De wekelijkse Lottotrekking

De wekelijkse Lottotrekking

Trekking van de winnende getallen van de Lotto, met iedere week kans op één miljoen euro en de Lotto Jackpot. 

Komt een man bij de dokter

Komt een man bij de dokter

Geen extra informatie aanwezig.

De Kwis De Kwis

De Kwis

Satirische nieuwskwis. Cabaretiers Joep van Deudekom, Rob Urgert, Niels van der Laan en Jeroen Woe leggen een Bekende Nederlander het vuur aan de schenen met actuele vragen en muzikale parodieën. Satirische nieuwskwis. Cabaret ... 

Madonna: The MDNA Tour BNN Presents: Madonna: The MDNA Tour

Madonna: The MDNA Tour

Zevenvoudig Grammy winnares Madonna keerde afgelopen jaar terug naar het podium voor een uitverkochte MDNA tour aangeduid als 

Blauw Bloed Herdenkingsdienst prins Friso

Blauw Bloed

Naast een samenvatting van de herdenkingsbijeenkomst voor prins Friso in de Oude Kerk te Delft, een portret van Friso en een gesprek met een goede vriend van de prins. In de uitzending van Blauw Bloed van 2 november aandacht v ... 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Lachen om Home Video's

Lachen om Home Video's

Humoristisch programma met de leukste homevideo's uit binnen- en buitenland. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Csi: Miami Evidence of things unseen

Csi: Miami

Een stripper geeft een show voor een Russische immigrant. Kort hierna wordt de Rus dood aangetroffen. Het team gaat op onderzoek uit en probeert de toedracht van de moordzaak te achterhalen. 

Welkom bij de Kamara's Aflevering 2

Welkom bij de Kamara's

Welkom bij de Kamara's: Aflevering 2 

Robs Grote Tuinverbouwing

Robs Grote Tuinverbouwing

Rob Verlinden en zijn team zetten elke week een tuin op zijn kop die drastisch aan verandering toe is; van kleine en grote tuinen tot aan schooltuinen en daktuinen. Jorna pakt de styling aan de binnenkant van het huis aan en tv ... 

Volgende Week Afl. 3

Volgende Week

Satirisch nieuwsprogramma waarin cabaretiers Carolien Borgers, Richard Groenendijk, Viggo Waas en Peter Heerschop met veel fantasie, overtuiging en humor zich buigen over het nieuws dat komen gaat. 

Csi: Miami Dead women walking

Csi: Miami

Een dode man wordt op straat aangetroffen met een gebroken nek en los geld in zijn hand. Als de man wordt meegenomen naar het lab ontdekt Alexx dat zijn rechterhand is verbrand. 

Verliefd op Ibiza Verliefd op Ibiza: Aflevering 2 (1/5)

Verliefd op Ibiza

Verliefd op Ibiza: Aflevering 2 (1/5) 

Verliefd op Ibiza Verliefd op Ibiza: Aflevering 2 (2/5)

Verliefd op Ibiza

Verliefd op Ibiza: Aflevering 2 (2/5) 

Verliefd op Ibiza Verliefd op Ibiza: Aflevering 2 (3/5)

Verliefd op Ibiza

Verliefd op Ibiza: Aflevering 2 (3/5) 

Verliefd op Ibiza Verliefd op Ibiza: Aflevering 2 (4/5)

Verliefd op Ibiza

Verliefd op Ibiza: Aflevering 2 (4/5) 

Bones The woman in the tunnel

Bones

Als Brennan en Booth de resten van het lichaam van een regisseur vinden in een ondergrondse tunnel, komen ze terecht in de wereld van de daklozen. 

Holland's Got Talent Afl. 2

Holland's Got Talent

Talentshow waarbij gezocht wordt naar verborgen talent. De kandidaten showen hun acts aan het deskundige jurytrio, dat bestaat uit Chantal Janzen, Gordon en Dan Karaty. 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Bones Two boddies in the lab

Bones

Als Brennan zich waagt aan een internetdate wordt ze het doelwit van een schietpartij in het restaurant waar ze heeft afgesproken. Als ze de feiten op een rij zet kan de dader te maken hebben met twee onderzoeken waar ze aan we ... 

RTL Nieuws 19:30 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Born2Cook

Born2Cook

In het Net5-kookprogramma Born2Cook worden de lekkerste gerechten met handige en slimme tips van de koks nauwkeurig uitgelegd. Maak samen met de koks de heerlijkste voor-, hoofd- en nagerechten, zoals zomersalades, pasta's en m ... 

Comedy Kids Afl. 2

Comedy Kids

De drie coaches, Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer, bepalen in deze tweede voorronde welke twee kids er doorgaan naar de halve finale. Deze kids zijn in de race voor de titel van `Comedy Kid of the Year ... 

Zapp Echt Gebeurd Niet op meisjes

Zapp Echt Gebeurd

Melvin (11 jaar) bevindt zich in een spagaat: zijn familie weet al dat hij niet op meisjes valt, maar op school durft hij het niet te vertellen. Hij is op zijn vorige school namelijk erg gepest omdat hij ‘een homo’ is. Hoe ... 

Eigen Huis & Tuin Afl. 11

Eigen Huis & Tuin

Klusprogramma waarbij niet alleen de mouwen worden opgestroopt, maar ook ontwerpen van bekende stylisten en de laatste trends worden bekeken. 

House Vision Afl. 44

House Vision

Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland wordt belicht. 

Glee Special education

Glee

De Glee Club neemt het tijdens de Sectionals op tegen Kurt en zijn Warblers. Terwijl een van de stelletjes problemen heeft, groeien Emma en Carl dichter naar elkaar toe. 

Glumpers Afl. 8

Glumpers

Geen extra informatie aanwezig.

Gewoon Mooier Afl. 6

Gewoon Mooier

Realityprogramma waarin kandidaten met de wens voor een cosmetische ingreep vanaf het begintraject tot aan het eindresultaat worden gevolgd. 

Close Up Piet Esser: Verbeelden van het zien

Close Up

Piet Esser (1914-2004) is één van de belangrijkste Nederlandse portretbeeldhouwers van de twintigste eeuw. Zijn werken zijn door heel Nederland op pleinen en in musea te bewonderen. Piet Esser (1914-2004) is één van de bela ... 

Films & Sterren Afl. 8

Films & Sterren

Entertainmentprogramma waarin een overzicht wordt gegeven van de nieuwste films in de bioscoop en op dvd. 

Style By Jury Afl. 94

Style By Jury

Canadees make-overprogramma, waarin een team van experts mensen helpt een goede eerste indruk te maken. Gedurende zeven dagen transformeren de deskundigen de deelneemster van ruwe diamant tot stralend middelpunt. 

RTL GP: Dakar 2011 Alevering 1

RTL GP: Dakar 2011

Special in de aanloop naar Dakar 2012, waarin het ultieme bewijs wordt geleverd dat de Dakar-rally de zwaarste ter wereld is. 

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT Finaleraces

RTL GP: Hdi-gerling Dutch GT

Het HDI-Gerling Dutch GT is de koningsklasse van de Nederlandse autosport. Het startveld bestaat uit indrukwekkende bolides zoals de Chevrolet Camaro, de Lotus Evora en de BMW M3. Het seizoen 2013 wordt traditioneel afgesloten ... 

Wist Je Dat? Afl. 2

Wist Je Dat?

Lifestyleprogramma waarin leuke feiten en wetenswaardigheden aan bod komen over kinderen, gezondheid, duurzaamheid en mode. 

Life Is Beautiful Afl. 8

Life Is Beautiful

Lifestyleprogramma over de kwaliteit van het leven. Centraal staat gezondheid, verantwoord eten en drinken en luxe. Wekelijks is er een ander gezondheidsthema. 

Lifestylexperience Afl. 9

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Kindertijd KRO Kindertijd

Kindertijd

Met om:. 

Herman's Passie Voor Eten Afl. 6

Herman's Passie Voor Eten

Herman den Blijker vertelt over de achtergrond van een speciaal product, bereidingswijze of gerecht waar hij gek op is en laat zien hoe men kan genieten van eten in de breedste zin van het woord. 

Sesamstraat Club

Sesamstraat

Meneer Aart heeft bedacht dat heel Sesamstraat lid is van de Grote Club. Hij is zelf de baas en heeft ook regels bedacht. Ernie en Bert maken samen met hun vriendjes een trein. Meneer Aart heeft bedacht dat heel Sesamstraat lid ... 

Koffietijd Afl. 10

Koffietijd

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.