Married With Children

Amerikaanse sitcom over het leven van schoenenverkoper Al Bundy, zijn vrouw Peggy, dochter Kelly en zoon Bud.
Married With Children 'Til death do us part

'Til death do us part

Als Peggy tegen de vrouwen in de schoonheidssalon klaagt over de manier waarop Al de liefde bedrijft, wordt Al het pispaaltje van de stad. 

Married With Children Movie show

Movie show

Kelly komt voor een onaangename verrassing te staan als ze op haar verjaardag door haar familie wordt meegenomen naar de bioscoop. 

Married With Children Un-Alful entry

Un-Alful entry

Al wordt de plaatselijke held als hij een inbreker tegen de grond slaat. Hij probeert hier een slaatje uit te slaan, maar dan krijgt hij te horen dat de inbreker hem vervolgt voor 50.000 dollar. 

Married With Children Go for the old

Go for the old

Al raakt geobsedeerd door leeftijd als hij bij een theaterkassa 65-pluskorting krijgt. 

Married With Children Peggy and the pirates

Peggy and the pirates

Terwijl ze een roman leest, droomt Peggy ervan dat ze een jonkvrouw in nood is. Ze wordt gered door de stoere piraat Al. 

Married With Children You can't miss

You can't miss

Bud is het zat dat hij geen sociaal leven heeft en besluit om aan een datingspel voor nerds mee te doen. Iedereen is verbaasd als de mooie Candy Bud uitkiest als haar date. 

Married With Children Mr. Empty Pants

Mr. Empty Pants

Peggy heeft een karikatuur van Al getekend die ze 'Mr. Empty Pants' noemt. Op advies van Marcy stuurt Peggy de tekening als stripverhaal naar een damesblad. Als dit een succes wordt, eist Al van Peggy dat ze hiermee stopt. 

Married With Children Heels on wheels

Heels on wheels

Kelly koopt een motor om weer wat plezier in haar leven terug te brengen, maar dit loopt uit op een ramp als Al besluit er een eindje mee te gaan rijden. 

Married With Children It doesn't get any better than this

It doesn't get any better than this

Al maakt in zijn eentje een vistrip en geniet van de rust. Als Marcy ruzie heeft met Jefferson, neemt Peggy haar mee naar Al. De dames verpesten vakkundig Als vakantie. 

Married With Children The wedding show

The wedding show

De Bundy's bereiden zich voor op de bruiloft van hun neef Jimmy, maar alles loopt mis. Al kan zijn pak niet vinden, Peggy heeft problemen met haar make-up en Bud wordt betrapt met de bruid. 

Married With Children Christmas

Christmas

Met de kerst voor de deur doet Al zijn jaarlijkse inspectie en komt hij tot de conclusie dat Peggy en de kinderen zich netjes hebben gedragen. Hij neemt een baan aan als kerstman in een warenhuis om cadeaus voor hen te kunnen k ... 

Married With Children Old college try

Old college try

Buds grootse plannen om te verhuizen naar de studentencampus vallen in duigen als Al en Peggy zijn studiegeld erdoorheen jagen. Zonder geld en zonder kamer moet hij noodgedwongen weer bij zijn ouders intrekken. 

Married With Children Death of a shoe salesman

Death of a shoe salesman

Al en Peggy besluiten alvast een begraafplaats voor zichzelf te kopen, omdat ze hier de kinderen niet mee willen belasten. Ze komen erachter dat ze niet genoeg geld hebben. Peggy stelt voor dat ze in hetzelfde graf worden begra ... 

Married With Children Rock of ages

Rock of ages

Al wint een reis naar Hawaï en doet zich op de luchthaven voor als een rockster op leeftijd om toegelaten te worden tot de eersteklaslounge. Daar ontmoet hij de rockhelden John Sebastian, Peter Noone, Mark Lindsay, Robby Krieg ... 

Married With Children Kelly doesn't live here anymore

Kelly doesn't live here anymore

Al kan de rekeningen niet langer betalen en overtuigt Kelly ervan om een baan te zoeken. Ze krijgt een baantje als serveerster en beseft al snel waarom haar moeder nog geen dag in haar leven gewerkt heeft. 

Married With Children The Chicago wine party

The Chicago wine party

Met de verkiezingen voor de deur overtuigt Al het gezin om zich te registreren en voor het eerst te gaan stemmen. Hij hoopt de belastingverhoging op bier tegen te kunnen houden. Als het wetsontwerp toch wordt aangenomen, beslui ... 

Married With Children Frat chance

Frat chance

Bud wil wanhopig graag een date. Hij besluit zijn eigen studentenvereniging op te richten om meiden aan te trekken. Het gezelschap bestaat uit een winkelbediende, een nerd en een bejaarde. Het eerste feest van de vereniging loo ... 

Married With Children What I did for love

What I did for love

Peggy trekt alles uit de kast, inclusief een vijfgangendiner, om ervoor te zorgen dat Al weer romantische gevoelens voor haar krijgt. 

Married With Children Al on the rocks

Al on the rocks

Peggy raakt in paniek als Seven blijft niezen. De medische kosten rijzen de pan uit en Al moet een bijbaan nemen als topless barman. Peggy heeft er de pest in als Al hoog scoort bij de dames. 

Married With Children Every Bundy has a birthday

Every Bundy has a birthday

Seven kan zich zijn verjaardag niet herinneren. Peggy besluit daarom dat hij op dezelfde dag jarig is als Al, die de volgende dag een jaartje ouder wordt. De Bundy's willen dit in het park vieren, maar helaas blijkt dat afgehuu ... 

Married With Children T-R-A-something-something spells tramp

T-R-A-something-something spells tramp

Kelly's date dropt haar op een verlaten weg kilometers buiten Chicago, omdat hij zijn zin niet krijgt. Peggy probeert weer wat passie in haar huwelijk te brengen door op zaterdagavond een 'goed gesprek' met Al aan te gaan. 

Married With Children Magnificent Seven

Magnificent Seven

Peggy's 5-jarige neefje Seven wordt door zijn halfgare ouders bij de Bundy's achtergelaten. Peggy en Al besluiten het jongetje te houden. Kelly en Bud zijn hier allesbehalve blij mee. 

Married With Children England show (part 3)

England show (part 3)

De bewoners van Upper en Lower Uncton ruziën over wie Al en Bud mogen doden. Uiteindelijk wordt er besloten om een steekspel te organiseren waarin Al het moet opnemen tegen een van de wraakzuchtige bewoners. 

Married With Children England show (part 2)

England show (part 2)

Al, Peggy en Bud arriveren in Lower Uncton en de bewoners van het stadje bereiden zich voor om hen te doden. Kan de verdwaalde globetrotter Kelly haar familie op tijd vinden om ze te waarschuwen? 

Married With Children England show (part 1)

England show (part 1)

De Bundy's winnen een gratis reis naar Engeland, maar ze weten niet dat ze erin zijn geluisd. Om de duistere vloek van het Engelse stadje Lower Uncton op te heffen, moet elke mannelijke Bundy worden gedood. 

Married With Children The gas station show

The gas station show

Al neemt het gezin mee voor een gezellig Bundy-uitje. Hij komt in de problemen bij een tankstation als hij de rekening niet kan betalen. Tot hij zijn schuld heeft ingelost, moet hij aan de slag als pompbediende. 

Married With Children The goodbye girl

The goodbye girl

Al maakt een wereldreis, zittend op de bank met zijn afstandsbediening in de hand. Kelly krijgt een baantje bij het TV World-themapark. 

Married With Children Teacher pets

Teacher pets

Bud is ervan overtuigd dat zijn lerares Engels verliefd op hem is en vraagt Al om advies. Peggy heeft de griep en Al zorgt ervoor dat hij genoeg te eten krijgt door naar kinderfeestjes te gaan bij Chuck E. Cheese. 

Married With Children High I.Q.

High I.Q.

De Bundy's zijn compleet verrast als Kelly wordt uitgenodigd om zich aan te sluiten bij een groep genieën. Peggy en Marcy kijken toe hoe Al en Jefferson proberen een werkbank in elkaar te zetten. 

Married With Children Psychic avengers

Psychic avengers

Al neemt de helderziendenzwendel van Jefferson over. De rivaliserende paragnost Madame Inga spreekt een vloek uit over het hele Bundy-gezin. 

Married With Children My dinner with Anthrax

My dinner with Anthrax

Al en Peggy zijn twintig jaar getrouwd. Bud en Kelly sturen hun ouders op een romantische trip naar Florida, zodat zij thuis een feest kunnen organiseren met de heavymetalband Anthrax. 

Married With Children The egg and I

The egg and I

Steve Rhoades is op de vlucht voor de politie, omdat hij een ei van een bedreigde diersoort heeft gestolen. Hij gaat naar Marcy in de hoop haar terug te kunnen winnen, maar Marcy wil hem niet terug. De Bundy's willen Steve aang ... 

Married With Children Rites of passage

Rites of passage

Bud wordt 18 en Peggy heeft een clown ingehuurd voor zijn verjaardagsfeest. Al houdt de Bundy-traditie in ere en neemt zijn zoon mee naar een stripclub om hem in te wijden in de wereld van de volwassenen mannen. 

Married With Children Just shoe it

Just shoe it

Al herleeft zijn gloriedagen als football-ster op de middelbare school als hij een rol krijgt in een Super Bowl-commercial samen met de ex-spelers Sugar Ray Leonard, Steve Carlton en Ed 'Too Tall' Jones. 

Married With Children The mystery of Skull Island

The mystery of Skull Island

Peggy, Al, Marcy en Jefferson spelen een New Age-bordspel. Bud kan geen nee zeggen tegen de sexy Kara, zelfs niet als het zijn dood betekent. 

Married With Children I who have nothing

I who have nothing

Al besluit een testament op te maken en denkt na over zijn wereldse bezittingen. Hij gaat op zoek naar zijn oude schoolvriendinnetje aan wie hij ooit zijn waardevolste bezit heeft gegeven: zijn football. 

Married With Children So this is how Sinatra felt

So this is how Sinatra felt

Peg vraagt aan Bud en Kelly om Al te bespioneren, omdat ze Al ervan verdenkt dat hij een affaire heeft. Maar niemand is meer geschokt dan Al als hij ontdekt dat een bloedmooie 'schoenengroupie' achter hem aan zit. 

Married With Children Al Bundy, shoe dick

Al Bundy, shoe dick

Al droomt dat hij een privédetective is in de stijl van een oude Hollywood-thriller. Hij is verwikkeld in een moordzaak als hij wordt ingehuurd door een femme fatale. Zij wil dat Al ervoor zorgt dat haar onbetrouwbare familie ... 

Married With Children Kelly does Hollywood (part 2)

Kelly does Hollywood (part 2)

De Bundy's dromen over beroemdheid en veel geld als Kelly's regionale talkshow primetime wordt uitgezonden door een Hollywood-televisiemaatschappij. 

Married With Children Kelly does Hollywood (part 1)

Kelly does Hollywood (part 1)

Al heeft eindelijk kabel-tv geïnstalleerd en is vastbesloten om op de bank te blijven zitten, totdat hij een goed tv-programma heeft gevonden. Ondertussen krijgt Kelly haar eigen talkshow op tv. Een grote Hollywood-televisiema ... 

Married With Children God's shoes

God's shoes

Al heeft een spirituele ervaring en ziet 'Gods schoenen'. Hij maakt er zijn missie van om de schoenen te maken en zijn hemelse visioen te promoten. 

Married With Children If I could see me now

If I could see me now

Al rijdt bijna van een brug af en de kinderen overtuigen hem ervan dat hij een bril moet aanschaffen. Een opgetogen Al showt thuis zijn nieuwe bril, maar de lol is er al snel vanaf als hij ontdekt dat wat hij allemaal ziet hem ... 

Married With Children Buck has a belly ache

Buck has a belly ache

Alle aandacht van Al en de kinderen gaat uit naar Buck, die ziek lijkt te zijn. Peggy voelt zich hierdoor verwaarloosd en gaat naar haar familie in Wanker Country op zoek naar liefde en tederheid. 

Married With Children Lookin' for a desk in all the wrong places

Lookin' for a desk in all the wrong places

Peggy en Marcy kammen de stad uit op zoek naar Marcy's oude babyspulletjes, nadat Jefferson die heeft laten veilen. Ondertussen hebben Al en de kinderen een anti-babyvergadering. 

Married With Children Cheese, cues and blood

Cheese, cues and blood

Kelly droomt ervan om een jurk van 1000 dollar te kunnen dragen tijdens de Miss Cheese-wedstrijd. Ze besluit geld te verdienen met poolbiljart en gooit daarbij al haar vrouwelijke charmes in de strijd. 

Married With Children If Al had a hammer

If Al had a hammer

Al vlucht voor alles wat met vrouwen te maken heeft en besluit zijn eigen clubhuis te bouwen waarin hij zich kan terugtrekken. Het duurt niet lang voordat alle andere wanhopige aanstaande vaders bij hem aankloppen. 

Married With Children She's having my baby (part 2)

She's having my baby (part 2)

De aanstaande moeders Peggy en Marcy commanderen iedereen. Al kan het idee dat hij nog eens twintig jaar vastzit aan het ouderschap niet verkroppen en besluit ervandoor te gaan. 

Married With Children She's having my baby (part 1)

She's having my baby (part 1)

Marcy kondigt aan dat ze zwanger is. Al vertelt met veel leedvermaak aan de trotse Jefferson wat hem allemaal te wachten staat. Maar de lol is er snel vanaf als Peggy vertelt dat ook zij in blijde verwachting is. 

Married With Children Buck the stud

Buck the stud

Buck loopt achter elk teefje uit de buurt aan. Peg en Al verheugen zich erop goedverdienende hondenfokkers te worden, maar hun hoop wordt de bodem ingeslagen als Buck weigert een verwende rashond te dekken. 

Married With Children Route 666 (part 2)

Route 666 (part 2)

De Bundy's en de D'Arcy's vinden een kapitaal aan goud in de mijn. Binnen de kortste keren mondt hun samenwerking uit in geruzie als hebzucht en paranoia om de hoek komen kijken. Al draait compleet door. 

Married With Children Route 666 (part 1)

Route 666 (part 1)

Al gaat samen met zijn gezin naar een schoenencongres in Californië. Onderweg krijgen ze pech met hun auto. In een gehucht ontmoeten ze een goudzoeker die zijn plattegrond van een oude goudmijn wil ruilen tegen hun auto. De Bu ... 

Married With Children You better shop around (part 2)

You better shop around (part 2)

Als de Bundy's uit de supermarkt worden gezet, wordt Al onbedoeld de miljoenste klant. Marcy is het hier niet mee eens en de D'Arcy's en de Bundy's vliegen elkaar in de haren midden in de supermarkt. 

Married With Children You better shop around (part 1)

You better shop around (part 1)

Al heeft een goedkope airconditioner gekocht en veroorzaakt daarmee een stroomuitval in de buurt. Om aan de hitte en de woedende buren te ontkomen, verschansen de Bundy's zich in de supermarkt. 

Married With Children Top of the heap

Top of the heap

Charlie Verducci's zoon, Vinnie, beseft dat een bokscarrière niet voor hem is weggelegd als hij het onderspit moet delven in een bokswedstrijd. Al raakt zijn tv kwijt, want hij had op Vinnie gewed. Al en Charlie vinden dat Vin ... 

Married With Children Kids! Wadaya gonna do?

Kids! Wadaya gonna do?

Bud wil graag kaartjes voor een concert kopen om indruk te maken op een meisje en Kelly wil graag op een excursie gaan. Ze bedenken een creatieve manier om aan geld te komen. Peggy en Al gaan naar de D'Arcy's om video's te kijken. 

Married With Children Weenie Tot lovers & other strangers

Weenie Tot lovers & other strangers

Peggy en Al moeten de keuze maken of ze hun laatste 100 dollar aan Bud zullen geven, die een schoolreisje kan maken naar het Witte Huis om de president te ontmoeten, of aan Kelly, die een kans maakt om 'Miss Weenie Tot' te word ... 

Married With Children Oldies but young 'uns

Oldies but young 'uns

Al hoort een gouwe ouwe op de radio, maar kan niet op de titel komen en schakelt de hulp in van zijn vriend Charlie Verducci, een expert op dat gebied. Als Charlies zoon, Vinnie, verliefd wordt op Kelly, houdt Al hem als een ha ... 

Married With Children All night security dude

All night security dude

Al is tijdelijk zijn baan bij de schoenenzaak kwijt. Daarom neemt hij een baantje als nachtbeveiliger bij Polk High School aan. Als zijn zeer gewaardeerde footballtrofee wordt gestolen, komt Al oog in oog te staan met zijn vroe ... 

Married With Children A man's castle

A man's castle

Peggy schrijft zich in voor een cursus interieurdesign. De Bundy-woning wordt haar eerste project, maar als Peggy Als heilige domein, zijn wc, onder handen neemt, slaat hij compleet op tilt. 

Married With Children Look who's barking

Look who's barking

Buck is het zat om door de Bundy's verwaarloosd te worden en besluit de wijde wereld in te trekken. Daar ontmoet hij een femme fatale op vier poten. 

Married With Children The godfather

The godfather

Al ontdekt dat Kelly's nieuwe vriend een invloedrijk gemeenteraadslid is. De man lost voor Al een aantal problemen op in de buurt, waardoor Al zich gaat gedragen als de 'Godfather'. 

Married With Children Married... with who

Married... with who

Marcy wordt wakker en ontdekt een man in haar bed en een trouwring aan haar vinger. Ze geeft Peggy en Al geld om een luxueuze trouwerij voor haar te organiseren, maar hun hoofden staan daar totaal niet naar. 

Married With Children And baby makes money

And baby makes money

Al heeft ineens zin in seks met Peggy als hij hoort dat zijn vrijgezelle oom 500.000 dollar nalaat aan het familielid dat als eerste een kind krijgt en het naar hem vernoemt. Peggy wil wel de lusten, maar niet de lasten en slik ... 

Married With Children One down, two to go

One down, two to go

Kelly is er klaar mee dat ze van haar vader geen vriendjes mee mag nemen naar huis en besluit op zoek te gaan naar een eigen appartement. Peggy maakt zich ongerust. 

Married With Children Wabbit season

Wabbit season

Al is compleet gestrest en om te ontspannen gaat hij tuinieren. Dit blijkt niet zo'n goede keuze te zijn, want binnen de kortste keren bindt hij de strijd aan met een konijn dat het bloed onder zijn nagels vandaan haalt. 

Married With Children Married... with aliens

Married... with aliens

Al wordt bezocht door mysterieuze, groene wezens die zijn slaapkamer binnenkruipen en zijn vieze sokken meenemen. Als hij dit vertelt, lacht de rest van het gezin hem uit. Al is vastbesloten om bewijs van zijn 'close encounter' ... 

Married With Children Kelly bounces back

Kelly bounces back

Al staat erop dat Kelly op zoek gaat naar een baan. Ze schrijft zich in voor een modellenschool, op kosten van Al. Ze heeft haar zinnen gezet op een baantje als model in een autoshowroom. 

Married With Children The dance show

The dance show

Peggy hunkert naar aandacht en ontmoet de charmante, getrouwde Andy. Al is totaal verrast als Andy's jaloerse partner voor de deur staat. 

Married With Children The unnatural

The unnatural

Vlak voor de wedstrijd om het kampioenschap wordt Al door zijn softbalteam op de reservebank geplaatst. Als zijn vervanger uitvalt, krijgt hij toch nog een kans om zich te bewijzen. 

Married With Children Sue casa, his casa

Sue casa, his casa

Al heeft nog maar net zijn autoverzekering opgezegd, of de kinderen krijgen een auto-ongeluk. Al besluit om er een rechtszaak van te maken. De Bundy's doen een nekkraag om en vertellen hun verhaal bij de rechter. 

Married With Children Al... with Kelly

Al... with Kelly

Al en Kelly doen alsof ze ziek zijn om onder een bezoek aan Peggy's moeder uit te komen. Ze verheugen zich op een weekje vrijheid. Maar dan wordt Kelly echt ziek en moet Al haar verzorgen. 

Married With Children We'll follow the sun

We'll follow the sun

De plannen van Al voor een gezellig gezinsuitje vallen compleet in het water als de Bundy's vast komen te zitten in de verkeerschaos van Labor Day.