zo: Raymann zo: RAYMANN

zo: Raymann

Jörgen sluit op humorvolle en kleurrijke manier het weekend af voordat Nederland de volgende dag getrouw weer aan het werk gaat. 

Boardwalk Empire Afl. 7 - Peg Of Old

Boardwalk Empire

Terwijl Nucky bokskampioen Jack Dempsey inschakelt om promotie te voeren voor de radiouitzending van z 

Undercover in Nederland Aflevering 73

Undercover in Nederland

Met de verborgen camera als het perfecte wapen worden allerlei duistere zaken ontmaskerd door Alberto Stegeman en zijn team. Vele strafbare feiten die overal en dagelijks onopgemerkt plaatsvinden, zijn door Undercover in Nederl ... 

Undercover in Nederland Internetoplichter

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland besteedt aandacht aan internetoplichter Markus L. Hij heeft tientallen slachtoffers gemaakt. Hij levert de spullen niet, maar ontvangt wel al jaren veel geld van zijn slachtoffers. Die zijn het beu en wi ... 

Undercover in Nederland Confrontatie kinderporno fotograaf

Undercover in Nederland

Undercover in Nederland besteedt aandacht aan internetoplichter Markus L. Hij heeft tientallen slachtoffers gemaakt. Hij levert de spullen niet, maar ontvangt wel al jaren veel geld van zijn slachtoffers. Die zijn het beu en wi ... 

Spuiten En Slikken Spuiten en Slikken

Spuiten En Slikken

Filemon Wesselink keert voor zeven afleveringen terug als gastheer van Spuiten en Slikken. Samen met Geraldine Kemper en nieuwkomer Tim Hofman duikt hij in de wereld van seks en drugs. Filemon Wesselink keert voor zeven aflever ... 

Overtreders Aflevering 23

Overtreders

Verkeersprogramma waarin de camera politieagenten en handhavers volgt, die tijdens hun dagelijkse werkzaamheden oog in oog komen te staan met kleine en grote overtreders van de wet. De camera gaat mee tijdens reguliere dag- en ... 

Holland Doc I am a woman now

Holland Doc

Hoe kijkt de eerste generatie transgender vrouwen terug op hun leven? Kortom, zijn ze de vrouw geworden die ze altijd wilden zijn? Hoe kijkt de eerste generatie transgender vrouwen terug op hun leven? In 1956 werd in Casablanca ... 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een blik op de actuele weerkaart en de weersverwachtingen op de korte en langere termijn. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

Kanjers Van Goud Afl. 2

Kanjers Van Goud

Martijn Krabbe reist af naar Spanje en Portugal voor `Rewilding Europe´. Met lokale natuurorganisaties verspreid over Europa, gaan zij de komende tien jaar tien gebieden van minimaal 100.000 hectare spectaculaire natuur ontw ... 

Rappers In De Sneeuw Afl. 1

Rappers In De Sneeuw

De jongens verlaten hun comfortabele omgeving van thuis en vertrekken naar een van de meest noordelijke puntjes van Canada: Fort McMurray. Hier worden ze geconfronteerd met de verwoestende gevolgen van de oliewinning in dit uit ... 

RTL 7 Darts: Grand Slam Of Darts Afl. 3

RTL 7 Darts: Grand Slam Of Darts

Verslag van de finale van de Grand Slam Of Darts 2012. 

Vermist Tessa

Vermist

Tessa, een 21-jarige studente, verdwijnt na een uit de hand gelopen studentendoop in Leuven. Wanneer ze de dochter blijkt te zijn van procureur Vandermeersch en de problematische relatie tussen vader en dochter aan het licht ko ... 

Postcode Loterij Miljoenenjacht Afl. 2

Postcode Loterij Miljoenenjacht

Spannend spelprogramma waarbij 500 deelnemers strijden om de felbegeerde koffer met vijf miljoen euro. Alle deelnemers hebben maar een doel voor ogen: het bereiken van de Gouden Koffer-finale. 

So You Think You Can Dance Liveshow 5

So You Think You Can Dance

Dansprogramma waarin alles draait om de zoektocht naar het meest favoriete danstalent van Nederland en Belgie. De danser met de meeste skills en de meeste fans wint een dansopleiding en een geldbedrag. 

Summer pasture Summer pasture

Summer pasture

Hoog in de weiden van Tibet leiden Locho en Yama met hun dochter, yaks en paarden een nomadenbestaan, net zoals hun voorouders. Maar daar lijkt verandering in te komen. Hoog in de weiden van Tibet leiden Locho en Yama met hun d ... 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een blik op de actuele weerkaart en de weersverwachtingen op de korte en langere termijn. 

RTL Nieuws RTL Nieuws - 19:30 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

RTL GP: Formule 1 RTL GP: Formule 1 - Amerika (race) 2012 /38

RTL GP: Formule 1

Geen extra informatie aanwezig.

Songs of praise 2012 Cornwall

Songs of praise 2012

Cornwall. Engelse traditionele hymnes en moderne kerkliederen worden afgewisseld met persoonlijke geloofsverhalen. Engelse traditionele hymnes en moderne kerkliederen worden afgewisseld met persoonlijke geloofsverhalen. 

RTL Nieuws RTL Nieuws - 18:00 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

De Vier van Westwijk - De verdwijning van Bo Monti Een spoor

De Vier van Westwijk - De verdwi ...

Jack, Tessa en Chris snappen niets van de aanwijzingen die ze vinden. Misschien is er nieuws op de persconferentie. Daar moeten ze bij zijn! Maar hoe? 

Carlo & Irene: Life 4 You Afl. 13

Carlo & Irene: Life 4 You

Winston Gerschtanowitz en Renate Verbaan zijn te gast: zij geven het startsein voor een nieuwe campagne van UNICEF. Kathleen komt uit Belgie om te vieren dat Sinterklaas weer in ons land is. Ook komen Nick en Simon vertellen ov ... 

RTL Autowereld Afl. 12

RTL Autowereld

Informatief programma met het laatste autonieuws, de snelste sportwagens, exclusieve oldtimers en bijzondere reisspecials. De ultieme autobeleving. 

RTL Transportwereld Afl. 12

RTL Transportwereld

Informatief programma waarin vormen van transport, logistiek, productieprocessen, machines en groot materieel worden belicht. Daarnaast is er aandacht voor transport, internet, IT en nieuwe technologieen. 

The voice of Holland: Singing Sunday Afl. 6

The voice of Holland: Singing Su ...

Interactief programma waarin de kijker thuis kan meezingen met de optredens van kandidaten uit `The voice of Holland´. Met de speciale app kan men het eigen optreden opnemen, bekijken en delen. 

Droombaan Voor 1 Dag Afl. 3

Droombaan Voor 1 Dag

In Nederland werken bijna negen miljoen mensen en hebben we een half miljoen werklozen. Ze krijgen de mogelijkheid om te proeven aan hun droombaan. 

RTL GP: WTCC China

RTL GP: WTCC

Twee weken na de race in Japan pakt het WTCC de draad weer op in China. Op het Shanghai International Circuit wordt het voorlaatste raceweekend van het seizoen afgewerkt. De Chevrolets zullen opnieuw sterk voor de dag komen, ma ... 

Go Cycling Afl. 6

Go Cycling

Fietsprogramma waarbij de kijker wordt meegenomen op prachtige fietsvakanties in binnen- en buitenland en waarbij handige fietstips worden gegeven. 

Airport Airport Aflevering 6

Airport

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Snowmagazine Afl. 4

RTL Snowmagazine

Wintersportprogramma waarbij dwars door de Alpen en Scandinavie op zoek wordt gegaan naar de leukste skigebieden, après-skibars, wandel- en sleeroutes, half-pipes en diepsneeuwafdalingen. 

Altijd Jong Afl. 5

Altijd Jong

Gezondheidsprogramma met aandacht voor trends op het gebied van anti-aging, voeding, fitness, cosmetica en chirurgie. Ontwikkelingen, tips en adviezen komen voorbij, die bereikbaar zijn voor de kijkers. 

Lifestylexperience Afl. 10

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

De Becker Bridge Show Afl. 2

De Becker Bridge Show

Realityserie waarin jongeren bridgen om een hoofdprijs van 10.000 euro en waarin zij in hun dagelijks leven worden gevolgd door een camera. 

De Succesfactor Afl. 28

De Succesfactor

Wat is succes en hoe kun je succesvol worden? Het geheim achter succes wordt onderzocht en er worden tips gegeven door succesvolle nationale en internationale persoonlijkheden. 

Sesamstraat Dieren

Sesamstraat

Arjan heeft een vis en die heet Vis. Pino vindt dat raar, Arjan heet toch ook geen mens? Graaf Tel telt al zijn vleermuizen. Meneer Aart vertelt over een jongetje die zich net zo wil wassen als de kat. Arjan heeft een nieuwe vi ... 

Familie Team Afl. 10

Familie Team

Informatief spelprogramma waarin gezinnen leuke prijzen kunnen winnen door met elkaar hilarische, lastige en leerzame opdrachten uit te voeren. 

Business-channel Afl. 9

Business-channel

Businessprogramma dat ondernemers, werkgevers en werknemers inspireert en in hun eigen omgeving laat zien. Dynamische reportages op locatie, sprekend vanuit het hart van de onderneming. 

Enjoy Life Afl. 5

Enjoy Life

Sanne Heijen en Arno Raymakers hebben de winterkriebels. Met het oog op het vierde jaargetijde, gaan ze op zoek naar unieke overnachtingen, culinaire hoogtepunten en spannende vrijetijdsbelevenissen. 

Business Class Afl. 9

Business Class

Vanuit de Hotels van Oranje in Noordwijk aan Zee ontvangt Harry Mens gasten die over hun bedrijfsvoering, product of dienst vertellen. De nadruk ligt hierbij op nieuws uit de financieel-economische hoek. 

Ondernemend Nederland Afl. 9

Ondernemend Nederland

Zakelijk programma dat alle ins en outs van ondernemend Nederland onder de loep neemt. Het is een specialistisch platform dat inspireert, prikkelt, informeert en ondernemers in Nederland stimuleert. 

Hour Of Power Afl. 39

Hour Of Power

Verslag van de kerkdienst van de Amerikaanse predikant Robert Schuller, vanuit de Crystal Cathedral in Los Angeles. Er wordt een Nederlandse inleiding gegeven.