Playback Je Gek!

Humoristisch showprogramma waarin iedereen, bekend en onbekend, jong en oud, onder leiding van Jandino Asporaat zijn playbackkunsten mag vertonen in dé ultieme Lip Sync-competitie. Hoewel er wel goed Lip Sync-geplaybackt moet worden, is het allesbehalve een talentenjacht. Het gaat om de lol. Hoe gekker hoe beter! Een vast element in iedere show is een gastoptreden van een BN'er die alleen of met collega's een playbackoptreden verzorgt in ruil voor een bedrag van 10.000 euro voor een zelfgekozen goed doel. Ook het studiopubliek wordt op de proef gesteld. Zij laten hun playbackkwaliteiten zien én bepalen de winnaar van ieder playback duel. Deze winnaar gaat naar huis met de 'Playback Je Gek!'-trofee en een mooie prijs.
Playback Je Gek! Afl. 8

Afl. 8

Fred van Leer en Glennis Grace playbacken de sterren van de hemel op 'No More Tears' van Barbra Streisand en Donna Summer. 

Playback Je Gek! Afl. 7

Afl. 7

Vader Dries en zoon Dave Roelvink tonen hun playbackkunsten met het nummer 'Scream and Shout' van Will.I.Am en Britney Spears. 

Playback Je Gek! Afl. 6

Afl. 6

Gerard Joling playbackt het Songfestival-nummer 'Walk Along' van Trijntje Oosterhuis. 

Playback Je Gek! Afl. 5

Afl. 5

Nederlands bekendste supermarktmanager, Harry Piekema, toont zijn playbackkunsten op het nummer 'So What' van de Amerikaanse zangeres P!nk. 

Playback Je Gek! Afl. 4

Afl. 4

De kersverse 'Campinglife'-collega's Sander Janson en Gaby Blaaser playbacken 'Love is an open door' uit de populaire film 'Frozen'. 

Playback Je Gek! Afl. 3

Afl. 3

Klaas van der Eerden en Pepijn Gunneweg tonen hun playbackkunsten met een stukje van de 'Dik Voormekaar Show'. 

Playback Je Gek! Afl. 2

Afl. 2

Wendy van Dijk kruipt in de huid van de Amerikaanse zangeres Ariana Grande. 

Playback Je Gek! Afl. 1

Afl. 1

'GTST'-sterren Guido, Robin, Pip, Dilan tonen hun playbackkunsten op het nummer Survivor van Destiny's Child.