Inside Men Inside Men

Inside Men

John barst van het zelfvertrouwen. Dolenthousiast over de overval, begint hij zich meer en meer als macho te gedragen. Hij wil zelfs leren schieten. Kalpesh wil het depot eerst zelf eens zelf bekijken. John barst van het zelfve ... 

Skunk Anansie - Live In London An Acoustic Skunk Anansie - Live In London

Skunk Anansie - Live In London

An Acoustic Skunk Anansie - Live In London is een prachtige registratie van een speciale avond zoals die op 15 april van dit jaar in het bijzijn van 900 fans plaatshad in de Cadogan Hall in Londen, de thuishaven van het Royal P ... 

De wekelijkse Lottotrekking

De wekelijkse Lottotrekking

Geen extra informatie aanwezig.

NOS Studio Sport Eredivisie NOS Studio Sport Eredivisie

NOS Studio Sport Eredivisie

Het laatste sportnieuws en de samenvattingen van de gespeelde Eredivisiewedstrijden. 

Komt een man bij de dokter

Komt een man bij de dokter

Een programma in het populaire genre humoristische sketchprogramma's. De moppen die bij jong en oud voor een lach op het gezicht zorgen worden op geheel eigen wijze weergegeven in aansprekende sketches. 

Showbizzquiz

Showbizzquiz

Dagelijks zien, horen en lezen we alle laatste nieuwtjes over de sterren. En wie smult hier nu niet van? Ron en Rick Brandsteder gaan als teamcaptains de strijd met elkaar aan en testen wie de meeste showbizzkennis heeft. Beide ... 

Heer & Meester Huize Boschrust

Heer & Meester

Valentijn beklimt rustig het hoogste gebouw ter wereld als Suze belt: ze is een oude verdachte op het spoor en alles leidt naar een prestigieuze psychiatrische instelling genaamd Huize Boschrust. Hoe meer Suze vertelt over haa ... 

RAMSES Afl. 3 - Ik drink

RAMSES

Dramaserie over het groots en meeslepende leven van de jonge Ramses Shaffy in de jaren 

Blauw Bloed Schaduwpaar Margriet en Pieter

Blauw Bloed

Prinses Margriet en haar man Pieter van Vollenhoven ondersteunden onze oud-vorstin tijdens haar regeerperiode. In deze uitzending speciale aandacht voor dit bijzondere paar. In deze aflevering van Blauw Bloed kunt u kijken naar ... 

Hardcore Pawn

Hardcore Pawn

Een kijkje achter de schermen in het familiebedrijf van Les Gold in Detroit, waarin hij met zijn vrouw en kinderen werkt. De familie wordt dagelijks geconfronteerd met zakelijke transacties en kopen de meest vreemde spullen in ... 

Lachen om Home Video's

Lachen om Home Video's

Hans Kraay jr. presenteert wekelijks de leukste homevideo's uit binnen- en buitenland. 

Undercover Boss (AU) Big4

Undercover Boss (AU)

Australische realityserie waarin directieleden undercover gaan in hun eigen bedrijf. Ze komen er zo achter hoe de medewerkers echt over hen denken en hoe hard er daadwerkelijk gewerkt wordt. 

Border Security

Border Security

De landsgrenzen worden voortdurend bedreigd. Of het nou gaat om drugssmokkel, illegale immigratie, inspecties of het meenemen van verboden voorwerpen, de douaniers houden het allemaal in de gaten. Het gaat er soms heftig aan to ... 

Revolution 2. There Will Be Blood

Revolution

Wat zou jij doen als alle elektriciteit voor altijd uitgeschakeld zou zijn? 

Person of Interest 21. Zero Day

Person of Interest

In seizoen 2 gaat Reese op zoek naar zijn ontvoerde partner Finch... 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

The Glades Mucked up

The Glades

Terwijl het stadje in de ban is van de jaarlijkse footballwedstrijd de 'Muck Bowl', wordt in een suikerrietveld het ontzielde lichaam van een zakenman gevonden. Longworth moet onderzoeken wie de man dood wilde hebben. 

De Grote Improvisatieshow Afl. 3

De Grote Improvisatieshow

Speciale gast: fotomodel en verslaggeefster Zimra Geurts. 

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing Afl. 5

RTL 7 Fight Night: Glory Kickboxing

Verslag van het World Championship Tournament Zwaargewicht in Chicago, waarbij onder anderen de kickboksers Tyrone Spong, Rico Verhoeven, Gokhan Saki, Errol Zimmerman en Hesdy Gerges in de ring verschijnen. 

Csi: Miami Friendly fire

Csi: Miami

Een excentrieke, geniale man wordt vermoord met het meeste bijzondere wapen dat het CSI-team ooit heeft gezien. 

Crime Scene Investigation Chasing the bus

Crime Scene Investigation

Een bus met 23 passagiers krijgt een ongeluk en dit resulteert in negen doden. Voordat de chauffeur overlijdt, meldt hij dat de bus mogelijk met een technisch mankement kampte. Het onderzoeksteam gaat de lijst met passagiers na ... 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Crime Scene Investigation Felonius monk

Crime Scene Investigation

Terwijl Grissom de moord onderzoekt op twee monniken die tijdens een ceremonie in een Boeddhistische tempel zijn neergeschoten, heropent Catherine een oude zaak waarbij haar beste vriend werd vermoord. De man die werd veroordee ... 

RTL Nieuws 19:30 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Eigen Huis & Tuin Afl. 4

Eigen Huis & Tuin

Klusprogramma waarbij niet alleen de mouwen worden opgestroopt, maar ook ontwerpen van bekende stylisten en de laatste trends worden bekeken. 

RTL Nieuws 18:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Wipeout The musical

Wipeout

Amerikaanse spelshow waarin kandidaten in een Winter Wonderland tegen elkaar én de klok strijden. De deelnemers bevinden zich dit keer op glad ijs, want de hindernisbaan is in winterse sferen. 

House Vision Afl. 4

House Vision

Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland wordt belicht. 

Glee Funeral

Glee

De leden van de Glee Club gaan verder met hun set list voor de Nationals en krijgen daarbij hulp van Jesse St James. Intussen krijgt McKinley High een zware klap te verwerken als plotseling iemand wegvalt. 

My First Home Afl. 4

My First Home

Woonprogramma waarin starters op de woningmarkt worden gevolgd die een heel bijzonder eerste huis hebben gekocht. Tevens veel tips voor mensen die op het punt staan hun eerste huis te kopen. 

NOS Studio Sport NOS Studio Sport Tennis Australian Open finale vrouwen Na Li - Dominika Cibulkova

NOS Studio Sport

Aandacht voor het actuele sportnieuws. 

Films & Sterren Afl. 4

Films & Sterren

Entertainmentprogramma over glamour, filmsterren en films in de bioscoop, op dvd en on demand. Interviews: René Mioch. 

Wist Je Dat? Afl. 4

Wist Je Dat?

Lifestyleprogramma waarin leuke feiten en wetenswaardigheden aan bod komen over kinderen, gezondheid, duurzaamheid en mode. 

Style By Jury Afl. 122

Style By Jury

Canadees make-overprogramma, waarin een team van experts mensen helpt een goede eerste indruk te maken. Gedurende zeven dagen transformeren de deskundigen de deelneemster van ruwe diamant tot stralend middelpunt. 

Helden Van 7: Dog The Bounty Hunter Afl. 28

Helden Van 7: Dog The Bounty Hunter

Realityprogramma waarin Dog Chapman en zijn familie alles op alles zetten om criminelen zo snel mogelijk achter de tralies te krijgen. 

Helden Van 7: Dog The Bounty Hunter Afl. 27

Helden Van 7: Dog The Bounty Hunter

Realityprogramma waarin Dog Chapman en zijn familie alles op alles zetten om criminelen zo snel mogelijk achter de tralies te krijgen. 

Life Is Beautiful Afl. 1

Life Is Beautiful

Lifestyleprogramma over de kwaliteit van het leven. Centraal staat gezondheid, verantwoord eten en drinken en luxe. Wekelijks is er een ander gezondheidsthema. 

Wist Je Dat? Afl. 14

Wist Je Dat?

Lifestyleprogramma waarin leuke feiten en wetenswaardigheden aan bod komen over kinderen, gezondheid, duurzaamheid en mode. 

Jungle Club Afl. 6

Jungle Club

Bamboo Bill is avonturier en woont in een prachtig huisje midden in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Samen met Roger, een konijn, en nog heel veel andere dieren beleeft hij leuke avonturen. 

Ondernemen Met Passie Afl. 3

Ondernemen Met Passie

Informatief programma waarin ondernemers worden geholpen met het verwoorden en verbeelden van hun passieverhalen. Als ondernemer vertel je je klanten niet 'wat', maar 'waarom' je iets doet. 

Hollands Glorie Afl. 5

Hollands Glorie

Documentairereeks over succesvolle, toonaangevende, innovatieve Nederlandse ondernemingen, die vooruitkijken en innoveren om succesvol te blijven. 

Kindertijd KRO Kindertijd

Kindertijd

Met om:. 

Lifestylexperience Afl. 4

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Sesamstraat Wind

Sesamstraat

Tommie heeft een herfsttafel op zijn kamer. Met beestjes. 

Sesamstraat: 10 voor... 10 voor Bert & Ernie

Sesamstraat: 10 voor...

Tien minuten met de leukste filmpjes van Bert & Ernie. 

Je Lijf, Je Leven Afl. 7

Je Lijf, Je Leven

Populair-wetenschappelijk programma waarin arts Floor Oosterwijk elke week op verrassende wijze een verschillend onderdeel van het menselijk lichaam belicht. 

Koffietijd Afl. 22

Koffietijd

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.