De wekelijkse Lottotrekking Zaterdag 1 juni 2013

De wekelijkse Lottotrekking

Trekking van de winnende getallen van de Lotto, met iedere week kans op één miljoen euro en de Lotto Jackpot. 

Beck De gier

Beck

De Zweedse politicus John Veden is verdwenen. Men denkt niet meteen aan moord maar omdat hij een kennis van hoofdcommissaris Margareta Oberg is komt deze zaak toch bij Martin Beck en zijn team terecht. 

Flikken Maastricht Flikken Maastricht - De overloper

Flikken Maastricht

De relatie tussen Eva van Dongen en Floris Wolfs komt zwaar onder druk te staan. Wolfs zit in de gevangenis voor het stelen van vier miljoen euro overheidsgeld en Eva probeert hem te vergeten. De relatie tussen Eva van Dongen e ... 

Blauw Bloed Provinciebezoeken koningspaar

Blauw Bloed

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en andere leden van het koninklijk huis gevolgd worden. Ook aandacht voor andere vorstenhuizen, geschiedenis, couture en sieraden. In deze uitze ... 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor meer nieuws kunt u ook terecht op onze tablet app RTLNIEUWS 365. 

Robs Grote Tuinverbouwing Aflevering 38

Robs Grote Tuinverbouwing

Rob Verlinden en zijn team zetten een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is. Van kleine en grote tuinen tot schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv-kok Jeremy ko ... 

The Comedy Factory Afl. 5

The Comedy Factory

Dit keer betreden de volgende comedians het podium: Alex Agnew (Belgie), Tammy Pescatelli (Verenigde Staten), Rajko Disseldorp (Nederland) en Chris Turner (Groot-Brittannie) 

De Jongens Tegen De Meisjes Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes

Teamleden Chantal: Do, Heleen van Royen en Kim Feenstra. Teamleden Tijl: Sander Janson, Xander de Buisonje en Michael Mendoza. 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws RTL Nieuws - 19:30 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

Eigen Huis & Tuin Afl. 1

Eigen Huis & Tuin

Klusprogramma waarbij niet alleen de mouwen worden opgestroopt, maar ook ontwerpen van bekende stylisten en de laatste trends worden bekeken. 

De Politie Op Je Hielen! Politie Op Je Hielen Aflevering 3

De Politie Op Je Hielen!

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Nieuws RTL Nieuws - 18:00 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

Wipeout Afl. 5

Wipeout

Amerikaanse spelshow waarbij kandidaten tegen elkaar en tegen de klok strijden op een hindernisbaan die spectaculaire uitdagingen presenteert. De thrillseekers strijden om een geldbedrag en om de eer. 

RTL Xtreme RTL Xtreme Aflevering 2

RTL Xtreme

Geen extra informatie aanwezig.

House Vision Afl. 22

House Vision

Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland wordt belicht. 

RTL Transportwereld Afl. 33

RTL Transportwereld

Informatief programma waarin vormen van transport, logistiek, productieprocessen, machines en groot materieel worden belicht. Daarnaast is er aandacht voor transport, internet, IT en nieuwe technologieen. 

Glee Glee "Wheels"

Glee

Het lijkt erop dat Artie niet mee kan doen aan de Regionals. Intussen probeert Will zijn Glee Club het leven van een andere kant te laten zien. Daarnaast kent de club haar eerste 'divastrijd', die gaat tussen Kurt en Ra ... 

Life Is Beautiful Afl. 10

Life Is Beautiful

Lifestyleprogramma voor kijkers die van hoogwaardige uiterlijke verzorging houden en van een vleugje luxe, maar die tevens letten op biologische en duurzame voeding en producten. 

Vis TV Afl. 3

Vis TV

Hengelsportmagazine waarin uitgebreid aandacht wordt besteed aan vismethodes en -technieken, voorlichting en educatie. Verder worden er veel tips gegeven. 

In De Apotheek Afl. 2

In De Apotheek

Realityprogramma over het dagelijks leven in een wisselende apotheek, met portretten van mensen die afhankelijk zijn van medicijnen. 

Wereld Van De Binnenvaart Afl. 3

Wereld Van De Binnenvaart

Serie waarin de techniek en de organisatie van de binnenvaart, en de mens achter deze milieuvriendelijke en veilige manier van vervoer, worden getoond. 

Kindertijd KRO Kindertijd

Kindertijd

Met om:. 

Lifestylexperience Afl. 11

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Go Cycling Afl. 3

Go Cycling

Fietsprogramma waarbij de kijker wordt meegenomen op prachtige fietsvakanties in binnen- en buitenland en waarbij handige fietstips worden gegeven. 

Sesamstraat Avontuur

Sesamstraat

Koningin Lot wil dat Tommie, Ieniemienie en Pino een brief brengen naar Ridder Arjan in het kasteel. SuperElmo probeert net zo te vliegen als SuperGrover, maar dat wil niet echt lukken. Koningin Lot wil dat Tommie, Ieniemienie ... 

RTL Autowereld Afl. 28

RTL Autowereld

Informatief programma met het laatste autonieuws, de snelste sportwagens, exclusieve oldtimers en bijzondere reisspecials. De ultieme autobeleving.