Volgens Robert Zolang ik jou heb, ben ik niet verloren

Volgens Robert

Bij Lea confronteert Jacqueline Robert met zijn gevoelens voor Jasmijn. De toestand bij het homopaar Fred en Johan is onhoudbaar, wat Robert voor een lastig dilemma stelt. 

Jupiler League Jupiler League - 18 september 2015

Jupiler League

Geen extra informatie aanwezig.

Flikken Maastricht De voortvluchtige

Flikken Maastricht

Tijdens het vervoer van een bekende crimineel naar de rechtbank vindt er een spectaculaire bevrijdingsactie plaats. De bus waarin hij wordt vervoerd, wordt klemgereden en de man weet te ontsnappen. Tijdens het vervoer van een b ... 

K3 zoekt K3 Shownieuws Extra: K3 zoekt K3 K3 zoekt K3 - Show 3

K3 zoekt K3 Shownieuws Extra: K3 ...

Geen extra informatie aanwezig.

Dokter Hart Dokter Hart 4. Red Dye #40

Dokter Hart

Top Gear Top Gear Top Gear: Seizoen 16, aflevering 5

Top Gear

Top Gear: Seizoen 16, aflevering 5 

3 Op Reis Met Alon

3 Op Reis

Bekijk de leukste backstage beelden van de 3 op Reis Backpack droomreizen! Volg de ultieme strijd tussen die 5 finale vloggers. En check de leukste interviews. 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Achter Gesloten Deuren Achter Gesloten Deuren - 52. Leven en welzijn

Achter Gesloten Deuren

Geen extra informatie aanwezig.

You're Back In The Room Afl. 4

You're Back In The Room

De deelnemers worden opnieuw op de proef gesteld. Terwijl hypnotiseur Rinke Jacobs de kandidaten onder hypnose brengt, moeten de deelnemers de simpelste opdrachten uitvoeren. Enige handicap is de ingefluisterde suggestie waardo ... 

WK Rugby Afl. 1

WK Rugby

Verslag van het wereldkampioenschap rugby. De wedstrijden worden gespeeld in dertien Engelse steden. Deelnemende landen zijn onder meer rugbygrootheden als: Australië, Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland en Engeland. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 5200

Goede Tijden, Slechte Tijden

Anna misbruikt Rover en het brandalarm van De Rozenboom om Zegers kwade bedoelingen bloot te leggen. Maxime is getuige van een hoog oplopend conflict tussen Linda en Anton en moet ingrijpen, omdat dit haar plan in de war kan sc ... 

Achter Gesloten Deuren Achter Gesloten Deuren - 8. Een zieke geest

Achter Gesloten Deuren

Geen extra informatie aanwezig.

Uit Eigen Keuken Afl. 16

Uit Eigen Keuken

Kort Bourgondisch kookprogramma dat de kijker inspireert met de lekkerste gerechten. 

Kindertijd Kindertijd

Kindertijd

Een gevarieerd kinderprogramma met: nijntje en haar vriendjes, Alle gekheid op een stokje, Woezel & Pip, Mipham ontdekt Bhutan en Zandwormen: Een gitaar. Nijntje en haar vriendjes, Alle gekheid op een stokje, Woezel & Pip, Miph ... 

Voetbal Inside Afl. 12

Voetbal Inside

Talkshow waarin wordt gediscussieerd over de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden. Er worden wedstrijden, strategieën en hoofdrolspelers geanalyseerd. Jan Boskamp is te gast. 

RTL Boulevard Afl. 187

RTL Boulevard

Wietze groef eigen graf in Expeditie. Badr Hari op vrije voeten. Justin Bieber bouwt feestje in Nederland. 

The Bold And The Beautiful Afl. 6920

The Bold And The Beautiful

Bill plaatst Brooke in een ongemakkelijke situatie als hij haar in het bijzijn van Deacon ten huwelijk vraagt. Quinn is bang dat ze Wyatt voorgoed kwijtraakt en smeekt hem om vergiffenis. Brooke neemt Eric in vertrouwen en vert ... 

Editie NL Afl. 187

Editie NL

De onderwerpen vandaag zijn: Ontspoord op de wc. Kamerleden, gedraag je! Blije aap mag. Hoe word je 'n Kwebbelkop? 

RTL Nieuws 18:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

The Bold And The Beautiful Afl. 6919

The Bold And The Beautiful

Bill ontvangt interessante informatie waarmee hij denkt bij Brooke een wit voetje te kunnen halen. Deacon vertelt Brooke over de liefdesperikelen van Hope en herinnert Brooke aan de tijd dat zij samen een stel vormden. Maya is ... 

Judge Judy Afl. 4131

Judge Judy

Rechter Judy Sheindlin heeft het vermogen om bij een conflict direct tot de kern van de zaak te komen. Zij is een moreel kompas voor mensen die op zoek zijn naar raad, kordaatheid en gezond verstand. 

Sesamstraat: 10 voor... Elmo

Sesamstraat: 10 voor...

Elmo. 

Keets Vlog Afl. 150

Keets Vlog

Keet! geeft een kijkje in haar dagelijkse leven. Zo laat ze zien wat er achter de schermen gebeurt bij de film waarin ze speelt, hoe ze haar muziek maakt, leert ze de kijkers dansen en geeft ze tips tegen podiumzenuwen. 

RTL Nieuws 16:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Draken: Rijders Van Berk Heibel met Hettie, deel 1

Draken: Rijders Van Berk

De eilandbewoners van Berk hebben zich altijd moeten verdedigen tegen de draken, totdat Hiccup erachter komt dat ze kunnen worden getraind. Met zijn vrienden ontdekt hij de wereld op de rug van een draak. 

Kindertijd Kindertijd

Kindertijd

Een gevarieerd kinderprogramma met: Hier slaap ik, Mijn mooiste prentenboek, Elmeri maakt een vogelhuisje, Bernard, Buitenspelen en De post. Hier slaap ik, Mijn mooiste prentenboek, Elmeri maakt een vogelhuisje, Bernard, Buiten ... 

Ik Kom Bij Je Eten Afl. 26

Ik Kom Bij Je Eten

Zomers programma waarin verschillende RTL-gezichten op bezoek gaan bij bekende en onbekende landgenoten. Ze komen langs om samen een gerecht te bereiden en daarnaast een goed gesprek te voeren. 

Tsjek UP De útflecht

Tsjek UP

Waarom doen ze dit eigenlijk, de buskaping? Voor het goede gevoel of gewoon omdat Denise haar vriendje terug wil hebben? Is er wel een duidelijke scheiding tussen principes en eigenbelang? Waarom doen ze dit eigenlijk, de buska ... 

Koffietijd Afl. 15

Koffietijd

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur. 

Bobo Leren hypnotiseren

Bobo

Bobo is een vrolijk, blauw konijn. Hij woont in een boomhut samen met zijn ouders en zusje Krabbel. Hij speelt graag buiten met Krabbel en zijn beste vriend Tjerk. 

RTL Nieuws 07:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

New Creation Church TV Afl. 122

New Creation Church TV

Religieus programma waarin pastor Joseph Prince het Evangelie van genade verspreidt. Talloze mensen getuigen dat de nadruk die hij legt op de genade, de goedheid en de liefde van God hun leven heeft veranderd. 

Bobo Knorrepot

Bobo

Bobo is een vrolijk, blauw konijn. Hij woont in een boomhut samen met zijn ouders en zusje Krabbel. Hij speelt graag buiten met Krabbel en zijn beste vriend Tjerk.