Samantha En Michael Willen Rust In De Tent!

Na de verhitte vakantie in Spanje en de bijzondere de weekenduitjes, komen Samantha en Michael tot een simpele conclusie: oost west thuis best! In de laatste aflevering van deze reeks vermaakten de twee zich dan ook prima op en rond hun huis. Met de familie is het heerlijk vertoeven aan het Scheveningse strand. Heerlijke vis, een ritje op een banaan, heerlijke chinese afhaal, wat wil een mens nog meer?
Samantha En Michael Willen Rust In De Tent! Afl. 8

Afl. 8

Onze Hagenezen komen erachter dat je voor een echte vakantie helemaal niet de grens over hoeft, want al die activiteiten die ze zo graag in Spanje wilden doen, zijn ook gewoon om de hoek van hun eigen huis te vinden. En misschi ... 

Samantha En Michael Willen Rust In De Tent! Afl. 7

Afl. 7

Na terugkomst uit het verhitte Spanje, zitten Samantha en Michael er helemaal doorheen. Manager Jake stelt voor een weekendje bij te komen in een kuuroord. Er staan allemaal rustgevende activiteiten op de agenda, zoals golfen e ... 

Samantha En Michael Willen Rust In De Tent! Afl. 6

Afl. 6

Nadat hun kampeervakantie aan de Spaanse Costa door een enorme toeloop aan fans, ernstige oververhitting en een ondraaglijke stress, vroegtijdig moest worden afgebroken, zit de familie nu in een hotel. Samantha wil eigenlijk ma ... 

Samantha En Michael Willen Rust In De Tent! Pat gaat los

Pat gaat los

Patrick wil de lange reis terug naar huis graag wakker blijven. Zijn oplossing? Hij zet zijn stereo op 10 en zingt voluit mee! 

Samantha En Michael Willen Rust In De Tent! 'Niet door die rode zee heen'

'Niet door die rode zee heen'

Samantha vindt dat zij en Mike maar weinig seks hebben. Michael legt haarfijn uit waarom dat niet gebeurt. 

Samantha En Michael Willen Rust In De Tent! Samantha En Michael Willen Rust In De Tent! "Aflevering 5"

Samantha En Michael Willen Rust In De Tent! "Aflevering 5"

Realityserie waarin Barbie en Michael Den Haag verruilen voor Spanje om daar te genieten van een welverdiende kampeervakantie. Het is nog maar de vraag hoe de luxepaardjes zich staande houden tijdens deze vakantie. 

Samantha En Michael Willen Rust In De Tent! Afl. 5

Afl. 5

Realityserie waarin Barbie en Michael Den Haag verruilen voor Spanje om daar te genieten van een welverdiende kampeervakantie. Het is nog maar de vraag hoe de luxepaardjes zich staande houden tijdens deze vakantie. 

Samantha En Michael Willen Rust In De Tent! Nooit meer kamperen?

Nooit meer kamperen?

De rust is wedergekeerd voor Samantha en Michael nu ze in een hotel zitten. Met de buik vol van kamperen hebben de twee het nu goed naar hun zin. Maar of Cora daar hetzelfde over denkt... 

Samantha En Michael Willen Rust In De Tent! Samantha wordt onwel

Samantha wordt onwel

Als Samantha ook onder de douche wordt gevolgd door haar fans, wordt het haar allemaal te veel. Ze valt flauw en wordt met ambulance afgevoerd naar een Spaans ziekenhuis. 

Samantha En Michael Willen Rust In De Tent! Voor wat hoort wat?

Voor wat hoort wat?

Michael heeft het voor elkaar. Hij laat een jonge fan zijn strontbak legen in ruil voor een foto. Is dat niet een beetje zielig Michael? 

Samantha En Michael Willen Rust In De Tent! Pat zet de voortent op

Pat zet de voortent op

Patrick wil de ultieme kampeerervaring en wil zijn voortent opzetten. Hij heeft dit nog nooit gedaan, maar gelukkig krijgt hij hulp van de buren. 

Samantha En Michael Willen Rust In De Tent! 'Totaal geen sfeer hier'

'Totaal geen sfeer hier'

Barbie en haar familie strijken neer op de nieuwe camping. Deze is veel rustiger, maar er ontbreekt wel wat sfeer. Gelukkig zijn de campinggasten wel behulpzaam. 

Samantha En Michael Willen Rust In De Tent! Afscheid van de fans

Afscheid van de fans

De hele familie verhuist naar een rustigere camping om aan de vele fans te ontsnappen. Bij vertrek staan veel kinderen klaar om hun Barbie uit te zwaaien. 

Samantha En Michael Willen Rust In De Tent! 'Is dat alles?'

'Is dat alles?'

Ron ziet er tegenop om zijn casette van het toilet te legen. Hij probeert het klusje op een ander af te schuiven, maar hij zal het toch echt zelf moeten doen. 

Samantha En Michael Willen Rust In De Tent! Wie een kuil graaft voor een ander...

Wie een kuil graaft voor een ander...

Michael denkt Patrick slim af te zijn door de casette van het campingtoilet om te wisselen. Maar wie een kuil graaft voor een ander, valt er zelf in! 

Samantha En Michael Willen Rust In De Tent! 'Ze komen zelfs mijn caravan in!'

'Ze komen zelfs mijn caravan in!'

Samantha's fans weten van geen ophouden. In de hoop op een foto en een handtekening, gaan sommigen erg ver. Het is lief bedoeld, maar Samantha krijgt het er spaanbenauwd van. 

Samantha En Michael Willen Rust In De Tent! Michaels snode plannetje...

Michaels snode plannetje...

Michael heeft geen zin zijn eigen chemische toilet te legen en bedenkt een slim plannetje. Hij ruilt zijn bak stiekem om met die van Patrick. 

Samantha En Michael Willen Rust In De Tent! 'Ik voel me kut'

'Ik voel me kut'

Samantha's fans volgen haar overal, zelfs tot in haar douchehokje op de camping. Ze voelt zich hierdoor zo benauwd en gestresst dat ze uiteindelijk flauw valt. 

Samantha En Michael Willen Rust In De Tent! 'Kijk hoe ik eruit zie man!'

'Kijk hoe ik eruit zie man!'

Samantha ziet haar spiegelbeeld in de lens van de camera en is niet tevreden. 'Wat zie ik eruit!!' 

Samantha En Michael Willen Rust In De Tent! Kip met doping smaakt niet goed

Kip met doping smaakt niet goed

Al dagenlang hadden Ron en Michael zin om bij het plaatselijke kiprestaurant te eten. Eindelijk is het zover, maar de teleurstelling is groot als ze een paar happen nemen. 

Samantha En Michael Willen Rust In De Tent! Ron als zeehond in het water

Ron als zeehond in het water

Het snorkelen is niet echt aan Ron besteed. Hij houdt het al snel voor gezien. 

Samantha En Michael Willen Rust In De Tent! 'Is dit onze boot?!'

'Is dit onze boot?!'

Barbie en de hele familie gaan snorkelen. Wanneer ze bij de haven arriveren, schrikken ze van de boot waarmee ze de zee op moeten. Gelukkig zijn er nog altijd zeemeerminnen die je kunnen redden in het water. 

Samantha En Michael Willen Rust In De Tent! Big Jake op de camping

Big Jake op de camping

Terwijl de mannen in de late avonduurtjes nog een drankje doen voor de caravan, staat daar ineens manager Jake voor hun neus. 

Samantha En Michael Willen Rust In De Tent! Lekker stukkie vlees?

Lekker stukkie vlees?

Patrick verzorgt het vlees op de barbecue. Er komen echter verkoolde karbonades vanaf die nog niet helemaal gaar zijn. Gek genoeg vindt de buurman het heerlijk.