk

De eilandbewoners van Berk hebben zich altijd moeten verdedigen tegen de draken, totdat Hiccup erachter komt dat ze kunnen worden getraind. Met zijn vrienden ontdekt hij de wereld op de rug van een draak. 

Kindertijd Kindertijd

Kindertijd

Een gevarieerd kinderprogramma met: Hier slaap ik, Mijn mooiste prentenboek, 7 dingen die ik leuk vind, Bernard, Buitenspelen en De post. Hier slaap ik, Mijn mooiste prentenboek, 7 dingen die ik leuk vind, Bernard, Buitenspelen ... 

Ik Kom Bij Je Eten Afl. 29

Ik Kom Bij Je Eten

Zomers programma waarin verschillende RTL-gezichten op bezoek gaan bij bekende en onbekende landgenoten. Ze komen langs om samen een gerecht te bereiden en daarnaast een goed gesprek te voeren. 

Sesamstraat Verkleden

Sesamstraat

Tommie is zich aan het verkleden. Hij doet alsof hij er niet is. 

Tsjek UP De útflecht

Tsjek UP

Lieske is neergeschoten. De druk van buitenaf is te groot. Denise weet niet meer wat ze moet doen, hoe kan ze dit tot een goed eind brengen? Lieske is neergeschoten. De druk van buitenaf is te groot. Denise weet niet meer wat z ... 

Koffietijd Afl. 20

Koffietijd

Voor de Nationale Burendag is 'burenfluisteraar' Patty Brard te gast. Maaike Ouboter, de spraakmakende deelneemster van 'De Beste Singer Songwriter 2013' is ook aanwezig om te praten over haar nieuwe plannen. Met alweer een zes ... 

RTL Nieuws 09:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps.