The Biggest Loser Holland

The Biggest Loser Holland

In dit dagelijkse afvalprogramma gaan zestien deelnemers de strijd aan met elkaar en hun overtollige kilo's. De deelnemers worden gevolgd in dit spel met zowel fysieke als mentale uitdagingen, met als einddoel een gezonder lich ... 

Ik ook van Jou

Ik ook van Jou

Dagelijks sketchprogramma waarin vier stellen in verschillende fases van hun leven gevolgd worden. Jong, verliefd en samenwonend, pas verhuisd met een baby, kind net de deur uit of juist gepensioneerd en continue samen. Hoe ver ... 

Judge Maria Lopez Afl. 44

Judge Maria Lopez

Amerikaanse realityserie waarin rechtszaken worden behandeld door rechter Maria Lopez. 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Voetbalhooligans Brazilië

Voetbalhooligans

Britse documentairereeks waarin acteur en voetbalfan Danny Dyer, diverse landen bezoekt om daar te zien op welke manier de voetbalhooligans zich uiten. 

Will & Grace I never promised you an olive garden

Will & Grace

Rob en Ellen worden jaloers wanneer ze merken dat Will en Grace veel tijd doorbrengen met het jonge, hippe stel Kai en Naomi die ze hebben ontmoet in een dim sum restaurant. Ondertussen probeert Karen Jack zover te krijgen dat ... 

My Kitchen Rules

My Kitchen Rules

Kookprogramma waarin verschillende teams, bestaande uit twee personen, de strijd met elkaar aan gaan. Ze moeten om de beurt een eenvoudig huis omtoveren tot een restaurant, compleet met thema en driegangenmenu. Welk team gaat d ... 

Poh's Kitchen

Poh's Kitchen

Culinair programma waarin Poh Ling Yeow, bekend van MasterChef Australië, naar een bepaalde regio reist en daar Food Producers en chef-koks ontmoet. 

RTL Late Night Afl. 51

RTL Late Night

Latenighttalkshow waarin Humberto Tan gasten ontvangt uit de wereld van entertainment, sport en politiek, die midden in het nieuws staan. 

Bones The blood from the stones

Bones

Wanneer een undercoveragent, die onderzoek doet naar een reeks kraken op geldautomaten, dood wordt gevonden, gaat het Jeffersonian-team op onderzoek uit. In het toegetakelde lichaam van de agent wordt een zak diamanten aangetro ... 

Schilderen met Gary Jenkins Majesteitelijke Waterval

Schilderen met Gary Jenkins

Gary Jenkins had al verschillende jaren geen landschappen meer geschilderd, dus dacht hij dat het leuk zou zijn om enkele watervallen te schilderen voor deze serie. Het grijs van de onderlaag maakt deel uit van het schilderi. G ... 

Crime Scene Investigation Skin in the game

Crime Scene Investigation

Russell en zijn team onderzoeken een serie moorden die geïnspireerd lijken te zijn door het literaire meesterwerk Inferno van auteur Dante. Om de moordenaar te vinden, gaat een van de teamleden undercover en loopt daarbij gr ... 

Voetbal International Afl. 27

Voetbal International

Talkshow waarin wordt gediscussieerd over de laatste ontwikkelingen rond voetbal. Er worden wedstrijden, strategieën en hoofdrolspelers geanalyseerd. 

Benidorm Bastards USA Afl. 1

Benidorm Bastards USA

Humoristisch programma waarin een groep onbevreesde bejaarden onder leiding van de Amerikaanse actrice Betty White de meest hilarische grappen uithaalt met de jongere generatie. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 4791

Goede Tijden, Slechte Tijden

Riks vreemde gedrag maakt Bing achterdochtig. Lorena lijkt Nina te matsen, maar stelt eisen. Aysen is ervan overtuigd dat ze weet wie de dader is van de parachuteaanslag en zet alles op alles om daar bewijzen voor te krijgen. 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Kindertijd KRO Kindertijd

Kindertijd

Met om:. 

RTL Boulevard Afl. 220

RTL Boulevard

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

Extreme Bruiden Afl. 5

Extreme Bruiden

Amerikaanse realityserie waarin een aantal echtparen in spe tijdens de voorbereidingen en de huwelijksdag op de voet wordt gevolgd. De huwelijksdag behoort de mooiste dag van hun leven te zijn. 

Editie NL Afl. 220

Editie NL

Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 6046

Bold And The Beautiful, The

Thomas vraagt om Steffy's steun in zijn strijd met Ridge over de 'Taboo'-dameslijn. Steffy biecht bij Thomas op dat ze verliefd is op Bill. Ondanks zijn eigen relatieproblemen, geeft Liam Bill advies over zijn relatie met Katie ... 

Autodieven Betrapt! Afl. 6

Autodieven Betrapt!

Amerikaanse realityserie waarin te zien is hoe autodieven te werk gaan. Met behulp van een lokauto zijn verborgencamerabeelden gemaakt. Ook is de achtervolging en de arrestatie door de politie te zien. 

RTL Z Nieuws 17:30 uur

RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen. 

Green-kids Plukwijk

Green-kids

Wat is er leuker dan eten uit je eigen buurt? Bij Lekker Landschap worden kinderen gemotiveerd hun eigen plukwijk te creëren. Vandaag leren we alles over planten en bomen! 

De Dokters Afl. 5

De Dokters

Medisch programma waarin cardioloog Janneke Wittekoek, huisarts Job Nievaart en seksuologe Goedele Liekens op een leuke manier de kijker voorzien van medische informatie en interessante wetenswaardigheden. 

Het Mysterie Van... Afl. 16

Het Mysterie Van...

Sprookjesserie met spelelement waarin Iris de Sprookjesspeurder een mysterie oplost in de magische wereld van sprookjes. Daarnaast spelen de twee teams van twee kinderen een speurspel over het sprookje. 

De Club Van Sinterklaas & De Jacht Op Het Kasteel Afl. 1

De Club Van Sinterklaas & De Jac ...

De Pieten van de Club hebben een enorm probleem dat opgelost moet worden. De Sint mag daar niets van te weten krijgen en er wordt alles aan gedaan om het voor hem verborgen te houden. 

De Club Van Sinterklaas & De Jacht Op Het Kasteel Afl. 1

De Club Van Sinterklaas & De Jac ...

De Pieten van de Club hebben een enorm probleem dat opgelost moet worden. De Sint mag daar niets van te weten krijgen en er wordt alles aan gedaan om het voor hem verborgen te houden. 

Het Nationale Schoolontbijt Afl. 6

Het Nationale Schoolontbijt

Kinderprogramma waarin aandacht wordt besteed aan het ontbijt op zo'n 2000 basisscholen. In het Schoolontbijtnieuws blikt Keet! terug op de activiteiten van die dag. 

Het Nationale Schoolontbijt Afl. 6

Het Nationale Schoolontbijt

Kinderprogramma waarin aandacht wordt besteed aan het ontbijt op zo'n 2000 basisscholen. In het Schoolontbijtnieuws blikt Keet! terug op de activiteiten van die dag. 

RTL Z Opening Wallstreet Afl. 218

RTL Z Opening Wallstreet

Overzicht van het belangrijkste nieuws voor de komende beursdag; de topvijfonderwerpen die de financieel geïnteresseerde belegger niet mag missen. 

The Dr. Oz Show Alternative medicine secrets revealed

The Dr. Oz Show

Dr. Deepak Chopra is een specialist op het gebied van alternatieve geneesmiddelen. Samen met Dr. Joseph Mercola geeft hij advies over het gebruik ervan. Daarnaast aandacht voor het verwijderen van littekens. 

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken! Blackberry's

Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken!

Chef Ramsay krijgt het aan de stok met de onverzettelijke Shelley, eigenaresse van soulfoodrestaurant Blackberry's. Zij weigert namelijk in te zien dat het roer echt om moet als zij haar zaak wil redden van de ondergang. 

Kindertijd KRO Kindertijd

Kindertijd

Met om:. 

Ondernemerszaken (RTL Z) Afl. 10

Ondernemerszaken (RTL Z)

Informatief programma voor bedrijven en ondernemers. Elk thema wordt ondersteund door voorbeelden van de werkvloer, gesprekken met ondernemers en managers, en praktijkcases. 

Sesamstraat Bewegen/Stil

Sesamstraat

Tommie zit zich te vervelen, maar Arjan vindt dat Tommie dat helemaal niet goed doet. Hij laat Tommie zien hoe je je moet vervelen. Tommie zit zich te vervelen, maar Arjan vindt dat Tommie dat helemaal niet goed doet. Hij laat ... 

Herman's Passie Voor Eten Afl. 31

Herman's Passie Voor Eten

Herman den Blijker vertelt over de achtergrond van een speciaal product, bereidingswijze of gerecht waar hij gek op is en laat zien hoe men kan genieten van eten in de breedste zin van het woord. 

De Succesfactor (rtl Z) Afl. 10

De Succesfactor (rtl Z)

Businessprogramma dat ondernemers informeert en inspireert. Verschillende spelers uit verschillende branches worden getoond en allen strijden zij voor de prijs: de Nationale Succes Award 2013. 

Koffietijd Afl. 51

Koffietijd

Herman den Blijker vertelt over hoe een ongewone jeugd hem toch heeft gebracht waar hij nu is. Wat vindt hij echt oneetbaar, het lekkerst en het leukst om te eten?