Geubels & De Hollanders Best Of

Best Of

Het beste van het eerste seizoen. Meer grappen, meer Geubels! 

Geubels & De Hollanders Hollandse Identiteit

Hollandse Identiteit

Philippe vraagt zich af wat een Hollander nu echt zo Hollands maakt. Zijn het de kroketten? Zijn het de drugs? Zijn het kroketten met drugs? 

Geubels & De Hollanders Hobby's

Hobby's

Philippe leert de Hollandse hobby's kennen. Hij gaat op survivalweekend in de wilde bossen van Limburg en vraagt zich af waarom er zo veel volk nog altijd gaat vissen. 

Geubels & De Hollanders Opgroeien

Opgroeien

Philippe ontdekt hoe het is om op te groeien in Nederland. Is het waar dat Hollanders kunnen fietsen voordat ze kunnen wandelen? Dat ze kunnen roepen voor ze kunnen praten? En dat hun eerste woordje altijd 'gratis' is? 

Geubels & De Hollanders Liefde & Huwelijk

Liefde & Huwelijk

Philippe bestudeert de liefde en het huwelijk. Hij gaat op vrijgezellenweekend naar de Amsterdamse wallen en in relatietherapie met Erik. En dan gaat hij ook nog eens op vrijgezellenweekend naar de Amsterdamse wallen, want dat ... 

Geubels & De Hollanders Vakantie

Vakantie

Wees gerust, niet heel de aflevering gaat over Hollanders op de camping. Er is ook een grap over Hollanders op een naaktcamping. 

Geubels & De Hollanders Muziek & Mode

Muziek & Mode

Philippe duikt onder in de wereld van Hollandse muziek en mode. Hij probeert een echte Hollandse hit te scoren en bestudeert Gabbers in hun natuurlijke biotoop. 

Geubels & De Hollanders Geld & Werk

Geld & Werk

Philippe bekijkt hoe de Hollander omgaat met zijn geld en werk. Werkt alles echt beter in Nederland? En zijn alle Nederlanders gierige mensen? Of is het toch maar 99%? 

Geubels & De Hollanders Eten

Eten

Philippe ontdekt de typisch Hollandse keuken. Proef je nou echt het verschil tussen een verse kroket en een kroket uit de muur? Na drie voedselvergiftigingen brengt hij verslag uit.