zo: Raymann zo: RAYMANN

zo: Raymann

Jörgen sluit op humorvolle en kleurrijke manier het weekend af voordat Nederland de volgende dag getrouw weer aan het werk gaat. 

Boardwalk Empire Afl. 6 - The Age Of Reason

Boardwalk Empire

Na loftuitingen aan het adres van zijn vijanden, verrast Nucky iedereen met de introductie van zijn gastspreker tijdens de Memorial Day-viering voor de oorlogsveteranen. Eli zit tussen twee vuren. Nucky zet een riskante drankle ... 

Undercover in Nederland Aflevering 72: Megafraudeur Eric P.

Undercover in Nederland

Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nederl ... 

God in de Lage Landen De Moderne Devotie

God in de Lage Landen

Documentaireserie over het verleden én het heden van God in de Lage Landen. -De Hoekse en de Kabeljauwse twisten. Wat waren dat ook alweer? De Hoekse en de Kabeljauwse twisten. Wat waren dat ook alweer? Waar vulde je in vredes ... 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een blik op de actuele weerkaart en de weersverwachtingen op de korte en langere termijn. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

Oh Oh Europa Compilatie Afl. 11

Oh Oh Europa Compilatie

Nederlandse realityserie waarin zeven markante duo´s en een joviale reisleider gedurende elf weken, per bus, op vakantie gaan. De vakantie start in Nederland en eindigt in Zuid-Europa. 

Het Uur van de Wolf Lang Lang - De rusteloze virtuoos

Het Uur van de Wolf

Documentaire over de virtuose pianist Lang Lang, die wordt gedreven door zijn liefde voor klassieke muziek en zijn droom om dit voor een groot publiek toegankelijk te maken. Documentaire over de virtuose pianist Lang Lang, die ... 

Kanjers Van Goud Afl. 1

Kanjers Van Goud

Yfke Sturm reist samen met haar broer af naar Mongolie om te laten zien wat de vrijwilligers van `Het Rode Kruis´ daar allemaal doen om het leven voor de bevolking te verbeteren. Veertig procent van de bijna drie miljoen inw ... 

Vermist Vincent

Vermist

Hoofdinspecteur Vincent Weemaes lijkt met de noorderzon vertrokken. Hij komt niet opdagen voor de reconstructie van een schietpartij, waarbij hij een paar dagen eerder betrokken was. Nick heeft vroeger samengewerkt met Vincent ... 

Postcode Loterij Miljoenenjacht Afl. 1

Postcode Loterij Miljoenenjacht

Spannend spelprogramma waarbij 500 deelnemers strijden om de felbegeerde koffer met vijf miljoen euro. Alle deelnemers hebben maar een doel voor ogen: het bereiken van de Gouden Koffer-finale. 

So You Think You Can Dance Liveshow 4

So You Think You Can Dance

Dansprogramma waarin alles draait om de zoektocht naar het meest favoriete danstalent van Nederland en Belgie. De danser met de meeste skills en de meeste fans wint een dansopleiding en een geldbedrag. 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een blik op de actuele weerkaart en de weersverwachtingen op de korte en langere termijn. 

RTL Nieuws RTL Nieuws - 19:30 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

Don't Tell The Bride Nathan and Nicky

Don't Tell The Bride

Nathan denkt dat zijn aanstaande bruid Nicky erg onder de indruk zal zijn van zijn plannen voor een boerenbruiloft. Nathan en Nicky hebben elkaar zeven jaar gelden ontmoet en zijn sindsdien erg gelukkig samen. Helaas is Nathan ... 

De Politie Op Je Hielen! Politie Op Je Hielen Aflevering 14

De Politie Op Je Hielen!

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Nieuws RTL Nieuws - 18:00 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Autowereld Afl. 11

RTL Autowereld

Informatief programma met het laatste autonieuws, de snelste sportwagens, exclusieve oldtimers en bijzondere reisspecials. De ultieme autobeleving. 

Carlo & Irene: Life 4 You Afl. 12

Carlo & Irene: Life 4 You

Carlo en Irene ontvangen Lauren Verster, die de kou inging voor het programma `Expeditie Poolcirkel´. Tijl Beckand probeert ons de liefde voor klassieke muziek bij te brengen en Rob Kamphues vertelt `Sterke Verhalen´ in h ... 

RTL Transportwereld Afl. 11

RTL Transportwereld

Informatief programma waarin vormen van transport, logistiek, productieprocessen, machines en groot materieel worden belicht. Daarnaast is er aandacht voor transport, internet, IT en nieuwe technologieen. 

Droombaan Voor 1 Dag Afl. 2

Droombaan Voor 1 Dag

In Nederland werken bijna negen miljoen mensen en hebben we een half miljoen werklozen. Ze krijgen de mogelijkheid om te proeven aan hun droombaan. 

The voice of Holland: Singing Sunday Afl. 5

The voice of Holland: Singing Su ...

Interactief programma waarin de kijker thuis kan meezingen met de optredens van kandidaten uit `The voice of Holland´. Met de speciale app kan men het eigen optreden opnemen, bekijken en delen. 

Go Cycling Afl. 5

Go Cycling

Fietsprogramma waarbij de kijker wordt meegenomen op prachtige fietsvakanties in binnen- en buitenland en waarbij handige fietstips worden gegeven. 

RTL GP: Rally Report Afl. 22

RTL GP: Rally Report

Verslag van alle manches van het altijd spannende wereldkampioenschap rally. 

Airport Airport Aflevering 5

Airport

Geen extra informatie aanwezig.

Altijd Jong Schoonheid nader bekeken

Altijd Jong

Talloze schoonheidsbehandelingen beloven ons dat ze de huid verbeteren en de rimpels verminderen. Maar werkt dat echt en wat gebeurt er precies? Het begrip schoonheid gaat onder het vergrootglas! 

Lifestylexperience Afl. 9

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

De Becker Bridge Show Afl. 1

De Becker Bridge Show

Realityserie waarin jongeren bridgen om een hoofdprijs van 10.000 euro en waarin zij in hun dagelijks leven worden gevolgd door een camera. 

De Succesfactor Afl. 27

De Succesfactor

Wat is succes en hoe kun je succesvol worden? Het geheim achter succes wordt onderzocht en er worden tips gegeven door succesvolle nationale en internationale persoonlijkheden. 

Sesamstraat Ondeugend

Sesamstraat

Postbode Arjan moet de krant van Meneer Aart altijd voor acht uur 

Familie Team Afl. 9

Familie Team

Informatief spelprogramma waarin gezinnen leuke prijzen kunnen winnen door met elkaar hilarische, lastige en leerzame opdrachten uit te voeren. 

Business-channel Afl. 8

Business-channel

Businessprogramma dat ondernemers, werkgevers en werknemers inspireert en in hun eigen omgeving laat zien. Dynamische reportages op locatie, sprekend vanuit het hart van de onderneming. 

Enjoy Life Afl. 4

Enjoy Life

Sanne Heijen en Arno Raymakers hebben de winterkriebels. Met het oog op het vierde jaargetijde, gaan ze op zoek naar unieke overnachtingen, culinaire hoogtepunten en spannende vrijetijdsbelevenissen. 

Business Class Afl. 8

Business Class

Vanuit de Hotels van Oranje in Noordwijk aan Zee ontvangt Harry Mens gasten die over hun bedrijfsvoering, product of dienst vertellen. De nadruk ligt hierbij op nieuws uit de financieel-economische hoek. 

Ondernemend Nederland Afl. 8

Ondernemend Nederland

Zakelijk programma dat alle ins en outs van ondernemend Nederland onder de loep neemt. Het is een specialistisch platform dat inspireert, prikkelt, informeert en ondernemers in Nederland stimuleert. 

Hour Of Power Hour Of Power Aflevering 38

Hour Of Power

Geen extra informatie aanwezig.