Murth Mossel Murth Mossel: Louter Liefde

Murth Mossel

Cabaretregistratie 

Focus Focus: Dieet op maat

Focus

Werkt het persoonlijke dieet ook in het leven van alledag? De vrijwilligers moesten een van drie verschillende diëten volgen, op grond van hun eigen kenmerken. Werkt het persoonlijke dieet ook in het leven van alledag? De vrij ... 

Brabant Nieuws Brabant Nieuws

Brabant Nieuws

Record aantal deelnemers marathon Eindhoven, huis vluchteling beklad in Oss, dodelijk ongeluk automobilist en hond in Breda. Het laatste nieuws uit Brabant. 

PENOZA Aflevering 5 - Gevaarlijke ontmoeting

PENOZA

Carmen besluit met de Mexicanen een deal op te zetten om Justine de Heer buitenspel te zetten. Natalie werkt met tegenzin mee met haar moeder, maar zij heeft ook een eigen geheim. Berry treft Boris bij de Coach waar hij een ged ... 

The Last Ship The Last Ship 13. A More Perfect Union

The Last Ship

... 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Kunstuur De Hand van Whistler

Kunstuur

Programma over beeldende kunst. 11 oktober een documentaire over de zoektocht naar de authenticiteit van het Whistler damesportret in het Singer Laren. Zondag 11 oktober in Kunstuur, de zoektocht naar de identiteit van een zwaa ... 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

The Last Ship The Last Ship 11. Valkyrie

The Last Ship

... 

vtwonen vtwonen - Aflevering 4

vtwonen

Geen extra informatie aanwezig.

BankGiro Loterij The Big Picture Afl. 6

BankGiro Loterij The Big Picture

Interactieve spelshow waarin studiokandidaten elke week kans maken op maar liefst één miljoen euro. Daarvoor dienen ze twaalf vragen goed te beantwoorden die worden gesteld aan de hand van levensgrote foto's . 

Zwarte Tulp Het familiediner

Zwarte Tulp

Marieke doet alsof ze niet boos is en organiseert een etentje om Luuks kinderen Lynn en Martijn kennis te laten maken met de familie. Lynn en Martijn gaan ieder op hun eigen manier om met de situatie. Lynn wil meer van haar bio ... 

Thuis op zondag Thuis op zondag - Aflevering 4

Thuis op zondag

Geen extra informatie aanwezig.

Street Magic 2A

Street Magic

De wereldberoemde magicians Rob en Emiel reizen het land af om de jeugd te verbazen en te verrassen met hun magische acts vol humor. Het duo tovert onder andere sportvelden, klimwanden en skatebanen om in een magische spot, he ... 

Feiten en Fabels Feiten & fabels - Aflevering 6

Feiten en Fabels

Geen extra informatie aanwezig.

Ontvoerd Afl. 6

Ontvoerd

Realityserie waarin internationale kinderontvoeringszaken aan de orde komen. Het betreft gevallen waarbij de ene ouder zonder toestemming van de andere ouder, of van de rechter, hun kind meeneemt naar het buitenland. 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Alles over Wonen Alles over wonen - Aflevering 37

Alles over Wonen

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Nieuws 19:30

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

VriendenLoterij: De Winnaars Afl. 41

VriendenLoterij: De Winnaars

Winnaars van de VriendenLoterij krijgen persoonlijk een cheque met een aanzienlijk bedrag overhandigd. 

Carlo's TV Café Afl. 1

Carlo's TV Café

Aan Chantal Janzen de eer om het spits af te bijten als co-host. Carlo ontvangt samen met haar bekende sterren voor een actueel gesprek. Maar er zijn ook onbekende actuele gasten die om een bepaalde reden plotseling in de spotl ... 

RTL Weer 18:05 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws 18:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

WK Rugby Afl. 19

WK Rugby

Verslag van het wereldkampioenschap rugby. De wedstrijden worden gespeeld in dertien Engelse steden. Deelnemende landen zijn onder meer rugbygrootheden als: Australië, Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland en Engeland. 

RTL Snowmagazine Afl. 2

RTL Snowmagazine

De Maurienne Vallei staat deze aflevering centraal. Sharon is in het skigebied Val Cenis Vanoise. Ze is op stap met Kitty en Noortje Feelders. Sander is in Bonneval sur Arc. Hij gaat eerst met een pistemachine naar L'Ecot, een ... 

Judge Judy Afl. 4149

Judge Judy

Rechter Judy Sheindlin heeft het vermogen om bij een conflict direct tot de kern van de zaak te komen. Zij is een moreel kompas voor mensen die op zoek zijn naar raad, kordaatheid en gezond verstand. 

RTL Transportwereld Afl. 6

RTL Transportwereld

Informatief programma waarin vormen van transport, logistiek, productieprocessen, machines en groot materieel worden belicht. Daarnaast is er aandacht voor transport, internet, IT en nieuwe technologieën. 

Wie Opent Het Slot? Afl. 1

Wie Opent Het Slot?

Realityspelprogramma waarin vier BN'ers met hulp van familieleden onderling de strijd aangaan voor de Stichting Heppie. Het doel is de sleutel te veroveren van een sprookjesachtig gelegen vakantieslot. 

RTL GP: TCR Series Singapore

RTL GP: TCR Series

Verslag van het negende raceweekend. Voor de laatste drie races van het seizoen reizen de coureurs af naar Azië. Dit negende raceweekend wordt gehouden in de stadstaat Singapore. 

Kattenoog: Het Geheim Van De Griezelclub Afl. 1

Kattenoog: Het Geheim Van De Gri ...

De tieners Robin, Simone en Elias weten alles van heksen, vampiers en weerwolven. Al jaren heerst er in hun dorp Kattenoog een griezelmysterie. De Griezelclub moet het dorp en hun bewoners beschermen. 

RTL GP: GT4 European Series Italië

RTL GP: GT4 European Series

Verslag van het zesde en laatste raceweekend. Deze races worden nabij Rimini verreden op het circuit van Misano in Italië. 

Wonderschool Afl. 3

Wonderschool

In de handen van Wardo de Verwonderaar worden alledaagse dingen bijzonder. Hij legt wonderen uit waarbij hij voorwerpen gebruikt die iedereen in huis heeft, zodat kinderen zelf meteen aan de slag kunnen. 

Ik Kom Bij Je Eten Afl. 9

Ik Kom Bij Je Eten

Nicolette gaat eten bij Addy van den Krommenacker en Koert-Jan gaat barbecueën bij Brandaris Terschelling. 

Draken: Rijders Van Berk Afl. 13

Draken: Rijders Van Berk

De bewoners van het eiland Berk zagen de draken altijd als gevaarlijk. Hiccup heeft laten zien dat je draken kunt trainen. Met zijn vrienden probeert hij boosaardige en onverwachte vijanden verslaan. 

RTL GP: Superbike Frankrijk

RTL GP: Superbike

Verslag van de voorlaatste ronde van het kampioenschap. De snelle mannen reizen af naar Frankrijk. Op het circuit Magny-Cours geven de coureurs voor de laatste keer dit seizoen gas op Europees asfalt. 

Lifestylexperience Afl. 33

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

RTL GP: Supercar Challenge Spa

RTL GP: Supercar Challenge

Verslag van alle GT- en Sportdivisies op het circuit van Spa-Francorchamps tijdens het Racing Festival Spa. 

Medical Travel Afl. 3

Medical Travel

Gezondheidsprogramma waarin de kijker wordt geïnformeerd over allerlei aspecten die betrekking hebben op het gebied van gezondheid en medische innovaties in binnen- en buitenland. 

Doe Maar Duurzaam! Afl. 7

Doe Maar Duurzaam!

Informatief programma over diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche. Dit kan variëren van energie tot duurzaam ondernemen en van milieu tot duurzame bouw. 

Kindertijd Kindertijd

Kindertijd

Een gevarieerd kinderprogramma met: Benjami doe jij de afwas even?, Martin Morning, De zandtovenaar, Picknick met taart. 

Breakfastclub Afl. 5

Breakfastclub

Zaterdagochtendtalkshow waarin Tanja Jess en Patrick Martens bekende en onbekende Nederlanders ontvangen in het heerlijke Limburg. Ze spreken hen uitgebreid over lekker, leuk en gezond leven. 

De Succesfactor Afl. 7

De Succesfactor

Businessprogramma waarin de strategieën van succesvolle Nederlandse bedrijven besproken worden. Vanaf de werkvloer worden interviews en reportages getoond. Ook diverse BN'ers worden aan de tand gevoeld over hun succes. 

Greenproject Afl. 4

Greenproject

Informatief programma waarin allerlei aspecten die betrekking hebben op het gebied van groen- en maatschappelijk verantwoord ondernemen aan bod komen. 

Life Is Beautiful Afl. 7

Life Is Beautiful

Lifestyleprogramma voor eigentijdse vrouwen en mannen die belang hechten aan een optimaal leven. Met aandacht voor kunst, duurzaamheid, interieur, beauty, wonen en gezondheid. 

Business-channel Afl. 7

Business-channel

Businessprogramma dat ondernemers, werkgevers en werknemers inspireert en in hun eigen omgeving laat zien. Dynamische reportages op locatie, sprekend vanuit het hart van de onderneming. 

Jungle Club Afl. 48

Jungle Club

Bamboo Bill is een avonturier en woont in een prachtig huisje midden in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Samen met Roger, een konijn, en nog heel veel andere dieren beleeft hij leuke avonturen. 

Business Class Afl. 6

Business Class

Businessprogramma waarin Harry Mens de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied bespreekt met bekende en minder bekende gasten. Suze Mens verzorgt reportages op locatie in binnen- en buitenland. 

Ondernemend Nederland Afl. 25

Ondernemend Nederland

Zakelijk programma waarin alle ins en outs van ondernemend Nederland onder de loep worden genomen. Het programma is een specialistisch platform dat ondernemers in Nederland stimuleert. 

Ondernemen Doen We Zo Afl. 6

Ondernemen Doen We Zo

Oud-doelman Hans van Breukelen is te gast. 

Hour Of Power Afl. 33

Hour Of Power

NPO Spirit 2015 Magie tegen el Nino

NPO Spirit 2015

Magische bescherming tegen het natuurverschijnsel El Nino. Dat is wat sjamanen in Peru proberen te krijgen. Ze bespelen muziekinstrumenten, zingen en dansen langs de rivier de Rimac. Ze roepen daarmee godheden van de Andes aan, ...