De wekelijkse Lottotrekking

De wekelijkse Lottotrekking

Trekking van de winnende getallen van de Lotto, met iedere week kans op één miljoen euro en de Lotto Jackpot. 

Komt een man bij de dokter

Komt een man bij de dokter

De moppen die bij jong en oud voor een lach op het gezicht zorgen, worden op geheel eigen wijze weergegeven in aansprekende sketches. 

BNN presents BNN Presents Armin Only 2013

BNN presents

Verslag van het concert dat Armin van Buuren op 15 en 16 november gaf in de Ziggo Dome in Amsterdam. De show is de presentatie van zijn album 

Hardcore Pawn

Hardcore Pawn

Een kijkje achter de schermen in het familiebedrijf van Les Gold in Detroit, waarin hij met zijn vrouw en kinderen werkt. De familie wordt dagelijks geconfronteerd met zakelijke transacties en koopt de meest vreemde spullen in ... 

De Kwis De Kwis

De Kwis

Satirische nieuwskwis. Cabaretiers Joep van Deudekom, Rob Urgert, Niels van der Laan en Jeroen Woe leggen een Bekende Nederlander het vuur aan de schenen met actuele vragen en muzikale parodieën. Satirische nieuwskwis. Cabaret ... 

Downton Abbey Downton Abbey

Downton Abbey

Tijdens een groot feest op Downton Abbey komt Mary in contact met Lord Anthony Gillingham, een jeugdvriend . Toch kan ze Matthew maar niet uit haar hoofd zetten. Tijdens een groot feest op Downton Abbey komt Mary in contact met ... 

Blauw Bloed Deel 2 bezoek koningspaar aan Caribisch gebied

Blauw Bloed

Een uitgebreid verslag van de kennismakingsbezoeken van koning Willem-Alexander en koningin Maxima aan de eilanden Curaçao en Aruba. In deze uitzending een uitgebreid verslag van de kennismakingsbezoeken van koning Willem-Alex ... 

American Pickers

American Pickers

We volgen de meest ervaren 'pickers': Mike Wolfe en Frank Fritz. De mannen gaan heel Amerika af opzoek naar de meest waardevolle voorwerpen met een historische waarde. Zo komen ze in verschillende schuren, kelders en garages te ... 

Lachen om Home Video's

Lachen om Home Video's

Humoristisch programma met de leukste homevideo's uit binnen- en buitenland. 

Storage Hunters

Storage Hunters

In Storage Hunters worden professionele kopers en hun teams gevolgd. Ze jagen op de beste koopjes tijdens veilingen en proberen zo de "verborgen schat" te pakken te krijgen. 

Storage Wars

Storage Wars

Professionele kopers en hun teams worden gevolgd. Ze jagen op de beste koopjes tijdens veilingen en proberen zo de "verborgen schat" te pakken te krijgen. 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

De Grote Verbouwing

De Grote Verbouwing

Realityprogramma waarin mensen die een groot bouwproject zijn begonnen, om hun huis een geheel nieuwe stijl te geven, worden gevolgd. Alle successen en tegenslagen worden vastgelegd. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Kunstuur Kunstuur

Kunstuur

Museumgasten Mirella van Markus en Michiel Borstlap bezoeken Museum Boijmans van Beuningen, Studio Job presenteert zijn Land Rover op PAN Amsterdam en de jury van de Gouden Piramide is deze week in Culemborg. Deze aflevering b ... 

Csi: Miami Tinder box

Csi: Miami

In een nachtclub breekt brand uit waarbij zestien mensen om het leven komen. Als het team op zoek gaat naar de toedracht van de brand, blijkt er sprake te zijn van opzet om een moordzaak te verbergen. 

Volgende Week Afl. 6

Volgende Week

Satirisch nieuwsprogramma waarin cabaretiers Carolien Borgers, Richard Groenendijk, Viggo Waas en Peter Heerschop met veel fantasie, overtuiging en humor zich buigen over het nieuws dat komen gaat. 

Csi: Miami Spring break

Csi: Miami

Als twee studenten, tijdens de voorjaarsvakantie, dood worden aangetroffen en alle sporen erop wijzen dat ze met opzet om het leven zijn gebracht, gaat het team op onderzoek uit. 

Verliefd op Ibiza Verliefd op Ibiza: Aflevering 5 (1/5)

Verliefd op Ibiza

Verliefd op Ibiza: Aflevering 5 (1/5) 

Bones The woman in limbo

Bones

Brennan moet botten identificeren en gedurende het onderzoek komt ze erachter dat deze stoffelijke resten mogelijk toebehoren aan haar moeder. De ontdekking is een grote schok voor haar. Haar ouders verdwenen vijftien jaar gele ... 

Holland's Got Talent Afl. 5

Holland's Got Talent

Talentshow waarbij gezocht wordt naar verborgen talent. De kandidaten showen hun acts aan het deskundige jurytrio, dat bestaat uit Chantal Janzen, Gordon en Dan Karaty. 

RTL 7 Fight Night: WWE Wrestling Afl. 3

RTL 7 Fight Night: WWE Wrestling

Verslag van een spectaculair worstelevent van de WWE waarin de beste deelnemers wereldwijd bomvolle arena´s trekken met hun meeslepende matches en bijna acrobatische vechtkunsten. 

Bones The soldier on the grave

Bones

Brennan en Booth gaan op onderzoek uit in een zaak die ogenschijnlijk een zelfmoord lijkt op de militaire begraafplaats. Al snel blijkt dat het hier gaat om moord en dat het slachtoffer heeft gediend in Irak. Zodra het onderzoe ... 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws 19:30 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Comedy Kids Afl. 5

Comedy Kids

De drie coaches, Carlo Boszhard, Martine Sandifort en Ruben van der Meer, bepalen in deze finale wie er naar huis gaat met de titel van `Comedy Kid of the Year´. Ook zien we hoe de drie finalisten samen met STOP AIDS NOW! ee ... 

Eigen Huis & Tuin Afl. 14

Eigen Huis & Tuin

Klusprogramma waarbij niet alleen de mouwen worden opgestroopt, maar ook ontwerpen van bekende stylisten en de laatste trends worden bekeken. 

RTL Nieuws 18:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

House Vision Afl. 47

House Vision

Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland wordt belicht. 

Close Up The day before - Sonia Rykiel

Close Up

Loïc Prigent volgde modeontwerpster Sonia Rykiel in de aanloop naar de modeshow die haar 40-jarige jubileum markeert, terwijl dochter Nathalie bezig is een verrassing voor haar moeder te organiseren. De stijl van modeontwerpst ... 

Glee Silly love songs

Glee

Het is bijna Valentijnsdag en dat levert verhitte taferelen op binnen de Glee Club. Puck is verliefd op een volle vrouw die hem als oud vuil behandelt. Finn en Quinn komen weer dichter tot elkaar en Kurt krijgt een teleurstelli ... 

Films & Sterren Afl. 11

Films & Sterren

Entertainmentprogramma waarin een overzicht wordt gegeven van de nieuwste films in de bioscoop en op dvd. 

Style By Jury Afl. 100

Style By Jury

Canadees make-overprogramma, waarin een team van experts mensen helpt een goede eerste indruk te maken. Gedurende zeven dagen transformeren de deskundigen de deelneemster van ruwe diamant tot stralend middelpunt. 

Wist Je Dat? Afl. 6

Wist Je Dat?

Lifestyleprogramma waarin leuke feiten en wetenswaardigheden aan bod komen over kinderen, gezondheid, duurzaamheid en mode. 

Life Is Beautiful Afl. 11

Life Is Beautiful

Lifestyleprogramma over de kwaliteit van het leven. Centraal staat gezondheid, verantwoord eten en drinken en luxe. Wekelijks is er een ander gezondheidsthema. 

Green-kids Compilatie - Afl. 8

Green-kids

Educatief programma waarin de interesse voor de natuur wordt gewekt bij kinderen thuis en op school. Hierbij staan kijken, doen en beleven in het Nederlandse landschap centraal. 

Kindertijd KRO Kindertijd

Kindertijd

Met om:. 

Lifestylexperience Afl. 12

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Mooier Leven Afl. 7

Mooier Leven

Realityprogramma waarin acht vrouwen worden gevolgd die een cosmetische ingreep ondergaan. Ze hebben uiteenlopende beweegredenen om iets te veranderen aan hun lijf. 

Sesamstraat Opruimen

Sesamstraat

Tommie had beloofd om zijn rommel op te ruimen. Maar hij speelt veel liever badminton. Elmo heeft een tekening gemaakt voor Oscar. Alleen wil Oscar de tekening niet. Tommie had beloofd om zijn rommel op te ruimen. Maar hij spee ... 

Herman's Passie Voor Eten Afl. 9

Herman's Passie Voor Eten

Herman den Blijker vertelt over de achtergrond van een speciaal product, bereidingswijze of gerecht waar hij gek op is en laat zien hoe men kan genieten van eten in de breedste zin van het woord. 

Team Hot Wheels Afl. 2

Team Hot Wheels

Beleef de spectaculaire stunts die de verschillende teams ontwikkelen. Ieder team heeft zijn eigen specialiteiten. Zie hoe een stunt wordt verzonnen, uitgevoerd en geperfectioneerd. 

Team Hot Wheels Afl. 1

Team Hot Wheels

Beleef de spectaculaire stunts die de verschillende teams ontwikkelen. Ieder team heeft zijn eigen specialiteiten. Zie hoe een stunt wordt verzonnen, uitgevoerd en geperfectioneerd. 

Koffietijd Afl. 13

Koffietijd

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.