Irene Huss Hij die in het donker waakt

Irene Huss

Twee jonge padvinders vinden het lichaam van een vrouw, begraven in een afgelegen veld. Naarmate het onderzoek vordert worden er meer graven ontdekt. 

De wekelijkse Lottotrekking Zaterdag 8 juni 2013

De wekelijkse Lottotrekking

Trekking van de winnende getallen van de Lotto, met iedere week kans op één miljoen euro en de Lotto Jackpot. 

Micha Wertheim Micha Wertheim voor de zoveelste keer

Micha Wertheim

Langzaam maar zeker zuigt Micha het publiek mee in een draaikolk van springerige argumenten, speldenprikken, schijnbare déjà vu 

Beck De advocaat

Beck

Een bekende Zweedse advocaat wordt vermoord in zijn appartement gevonden. Martin Beck en zijn team vinden al spoedig een verdachte met een sterk motief voor moord. 

Blauw Bloed Sprookjesbruiloft in Zweden

Blauw Bloed

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en andere leden van het koninklijk huis gevolgd worden. Ook aandacht voor andere vorstenhuizen, geschiedenis, couture en sieraden. In de laatste ... 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor meer nieuws kunt u ook terecht op onze tablet app RTLNIEUWS 365. 

 Ik neem je mee

Neda, Manar, Aya, Imad: allemaal kinderen met een beperking. Ze wonen in Marokko of in Nederland. Hun beperking is verstandelijk of fysiek. Maar dat is niet het grootste verschil tussen hen. Neda, Manar, Aya, Imad: allemaal kin ... 

The Comedy Factory Afl. 6

The Comedy Factory

De volgende comedians betreden het podium: Mike Vecchione (Verenigde Staten), Eric van der Woude (Nederland), Dara Faizi (Nederland) en Jessica Kirson (Verenigde Staten). 

Zappbios: Lepel Zappbios: Lepel

Zappbios: Lepel

Het negenjarige jongetje Lepel ontsnapt aan zijn gemene oma. Hij verstopt zich in een warenhuis en gaat op zoek naar nieuwe ouders. 

Bouw je Droom Aflevering 59

Bouw je Droom

Inspirerende mensen proberen hun droomhuis te realiseren. Het is een hele toer om een groots idee om te zetten in een succesvol nieuw huis. Het proces wordt gevolgd van de tekentafel tot het eindproduct. Ook worden betrokkenen ... 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws RTL Nieuws - 19:30 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

Eigen Huis & Tuin Afl. 2

Eigen Huis & Tuin

Klusprogramma waarbij niet alleen de mouwen worden opgestroopt, maar ook ontwerpen van bekende stylisten en de laatste trends worden bekeken. 

Wipeout Afl. 6

Wipeout

Amerikaanse spelshow waarbij kandidaten tegen elkaar en tegen de klok strijden op een hindernisbaan die spectaculaire uitdagingen presenteert. De thrillseekers strijden om een geldbedrag en om de eer. 

RTL 7 Darts: Uk Open Live

RTL 7 Darts: Uk Open Live "Aflev ...

Liveverslag van dit toernooi waar darters uit alle regionen aan mee kunnen doen, mits zij zich via de voorrondes weten te kwalificeren. In korte tijd vinden er, op acht podia tegelijk, veel wedstrijden plaats. 

RTL Nieuws RTL Nieuws - 18:00 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Xtreme RTL Xtreme Aflevering 3

RTL Xtreme

Geen extra informatie aanwezig.

House Vision Afl. 23

House Vision

Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland wordt belicht. 

Glee Glee Ballad /10

Glee

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Vaart Afl. 3

RTL Vaart

Watersportprogramma waarin Vivian Slingerland gezellige en sfeervolle jachthavens in Nederland bezoekt, waar ze op zoek gaat naar bijzondere verhalen. 

Life Is Beautiful Afl. 11

Life Is Beautiful

Lifestyleprogramma voor kijkers die van hoogwaardige uiterlijke verzorging houden en van een vleugje luxe, maar die tevens letten op biologische en duurzame voeding en producten. 

Vis TV Afl. 10

Vis TV

Hengelsportmagazine waarin uitgebreid aandacht wordt besteed aan vismethodes en -technieken, voorlichting en educatie. Verder worden er veel tips gegeven. 

RTL Woonmagazine Afl. 1

RTL Woonmagazine

Woonprogramma waarin, naast interieurtips, woontrends en nieuwtjes, aandacht wordt besteed aan functionaliteit, design, recycling en ecomaterialen. De kern van het programma is de metamorfose. 

Kindertijd KRO Kindertijd

Kindertijd

Met om:. 

Lifestylexperience Afl. 12

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Go Cycling Afl. 4

Go Cycling

Fietsprogramma waarbij de kijker wordt meegenomen op prachtige fietsvakanties in binnen- en buitenland en waarbij handige fietstips worden gegeven. 

Sesamstraat Taal

Sesamstraat

Elvan vraagt aan Lot of ze pannenkoeken kunnen eten vanavond. Lot wil liever dat ze dat in het Engels bespreekt. Dan horen Tommie, Ieniemienie en Pino het tenminste niet. Elvan vraagt aan Lot of ze pannenkoeken kunnen eten vana ... 

Herman's Passie Voor Eten Afl. 1

Herman's Passie Voor Eten

Herman den Blijker vertelt over de achtergrond van een speciaal product, bereidingswijze of gerecht waar hij gek op is en laat zien hoe men kan genieten van eten in de breedste zin van het woord.