De wekelijkse Lottotrekking

De wekelijkse Lottotrekking

Geen extra informatie aanwezig.

Unsere Mütter, unsere Väter Ein anderes Land

Unsere Mütter, unsere Väter

Berlijn 1941: vijf vrienden nemen afscheid. Ze beloven elkaar eeuwige vriendschap. Maar geen van hen kon vermoeden hoe de oorlog hen zou veranderen. Berlijn 1941: vijf vrienden nemen afscheid. Ze beloven elkaar eeuwige vriendsc ... 

Komt een man bij de dokter

Komt een man bij de dokter

Een programma in het populaire genre humoristische sketchprogramma's. De moppen die bij jong en oud voor een lach op het gezicht zorgen worden op geheel eigen wijze weergegeven in aansprekende sketches. 

Heer & Meester Fabergé

Heer & Meester

Een rijke bankier geeft een exclusief gemaskerd bal. Valentijn besluit de gastheer en zijn gasten te verrassen met een bezoek. Zonder enige moeite mengt Valentijn zich tussen de gasten. Door een onfortuinlijke samenloop van o ... 

Fotostudio de Jong Aflevering 1

Fotostudio de Jong

Documentairemagazine over fotografie, vanuit Wilfrieds eigen kleine fotogalerie in Rotterdam Fotostudio de Jong. De Jong is voortdurend op zoek naar verhalen achter een foto en staat stil bij het beeld dat hij vindt. Documentai ... 

50 jaar Van Duin - 50 jaar TROS Simone Kleinsma

50 jaar Van Duin - 50 jaar TROS

Jan Wijdbeens bezoekt Simone Kleinsma samen met haar man Guus Verstraete, met wie André van Duin ook veel heeft samengewerkt. Samen kijken ze de leukste sketches terug uit het archief, waaronder een sketch uit 1987: 

RAMSES Afl. 1 - De Trein naar het Noorden

RAMSES

Dramaserie over het groots en meeslepende leven van de jonge Ramses Shaffy in de jaren 

3Doc Whatever Forever: Douwe Bob

3Doc

Douwe Bob Posthuma wil alles intens beleven. Groter, heftiger, destructiever. Alles voor de kunst. Net als zijn vader, legende Simon Posthuma. Douwe kan niet anders dan volgen, in goede en slechte zin. Douwe Bob Posthuma wil al ... 

Blauw Bloed Ons koningshuis en militairen

Blauw Bloed

Een verslag van de viering van 200 jaar Koninklijke Landmacht in aanwezigheid van koning Willem-Alexander en aandacht voor de juwelencollectie van koningin Máxima. Ons koningshuis en militairen: de Koninklijke Landmacht viert ... 

Hardcore Pawn

Hardcore Pawn

Een kijkje achter de schermen in het familiebedrijf van Les Gold in Detroit, waarin hij met zijn vrouw en kinderen werkt. De familie wordt dagelijks geconfronteerd met zakelijke transacties en kopen de meest vreemde spullen in ... 

EenVandaag EenVandaag

EenVandaag

EenVandaag, actualiteiten verzorgd door de AVROTROS. 

Lachen om Home Video's

Lachen om Home Video's

Hans Kraay jr. presenteert wekelijks de leukste homevideo's uit binnen- en buitenland. 

Wij zijn de beste Wij zijn de beste!

Wij zijn de beste

Zes jongens en zes meiden nemen het tegen elkaar op. In zes doe- en kennisrondes mogen zij bewijzen wie de slimste, snelste en de beste is. De jongens, of misschien toch de meisjes? Zes jongens en zes meiden nemen het tegen elk ... 

What's Eating You Afl. 2

What's Eating You

Realityprogramma waarin de vaak onbegrepen wereld van mensen met eetstoornissen wordt belicht. Verschillende mannen en vrouwen vertellen persoonlijke verhalen over de vaak levensbedreigende eetrituelen. 

De Wandeling Eindelijk weer moeder.

De Wandeling

Moeder en afgestane zoon na 41 jaar herenigd. Als Hannie 17 is bevalt ze van haar zoon Micha. Ze kan hem niet de opvoeding geven die ze voor hem wenst en besluit hem af te staan voor adoptie. Toch blijft hij in haar gedachten. ... 

Undercover Boss (AU) Veolia

Undercover Boss (AU)

Australische realityserie waarin directieleden undercover gaan in hun eigen bedrijf. Ze komen er zo achter hoe de medewerkers echt over hen denken en hoe hard er daadwerkelijk gewerkt wordt. 

American Pickers

American Pickers

In deze realityserie volgen we de meest ervaren 'pickers': Mike Wolfe en Frank Fritz. De mannen gaan heel Amerika af opzoek naar de meest waardevolle voorwerpen met een historische waarde. Zo komen ze in verschillende schuren, ... 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

The Glades Bird in the hand

The Glades

Jims zoon Jeff vindt een verlaten vliegtuig met daarin een lijk. Het spoor leidt Jim naar een sexy studente, een rijke en machtige drugsdealer en twee broers die regelmatig een vliegtuig stelen. 

RTL GP: Dakar 2011 Rustdag

RTL GP: Dakar 2011

Verslag van Dakar 2014, de zwaarste rally ter wereld. De rustdag is een ideaal moment om de balans op te maken en vooruit te kijken op de tweede week van de Dakar. 

Onder elkaar Nijmeegse homo's - oud en in de kast

Onder elkaar

Hoe verhouden mensen binnen een subcultuur zich ten opzichte van buitenstaanders? -In Nederland leven zo 

Csi: Miami Long gone

Csi: Miami

Een hele familie lijkt van de aardbodem te zijn verdwenen. Horatio en zijn team ontdekken dat een onlangs vrijgelaten drugsdealer wellicht met deze zaak te maken heeft. 

Crime Scene Investigation The finger

Crime Scene Investigation

Roy Logan, een welgestelde stadsontwikkelaar, verschijnt net voor sluitingstijd bij zijn bank om één miljoen dollar cash op te nemen. Zijn handen zitten onder het bloed en hij is duidelijk in de war. Als een uurtje later ... 

De TV Kantine Afl. 1

De TV Kantine

Nieuwe sterren worden geïntroduceerd via het spelletje `Wie Ben Ik?´ Albert Verlinde heeft Kim Holland achter de kassa verdrongen en tal van nieuwe gezichten zoals Ilse de Lange & Ali B, Joop & Janine van den Ende, Jandin ... 

Crime Scene Investigation Identity crisis

Crime Scene Investigation

Grissoms gewraakte seriemoordenaar Paul Millander slaat voor de derde keer toe. Net als bij de twee voorgaande moorden, wordt ook dit slachtoffer met één kogel in de borst in bad aangetroffen. Opmerkelijk detail is dat de ... 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws 19:30 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Eigen Huis & Tuin Afl. 2

Eigen Huis & Tuin

Klusprogramma waarbij niet alleen de mouwen worden opgestroopt, maar ook ontwerpen van bekende stylisten en de laatste trends worden bekeken. 

Wipeout Afl. 31

Wipeout

Amerikaanse spelshow waarin kandidaten in een Winter Wonderland tegen elkaar én de klok strijden. De deelnemers bevinden zich dit keer op glad ijs, want de hindernisbaan is in winterse sferen. 

RTL Nieuws 18:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

MO Actueel MO actueel

MO Actueel

Programma met actuele informatie over islam, moslims en de samenleving, binnen en buiten Nederland. Gespreksprogramma: identiteitsontwikkeling bij moslimjongeren. 

House Vision Afl. 2

House Vision

Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland wordt belicht. 

Wie is de Mol? Wie is de Mol?

Wie is de Mol?

Er wordt flink gespeurd door de kandidaten, niet alleen naar de Mol, maar ook naar opdrachten en ..... naar de test. De opera wordt bezocht. Er wordt flink gespeurd door de kandidaten, niet alleen naar de Mol, maar ook naar opd ... 

Glee Rumours

Glee

Sue plaatst enkele opruiende artikelen in de schoolkrant. De Glee Club ontdekt verrassende informatie over Sam. April Rhodes is terug en richt haar pijlen op Will. 

My First Home Afl. 2

My First Home

Woonprogramma waarin starters op de woningmarkt worden gevolgd die een heel bijzonder eerste huis hebben gekocht. Tevens veel tips voor mensen die op het punt staan hun eerste huis te kopen. 

Films & Sterren Afl. 2

Films & Sterren

Entertainmentprogramma over glamour, filmsterren en films in de bioscoop, op dvd en on demand. Interviews: René Mioch. 

Wist Je Dat? Afl. 2

Wist Je Dat?

Lifestyleprogramma waarin leuke feiten en wetenswaardigheden aan bod komen over kinderen, gezondheid, duurzaamheid en mode. 

Close Up Brian Clarke - Colouring Light

Close Up

Het werk van kunstenaar Brian Clarke is één van de best bewaarde geheimen van Groot-Brittannië. Hij maakt grote schilderijen, maar vooral ook prachtige glas-in-lood werken. Het werk van kunstenaar Brian Clarke is één van d ... 

Style By Jury Afl. 117

Style By Jury

Canadees make-overprogramma, waarin een team van experts mensen helpt een goede eerste indruk te maken. Gedurende zeven dagen transformeren de deskundigen de deelneemster van ruwe diamant tot stralend middelpunt. 

RTL GP Retro: Dakar 2002

RTL GP Retro: Dakar

Special over de legendarische woestijnrally Dakar. In deze aflevering aandacht voor de editie van 2002. De zwaarste rally ter wereld trekt van het Franse Arras via de onherbergzame gebieden van de Afrikaanse woestijn naar de fi ... 

Checkpoint Aflevering 1 van seizoen 8

Checkpoint

Wil je de allerleukste Checkpoint filmpjes zien? Ga naar eo.nl/checkpoint Dit is de eerste aflevering van het nieuwe seizoen! In deze aflevering testen we hoe je in de schiettent van de kermis vaker raak kunt schieten. 

Helden Van 7: Dog The Bounty Hunter Afl. 25

Helden Van 7: Dog The Bounty Hunter

Realityprogramma waarin Dog Chapman en zijn familie alles op alles zetten om criminelen zo snel mogelijk achter de tralies te krijgen. 

Life Is Beautiful Afl. 17

Life Is Beautiful

Lifestyleprogramma over de kwaliteit van het leven. Centraal staat gezondheid, verantwoord eten en drinken en luxe. Wekelijks is er een ander gezondheidsthema. 

 Zappsport

Alle takken van sport komen voorbij. Zo krijgen kinderen met een sportprobleem hulp van een beroemde topsporter in de 

Helden Van 7: Dog The Bounty Hunter Afl. 24

Helden Van 7: Dog The Bounty Hunter

Realityprogramma waarin Dog Chapman en zijn familie alles op alles zetten om criminelen zo snel mogelijk achter de tralies te krijgen. 

Wist Je Dat? Afl. 12

Wist Je Dat?

Lifestyleprogramma waarin leuke feiten en wetenswaardigheden aan bod komen over kinderen, gezondheid, duurzaamheid en mode. 

Ondernemen Met Passie Afl. 1

Ondernemen Met Passie

Informatief programma waarin ondernemers worden geholpen met het verwoorden en verbeelden van hun passieverhalen. Als ondernemer vertel je je klanten niet 'wat', maar 'waarom' je iets doet. 

Kindertijd KRO Kindertijd

Kindertijd

Met om:. 

Lifestylexperience Afl. 2

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Bloemenstal, De Afl. 15

Bloemenstal, De

Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. 

Sesamstraat Stilte/Lawaai

Sesamstraat

Tommie, Ieniemienie en Pino maken muziek. Buurman Baasje vindt dat ze niet zo 

Kabouter Plop Het vat bessensap

Kabouter Plop

Kabouter Lui en kabouter Kwebbel zijn in de melkherberg. Plop wil zijn vrienden verrassen. Hij gaat een groot vat bessensap halen. Hij geeft zijn vrienden een glaasje, draait het kraantje open, maar dan gaat het mis. 

Je Lijf, Je Leven Afl. 3

Je Lijf, Je Leven

Populair-wetenschappelijk programma waarin arts Floor Oosterwijk elke week op verrassende wijze een verschillend onderdeel van het menselijk lichaam belicht. 

Koffietijd Afl. 20

Koffietijd

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur. 

De Nachtzoen Marian Mudder

De Nachtzoen

In deze aflevering Marian Mudder. Velen van ons kennen haar als de mooie rode agente van Baantjer. Maar ze schrijft ook romans. Over... hoe kan het ook anders... de liefde... Zij stopt ons in: Marian Mudder.