NCRV Dokument Houdt God van vrouwen?

NCRV Dokument

Hilligje Kok-Bisschop uit Staphorst wil als vrouw een actieve rol spelen in de kerk en in de SGP, maar ze krijgt geen kans. Ze laat zich niet ontmoedigen en gaat met humor en geloof de strijd. Hilligje Kok-Bisschop uit Staphors ... 

Storage Hunters

Storage Hunters

In Storage Hunters worden professionele kopers en hun teams gevolgd. Ze jagen op de beste koopjes tijdens veilingen en proberen zo de "verborgen schat" te pakken te krijgen. 

Dokter Deen 4. Je kunt niet alles krijgen wat je wilt

Dokter Deen

Eva wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht en Moeder Deen haalt alles uit het leven wat erin zit. Als Robbert een rare plek op het been van Eva ontdekt stuurt hij haar door naar Maria. Eva blijkt dan een stuk zieker te zi ... 

Memories Memories

Memories

Mensen van alle leeftijden vertellen over een bijzondere liefde die ze nooit zijn vergeten. -Susanne en Denver: liefde in Disneyland Parijs. -Ger zoekt Irma: welcome to Scarborough! -Susanne en Denver: liefde in Disneyland Pari ... 

Op weg naar het Knoop Gala Mijke van de Molengraft en Chantal Janzen

Op weg naar het Knoop Gala

Paul de Leeuw volgt zeven artiesten met een verstandelijke beperking. Allemaal hebben ze een muzikaal talent. Paul haalt op zijn eigen wijze het beste in ze naar boven. Mijke (23) werkt op twee scholen en in haar vrije tijd gaa ... 

Het gevoel van de kerst De Schoonheid van Kitsch.

Het gevoel van de kerst

KRO 

Man bijt hond Maandag 23 december 2013

Man bijt hond

In vele huiskamers prijken de kerstbomen en versieringen weer in volle glorie. Voor de echte liefhebbers best duur. Eddy van 

Het Klokhuis Het Kantoor 127

Het Klokhuis

Er wordt kerstfeest gevierd. Leonoor zoekt een 

Pawn Stars

Pawn Stars

Drie generaties van de Harrison-familie runnen de Gold & Silver Pawn Shop aan de rand van Las Vegas. De mannen gebruiken hun expertise om de waarde te schatten van hedendaagse spullen tot historische goederen als een samurai-zw ... 

EenVandaag EenVandaag

EenVandaag

-Proefproces tegen staat over borstimplantaten. -Web Only: geen straf voor agent die Rishi doodschoot. -Op pad met de broodpater. -De Bulgaren en Roemenen komen. -Proefproces tegen staat over borstimplantaten. Het Clara Wichman ... 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Judge Maria Lopez Afl. 78

Judge Maria Lopez

Amerikaanse realityserie waarin rechtszaken worden behandeld door rechter Maria Lopez. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

RTL 7 Darts: WK 2012 Afl. 14

RTL 7 Darts: WK 2012

Verslag van het Ladbrokes World Darts Championship dat tussen 13 december 2013 en 1 januari 2014 wordt gehouden in Alexandra Palace te Londen. 

My Kitchen Rules

My Kitchen Rules

Kookprogramma waarin verschillende teams, bestaande uit twee personen, de strijd met elkaar aan gaan. Ze moeten om de beurt een eenvoudig huis omtoveren tot een restaurant, compleet met thema en driegangenmenu. Welk team gaat d ... 

Schepper & Co Schepper & Co aan tafel

Schepper & Co

Gespreksprogramma over actuele ontwikkelingen op het terrein van geloof en samenleving. 

Bones The male in the mail

Bones

Op een kantoor worden dozen ontdekt met daarin menselijke resten. Het team ontdekt een ingewikkelde driehoeksverhouding tussen twee gehuwde werknemers en het mogelijke slachtoffer. 

Poh's Kitchen

Poh's Kitchen

Poh Ling Yeow, bekend van MasterChef Australië, reist naar een bepaalde regio en ontmoet daar Food Producers en chef-koks. 

Koning Voetbal Afl. 6

Koning Voetbal

Teamcaptains Johnny de Mol en Viggo Waas worden bijgestaan door Jan Smit, Regi Blinker, Charly Luske en Mark van Bommel. 

Bones The prince in the plastic

Bones

De directeur van een speelgoedfabriek verleent Booth en Sweets toegang tot zijn geheime laboratorium. Daar is een in plastic gewikkeld lijk van een vrouw gevonden. 

Crime Scene Investigation Frame by frame

Crime Scene Investigation

Het CSI-team krijgt een herkansing om een beoogde moordenaar na veertien jaar alsnog achter de tralies te krijgen. In het huis van de verdachte miljonair is namelijk opnieuw een lijk gevonden. 

Voetbal International Afl. 40

Voetbal International

Talkshow waarin wordt gediscussieerd over de laatste ontwikkelingen rond voetbal. Er worden wedstrijden, strategieën en hoofdrolspelers geanalyseerd. 

Schilderen met Gary Jenkins Zonnebloem uit Toscane

Schilderen met Gary Jenkins

Dansende bloembladeren van de zonnebloem. Vandaag een heel vrolijk schilderij. Gary leert u hoe u de mooie, heldere dansende bloembladeren van de zonnebloem kunt schilderen. De bladeren en de mauve-kleurige achtergrond creeren ... 

Benidorm Bastards Benidorm Bastards België \

Benidorm Bastards

Vlaams humoristisch programma waarin een aantal bejaarden met behulp van een verborgen camera jongeren op straat bij de neus nemen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 4826

Goede Tijden, Slechte Tijden

Ludo weet Janine te overdonderen, maar Janine slaat terug. Nuran worstelt met een moreel dilemma en vraagt hulp aan Aysen. Ook wordt Nuran door Menno opgeroepen voor een verhoor. Bianca moet haar enorme woede onderdrukken als z ... 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws 19:30 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

RTL Boulevard Afl. 255

RTL Boulevard

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

Extreme Bruiden Afl. 4

Extreme Bruiden

Amerikaanse realityserie waarin een aantal echtparen in spe tijdens de voorbereidingen en de huwelijksdag op de voet worden gevolgd. De huwelijksdag behoort de mooiste dag van hun leven te zijn. 

Editie NL Afl. 255

Editie NL

Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht. 

The Bold And The Beautiful Afl. 6081

The Bold And The Beautiful

Door alle miscommunicatie van de afgelopen tijd, spreekt Liam met Hope af om duidelijkheid te scheppen. Ze komen erachter dat een derde persoon betrokken is geweest in hun communicatie via sms'jes. Stephanie en Thomas zetten hu ... 

RTL Nieuws 18:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Autodieven Betrapt! Afl. 2

Autodieven Betrapt!

Amerikaanse realityserie waarin te zien is hoe autodieven te werk gaan. Met behulp van een lokauto zijn verborgencamerabeelden gemaakt. Ook is de achtervolging en de arrestatie door de politie te zien. 

Het Zandkasteel De vuilnisman

Het Zandkasteel

Sassa is een vuilnisemmer. En Toto ruimt op. Hij gooit rommel in de vuilnisemmer. Maar hij weet nog niet zo goed wat rommel is. Even later komen Sassa en Toto langs met de vuilniswagen. Ah, daar staat wat rommel: Koning Koos is ... 

RTL Z Nieuws 17:30 uur

RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen. 

De Financiele Top (RTL Z) Afl. 4

De Financiele Top (RTL Z)

Zakelijk programma waarin presentator Rens de Jong op bezoek gaat bij vijf toonaangevende bedrijven. Hij maakt in elk bedrijf een portret van de registercontroller. 

RTL Z Opening Wallstreet Afl. 253

RTL Z Opening Wallstreet

Overzicht van het belangrijkste nieuws voor de komende beursdag; de topvijfonderwerpen die de financieel geïnteresseerde belegger niet mag missen. 

The Dr. Oz Show Awake during surgery: Shocking look into surgery mistakes

The Dr. Oz Show

Schokkende verhalen van patiënten die tijdens een operatie bij bewustzijn komen. Dr. Oz brengt een bezoek aan de meest indrukwekkende gasten, die deel uit hebben gemaakt van een interventie. Ten slotte is er aandacht voor vo ... 

RTL Z Nieuws 15:00 uur

RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen. 

Aya Op de stoep blijven

Aya

Aya is een knalgeel wezentje dat uit de ruimte neerdwarrelt in de tuin van Belle en Otto. Hij begrijpt uiteraard niets van onze wereld en het verkeer hier. 

Gordon's Ultimate Christmas Afl. 2

Gordon's Ultimate Christmas

Kerstspecial waarin de fameuze chef-kok Gordon Ramsay de meest verrukkelijke kerstrecepten bereidt. Natuurlijk ontbreekt het recept van een traditionele gevulde kalkoen hier niet bij. 

Kindertijd KRO Kindertijd

Kindertijd

Met om:. 

Sesamstraat Show

Sesamstraat

Het is feest in Sesamstraat. Meneer Aart vindt het wel heel raar dat hij niet is uitgenodigd. Elmo en Grover zingen met hun vrienden een lied over hun haar. Het is feest in Sesamstraat. Meneer Aart vindt het wel heel raar dat h ... 

Kabouter Plop Het konijn van Lui

Kabouter Plop

Lui komt bedroefd de herberg binnen, zijn knuffelkonijn is stuk. Klus, Kwebbel en Plop besluiten het konijntje te repareren. Lui slaapt ondertussen en als hij wakker wordt, ziet hij zijn konijntje niet meer en denkt dat het ges ... 

Herman's Passie Voor Eten Afl. 39

Herman's Passie Voor Eten

Herman den Blijker vertelt over de achtergrond van een speciaal product, bereidingswijze of gerecht waar hij gek op is en laat zien hoe men kan genieten van eten in de breedste zin van het woord. 

RTL Z Nieuws 12:00 uur

RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen. 

Ondernemerszaken (RTL Z) Afl. 17

Ondernemerszaken (RTL Z)

Informatief programma voor bedrijven en ondernemers. Elk thema wordt ondersteund door voorbeelden van de werkvloer, gesprekken met ondernemers en managers, en praktijkcases. 

Business Linked Afl. 3

Business Linked

Geen extra informatie aanwezig.

Koffietijd Afl. 86

Koffietijd

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur. 

Zo Kan Het Ook (RTL Z) Afl. 8

Zo Kan Het Ook (RTL Z)

Programma waarin het Nederlandse bedrijfsleven zich inzet voor een socialer en groener Nederland. Welke verouderde ideeën maken plaats voor slimme innovaties? 

RTL Nieuws 9:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

RTL Z Voorbeurs Afl. 253

RTL Z Voorbeurs

Overzicht van het belangrijkste nieuws voor de komende beursdag; de topvijfonderwerpen die de financieel geïnteresseerde belegger niet mag missen. 

Soul & Jazz Het beste van Radio 6

Soul & Jazz

Compilatie van de mooiste fragmenten van het afgelopen jaar. Met beelden van North Sea Jazz, de Zwarte Lijst, Mijke