Show Shownieuws - Shownieuws - Late Editie: 7 november 2015

Show

Geen extra informatie aanwezig.

Piets Weer Piets Weer - Piets Weerbericht: 7 november 2015

Piets Weer

Geen extra informatie aanwezig.

De Nacht van de Popmuziek Nacht van de Popmuziek 2015

De Nacht van de Popmuziek

Jaarlijks muziekprogramma met bijzonder archiefmateriaal, ontelbaar veel concertfragmenten, ingeleid en van anekdotes voorzien door Matthijs van Nieuwkerk, Leo Blokhuis en verzamelaar Fenno Werkman. Tiende editie van dit succes ... 

Dit is de Dag Een blik achter de schermen van de Mormoonse kerk

Dit is de Dag

Dit is de Dag Reportage volgt de 20-jarige Josh uit Engeland. Als lid van de Mormoonse kerk wordt er van hem verwacht dat hij twee jaar van zijn leven volledig opoffert voor zijn geloof. Geen dag vrij. Geen contact met meisjes ... 

De Kwis De Kwis

De Kwis

Cabaretiers leggen een Bekende Nederlander het vuur aan de schenen met actuele vragen en muzikale parodieën. Cabaretiers Joep van Deudekom, Rob Urgert, Niels van der Laan en Jeroen Woe leggen een Bekende Nederlander het vuur a ... 

Downton Abbey Downton Abbey

Downton Abbey

Rose heeft een brief gestuurd uit Amerika, Mary denkt daar uit te lezen dat ze in verwachting is. Robert vraagt Carson hoe het met de voorbereidingen van zijn huwelijk gaat en doet hem een voorstell. Rose heeft een brief gestuu ... 

Het Beste Idee van Nederland Het beste idee van Nederland - Aflevering 4

Het Beste Idee van Nederland

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Brabant Nieuws Brabant Nieuws

Brabant Nieuws

Het laatste nieuws uit Brabant. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Dieren op Spreekuur Dieren op Spreekuur - Aflevering 214

Dieren op Spreekuur

Geen extra informatie aanwezig.

Ik Hou Van Holland Afl. 4

Ik Hou Van Holland

Filmsterren Tina de Bruin, Martijn Fischer en Jelka van Houten vormen het gemotiveerde team van Jeroen. Ze nemen het op tegen Guus en zijn team van mooimakers: Fred van Leer, Mari van de Ven en Maik de Boer. 

Castle Castle 27. PhDead

Castle

Castle wordt ingeschakeld om de politie te helpen de misdaad voor te zijn. 

RTL 7 Darts: Grand Slam Of Darts Afl. 1

RTL 7 Darts: Grand Slam Of Darts

Verslag van het enige televisietoernooi waarbij de toppers van zowel de PDC als BDO aanwezig zijn. Bijzonder is dat drievoudig BDO-wereldkampioen Martin Adams de uitdaging heeft aangenomen en op het toernooi meespeelt. 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

VriendenLoterij PrijzenMarathon De Winnaars Afl. 6

VriendenLoterij PrijzenMarathon ...

Uitreiking van de dagprijs van de VriendenLoterij. 

RTL Nieuws 19:30

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

5 Tegen 5 Afl. 2

5 Tegen 5

Spelshow waarin twee teams van vijf spelers bestaande uit familieleden tegen elkaar spelen. De teams krijgen vragen die eerder aan honderd Nederlanders zijn gesteld. Het doel is om te raden wat zij hebben geantwoord. 

Eigen Huis & Tuin Afl. 10

Eigen Huis & Tuin

Klusprogramma met als doel heel Nederland aan het klussen te krijgen. Zelf dingen maken is namelijk dé trend van dit seizoen. Daarnaast wordt een eigen klushuis compleet gerenoveerd. 

RTL Weer 18:05 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws 18:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

House Vision Afl. 45

House Vision

Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland wordt belicht. 

Roadtrippers Afl. 5

Roadtrippers

Team StukTV wordt met een pittige kater wakker in Las Vegas en weet naar Los Angeles te liften. Dit blijkt een route vol met bijzondere bezienswaardigheden. JayJay, Tess en Kraantje Pappie verlaten countryhoofdstad Nashville en ... 

De Klusbrigade Afl. 1

De Klusbrigade

Hulpprogramma waarin een team van professionele klussers en vrijwilligers samen een maatschappelijke klus aanpakken en met succes volbrengen. 

Trips & Travel Afl. 11

Trips & Travel

Reisprogramma waarin Kevin Brouwer de kijker meeneemt naar de leukste plekken van het land, met bijbehorende tips voor een gezellig dagje uit. 

Wonderschool Afl. 10

Wonderschool

In de handen van Wardo de Verwonderaar worden alledaagse dingen bijzonder. Hij legt wonderen uit waarbij hij voorwerpen gebruikt die iedereen in huis heeft, zodat kinderen zelf meteen aan de slag kunnen. 

Films & Sterren Afl. 45

Films & Sterren

Entertainmentprogramma over glamour, filmsterren en films in de bioscoop, op dvd en on demand. Interviews: René Mioch. 

RTL GP: GT Sprint Series Italië

RTL GP: GT Sprint Series

Verslag van de voorlaatste ronde. Deze ronde wordt verreden in op het circuit van Misano. Op het Italiaanse asfalt racen de coureurs met bolides van onder meer Lamborghini, Bentley, McLaren en Ferrari. 

Grenzeloos Wonen Afl. 10

Grenzeloos Wonen

Realityprogramma waarin Nederlanders worden gevolgd die vragen hebben of tegen problemen aanlopen tijdens het bouwproces of de financiële procedure. 

Body, Mind & Care Afl. 10

Body, Mind & Care

Zorgprogramma waarin Wytske Kenemans alle trends en innovaties op zorggebied toont. Er wordt aandacht besteed aan welke oplossingen er zijn voor uiteenlopende problemen en waar men terecht kan om deze te laten verhelpen. 

Ons Huis Verdient Het Afl. 3

Ons Huis Verdient Het

Informatief woonmagazine over wonen zonder energierekening. Marie-Claire van den Berg laat op enthousiaste wijze zien hoe steeds meer mensen in Nederland hun huis vernieuwen naar een energieleverend huis. 

Lifestylexperience Afl. 36

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Kindertijd Kindertijd

Kindertijd

Een gevarieerd kinderprogramma met: Stella & Sam, Lisa en Daniel spelen in de sneeuw, Jesse 

Sesamstraat Stoer

Sesamstraat

Ieniemienie wil in de kapstok klimmen maar dat valt nog niet mee. 

Sesamstraat: 10 voor... Elmo

Sesamstraat: 10 voor...

Elmo. 

Theaterkids Afl. 1

Theaterkids

Keet! neemt samen met kinderen een kijkje achter en voor de schermen bij familie- en kindervoorstellingen. Kinderen in de leeftijd van 8 tot 10 jaar ontdekken hierdoor de wereld van theater en entertainment. 

Jungle Club Afl. 55

Jungle Club

Bamboo Bill is een avonturier en woont in een prachtig huisje midden in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Samen met Roger, een konijn, en nog heel veel andere dieren beleeft hij leuke avonturen. 

Koffietijd Afl. 10

Koffietijd

Loretta bezoekt samen met Henk Westbroek het museum Catharijneconvent en bekijkt hier de tentoonstelling 'De Heksen Van Bruegel'. 

Wist Je Dat? Afl. 37

Wist Je Dat?

Lifestyleprogramma waarin leuke feiten en wetenswaardigheden aan bod komen over kinderen, gezondheid, duurzaamheid en mode. 

De Club Van Sinterklaas & De Speelgoeddief Afl. 1 - Compilatie

De Club Van Sinterklaas & De Spe ...

Sinterklaas en de Pieten maken zich klaar voor vertrek naar Nederland, maar dan gebeurt er iets vreselijks: alle cadeautjes en al het snoepgoed worden gestolen! Radeloos gaan de Pieten op zoek naar de dief.