NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, de sport van de dag en de actuele weersverwachting. 

Op1 Op1

Op1

Live talkshow uit Amsterdam. Met roulerende presentatieduo's van verschillende omroepen onderstreept Op1 de veelzijdigheid van de NPO. Herkenbaar programma met elke dag dezelfde vorm en wisselende signatuur. Duiding van actuali ... 

Oases in de Lage Landen Kranenburg

Oases in de Lage Landen

Voor de goedkopere benzine en boodschappen trekken Nederlanders in de grensstreek al langer de grens met Duitsland over. Maar steeds vaker gaan ze er ook wonen. In en rondom het Duitse Kranenburg, net over de grens bij Nijmegen ... 

Mommies in Class Mommies in Class

Mommies in Class

We volgden tien jonge (tiener)moeders die alles op alles zetten om alsnog een diploma te halen. We kijken terug op het afgelopen schooljaar. Het was een jaar met ups, downs, corona en hertentamens. Hebben de meiden allemaal hun ... 

RTL Weer Laat 2021

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Nieuwsuur Nieuwsuur

Nieuwsuur

Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws. 

Achterblijvers Achterblijvers

Achterblijvers

We volgen vier mannen en vrouwen die allemaal een relatie hebben met iemand die in de gevangenis zit. Lukt het de koppels onder de bijzondere omstandigheden hun relatie staande te houden? 

De Geknipte Gast Joyce Sylvester

De Geknipte Gast

Interviewprogramma met Özcan Akyol, die in gesprek gaat met Joyce Sylvester terwijl die bij hem in de barbershop langskomt. Tussen de spiegels ontvouwt zich een openhartig gesprek over het werk en het privéleven van Joyce. 

Voor De Rechter Afl. 21

Voor De Rechter

Realityprogramma waarin de confrontaties tussen rechter en burger in verschillende rechtbanken in Nederland worden gevolgd. 

Van onschatbare waarde Een Bentley-motorblok

Van onschatbare waarde

In deze aflevering: een barokke engel, een schilderij van Peinado, een miniatuur lantaarnklok en een Bentley-motorblok. 

Atlas Atlas

Atlas

Wetenschap achter het nieuws, nieuws uit de wetenschap. Atlas beziet de actualiteit vanuit een wetenschappelijk perspectief, met gesprekken in de studio en reportages vanuit het veld, laboratoria en onderzoeksinstellingen. 

Boerderij van Dorst Filemon Wesselink en Sergio Yvent

Boerderij van Dorst

Presentator Filemon Wesselink en televisiepersoonlijkheid Sergio Yvent zijn te gast. Ze kopen kruiden en maken een kruidenspiraal. Ook bouwen ze vleermuiskasten. 

Jinek Afl. 28

Jinek

Met in deze uitzending: -Zorgt de corona-pas voor vrijheid of verdeeldheid? We bespreken het met kamerleden Jan Paternotte en Nicki Pouw-Verweij. -De ziekte van Parkinson treft steeds meer jonge patiënten als Robin Zwiers en A ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO Nieuws met gebarentolk. 

Postcode Loterij Deal Or No Deal Afl. 3

Postcode Loterij Deal Or No Deal

Spelprogramma waarin het gaat om het openen van 24 boxen met als doel om naar huis te gaan met een zo hoog mogelijk geldbedrag. Dat bedrag kan oplopen tot 200.000 euro. 

Per Seconde Wijzer Per Seconde Wijzer

Per Seconde Wijzer

Twee kandidaten testen onder hoge druk hun kennis in verschillende categorieën. Hoe zetten zij hun jokers in, hoeveel rondes zullen de spelers het volhouden en met welk bedrag gaan de spelers uiteindelijk naar huis? Met elke d ... 

112 Vandaag Afl. 108

112 Vandaag

Liveprogramma over de meest opvallende meldingen en calamiteiten die in de afgelopen 24 uur bij het nationale noodnummer zijn binnengekomen. 

First Dates First Dates

First Dates

Waar vind je de echte liefde? Het First Dates restaurant opent voor de negende keer haar deuren. De gasten zijn single en op zoek naar de ware. We zien singles die dromen van een geschikte partner. Leidt een eerste date tot een ... 

Typisch Typisch Bollenstreek

Typisch

Volkszanger Dirk heeft vandaag een fotoshoot voor de plaatselijke krant. Dat heeft wat voeten in aarde, want Dirk wil er wel graag goed uitzien. Voor Peter de Stripper is het ook een bijzondere dag. Samen met een vriend brengt ... 

NOS Jeugdjournaal NOS Jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Nieuws met gebarentolk. 

Khalid & Sophie Khalid & Sophie

Khalid & Sophie

Talkshow om en om gepresenteerd door Khalid Kasem en Sophie Hilbrand. Zij voeren het gesprek over maatschappelijke thema's met betrokkenen en ontvangen actuele gasten uit de politiek, sport, muziek, cultuur en entertainment. 

BinnensteBuiten BinnensteBuiten

BinnensteBuiten

Sumire woont met dochtertje Eloise in een huis uit 1872. Het huis is oorspronkelijk de beheerderswoning van de tuinman van het naastgelegen hofje. De verbouwing ging niet van een leien dakje, maar het resultaat is een waar droo ... 

Het Klokhuis Rookverslaving

Het Klokhuis

Roken is slecht voor je, dat weet iedereen. Toch zijn er nog heel veel mensen die regelmatig een sigaret opsteken. Sosha heeft een namaak-Sosha gebouwd om te laten zien wat een pakje sigaretten met je lichaam doet. De Ober is n ... 

NOS Sportjournaal 2016 NOS Sportjournaal

NOS Sportjournaal 2016

Met het belangrijkste sportnieuws van de dag. 

Chantals Beauty Camper Afl. 6

Chantals Beauty Camper

De 39-jarige Pascalle heeft taaislijmziekte, waardoor zij nooit had verwacht deze leeftijd te bereiken. Ze schakelt de hulp in van het trio om de volwassen versie van zichzelf te gaan ontdekken. Daarna parkeert de camper bij Ze ... 

Beau Five Days Inside Afl. 6

Beau Five Days Inside

Na een ongeluk of door een tumor in je ruggenmerg een dwarslaesie oplopen en daardoor grotendeels verlamd raken: een nachtmerrie. Vooral als je nog in midden in het leven staat. Geraldine gaat naar de Sint-Maartenskliniek waar ... 

De Faker De Faker

De Faker

Op het oog lijkt het een doodgewoon gezin maar er klopt iets niet. Eén van de gezinsleden is vervangen door een acteur. Maar wie dat is? 

Noord-Zuid-Oost-West Mijn eigen museum-16 & De Afsluitdijk in 32 verhalen

Noord-Zuid-Oost-West

Het begon met een schildpad en daarna volgde al snel een kameleon. Glashandelaar en terrariumbouwer Karel Maas verruilde zijn werk voor zijn hobby. In Breda heeft hij het mooiste reptielenhuis van Noord-Europa. Zijn grote droom ... 

Brugklas S1 Marathons Na de zoen

Brugklas S1 Marathons

Hailey is bang dat Liz boos op haar is en besluit afstand te houden van Timo. 

NOS Journaal Regio NOS Journaal Regio

NOS Journaal Regio

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen. 

EenVandaag EenVandaag

EenVandaag

Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's. 

RTL Weer 19:55

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6458

Goede Tijden, Slechte Tijden

Daan krijgt hoop als hij hoort dat Billy een andere naam heeft. Hij zet alles op alles om haar te traceren. Shanti wordt door Rik aangespoord om haar vader op te zoeken op de wijnboerderij. 

SpangaS Nasi Bossa

SpangaS

Lesley en Olivier worden verrast door een nieuwe leerling. Noah is onder de indruk van Daan. Oud-leerling Jackie heeft een verrassing voor De Campus, maar is het ook een leuke verrassing? 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. 

Freeks Jungle School Mieren: Toffe teamspelers

Freeks Jungle School

Geen dieren die zo goed kunnen samenwerken als mieren. Freek legt uit hoe ze georganiseerd te werk gaan om op termieten te jagen, om overstromingen te trotseren en om veel grotere vijanden te verslaan. En dat alles om hun konin ... 

Pawn Stars Afl. 25

Pawn Stars

Amerikaanse realityserie waarin de familie Harrison wordt gevolgd tijdens hun werkzaamheden in het pandjeshuis Gold & Silver Pawn Shop in Las Vegas. 

Murder, She Wrote Treshold Of Fear

Murder, She Wrote

Jessica helpt een buurvrouw die haar appartement niet meer uit durft. De angst ontstond vijf jaar eerder, toen ze ooggetuige was van de moord op haar moeder. 

Storage Wars Packed, Stacked And All Trash?

Storage Wars

Amerikaans realityprogramma over professionele opkopers die op de inhoud van opslagboxen bieden, zonder te weten wat de precieze inhoud is. Ze hopen spullen van waarde aan te treffen, maar dat is niet altijd het geval. 

Tijd voor MAX Zoë en Olivier reisden 40.000 kilometer over de wereld

Tijd voor MAX

In 2001 stal Audrey Tautou in de film Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain de harten van velen. Twintig jaar later mag Christanne de Bruijn dat gaan doen in Nederland. In oktober gaat de musical Amélie in première. * Afgelope ... 

Storage Wars Mr. Nezhoda's Opus

Storage Wars

Amerikaans realityprogramma over professionele opkopers die op de inhoud van opslagboxen bieden, zonder te weten wat de precieze inhoud is. Ze hopen spullen van waarde aan te treffen, maar dat is niet altijd het geval. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

RTL Boulevard Afl. 279

RTL Boulevard

Met in deze uitzending: -Rob Kemps bloednerveus voor zijn optredens. -Gigantische puinhoop bij undercoverafdeling politie. -Wilfred Genee hangt zijn radioshow bij Veronica aan de wilgen. -En ophef rondom de zussen van Lexmond. 

Storage Wars Lock The Vote

Storage Wars

Amerikaans realityprogramma over professionele opkopers die op de inhoud van opslagboxen bieden, zonder te weten wat de precieze inhoud is. Ze hopen spullen van waarde aan te treffen, maar dat is niet altijd het geval. 

RTL Weer 18:30

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Editie NL Afl. 279

Editie NL

Journalistiek programma met een eigen kijk op het dagelijks nieuws. 

Pawn Stars Afl. 22

Pawn Stars

Amerikaanse realityserie waarin de familie Harrison wordt gevolgd tijdens hun werkzaamheden in het pandjeshuis Gold & Silver Pawn Shop in Las Vegas. 

Zeg 'ns AAA De achtervolging

Zeg 'ns AAA

Van 1981 tot 13 februari 1993 volgen vijf tot zes miljoen mensen wekelijks de gebeurtenissen in de huisartsenpraktijk van dokter Lydie van der Ploeg. Publiekslieveling is huishoudster Mien Dobbelsteen, die zich overal mee bemoe ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 8594

The Bold And The Beautiful

Steffy heeft een keiharde mededeling voor Finn over hun huwelijk. Carter moet Quinn iets bekennen. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven Afl. 28

Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

Lifestyleprogramma met dagelijkse inspiratie voor een lekker leven in en om het huis. Presentatrice Froukje de Both, kok Hugo Kennis en tuinman Tom Groot geven praktische tips over wonen, lifestyle, tuinieren en koken. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Married With Children Oldies but young 'uns

Married With Children

Al hoort een gouwe ouwe op de radio, maar kan niet op de titel komen en schakelt de hulp in van zijn vriend Charlie Verducci, een expert op dat gebied. Als Charlies zoon, Vinnie, verliefd wordt op Kelly, houdt Al hem als een ha ... 

RTL Weer En Verkeer Afl. 588

RTL Weer En Verkeer

Geen extra informatie aanwezig.

Married With Children All night security dude

Married With Children

Al is tijdelijk zijn baan bij de schoenenzaak kwijt. Daarom neemt hij een baantje als nachtbeveiliger bij Polk High School aan. Als zijn zeer gewaardeerde footballtrofee wordt gestolen, komt Al oog in oog te staan met zijn vroe ... 

Koekiemonsters eetkar Instrumenten

Koekiemonsters eetkar

Voor een salade caprese hebben Koekiemonster en Gonger mozzarellakaas nodig. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

RTL Weer En Verkeer Afl. 587

RTL Weer En Verkeer

Geen extra informatie aanwezig.

De Nieuws BV De Nieuws BV

De Nieuws BV

Nieuws, achtergronden en vertier. Gelijktijdig op NPO Radio1, NPO2 en online. 

Kook mee met MAX Knapperige fetapakketjes met honing en tahini en gegrilde munt-aubergines

Kook mee met MAX

Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand mee bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

MAX Geheugentrainer MAX Geheugentrainer

MAX Geheugentrainer

Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste k ... 

Nederland in Beweging Nederland in Beweging

Nederland in Beweging

Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast zijn diplomatiedeskundige Robert van de Roer, auteur Lale Gül en parlementair journalist WNL Marieke Smits. Met hen hebben we het over de positie van Europa op het wereldtoneel, over de 67e editie van de Kinderboekenwe ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

RTL Weer En Verkeer Afl. 586

RTL Weer En Verkeer

Geen extra informatie aanwezig.

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast zijn diplomatiedeskundige Robert van de Roer, auteur Lale Gül en parlementair journalist WNL Marieke Smits. Met hen hebben we het over de positie van Europa op het wereldtoneel, over de 67e editie van de Kinderboekenwe ... 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. En op NPO 2 met gebarentolk. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast zijn diplomatiedeskundige Robert van de Roer, auteur Lale Gül en parlementair journalist WNL Marieke Smits. Met hen hebben we het over de positie van Europa op het wereldtoneel, over de 67e editie van de Kinderboekenwe ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast zijn diplomatiedeskundige Robert van de Roer, auteur Lale Gül en parlementair journalist WNL Marieke Smits. Met hen hebben we het over de positie van Europa op het wereldtoneel, over de 67e editie van de Kinderboekenwe ... 

Zin in Zappelin Kinderboeken: Toedeloelied

Zin in Zappelin

Vrolijk kleuterprogramma. Fenna Ramos woont met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en ko ... 

Koffietijd Afl. 28

Koffietijd

Met in deze uitzending: -Jeltje van der Pol met de beste, betaalbare fashiontips. -Hidde de Brabander maakt kleine lekkernijen, die perfect zijn bij de thee of koffie. -Michelle van Domburg over het NMF Kamermuziekfestival. -Pa ... 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. En op NPO 2 met gebarentolk. 

Zin in Zappelin Kinderboeken: Spel: Letterspel

Zin in Zappelin

Vrolijk kleuterprogramma. Fenna Ramos woont met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en ko ... 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast zijn diplomatiedeskundige Robert van de Roer, auteur Lale Gül en parlementair journalist WNL Marieke Smits. Met hen hebben we het over de positie van Europa op het wereldtoneel, over de 67e editie van de Kinderboekenwe ... 

Beestenbrigade Beestenbrigade

Beestenbrigade

Vrolijk, educatief programma voor kleuters waarin dieren en natuur centraal staan. Boswachter Tim gaat met twee kleuters het land in om de natuur een handje te helpen. Ook laten kleuters zien welk bijzonder huisdier ze hebben. 

Zin in Zappelin Kinderboeken: De Kinderboekenschrijfster op bezoek

Zin in Zappelin

Vrolijk kleuterprogramma. Fenna Ramos woont met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en ko ... 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. En op NPO 2 met gebarentolk. 

Zin in Zappelin Kinderboeken: Knutsel: Boekenlegger

Zin in Zappelin

Vrolijk kleuterprogramma. Fenna Ramos woont met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en ko ... 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast zijn diplomatiedeskundige Robert van de Roer, auteur Lale Gül en parlementair journalist WNL Marieke Smits. Met hen hebben we het over de positie van Europa op het wereldtoneel, over de 67e editie van de Kinderboekenwe ... 

Zin in Zappelin Kinderboeken: Zin in Zappelin Woensdaglied

Zin in Zappelin

Vrolijk kleuterprogramma. Fenna Ramos woont met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en ko ... 

Zin in Zappelin Kinderboeken: Lezen is leuk!

Zin in Zappelin

Vrolijk kleuterprogramma. Fenna Ramos woont met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en ko ... 

RTL Nieuws 09:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. En op NPO 2 met gebarentolk. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Jeugdjournaal NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers met gebarentolk. 

NOS Journaal met gebarentolk 20.00 NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk 20.00

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.