The Glades

Amerikaanse dramaserie over rechercheur Jim Longworth, die door omstandigheden uit het politiekorps in Chicago wordt gezet. Hij besluit zijn geluk te beproeven in een stadje in Florida, maar ontdekt al snel dat het hier minder rustig is dan het lijkt.
The Glades Breaking 80

Breaking 80

Een caddy wordt dood op de golfbaan gevonden door een stel golfers. De man was net vrij na een gevangenisstraf wegens verkrachting en blijkt te zijn vermoord. Longworth duikt in de zaak en hoe meer hij te weten komt, des te mee ... 

The Glades Exposed

Exposed

Longworth onderzoekt de dood van een jong meisje dat een affaire had met een vooraanstaand senator uit Florida. De vrouw van de senator doet er alles aan om de naam van haar familie te zuiveren en de carrière van haar man te ... 

The Glades Booty

Booty

Een bekende schatzoeker is vermoord en zijn beroemde oom is een verdachte. Het slachtoffer was dichtbij de ontdekking van het mythische Spaanse schip de Magdalena, waarvan men vermoedde dat deze voor miljarden buit aan boord zo ... 

The Glades Second Chance

Second Chance

Een dode man in een zwembad leidt Jim en Carlos naar de wereld van de paardenfokkerij. 

The Glades Honey

Honey

Jim onderzoekt de moord op een casinomedewerkster. Callie houdt zichzelf voor dat ze alleen vrienden met Jim wil zijn. 

The Glades Marriage is murder

Marriage is murder

Een meedogenloze scheidingsadvocaat wordt vermoord. Jim onderzoekt de zaak, die extra moeilijk is omdat veel mensen problemen met de man hadden. 

The Glades Cassadaga

Cassadaga

Een helderziende wordt vermoord in het naargeestige stadje Cassadaga, dat al sinds honderd jaar paranormaal begaafden trekt. In zijn onderzoek krijgt Jim hulp van een medium, dat hem terloops waarschuwt dat iemand in zijn nabij ... 

The Glades Doppelganger

Doppelganger

Een man met een hoofdwond beweert dat hij zijn dubbelganger een moord heeft zien plegen. Jim ontdekt dat het slachtoffer een dubbelleven leidde, waardoor veel mensen worden verdacht. 

The Glades The girlfriend experience

The girlfriend experience

Carlos is slachtoffer van identiteitsfraude. Tijdens het onderzoek naar de zaak wordt de dader dood gevonden. 

The Glades Mucked up

Mucked up

Terwijl het stadje in de ban is van de jaarlijkse footballwedstrijd de 'Muck Bowl', wordt in een suikerrietveld het ontzielde lichaam van een zakenman gevonden. Longworth moet onderzoeken wie de man dood wilde hebben. 

The Glades A perfect storm

A perfect storm

Jim onderzoekt een serie moorden terwijl Carlos en Daniel tot extreme maatregelen overgaan om levens te redden nadat een orkaan over Florida heeft geraasd. 

The Glades Bird in the hand

Bird in the hand

Jims zoon Jeff vindt een verlaten vliegtuig met daarin een lijk. Het spoor leidt Jim naar een sexy studente, een rijke en machtige drugsdealer en twee broers die regelmatig een vliegtuig stelen. 

The Glades Pilot

Pilot

In een beek wordt een onthoofde vrouw gevonden. Jim is vastbesloten te ontdekken wat er is gebeurd en de dader voor het gerecht te slepen.