Married With Children

Amerikaanse sitcom over het leven van schoenenverkoper Al Bundy, zijn vrouw Peggy, dochter Kelly en zoon Bud.
Married With Children The mystery of Skull Island

The mystery of Skull Island

Peggy, Al, Marcy en Jefferson spelen een New Age-bordspel. Bud kan geen nee zeggen tegen de sexy Kara, zelfs niet als het zijn dood betekent. 

Married With Children I who have nothing

I who have nothing

Al besluit een testament op te maken en denkt na over zijn wereldse bezittingen. Hij gaat op zoek naar zijn oude schoolvriendinnetje aan wie hij ooit zijn waardevolste bezit heeft gegeven: zijn football. 

Married With Children So this is how Sinatra felt

So this is how Sinatra felt

Peg vraagt aan Bud en Kelly om Al te bespioneren, omdat ze Al ervan verdenkt dat hij een affaire heeft. Maar niemand is meer geschokt dan Al als hij ontdekt dat een bloedmooie 'schoenengroupie' achter hem aan zit. 

Married With Children Al Bundy, shoe dick

Al Bundy, shoe dick

Al droomt dat hij een privédetective is in de stijl van een oude Hollywood-thriller. Hij is verwikkeld in een moordzaak als hij wordt ingehuurd door een femme fatale. Zij wil dat Al ervoor zorgt dat haar onbetrouwbare familie ... 

Married With Children Kelly does Hollywood (part 2)

Kelly does Hollywood (part 2)

De Bundy's dromen over beroemdheid en veel geld als Kelly's regionale talkshow primetime wordt uitgezonden door een Hollywood-televisiemaatschappij. 

Married With Children Kelly does Hollywood (part 1)

Kelly does Hollywood (part 1)

Al heeft eindelijk kabel-tv geïnstalleerd en is vastbesloten om op de bank te blijven zitten, totdat hij een goed tv-programma heeft gevonden. Ondertussen krijgt Kelly haar eigen talkshow op tv. Een grote Hollywood-televisiema ... 

Married With Children God's shoes

God's shoes

Al heeft een spirituele ervaring en ziet 'Gods schoenen'. Hij maakt er zijn missie van om de schoenen te maken en zijn hemelse visioen te promoten. 

Married With Children If I could see me now

If I could see me now

Al rijdt bijna van een brug af en de kinderen overtuigen hem ervan dat hij een bril moet aanschaffen. Een opgetogen Al showt thuis zijn nieuwe bril, maar de lol is er al snel vanaf als hij ontdekt dat wat hij allemaal ziet hem ... 

Married With Children Buck has a belly ache

Buck has a belly ache

Alle aandacht van Al en de kinderen gaat uit naar Buck, die ziek lijkt te zijn. Peggy voelt zich hierdoor verwaarloosd en gaat naar haar familie in Wanker Country op zoek naar liefde en tederheid. 

Married With Children Lookin' for a desk in all the wrong places

Lookin' for a desk in all the wrong places

Peggy en Marcy kammen de stad uit op zoek naar Marcy's oude babyspulletjes, nadat Jefferson die heeft laten veilen. Ondertussen hebben Al en de kinderen een anti-babyvergadering. 

Married With Children Cheese, cues and blood

Cheese, cues and blood

Kelly droomt ervan om een jurk van 1000 dollar te kunnen dragen tijdens de Miss Cheese-wedstrijd. Ze besluit geld te verdienen met poolbiljart en gooit daarbij al haar vrouwelijke charmes in de strijd. 

Married With Children If Al had a hammer

If Al had a hammer

Al vlucht voor alles wat met vrouwen te maken heeft en besluit zijn eigen clubhuis te bouwen waarin hij zich kan terugtrekken. Het duurt niet lang voordat alle andere wanhopige aanstaande vaders bij hem aankloppen. 

Married With Children She's having my baby (part 2)

She's having my baby (part 2)

De aanstaande moeders Peggy en Marcy commanderen iedereen. Al kan het idee dat hij nog eens twintig jaar vastzit aan het ouderschap niet verkroppen en besluit ervandoor te gaan. 

Married With Children She's having my baby (part 1)

She's having my baby (part 1)

Marcy kondigt aan dat ze zwanger is. Al vertelt met veel leedvermaak aan de trotse Jefferson wat hem allemaal te wachten staat. Maar de lol is er snel vanaf als Peggy vertelt dat ook zij in blijde verwachting is. 

Married With Children Buck the stud

Buck the stud

Buck loopt achter elk teefje uit de buurt aan. Peg en Al verheugen zich erop goedverdienende hondenfokkers te worden, maar hun hoop wordt de bodem ingeslagen als Buck weigert een verwende rashond te dekken. 

Married With Children Route 666 (part 2)

Route 666 (part 2)

De Bundy's en de D'Arcy's vinden een kapitaal aan goud in de mijn. Binnen de kortste keren mondt hun samenwerking uit in geruzie als hebzucht en paranoia om de hoek komen kijken. Al draait compleet door. 

Married With Children Route 666 (part 1)

Route 666 (part 1)

Al gaat samen met zijn gezin naar een schoenencongres in Californië. Onderweg krijgen ze pech met hun auto. In een gehucht ontmoeten ze een goudzoeker die zijn plattegrond van een oude goudmijn wil ruilen tegen hun auto. De Bu ... 

Married With Children You better shop around (part 2)

You better shop around (part 2)

Als de Bundy's uit de supermarkt worden gezet, wordt Al onbedoeld de miljoenste klant. Marcy is het hier niet mee eens en de D'Arcy's en de Bundy's vliegen elkaar in de haren midden in de supermarkt. 

Married With Children You better shop around (part 1)

You better shop around (part 1)

Al heeft een goedkope airconditioner gekocht en veroorzaakt daarmee een stroomuitval in de buurt. Om aan de hitte en de woedende buren te ontkomen, verschansen de Bundy's zich in de supermarkt. 

Married With Children Top of the heap

Top of the heap

Charlie Verducci's zoon, Vinnie, beseft dat een bokscarrière niet voor hem is weggelegd als hij het onderspit moet delven in een bokswedstrijd. Al raakt zijn tv kwijt, want hij had op Vinnie gewed. Al en Charlie vinden dat Vin ... 

Married With Children Kids! Wadaya gonna do?

Kids! Wadaya gonna do?

Bud wil graag kaartjes voor een concert kopen om indruk te maken op een meisje en Kelly wil graag op een excursie gaan. Ze bedenken een creatieve manier om aan geld te komen. Peggy en Al gaan naar de D'Arcy's om video's te kijken. 

Married With Children Weenie Tot lovers & other strangers

Weenie Tot lovers & other strangers

Peggy en Al moeten de keuze maken of ze hun laatste 100 dollar aan Bud zullen geven, die een schoolreisje kan maken naar het Witte Huis om de president te ontmoeten, of aan Kelly, die een kans maakt om 'Miss Weenie Tot' te word ... 

Married With Children Oldies but young 'uns

Oldies but young 'uns

Al hoort een gouwe ouwe op de radio, maar kan niet op de titel komen en schakelt de hulp in van zijn vriend Charlie Verducci, een expert op dat gebied. Als Charlies zoon, Vinnie, verliefd wordt op Kelly, houdt Al hem als een ha ... 

Married With Children All night security dude

All night security dude

Al is tijdelijk zijn baan bij de schoenenzaak kwijt. Daarom neemt hij een baantje als nachtbeveiliger bij Polk High School aan. Als zijn zeer gewaardeerde footballtrofee wordt gestolen, komt Al oog in oog te staan met zijn vroe ... 

Married With Children A man's castle

A man's castle

Peggy schrijft zich in voor een cursus interieurdesign. De Bundy-woning wordt haar eerste project, maar als Peggy Als heilige domein, zijn wc, onder handen neemt, slaat hij compleet op tilt. 

Married With Children Look who's barking

Look who's barking

Buck is het zat om door de Bundy's verwaarloosd te worden en besluit de wijde wereld in te trekken. Daar ontmoet hij een femme fatale op vier poten. 

Married With Children The godfather

The godfather

Al ontdekt dat Kelly's nieuwe vriend een invloedrijk gemeenteraadslid is. De man lost voor Al een aantal problemen op in de buurt, waardoor Al zich gaat gedragen als de 'Godfather'. 

Married With Children Married... with who

Married... with who

Marcy wordt wakker en ontdekt een man in haar bed en een trouwring aan haar vinger. Ze geeft Peggy en Al geld om een luxueuze trouwerij voor haar te organiseren, maar hun hoofden staan daar totaal niet naar. 

Married With Children And baby makes money

And baby makes money

Al heeft ineens zin in seks met Peggy als hij hoort dat zijn vrijgezelle oom 500.000 dollar nalaat aan het familielid dat als eerste een kind krijgt en het naar hem vernoemt. Peggy wil wel de lusten, maar niet de lasten en slik ... 

Married With Children One down, two to go

One down, two to go

Kelly is er klaar mee dat ze van haar vader geen vriendjes mee mag nemen naar huis en besluit op zoek te gaan naar een eigen appartement. Peggy maakt zich ongerust. 

Married With Children Wabbit season

Wabbit season

Al is compleet gestrest en om te ontspannen gaat hij tuinieren. Dit blijkt niet zo'n goede keuze te zijn, want binnen de kortste keren bindt hij de strijd aan met een konijn dat het bloed onder zijn nagels vandaan haalt. 

Married With Children Married... with aliens

Married... with aliens

Al wordt bezocht door mysterieuze, groene wezens die zijn slaapkamer binnenkruipen en zijn vieze sokken meenemen. Als hij dit vertelt, lacht de rest van het gezin hem uit. Al is vastbesloten om bewijs van zijn 'close encounter' ... 

Married With Children Kelly bounces back

Kelly bounces back

Al staat erop dat Kelly op zoek gaat naar een baan. Ze schrijft zich in voor een modellenschool, op kosten van Al. Ze heeft haar zinnen gezet op een baantje als model in een autoshowroom. 

Married With Children The dance show

The dance show

Peggy hunkert naar aandacht en ontmoet de charmante, getrouwde Andy. Al is totaal verrast als Andy's jaloerse partner voor de deur staat. 

Married With Children The unnatural

The unnatural

Vlak voor de wedstrijd om het kampioenschap wordt Al door zijn softbalteam op de reservebank geplaatst. Als zijn vervanger uitvalt, krijgt hij toch nog een kans om zich te bewijzen. 

Married With Children Sue casa, his casa

Sue casa, his casa

Al heeft nog maar net zijn autoverzekering opgezegd, of de kinderen krijgen een auto-ongeluk. Al besluit om er een rechtszaak van te maken. De Bundy's doen een nekkraag om en vertellen hun verhaal bij de rechter. 

Married With Children Al... with Kelly

Al... with Kelly

Al en Kelly doen alsof ze ziek zijn om onder een bezoek aan Peggy's moeder uit te komen. Ze verheugen zich op een weekje vrijheid. Maar dan wordt Kelly echt ziek en moet Al haar verzorgen. 

Married With Children We'll follow the sun

We'll follow the sun

De plannen van Al voor een gezellig gezinsuitje vallen compleet in het water als de Bundy's vast komen te zitten in de verkeerschaos van Labor Day. 

Married With Children Yard sale

Yard sale

Als Al erachter komt dat Peggy's voorliefde voor garageverkopen uit de hand loopt, besluit hij dat de Bundy's zelf een garageverkoop moeten organiseren. 

Married With Children The agony of DeFeet

The agony of DeFeet

Al is in de wolken als hij mag jureren bij een schoonheidswedstrijd. Marcy wordt wakker op de bank van de Bundy's naast Bud die onder de lippenstift zit. Ze vreest het ergste. 

Married With Children Rain girl

Rain girl

Het gezwoeg van Al in de schoenenzaak levert hem een loonsverhoging van 5 dollar per week op. Zijn blijdschap slaat al snel om als Kelly aankondigt dat ze 1000 dollar per week gaat verdienen als weermeisje bij de tv. 

Married With Children Peggy made a little lamb

Peggy made a little lamb

Peggy is geschokt als ze erachter komt dat ze nooit is geslaagd voor de middelbare school. Ze heeft nog één vak nodig om haar diploma te krijgen en daarom neemt ze deel aan de economielessen van Kelly. 

Married With Children Peggy turns 300

Peggy turns 300

Al heeft de kans van zijn leven om het record op de bowlingbaan van Jim's Bowl-A-Rama te breken, maar een hoogscorende Peggy vormt een bedreiging voor hem. 

Married With Children What goes around came around

What goes around came around

Bud heeft een date met een meisje dat ooit zijn kleren stal en zijn ondergoed aan een vlaggenstok ophing. Hij is vastbesloten om wraak te nemen. 

Married With Children You gotta know when to fold ?em (part 2)

You gotta know when to fold ?em (part 2)

Peggy en Marcy verliezen al hun geld in Las Vegas. Al probeert hun geld terug te winnen door in de ring te stappen met een vrouwelijke worstelaar. 

Married With Children You gotta know when to hold ?em (part 1)

You gotta know when to hold ?em (part 1)

Als Steve Marcy dumpt om boswachter te worden, overtuigt Peggy haar ervan om een vakantie met Al en haar in Las Vegas door te brengen. 

Married With Children Rock and roll girl

Rock and roll girl

Al is het helemaal beu om de broodwinner te zijn en hij daagt zijn gezin uit om werk te vinden. Hij komt voor een grote verrassing te staan als Kelly's talenten ervoor zorgen dat ze de hoofdrol in de muziekvideo 'The Girl' van ... 

Married With Children A taxing problem

A taxing problem

Als Al door de belastingdienst wordt gecontroleerd, moet hij snel aan 5000 dollar zien te komen. Hij besluit Peggy's haar te verkopen. 

Married With Children Who?ll stop the rain

Who?ll stop the rain

Een regenstorm brengt de klusjesman in Al tot leven. Hij probeert halsstarrig een lekkage in het dak te repareren. 

Married With Children It?s a Bundyful life (part 2)

It?s a Bundyful life (part 2)

Al verprutst zijn enige kans om zijn familie een fijne kerst te bezorgen. Hij voelt zich ellendig en wenst dat hij nooit geboren was. Maar dan laat een niet zo'n engelachtige engel hem zien hoe het leven zonder Al eruit zou zie ... 

Married With Children It?s a Bundyful life (part 1)

It?s a Bundyful life (part 1)

Al is te laat bij de bank om geld op te halen. Het ziet ernaar uit dat de Bundy's weer eens zonder kerstcadeaus zitten, tenzij Al een manier weet te verzinnen om snel wat geld te verdienen. 

Married With Children Dead men don't do aerobics

Dead men don't do aerobics

Peggy wint een exclusieve work-out met de tv-fitnesspresentator Jim Jupiter, de gezondste man van Chicago. Jim stelt zich ten doel om Peggy's ongezonde leefstijl te veranderen, maar in plaats daarvan verandert zij zijn leefstijl. 

Married With Children Hot off the grill

Hot off the grill

Ter ere van Labor Day 'trakteert' Al Peggy, Kelly, Bud, Steve en Marcy op een ouderwetse barbecue à la Bundy. 

Married With Children Here's lookin' at you kid

Here's lookin' at you kid

Als een voyeur iedereen in de buurt heeft begluurd behalve Peggy, besluit ze hier verandering in te brengen en zet ze melk, koekjes en een ladder neer. 

Married With Children Life's a beach

Life's a beach

Al besluit dat de Bundy-familie qualitytime nodig heeft. De Bundy's gaan naar het strand en nemen hun zonnebrandolie, insectenspray en draagbare tv mee. 

Married With Children The computer show

The computer show

Peggy brengt de familie op het randje van armoede als ze erop staat dat er een computer wordt gekocht. 

Married With Children The dateless amigo

The dateless amigo

Het lukt Bud niet om een date te vinden. Hij neemt daarom zijn toevlucht tot een etalagepop die de neiging heeft haar hoofd te verliezen. 

Married With Children Married... with prom queen: the sequel (part 2)

Married... with prom queen: the sequel (part 2)

Op de reünie van de Polk High School gooit Peggy alles in de strijd om de Reunion Queen-titel in de wacht te slepen, terwijl Al een oude rekening vereffent met een vroegere klasgenoot. 

Married With Children Married... with prom queen (part 1)

Married... with prom queen (part 1)

Peggy en Al gaan naar de reünie van de Polk High School. Peggy is vastbesloten de Reunion Queen-titel te winnen om wraak te kunnen nemen op haar oude aartsrivale. 

Married With Children The house that Peg lost

The house that Peg lost

Steve en Marcy keren terug van hun vakantie. Ze hadden de sleutel van hun huis aan Peggy gegeven. Als ze bij hun huisadres aankomen, blijkt er tot hun grote schrik een groot gat te zijn waar eens hun huis stond. 

Married With Children The harder they fall

The harder they fall

Peggy steekt haar middelvinger op tegen een onbeschofte bestuurder, terwijl ze met Steve meerijdt in zijn auto. Steve raakt geobsedeerd door de gedachte dat de woedende bestuurder, mogelijk een ex-crimineel, hem komt opzoeken. 

Married With Children A three job, no income family

A three job, no income family

Peggy krijgt een baan als cosmeticaverkoopster en verdient daarmee meer geld dan Al. Al neemt er een tweede baan bij om weer wat zelfrespect te krijgen, maar dan nog blijkt hij als kostwinner het onderspit te delven. 

Married With Children Can't dance, don't ask me

Can't dance, don't ask me

Kelly komt voor de keus te staan: of van school geschopt worden of lid worden van de tapdansclub. Ze slikt haar trots in, trekt haar tapdansschoenen aan en laat een staaltje dirty dancing zien waar het publiek het helemaal warm ... 

Married With Children My mom, the mom

My mom, the mom

Peggy maakt het helemaal tijdens de carrièredag op Kelly's school als ze Kelly's klasgenootjes instructies geeft over de kunst van het huisvrouw zijn. Zo leert ze hen geld pikken uit een portemonnee en hoe de controle te krijg ... 

Married With Children Eatin' out

Eatin' out

Als de Bundy's een bescheiden erfenis ontvangen van Peggy's overleden oom, besluiten ze het geld te verkwisten aan een etentje in een luxe restaurant. 

Married With Children I'll see you in court

I'll see you in court

Peggy slaapt met Al een nachtje in een motel in de hoop dat het hun liefdesleven een boost zal geven. Na afloop ontdekken ze dat het motelmanagement hun intiemste momenten op video heeft vastgelegd. 

Married With Children Requiem for a dead barber

Requiem for a dead barber

Als de oude kapper van Al overlijdt, moet Al onder ogen zien dat het tijd is om de ouderwetse kapperszaak achter zich te laten. Hij richt zich op een toekomst waarin hij geknipt wordt in een schoonheidssalon. 

Married With Children The gypsy cried

The gypsy cried

Als een waarzegster voor Marcy rampspoed voorspelt en voor Al, Steve en Peggy geluk, staat Marcy erop dat zij met haar meevliegen naar New York, eerste klas natuurlijk. 

Married With Children The bald and the beautiful

The bald and the beautiful

Al en Steve moeten onder ogen zien dat ze minder haar krijgen. Ze besluiten om raad te vragen en steun te zoeken bij een praatgroep voor kale mannen. 

Married With Children Her cups runneth over

Her cups runneth over

Peggy voelt zich ellendig, omdat haar favoriete bh niet meer gemaakt wordt. Al voelt zich gedwongen om de zaak zelf in handen te nemen. Hij gaat op zoek naar een vervangend exemplaar. 

Married With Children A dump of my own

A dump of my own

De levenslange droom van Al gaat in vervulling als hij begint met de bouw van zijn eigen kleinste kamertje met daarin het legendarische Ferguson-toilet. 

Married With Children The camping show

The camping show

De vakantie van Al en Steve in de natuur wordt verpest door vrouwelijke hormonen en dieren die een stukje mensenvlees niet schuwen.